תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחשב נייד -ארה"ב
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
שלום לכולם,
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב.
אשמח אם תושבי הפורום יוכלו לעזור לי בקנייה של המחשב הנייד:

הסכום: עד 300 דולר.

הצרכים:
בעיקר לצורך לימודים\עבודה ( word,excel) זאת אומרת גלישה,תוכנות אופיס,קצת מוזיקה, קצת הורדת סרטים\סדרות.

--------------
יש מישהו שיכול לעזור שמבין קצת בעניין?
עצות,הערות,הארות, סמיילים ותמונות של שניצלים עם חלב יתקבלו בברכה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחשב נייד -ארה"ב
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 00:57 
לא תמצא כלום בסכום הזה. לפחות 400$ לפני מס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
לאח שלי קנו מחשב נייד ב300 שרץ חבל על הזמן כולל משחקים,בדוק יש משהו בסכום הזה..
היום המחירים ירדו כבר הרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
אז תקנה מה שקנו לאח שלך, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2013, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
לא ומסיבה פשוטה:
אבא שלי כנראה נכנס לחנות, ראה מחשב במחיר מסוים שאל אם הוא טוב וקנה.
אני מאמין שיש סבירות גבוהה שישנו מחשב נייד יותר טוב בשוק, אבל אין לי מושג מה נחשב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2013, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
עזרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 11:25 
מעבר לשאלת המחיר מישהו יכול לתת לינק לאיזו חנות טובה, זולה ואמינה ששווה לרכוש ממנה מחשב ולשלוח לכתובת בארה"ב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 20:37 
הצלם כתב:
מעבר לשאלת המחיר מישהו יכול לתת לינק לאיזו חנות טובה, זולה ואמינה ששווה לרכוש ממנה מחשב ולשלוח לכתובת בארה"ב?

חנויות מחשבים זאת דבר שקיים כיום בעיקר במדינות עולם שלישי (קרי, ישראל). בארה"ב קונים מחשבים כמעט רק באינטרנט.
אפילו אם החנות קיימת באופן הפיזי (למשל, best buy או B&H ... כן, יש עוד שאריות שכאלו) עדיין יהיה לה אתר שתוכל לקנות שם הכל.

ולפותח האשכול, אולי תספר על סוג המחשב שיש לאחיך. יהיה קל יותר לבדוק אם יש מחשב דומה לזה רק חדיש יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 09:22 
גיא האדום כתב:
הצלם כתב:

חנויות מחשבים זאת דבר שקיים כיום בעיקר במדינות עולם שלישי (קרי, ישראל). בארה"ב קונים מחשבים כמעט רק באינטרנט.
אפילו אם החנות קיימת באופן הפיזי (למשל, best buy או B&H ... כן, יש עוד שאריות שכאלו) עדיין יהיה לה אתר שתוכל לקנות שם הכל.

ולפותח האשכול, אולי תספר על סוג המחשב שיש לאחיך. יהיה קל יותר לבדוק אם יש מחשב דומה לזה רק חדיש יותר.

שביקשתי לינק זה לא היה רמז מספיק טוב לחנות אונליין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 10:10 
אגב, אם אני מזדכה על המע"מ יש בכלל הצדקה לרכוש בארה"ב? ההפרש במחשבים הזולים יותר (3,000 ש"ח) הוא בד"כ בגובה המע"מ.

מישהו יודע מה המחירים בתאילנד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 16:09 
הצלם כתב:
גיא האדום כתב:
הצלם כתב:

שביקשתי לינק זה לא היה רמז מספיק טוב לחנות אונליין?

www.amazon.com
סטרט-אפ שכזה.
האמת שיש עוד מאות חנויות אונליין (אפילו נתתי לך עוד 2 מקודם) ויש את אי-ביי אבל הדרך למצוא חנות זולה למחשב שאתה מחפש מתחילה באתר הזה: www.google.com .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 16:12 
ועוד משהו שתשים לב אליו, כרגע ברצינות, זה מס קנייה. זה משתנה ממדינה למדינה בארה"ב אבל מתוך הנחה שאתה שולח את זה למדינה עם מס קניה רציני (למשל, בנ"י ובעיקר בקליפורניה יש מס קנייה משמעותי) אז אתה חייב לשים לב האם האתר שאתה משתמש יגבה ממך את מס הקנייה או לא. אמזון למשל לא יגבו מס קנייה (למרות שזה משתנה). בסט ביי כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
הצלם כתב:
אגב, אם אני מזדכה על המע"מ יש בכלל הצדקה לרכוש בארה"ב? ההפרש במחשבים הזולים יותר (3,000 ש"ח) הוא בד"כ בגובה המע"מ.

המחירים במקומות כמו ה- MBK זולים מאוד, אבל לא הייתי קונה שם מחשב, אני לא חושב שאתה יכול לדעת מה אתה באמת מקבל. באותה מידה אתה יכול להכנס ל- Aliexpress ולקנות מחשבים במחירים בדיחה, אבל גם פה קשה לדעת מה מקבלים (למרות שבמקרה הזה עוד יש ביקורות של גולשים על החנויות בכלל והמוצר בפרט, כך שישנה אינדיקציה מסויימת לגבי טיב המוצר).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 21:40 
mbracha כתב:
הצלם כתב:

המחירים במקומות כמו ה- MBK זולים מאוד, אבל לא הייתי קונה שם מחשב, אני לא חושב שאתה יכול לדעת מה אתה באמת מקבל. באותה מידה אתה יכול להכנס ל- Aliexpress ולקנות מחשבים במחירים בדיחה, אבל גם פה קשה לדעת מה מקבלים (למרות שבמקרה הזה עוד יש ביקורות של גולשים על החנויות בכלל והמוצר בפרט, כך שישנה אינדיקציה מסויימת לגבי טיב המוצר).

קניתי בתאילנד גלקסי2 וגם את ה-3 במחיר בדיחה, אם אתה יודע לזהות זיופים אין סיבה שתקנה בטעות. אני מניח שבמחשבים קצת יותר קשה כי יש רכיבים פנימיים ושם קשה לדעת. בכל מקרה מצאתי את המחשב שאני רוצה דווקא ביריד חבר ועם הזיכוי על המע"מ זה יוצא לי מחיר ניו יורק+ אחריות לשנה בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
what do you guys think about this link here:
[url]http://technomanial.blogspot.com/2013/04/top-10-best-new-laptops-under-400.html
[/url]
im going to buy the laptop today or tomorrow
is the HP 2000 a good idea?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מחשב נייד -ארה"ב
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 11:48 
איר קנדה כתב:
what do you guys think about this link here:
[url] http://technomanial.blogspot.com/2013/0 ... r-400.html
[/url]
im going to buy the laptop today or tomorrow
is the HP 2000 a good idea?

הלינק לא עובד. תכתוב מפרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
sorry here is a working link of top 10 laptops:
http://www.lptps.com/best-new-laptops-under-400/

i was thinking one of these:

http://www.amazon.com/gp/product/B00B7K11MI/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00B7K11MI&linkCode=as2&tag=s601000020-20
ASUS K55N-DS81 15.6-Inch Laptop (Black)
AMD A8-4500M Processor (1.9GHz)
4 GB DDR3 RAM
500 GB 5400 rpm Hard Drive
15.6-Inch Screen, ATI HD 7640G
Windows 8
http://www.amazon.com/gp/product/B009AF5736/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B009AF5736&linkCode=as2&tag=s601000020-20
Toshiba Satellite C855D-S5340 15.6-Inch Laptop
AMD E-Series Dual-Core E1-1200 AU 1.4 GHz
4 GB DDR3 Expandable to 16 GB DDR3
320GB HDD (5400rpm, Serial ATA)
15.6-Inch Screen, AMD Radeon™ HD 7310, 3-USB (2.0)
Windows 8

http://www.amazon.com/gp/product/B009A8KZLW/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B009A8KZLW&linkCode=as2&tag=s601000020-20
Gateway NE56R34u 15.6-Inch Laptop (Black)
Intel Pentium B960 2.2 GHz (2 MB Cache)
4 GB SDRAM
500 GB 5400 rpm Hard Drive
15.6-Inch Screen, Intel HD Graphics
Windows 8, 4.5-hour battery life

http://www.amazon.com/gp/product/B00A4TN97S/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00A4TN97S&linkCode=as2&tag=s601000020-20

HP 2000-2b09WM Fusion E-300 1.3GHz 2GB 320GB DVD±RW 15.6" Windows 8 Laptop
15.6" HD BrightView LED-backlit display (1366x768) / Thin and light (5.39 lb) Award-winning HP Imprint finish in winter blue color. / HP TrueVision HD Webcam with integrated digital microphone / 6-cell lithium-ion battery, up to 4 hours battery life (6-cell 47WHr 2.2 Ah lithium-ion battery, 65W AC adapter)
SuperMulti DVD burner: Watch movies, record music and video, read and write CDs and DVDs in multiple formats, plus load apps with the SuperMulti DVD burner. / Multi-format digital media card reader for Secure Digital cards and Multimedia cards / Altec Lansing dual speakers / 10/100Base-T Ethernet, 802.11b/g/n Wireless LAN. Connect to a broadband modem with wired Ethernet or wirelessly connect to a WiFi signal or hotspot with the 802.11b/g/n connection built into your PC
1-year HP warranty / Full-size keyboard / Touchpad supporting multi-touch gestures with on/off button / Ports: 3 USB 2.0, 1 HDMI, 1 VGA (15-pin), 1 RJ-45 (LAN), 1 Headphone-out, 1 Microphone-in / DIMENSIONS: 1.20 in (min H)/ 1.41 in (max H) x 14.80 in (W) x 9.72 in (D) / ENERGY STAR qualified & EPEAT Silver registered
Power efficent AMD E-300 Accelerated Dual Core Processor (1MB L2 Cache): Experience ultra-smooth video playback in brilliant HD with VISION Technology from AMD powered by the AMD E-300 dual core processor and AMD Radeon HD 6310 Discrete-Class Graphics (1972MB total graphics memory). / 2GB DDR3 SDRAM (1 DIMM) (expandable to 8GB) / 320GB hard drive: Enough capacity to store up to 66,000 photos, 60,000 tracks or 120 movies in HD
WHAT IS NEW IN WINDOWS 8: Personalized: Make your Start screen your personalized home for the things you care about. Organize and customize it the way you want. Connected: Now everything is in one place and easier to share. Integrate your online favorites-Facebook, Flickr, Hotmail, etc.-with content from your PC, such as photos and contacts. Musical: Xbox Music brings you all the music you love, every way you want it. With millions of songs to discover, stream, download and own, it's your all-in-one music service. Not your average apps: With thousands of apps to choose from, there's something for everyone. Once you buy an app from the Windows Store, it's yours to use on up to five Windows 8 PCs or tablets.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 13:33 
מישהו יכול לחוות דעה על שני המפרטים ומה נחשב יותר טוב?

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15177

או

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14283
עם שדרוג ל-8 GB RAM

שימוש עיקרי- לימודים וגלישה. עם רצון רציני לעריכת תמונות מידי פעם בפוטושופ (אפשרי לגרסת ניידים). כן רוצה מחשב מהיר שלא חושב יותר מידי, לכן הבחירה ב-SSD אולי חשובה יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: