תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עסקת דמארי
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 10:50 
מישהו צריך לעשות סדר בעניין, איך העסקה בנויה ?
עד סוף מועד ההעברות הזה יש תג מחיר של 3 מליון יורו, כלומר כל הצעה פחות מזה צריכה להיות מקובלת על הפועל ועל לוזון ? יש מצב תאורטי בו הפועל רוצה למכור ב 1.5 מליון יורו אבל לוזון רשאי לא להסכים ?
מינואר בעצם הולכים לבמבי על 50% ממנו להפועל ו50% ממנו ללוזון, כלומר אם המחלה מציעים 2 מליון יורו הפועל צריכה לשלם מליון יורו ללוזון על מנת להשאיר אותו ?
איך הסיפור הזה עובד ?
ואם אין הצעות בכלל אז הוא מקבל את הכרטיס ביד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עסקת דמארי
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
בגדול כן מלבד העובדה שלדאמרי יש חוזה לעוד שנתיים בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:40 
הוא מקבל כרטיס רק בעוד שלוש שנים. חוץ מזה כל מה שרשמת נכון.

האמת, שאם דמארי בעניין, אפשר לדפוק את הלוזונים.
הם יכולים לקבל את ההצעה, הפועל יכולה להודיע שאין לה כסף לשלם ללוזונים וגם היא מקבלת את ההצעה, אבל דמארי מסרב לחתום בקבוצה אחרת.

אבל כנראה שזה יכלול שדרוג בחוזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:46 
אז חוץ מהחשש שמכבי או חיפה יציעו בשנתיים הקרובות 2 מליון יורו על דמארי, אני חושב שאין כלכך מה להתעסק עם זה ועדיף לא למכור אותו עכשיו, נראה כאילו בכל מקרה האופציה שלנו עליו טובה
כי אם נחשוב בהגיון, אף אחד לא יציע על דמארי יותר ממליון וחצי יורו לא בארץ ובטח לא בחו"ל, זה משאיר מקום להחלטה אם לקנות ב 750 אלף יורו או להרוויח 750 אלף יורו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 12:45 
NARKOTIKA כתב:

הם יכולים לקבל את ההצעה, הפועל יכולה להודיע שאין לה כסף לשלם ללוזונים וגם היא מקבלת את ההצעה, אבל דמארי מסרב לחתום בקבוצה אחרת.

דמארי לא היה מוכן לעבור למכבי חיפה לפי הפרסומים למרות שפורסם שמכבי פ"ת ניסתה להציע אותו לחיפה.
מכאן אני מקווה שאין לו את האופי החרא של הילד זין טל בן חיים והוא לא יהיה מוכן לעבור לקבוצה אחרת בארץ, אם הפועל תבטיח לו להשתחרר לאירופה ואם הוא נשאר בארץ אז הוא מקבל שידרוג בשכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
לא עניין של אופי חרא או ילד זין.
טב"ח גם קיבל ממכבי הצעה של נדמה לי 350 אלף דולר נטו לעונה. בערך כפול ממה שהשתכר בהפועל. אני לא בטוח שדמארי יוכל לסרב להצעה בסדר גודל כזה אם תגיע ממכבי או מחיפה ובוודאי שאין סיכוי שהפועל תשווה את ההצעה לשכר כזה. אז כן, אם מכבי בקיץ הבא תרצה להתחזק שוב בחלוץ ישראלי, דמארי הוא בהחלט אופציה כי סכום של מיליון וחצי יורו בערך וחוזה של 350 אלף דולר זה לא משהו חריג אצל הדוד מיץ'.
דווקא שחר לא נראה לי שישתגע ככה, אבל בניגוד למכבי, הקבוצה שלו לא יריבה עירונית ולדמארי יהיה יותר קל לעבור לשם. הוא צפוי לקבל שכר יותר נמוך ממכבי אבל בהחלט שכר מכובד וקרש קפיצה לאירופה והכי חשוב מבחינת שחר - הוא יכול "לשלם" לנו או ללוזונים גם באמצעות שחקנים שיעביר, משהו שבמכבי יותר קשה, ולא להוציא הרבה כסף מהכיס. גם שיקול.

בכל מקרה, איך שלא תהפכו את זה - אני לא רואה את דמארי בהפועל בעונה הבאה, בין אם ישחק במכבי או חיפה ובין אם נמצא לו קבוצה באירופה. השאלה היא באיזה מחיר נוכל למכור אותו היום (כולל טרייד) ומה נקבל ביולי. שלא נבכה בקיץ שלא לקחנו את הטרייד שהוצע לכאורה בימים האחרונים ע"י שחר.

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 28 אוגוסט 2013, 13:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 13:10 
oMeR1 כתב:
NARKOTIKA כתב:

דמארי לא היה מוכן לעבור למכבי חיפה לפי הפרסומים למרות שפורסם שמכבי פ"ת ניסתה להציע אותו לחיפה.
מכאן אני מקווה שאין לו את האופי החרא של הילד זין טל בן חיים והוא לא יהיה מוכן לעבור לקבוצה אחרת בארץ, אם הפועל תבטיח לו להשתחרר לאירופה ואם הוא נשאר בארץ אז הוא מקבל שידרוג בשכר.

ואז הוא יעשה קעקוע של פטיש מגל על החזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 13:26 
Charlie כתב:
לא עניין של אופי חרא או ילד זין.
טב"ח גם קיבל ממכבי הצעה של נדמה לי 350 אלף דולר נטו לעונה. בערך כפול ממה שהשתכר בהפועל. אני לא בטוח שדמארי יוכל לסרב להצעה בסדר גודל כזה אם תגיע ממכבי או מחיפה ובוודאי שאין סיכוי שהפועל תשווה את ההצעה לשכר כזה. אז כן, אם מכבי בקיץ הבא תרצה להתחזק שוב בחלוץ ישראלי, דמארי הוא בהחלט אופציה כי סכום של מיליון וחצי יורו בערך וחוזה של 350 אלף דולר זה לא משהו חריג אצל הדוד מיץ'.
דווקא שחר לא נראה לי שישתגע ככה, אבל בניגוד למכבי, הקבוצה שלו לא יריבה עירונית ולדמארי יהיה יותר קל לעבור לשם. הוא צפוי לקבל שכר יותר נמוך ממכבי אבל בהחלט שכר מכובד וקרש קפיצה לאירופה והכי חשוב מבחינת שחר - הוא יכול "לשלם" לנו או ללוזונים גם באמצעות שחקנים שיעביר, משהו שבמכבי יותר קשה, ולא להוציא הרבה כסף מהכיס. גם שיקול.

בכל מקרה, איך שלא תהפכו את זה - אני לא רואה את דמארי בהפועל בעונה הבאה, בין אם ישחק במכבי או חיפה ובין אם נמצא לו קבוצה באירופה. השאלה היא באיזה מחיר נוכל למכור אותו היום (כולל טרייד) ומה נקבל ביולי. שלא נבכה בקיץ שלא לקחנו את הטרייד שהוצע לכאורה בימים האחרונים ע"י שחר.

1. אין משמעות לשכר אם האופציה היא של הפועל
2. מי יודע מה יהיה בקיץ (דווקא ינואר זה מועד יותר בעייתי) מכבי וחיפה יכולו עד אז להביא שחקנים אחרים, אולי דמארי יהיה שחקן העונה עם מעל ל 20 שערים וכל מיני תרחישים שלא בהכרח רעים להפועל.
3. כשתהיה קבוצה שתשים 1.5 מליון יורו עליו , אז באמת נצטרך לקבל החלטה או לקנות או למכור, אבל אז היא תהיה הרבה יותר רציונלית .
4. אם כבר למכבי יש יותר שחקנים לשחרר מאשר לשחר (דאבור,לוגסי,אייבנדר,מיכה,מרגוליס,אבו זייד)

כמה הפועל שלמו על 50% מדאמרי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: