redrony כתב:
האמת שעד עכשיו לא חששתי. ההודעה הזו נותנת פתח לעשות הכל.
מועדון, שהיה יודע שהוא לא ימכור את דמארי או שכטר היה אומר את זה בהודעה ולא נותן ניסוח רך כמו "המועדון לא קיבל הצעה". כלומר, ברור שאם אין הצעה הם נשארים. מה לגבי מקרה שתהיה הצעה, לזה לא התייחסו בהודעה הזו.
ושתבינו, ברור לי שלא מדובר על שכטר כי במקרה הזה הם יודעים שהם לא יקבלו דקת שקט עד סוף העונה או עד שהם הולכים הביתה. לגבי דמארי זה כבר סיפור אחר. אם אני צריך להמר, לא בטוח שהייתי שם את כל הכסף שלי על זה שהוא נשאר.
נאמר שהפועל בינואר 20 הפרש ההמקום הראשון, ודמארי נראה כבוי ולא פוגע, אתה חושב שטרייד עם חיפה או מכירה יהיו דבר לא נכון לעשות?
ההודעה שהפועל הוציאה היא מצויינת, לא מתלהמת, וממצה את הראיון של חג'ג': אם תהיה הצעה שהיא טובה עסקית להפועל, ותשדרג אותה, לא יפחדו להיכנס למשא ומתן, גם עם המחלה.
טוב שאוהדים לא מנהלים את המועדון, עם כל הרצון לשמוע "שלא עושים עסקים עם מכבי", הימים האלו עברו, ולא רק בארץ.
דרך אגב, אני זוכר שתאומים הציע סכום גדול על נמני עוד כשהיה במחלה, ככה שאם צד אחד רוצה לקנות, זה לא אומר שהצד השני יסכים למכור.
תחושה שלי, הייתה פנייה של מכבי וחיפה לאושייה זו או אחרת בהפועל, דרך גורם כלשהו, בטח הסוכן של שכטר ודמארי, אבל שום דבר בכתב או רשמי. ג'ורדי אמר בפה מלא בתחילת העונה שהוא לא פנה לשכטר, זה שקר אחד גדול, לא רק שהוא פנה, הוא השתמש בכל כישוריו הנחשיים וירד לרמה נמוכה מאוד כדי לגרום לאיתי לא לחתום. לא הצליח לו, אז עכשיו הוא מתוסכל כמו ילד ששלקחו לו צעצוע. שיבוא כבר הדרבי יה מזדיינים.