kruvi1 כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
kruvi1 כתב:
oMeR1 כתב:
אנשים פה לא נורמלים. כמה משחקים לא טובים וגומרים פה קריירות לשחקנים כמו שכטר וורמוט. פשוט לא ייאמן.
אף אחד לא גומר פה אף אחד,אבל כרגע המצב הוא שורמוט בכל פעם שניסה לחזור מהפציעה או שנפצע מחדש,או סתם טייל במגרש.
ועל היכולת של שכטר אין עוררין,ובפעם ה100 אני אגיד את זה שאין לי ספק שהוא ייספק את הסחורה,אבל השאלה היא אם הפועל הנוכחית צריכה מפלצת מסוגו רק בשביל לאונן שהוא משחק אצלנו במקום לחשוב על העתיד ולנסות לדוג כמה כשרונות צעירים ל5-6 שנים קדימה,במקום ששנה הבאה שוב להתחיל ולחפש את האטרקציה הבאה (ביברס פנוי??) שתרים את הגאווה האדומה ותמכור עוד אלפי מנויים.
קודם כל, גילי עוד לא חזר מהפציעה. הוא עדיין פצוע, ודי שקוף שלשתף אותו נגד סכנין היה טעות.
שכטר הוא שחקן מוכח שמשדרג כל קבוצה לא משנה מי שאר השחקנים שלידו. מעבר לזה, שאתה לא באמת יודע איזו קבוצה הפועל. 5 משחקים חלשים ככל שיהיו, הם לא אינדקציה מספקת. אז לבוא ולחרוץ את גורלה של ההחתמה הכי יקרה שלך בקיץ, ואת העונה כולה נראה לי קצת יומרני מידי.
"לנסות לדוג" כשרונות, נו באמת.
ברור שלנסות לדוג,כי זה מה שאתה יכול לעשות כרגע.
זה לא שמתחבאים אצלו בנוער איזה 3-4 רונאלדו ומסי הבאים (או אפילו ורמוט ושכטר) שאפשר לבנות עליהם לעתיד.
בניגוד אלינו גם למכבי וגם לחיפה (ואפילו לבית"ר),יש אספקה די שוטפת של שחקנים מהנוער לבוגרת,מה שמקל על הקבוצה,ולעומתנו יש את עדן שרם ורמזי ספורי שהם עדיין סימי שאלה,אז כן,מה שנותר לנו הוא לנסות ולחזק את הקבוצה בשחקנים צעירים וכשרונים לעתיד ע"י טריידים כאלה ואחרים מולן.גם אם תלך עשור אחורה אני לא בטוח שתוכל להרכיב פה בקושי חצי קבוצה שעלו מהנוער לבוגרת ואפשר לקרוא להם שחקנים ראויים לסגל.
ומה אתה חושב יקרה אם תרכיב קבוצה משחקני נוער של קבוצות אחרות? (שאתה מביא אותם בגיל נוער ולא בגיל ילדים)
איך אתה רואה את המבנה הזה עובד בדיוק בהפועל? תאכלס במקרה הטוב תסיים מקום 4 במקרה הרע תרד ליגה