תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 13:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 27-8-13
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
מי יקנה את דני עמוס עכשיו ״הסלע האדום״ ולמה נראה לך שרן יוותר עליו?

לא כתבתי מה לדעתי יקרה אלא מה אני מציע לעשות.
לצערי הוא יישאר אצלנו.
ושלא יובן שיש לי ביקורת מקצועית עליו. ממש לא. מדובר בשוער מצוין.
העניין הוא שעמוס הובא מתוך הנחה שהפועל תשחק באירופה.
אין אירופה ולמטרות שלנו העונה קליימן מספיק בהחלט.
במצב שנוצר עמוס הוא בזבוז כסף נורא+אבדן קליימן בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:29 
עזבו כבר את השחקנים שלנו נבלות. די. למה כל שבוע דמארי נמכר או שכטר נמכר. חאלס כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

joshsoos כתב:
אין ספק שהשאריות של חיפה זה בדיוק מה שאנחנו צריכים. חסר לנו בינוניות בצדדים? סולליך. חסר חלוץ בינוני בתפקיד שאנחנו לא צריכים? עמאשה. מגן שמאלי שלא משחק ולא להיט גדול? שיימן. במקום אחד או שניים כאלה ניתן את חלוץ הרחבה היחיד שיש לנו, ועוד למכבי חיפה שאין להם כזה נורמלי. בינגו!

סולליך זו בינוניות בצדדים?
אם הוא מגיע הוא נקשר כנף הכי טוב שלנו,
ובכלל, אם הוא מתפתח נכון הוא הכי טוב בליגה. (בכנף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
גם בלי כסף זאת עסקה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:30 
oMeR1 כתב:
עזבו כבר את השחקנים שלנו נבלות. די. למה כל שבוע דמארי נמכר או שכטר נמכר. חאלס כבר.

מה אתה רוצה מהם? שההנהלה שלנו תחליט שהיא לא משחררת אותם והם יכולים להמשיך לדבר עד מחר אם הם רוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:32 
עומרי קנדה כתב:

לא נכון.
על כל אחד מהשלושה האלה אם תציע לשחר מיליון שקל הוא ישחרר.

הערך של דמארי הוא בסביבות 2 מיליון יורו. אם מגיע לנו חצי- אז הוא שווה לנו 5 מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

NARKOTIKA כתב:
joshsoos כתב:
אין ספק שהשאריות של חיפה זה בדיוק מה שאנחנו צריכים. חסר לנו בינוניות בצדדים? סולליך. חסר חלוץ בינוני בתפקיד שאנחנו לא צריכים? עמאשה. מגן שמאלי שלא משחק ולא להיט גדול? שיימן. במקום אחד או שניים כאלה ניתן את חלוץ הרחבה היחיד שיש לנו, ועוד למכבי חיפה שאין להם כזה נורמלי. בינגו!

השאלה כרגע מה אתה מקבל.. קשר כנף הכי טוב שלנו ? אני ממש לא בטוח

נערך לאחרונה על ידי אלון בתאריך 27 אוגוסט 2013, 12:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 27-8-13
טרייד גרוע והזוי. זה בדיוק המתכון לעונה זוועתית. אחד הסיבות להצלחה של קבוצה, זה השקט שהיא מקבלת מצד הצוות הניהולי. אצלנו היו כמה משחקים חלשים ויאללה התחיל מחול השדים. צריך להביא קשר ומגן שמאלי, לא את עמאשה וידין הפצועים הכרוניים. שיימן הוא לא רוברטו קרלוס. אני מאוד מחזיק מדאמרי והוא רוצה להישאר אצלנו, למה אנחנו מתים להיפטר ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:34 
איזה טרייד גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
oMeR1 כתב:

מה אתה רוצה מהם? שההנהלה שלנו תחליט שהיא לא משחררת אותם והם יכולים להמשיך לדבר עד מחר אם הם רוצים

בקבוצה הבהירו שוב ושוב שדמארי נשאר וחלק מהותי מהסגל (שוב בספינים על חיפה או משהו).

על שכטר עשו את כל המבצע המטורף הזה, וגם בשביל הפארוידים, וואלה ההודעה יצאו לפני פחות מ-24 שעות.

ואיתי עצמו הספיק כבר להכחיש.

פרוצפורציות. היגיון. אני לא אומר שדברים כאלה לא קורים או מתיימר לדעת מה הולך מאחורי הקלעים אבל ג'יזס קרייסט תפעילו את הראש לרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:37 
Asafas כתב:
טרייד גרוע והזוי. זה בדיוק המתכון לעונה זוועתית. אחד הסיבות להצלחה של קבוצה, זה השקט שהיא מקבלת מצד הצוות הניהולי. אצלנו היו כמה משחקים חלשים ויאללה התחיל מחול השדים. צריך להביא קשר ומגן שמאלי, לא את עמאשה וידין הפצועים הכרוניים. שיימן הוא לא רוברטו קרלוס. אני מאוד מחזיק מדאמרי והוא רוצה להישאר אצלנו, למה אנחנו מתים להיפטר ממנו?

כי הערך שלו עומד לרדת בינואר.

מכבי פתח תקווה תביא איזה הצעה של מיליון וחצי יורו על כל הכרטיס, לנו לא יהיה מאיפה להביא 750 אלף, וצטרך למכור.

אני מחבב את דמארי והוא שחקן לא רע. אבל לדעתי היכולת שלו מאוד פושרת ואם ננצל את ערך השוק שלו היום אפשר לבנות הרכב טוב יותר.
הבעיה שאנחנו בדרך כלל עושים חרא עסקאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
עומרי קנדה כתב:

לא נכון.
על כל אחד מהשלושה האלה אם תציע לשחר מיליון שקל הוא ישחרר.

הערך של דמארי הוא בסביבות 2 מיליון יורו. אם מגיע לנו חצי- אז הוא שווה לנו 5 מיליון שקל.

2 מיליון יורו? אחי, אני מחזיק מדעתך, אבל ההערכה הזאת תלושה. מי באירופה ישלם 2 מיליון יורו על שחקן בכושר כזה?
לצערי הרב הוא באמת נראה השחקן הכי כבוי בסגל, אולי אני מדמיין וזו תמיד הייתה ההבעת פנים שלו, אבל כך זה נראה. הוא לא חד כמו שהיה, לא מהיר כמו שהיה ואפילו נדמה שהעלה איזה קילוגרם או שניים מיותרים - ובלי שום סיבה, לא הייתה לו פציעה או משהו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:40 
NARKOTIKA כתב:
joshsoos כתב:

אז מה הוא אם לא בינוניות? ראית ממנו משהו אחר עד היום? נדמה לי שכבר הבאנו קיצוני אחד כזה שאמור לעשות את קפיצת המדרגה. אנחנו צריכים שחקנים שמתאימים לצמרת, אז עפ"י עסקה כזו אנחנו עושים נותנים אחד כזה ומקבלים שניים שהם לא. הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
שיימן שיחק בכלל לאחרונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:42 
ירדן כתב:
אלון כתב:
oMeR1 כתב:

בקבוצה הבהירו שוב ושוב שדמארי נשאר וחלק מהותי מהסגל (שוב בספינים על חיפה או משהו).

על שכטר עשו את כל המבצע המטורף הזה, וגם בשביל הפארוידים, וואלה ההודעה יצאו לפני פחות מ-24 שעות.

פרוצפורציות. היגיון. אני לא אומר שדברים כאלה לא קורים או מתיימר לדעת מה הולך מאחורי הקלעים אבל ג'יזס קרייסט תפעילו את הראש לרגע.

לא הבנת אותי טוב.. התכוונתי שהם יכולים לדבר עד מחר ואין לנו מה להיות מודאגים מזה אם ההנהלה לא רוצה לשחרר אותם
רק שאולי כדאי שזה יהיה יותר פורמלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:43 
הפורום כמרקחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:43 
joshsoos כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מתי ראיתם ששיימן שחקן טוב? הוא לא שיחק. בנבחרת הוא היה מביך.

שנה שעברה הוא שיחק 20 פעמים בהרכב בכל המסגרות, מהם הוחלף 4 פעמים ונכנס עוד 4 פעמים כמחליף, לי זה מספיק בשביל לשפוט.
תשאל גם את אוהדי חיפה (אלה שזרקו את דגני), והם יגידו לך שהוא מגן סבבה.

ואנשים פה יצאו מפרופורציות, עמאשה בשיאו לא פחות טוב מדמארי ממה שהוא הראה עד עכשיו (ועמאשה בן 28, לא 70), סלליך שחקן טוב מאוד, בטח שהוא מגיע להתחרות על ההרכב ולא כשחקן הרכב, שיימן לטעמי המגן השמאלי הישראלי השלישי הכי טוב בארץ (אחרי דוידזאדה וטוואטחה), בטח יותר מליאור לוי למיניהם.
אנשים מתייחסים לכל דבר שייקח מאיתנו שחקן הרכב לפגיעה באגו האישי שלהם, יש טריידים הזויים שאין מה לחשוב עליהם, כמו דמארי על עמאשה+כסף, ויש טריידים שהם ווין-ווין.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:44 
joshsoos כתב:
NARKOTIKA כתב:
joshsoos כתב:

אז מה הוא אם לא בינוניות? ראית ממנו משהו אחר עד היום? נדמה לי שכבר הבאנו קיצוני אחד כזה שאמור לעשות את קפיצת המדרגה. אנחנו צריכים שחקנים שמתאימים לצמרת, אז עפ"י עסקה כזו אנחנו עושים נותנים אחד כזה ומקבלים שניים שהם לא. הגיוני.

גם אם הוא לא עושה קפיצת מדרגה הוא מהקיצוניים הטובים בליגה.
ראית אותו בכלל או שאתה סתם מברבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:45 
אוגמק כתב:
joshsoos כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:46 
אלון כתב:
ירדן כתב:
אלון כתב:
oMeR1 כתב:

לא הבנת אותי טוב.. התכוונתי שהם יכולים לדבר עד מחר ואין לנו מה להיות מודאגים מזה אם ההנהלה לא רוצה לשחרר אותם
רק שאולי כדאי שזה יהיה יותר פורמלי

אמרו את זה כבר 500 פעם. גם רב"ש בראיונות האחרונים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:46 
oMeR1 אז מה אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:47 
שמכבי חיפה ומכבי תל אביב יפסיקו לרחרח מסביב לשחקנים שלנו. סתם משאלת לב. כי נמאס כבר לשמוע את השם של שכטר ודמארי בהקשר של מכירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:51 
oMeR1 כתב:
שמכבי חיפה ומכבי תל אביב יפסיקו לרחרח מסביב לשחקנים שלנו. סתם משאלת לב. כי נמאס כבר לשמוע את השם של שכטר ודמארי בהקשר של מכירה.

אבל הודיעו כבר שלא ימכרו אותם אז שימשיכו לרחרח מה איכפת לך
המצב של היום הוא שהן יותר חזקות מאיתנו זה חלק מהדברים שהעליונות שלהם מתבטאה
אין לך מה להתרגש מזה לדעתי גם אנחנו עשינו את זה למכבי עם בוזגלו בזמנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי הרבה זמן ומציק לי על האצבעות.
פריירה פריירה פריירה פריירה פריירה פריירה פריירה פריירה. זהו עכשיו טוב לי.
אגב, נדמה לי שטרייד על דמארי כזה שסולליך נמצא בו, יפגע בסיכויים של פריירה להגיע.
אז הנוסחה היא כזאת- פריירה ודמארי בחוץ= סולליך, עמאשה ועוד כמה ששווים לתחת בפנים.
מוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
לא הייתי הרבה זמן ומציק לי על האצבעות.
פריירה פריירה פריירה פריירה פריירה פריירה פריירה פריירה. זהו עכשיו טוב לי.
אגב, נדמה לי שטרייד על דמארי כזה שסולליך נמצא בו, יפגע בסיכויים של פריירה להגיע.
אז הנוסחה היא כזאת- פריירה ודמארי בחוץ= סולליך, עמאשה ועוד כמה ששווים לתחת בפנים.
מוותר.

למה נדמה לך דבר כזה? הם בכלל לא באותה עמדה... להפך, דווקא אם הטרייד יכלול בתוכו כסף זה יוסיף על הסכום שגם ככה הציעו על פריירה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

אין ספק שאנחנו צריכים להמשיך כמו עכשיו. הפועל משחקת מדהים, דמארי חלוץ של 30 גולים בעונה, הוא לא אדיש בכלל, הוא חד והוא בשיא שלו.

יש כל כך הרבה סיבות שהטרייד הזה טוב לנו ואני אציין בנקודות:

* דמארי בעונה הבאה לא יהיה פה ככה או ככה, נקבל עליו 750 אלף יורו וזהו.
* דמארי כל העונה שעברה וגם זאת לא דומה לכלום, הבן אדם כבוי, חלוד ומנותק.
* סלליך שחקן צעיר, כשרוני, נכס להרבה שנים, אליפות לא נקח העונה ואין בעיה לתת לו להשתפשף.
* עמאשה חלוץ שיותר מתאים שישחק ליד שכטר, יתן לשכטר את החופש ללכת לאגף.
* שעמאשה בכושר ולא פצוע הוא נותן תפוקה מעולה, חלוץ של מספרים.
* הכסף יעזור להנחית פה מגן שמאלי ראוי או אולי אפילו את אריק שזה שחקן שיכול להעמיד חלוץ מול שוער, אין לנו שחקן כזה בסגל.
* נקודה אחרונה שהיא הכי פחות רלוונטית אבל בהחלט מוסיפה לחלק של המצפון והמוסר: דמארי בחיפה מעלה את הסיכויים שלהם מול מכבי בקרב על האליפות (די לא נקח אליפות תרדו מזה, אני רחוק מלהיות תבוסתן, אני ריאלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לתת להם את דמארי תמורת עמאשה ועוד בינוני?מה אתם משוגעים?עוד שבועיים לפני שחלון העברות יסגר הם ייתחננו אלינו שניקח את עמאשה.
אתם באמת חושבים שהם ייתנו לו לשבת ביציע כשהם משלמים לו כל כך הרבה כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בואו נגיד את זה ככה, סלליך הוא השחקן היחיד בתכלס שהייתם מביאים.
עמאשה לא עשה הכנה לעונה אז הוא עוד יותר מועד לפציעות מאשר בדרך כלל שהוא מחמיץ חצי עונה,
הקיצור, שנה הבאה למכור את דמארי לאירופה וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
איך טרייד כזה מסתדר עם 50 האחוזים שלוזון אמור לקבל על מכירה של דמארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: