תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 00:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: מה שמסביב
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:20 
יואב כתב:
ערן כתב:
אתה רוצה לדבר על הרעיון עצמו? יאללה.
האם זה מוסיף אווירה? לא. אנשים מעבירים את המחצית בשיחות, הליכה למזנון, שירותים ועוד אלף ואחד דברים. להישאר במקום ולהצטרף בשירה לא אחד מהם. גם לא בשער 5.
האם זה מכניס את הקהל לטירוף של עידוד במחצית השנייה? גם לא.
האם זה מקדם משהו? בפעמיים הראשונות זה חשף אנשים לפרויקט הזה. אחלה.
אבל כמו שכתבתי בנושא אחר היום, אוהדי הפועל לפעמים מקדשים דברים רק כי זה ״בקטע אחר״ בלי באמת לחשוב על מה ולמה.

סבבה, אבל אתה בדעה שצריך שלא תהיה מוסיקה במחצית או שספציפית לא ישמיעו את הלהקה עצמה?

אני לגמרי בדעה שלא להשמיע מוזיקה במחצית.
ישבתי יחסית למעלה בשער 7 ולא שמעתי את עצמי חושב אפילו, שלא לדבר על רגע לנהל שייב עם מי שיושב לידי. זה היה ווליום נוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה שמסביב
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:39 
19 כתב:
אני שומע את ה"עניין השולי" הזה מ2001 בערך, הרבה לפני שהייתה עמותה. נקסט נקסט...
האווירה היא בית קברות בגלל כל אחד מהאנשים שבאים לבלומפילד. לכולם יש את אותה אחריות.
כרגיל בישראל תמיד האחרים אשמים, ואני רק הייתי שם, אבל אני לא קשור.

לא יודע ממתי אתה שומע את זה , אני לא עוקב אחרי כל הפיצוצים פה.
וגם אם זה נכון זה עדיין לא סותר את האפשרות שהעמותה ממשיכת דרך
בכל מקרה לא זה העניין , אני לא מחפש אשמים , אני אמנם לא תורם מזמני לגזירות קונפטי אבל אני גם לא מכתיב מדיניות לאף אחד.
לי הפריע מאוד הקטע הזה סוף סיפור , ההגנה שנשפכה פה על הלהקה שמורכבת מאנשים קדושים שתורמים מזמנם על זה שהשם ישמור קראתי להם להקת הבית עלק הבהירה את הכובע על ראש השמוק
ותזהר גם אתה על המישקף :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
מתנקש על פיגום כתב:
19 כתב:
אני שומע את ה"עניין השולי" הזה מ2001 בערך, הרבה לפני שהייתה עמותה. נקסט נקסט...
האווירה היא בית קברות בגלל כל אחד מהאנשים שבאים לבלומפילד. לכולם יש את אותה אחריות.
כרגיל בישראל תמיד האחרים אשמים, ואני רק הייתי שם, אבל אני לא קשור.

לא יודע ממתי אתה שומע את זה , אני לא עוקב אחרי כל הפיצוצים פה.
וגם אם זה נכון זה עדיין לא סותר את האפשרות שהעמותה ממשיכת דרך
בכל מקרה לא זה העניין , אני לא מחפש אשמים , אני אמנם לא תורם מזמני לגזירות קונפטי אבל אני גם לא מכתיב מדיניות לאף אחד.
לי הפריע מאוד הקטע הזה סוף סיפור , ההגנה שנשפכה פה על הלהקה שמורכבת מאנשים קדושים שתורמים מזמנם על זה שהשם ישמור קראתי להם להקת הבית עלק הבהירה את הכובע על ראש השמוק
ותזהר גם אתה על המישקף :D

אנשים תורמים מזמנם ומגם מכספם בשביל הפועל, ולך לא מזיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:45 
אני אמור להשתחוות ? על פי אותם אנשים ישק דבר ?
אני בתור אוהד שתרומתי הכספית היחידה היא מנוי ואולי קפוצ׳ון בחורף , לא שונה בכלום מאוהד שממשכן את המשכורת שלו לאביזרי עידוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
מתנקש על פיגום כתב:
אני בתור אוהד שתרומתי הכספית היחידה היא מנוי ואולי קפוצ׳ון בחורף , לא שונה בכלום מאוהד שממשכן את המשכורת שלו לאביזרי עידוד

לשמוע את התוצרת של אותם אנשים שעבדו קשה מאוד במשך חודשים במחצית משחק של הפועל, זה להשתחוות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:49 
יואב כתב:
מתנקש על פיגום כתב:

לשמוע את התוצרת של אותם אנשים שעבדו קשה מאוד במשך חודשים במחצית משחק של הפועל, זה להשתחוות?

מוסיקה זה עניין סובייקטיבי, אני בטוח שאם הוא ירצה, הוא יקנה את הדיסק וישמע אותו בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יואב כתב:
מתנקש על פיגום כתב:

מוסיקה זה עניין סובייקטיבי, אני בטוח שאם הוא ירצה, הוא יקנה את הדיסק וישמע אותו בבית.

ברור שסובייקטיבי,אבל אתה במשחק של הפועל, מה אתה רוצה לשמוע?(בהנחה ששמים מוסיקה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:50 
שחר כתב:
יואב כתב:
מתנקש על פיגום כתב:

אמן
ולא דרך קדיחה במוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:53 
יואב כתב:
שחר כתב:
יואב כתב:
מתנקש על פיגום כתב:

אם אני ארצה לשמוע מוזיקה אני אלך להופעה. למשחק אני מגיע כדי לראות כדורגל וכדי לעודד עם הקהל..אני חשבתי שבדרך כלל זה הולך ככה בכל העולם, אבל אולי אני זקן, אנא עארף...במשחק נגד ברואה ישבתי לא רחוק מהרמקול וזה היה נורא ואיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:57 
אין בעיה עם השירים, הדבר היחיד שמעצבן זה שזה כל רגע נתקע והווליום מעצבן, זה נשמע שהשיר לא מופעל על כל הרמקולים אלא כל שנייה עובר בין אחד הרמקולים ועושה את זה מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אתה רוצה לדבר על הרעיון עצמו? יאללה.
האם זה מוסיף אווירה? לא. אנשים מעבירים את המחצית בשיחות, הליכה למזנון, שירותים ועוד אלף ואחד דברים. להישאר במקום ולהצטרף בשירה לא אחד מהם. גם לא בשער 5.
האם זה מכניס את הקהל לטירוף של עידוד במחצית השנייה? גם לא.
האם זה מקדם משהו? בפעמיים הראשונות זה חשף אנשים לפרויקט הזה. אחלה.
אבל כמו שכתבתי בנושא אחר היום, אוהדי הפועל לפעמים מקדשים דברים רק כי זה ״בקטע אחר״ בלי באמת לחשוב על מה ולמה.

לי אישית זה היה נחמד, האמת אני מודה שאני יכול להבין אנשים שלא, לטעמי הכי טוב יהיה להשמיע את זה בווליום מופחת שלא יעיב על האווירה ויספק מוזיקת רקע קלילה בלבד.
עם ביקורת כזו אין לי בעיה, אני רק לא מבין איך אפשר להפוך את זה ללהקת נישה של שער 5 שכופה את עצמה על כלל הקהל בשיריה מחרישי האזנים כוללים מילים וביטויים מזוויעים כמו "הפועל אני תמיד יהיה שלך", "יאללה הפועל", ואפילו "שונא את מכבי", אוי גוועלד.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 22:28 
לא יודע איך זה בשאר השערים, אבל בשער 7 הרמקולים פשוט זוועה. הרעש גרם לי לכאב ראש מעצבן במיוחד.
כנראה שעשו משהו לרמקולים, כי נגד ברואה שמעו את המוזיקה טוב וזה היה נחמד מאוד. נגד פאנדורי ואתמול - פשוט זוועה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יואב כתב:
שחר כתב:
יואב כתב:
מתנקש על פיגום כתב:

אם אני ארצה לשמוע מוזיקה אני אלך להופעה. למשחק אני מגיע כדי לראות כדורגל וכדי לעודד עם הקהל..אני חשבתי שבדרך כלל זה הולך ככה בכל העולם, אבל אולי אני זקן, אנא עארף...במשחק נגד ברואה ישבתי לא רחוק מהרמקול וזה היה נורא ואיום.

ואתה אכן הולך למשחק ורואה (סוג של) כדורגל ומעודד. זה לא קשור לזה שאפשר טיפה לנסות ולשפר את האווירה עם מוזיקה שקשורה לנושא.
גם כשאני הולך לבר אני הולך לשתות, כשאני הולך למסיבה/חתונה אני הולך על מנת להביע שמחה והכרה לחוגגים, בכל מקומות הללו משמיעים מוזיקה. גם בהופעות שלא עוסקות במוזיקה כמו תאטרון או סטנד אפ בין המופעים משמיעים לעיתים קרובים מוזיקה, וזה לא מפקיע לאף אחד.
על הווליום אפשר להעיר, לא חייבים לעשות את זה כל כך חזק, אבל על הרעיון עצמו אני לא מבין את הביקורת.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 22:36 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
שחר כתב:
יואב כתב:
שחר כתב:
מתנקש על פיגום כתב:

ואתה אכן הולך למשחק ורואה (סוג של) כדורגל ומעודד. זה לא קשור לזה שאפשר טיפה לנסות ולשפר את האווירה עם מוזיקה שקשורה לנושא.
גם כשאני הולך לבר אני הולך לשתות, כשאני הולך למסיבה/חתונה אני הולך על מנת להביע שמחה והכרה לחוגגים, בכל מקומות הללו משמיעים מוזיקה. גם בהופעות שלא עוסקות במוזיקה כמו תאטרון או סטנד אפ בין המופעים משמיעים לעיתים קרובים מוזיקה, וזה לא מפקיע לאף אחד.
על הווליום אפשר להעיר, לא חייבים לעשות את זה ככה, אבל על הרעיון עצמו אני לא מבין את הביקורת.

אתה לא מבין את ההבדל בין הציפיות למקומות של מה שרשמת לבין מי שהולך לראות משחק כדורגל ובזמן המשחק משמיעים לו מוזיקת פאנק או מה שזה לא יהיה? אם בשבוע הבא אני אקליט דיסק של קאברים ים תיכוניים של להיטי היציע ואשמיע אותו בפול ווליום בתחילת המשחק ובמחצית זה יתקבל בהבנה?

האמת, נראה לי שזה קצת שיח חרשים, מסוג הדיונים שאני מוותר עליהם בשלב כלשהו והוא הגיע עכשיו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 23:33 
נמע כמו חתיכת סיוט. של מי הרעיונות המטופשים האלו של לעשות לאנשים חור בראש במחצית (המשך לסיוט של המוזיקה בסיום משחקים בשנה שעברה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 23:52 
נועם שחם כתב:
נמע כמו חתיכת סיוט. של מי הרעיונות המטופשים האלו של לעשות לאנשים חור בראש במחצית (המשך לסיוט של המוזיקה בסיום משחקים בשנה שעברה).

של מכבי אם אני לא טועה.

מוסיקה במשחקי כדורגל מתאים אולי כשאתה מארח אצטדיון מלא בתיירים. זה מפריע לעידוד או לשיחות במחצית זה חור בראש ולא משנה באיזה ווליום זה.
בטח שהם מזייפים ועם הקלטה גרועה. ואני מצטער עם כל הכבוד לזה שזה נעשה מתוך אהבה לקבוצה זה לא טוב, ולא צריך להכריח אותנו לשמוע את זה בכל משחק. שמעתי את זה במשחק נגד פנדורי, הייתי בטוח שזה חד פעמי בגלל אירופה. חס וחלילה שזה יהיה עכשיו בכל משחק.

וכנראה גם שזה מנחוס לפי התוצאות בנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
כשאני מגיע לאיצטדיון ר"ג במשחקי הגביע למיניהם, אני מרגיש בחילה ופרובינציאליות נוכח תזמורת המשטרה והרקדניות של אתי פולישוק. אבל וואלה, אני מאמין שיש אנשים שממש סבבה עם כל הממלכתיות הזאת או עם צנחצנים שנוחתים בתוך המגרש לפני שריקת הפתיחה.
לא מכל נוד צריך לעשות מסה פילוסופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
מתנקש על פיגום כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
"עלק להקת הבית"
מה עובר לך בראש שאתה מדבר ככה? אנשים השקיעו שעות בשביל הפועל ובשביל הקהל בלי שום תמורה ואתה בא וכותב "עלק להקת הבית" . אתה לא חייב לאהוב את המוזיקה שלהם אבל אתה חתיכת מתנשא :PUKE:
ההודעה הזאת כמשל לכל הזלזול וההתנשאות בפורום שדים

כן עלק להקת הבית , מה שאתה שומע
להקת הבית של האולטראס או העמותה או השד יודע מה
לא בזין שלי לשמוע שירי שכונה בפול ווליום ואיכות תחנה מרכזית במחצית
לא התנשאות ולא בטיח , יש להפועל קהל מעבר למסיבות של שער 5 ולא כל נוד גם אם הוא מלווה בהתנדבות ורצון טוב בא לי להריח

"המסיבות של שער 5" "לא כל נוד"
לא יודע מי אתה, וכנראה שאתה גם יותר מבוגר ממני, אבל אתה חתיכת אפס, וזה לא קשור להפועל, זה תכונות בסיסיות אצל בנאדם שאין לך. מי אתה שתזלזל ככה? ובמי? בקבוצת אנשים שמה עשו? שרפו שעות מזמנם הפנוי בשבילינו ובשביל שיהיה לנו כיף. אז גם אם אתה לא אוהב את המוזיקה (לגיטימי לגמרי) יש דרך וצורה לכתוב כל דבר.
מעולם הסמיילי הזה לא התאים יותר: :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 06:59 
הם לא עשו שום דבר 'בשבילנו', הם עשו בשביל עצמם.
לא שזה משנה, מוזיקה לא צריכה להיות בהפסקה, לא משנה איזה ובשום ווליום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול לבוא לכרוז הזה (פוגל שמו,לא?) ולומר לו שיפסיק כבר עם ה-18 לב אדום ועם המאסטרו שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
מישהו יכול לבוא לכרוז הזה (פוגל שמו,לא?) ולומר לו שיפסיק כבר עם ה-18 לב אדום ועם המאסטרו שלו?

היינו שמחים לשמוע את הכרוז בקול קרפדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 08:08 
נשיקה צרפתית כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
"עלק להקת הבית"
מה עובר לך בראש שאתה מדבר ככה? אנשים השקיעו שעות בשביל הפועל ובשביל הקהל בלי שום תמורה ואתה בא וכותב "עלק להקת הבית" . אתה לא חייב לאהוב את המוזיקה שלהם אבל אתה חתיכת מתנשא :PUKE:

לא התנשאות ולא בטיח , יש להפועל קהל מעבר למסיבות של שער 5 ולא כל נוד גם אם הוא מלווה בהתנדבות ורצון טוב בא לי להריח

לא יודע מי אתה, וכנראה שאתה גם יותר מבוגר ממני, אבל אתה חתיכת אפס, וזה לא קשור להפועל, זה תכונות בסיסיות אצל בנאדם שאין לך. מי אתה שתזלזל ככה? ובמי? בקבוצת אנשים שמה עשו? שרפו שעות מזמנם הפנוי בשבילינו ובשביל שיהיה לנו כיף. אז גם אם אתה לא אוהב את המוזיקה (לגיטימי לגמרי) יש דרך וצורה לכתוב כל דבר.

מי אתה שתטיף פה לאנשים מוסר ותקרא להם אפסים אה? מי אתה? יאלה סתום תפה כבר!!! "מה עובר לך בראש שאתה מדבר ככה" מה הוא אמר? עלק להקת הבית? כדאי שתלמד בחיים שזה שמישהו עושה משהו בהתנדבות לא אומר שכולם ישתחוו לו אחר כך. יצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
נדמה כאילו אין אוהד שלא מצא סיבה להתלונן על משהו בכל הקשור לקבוצה.
אף אחד אף פעם לא מרוצה, והביקורת תמיד באה עם רעל כזה (מתון או לא).
האמת, זה די פתטי.
שהפועל תתחיל לנצח ונוכל להתעסק רק בכדורגל. סעמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 08:22 
http://www.youtube.com/watch?v=B5xLXdR9 ... nomobile=1

לינק להופעה המלאה בבארבי של לאה קטמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
עזרא כתב:

היינו שמחים לשמוע את הכרוז בקול קרפדו.

מסכים איתך וזה מה שאני הולך לעשות בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 13:51 
הדיסק של לאה :HEART2: :BOW:

עד עכשיו הייתי מלא הערכה אל היוצרים,
מעכשיו אני מעריץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
אין בעיה עם מוזיקה במחצית, רק שיהיה בווליום סביר, כמוזיקת רקע ולא יותר מזה.

הרמקולים מעל שער 7 שברו לי תאוזן. במקום לדבר ישבתי רבע שעה בהמתנה שזה יגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 06:30 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
"עלק להקת הבית"

מי אתה שתטיף פה לאנשים מוסר ותקרא להם אפסים אה? מי אתה? יאלה סתום תפה כבר!!! "מה עובר לך בראש שאתה מדבר ככה" מה הוא אמר? עלק להקת הבית? כדאי שתלמד בחיים שזה שמישהו עושה משהו בהתנדבות לא אומר שכולם ישתחוו לו אחר כך. יצור.

אין סיבה לזלזל ככה, זה פשוט מגעיל. כל סגנון הכתיבה שלו מתנשא ומזלזל שלא בצדק. לי הייתה סיבה, לו לא הייתה שום סיבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 07:21 
לא צריך לשים לא השירים של לאה קטמין ולא את השדים האדומים.
הקהל צריך לעודד (גם כשהקבוצה עולה למגרש קשה לשיר?) ומי שאחראי על המוזיקה צריך למות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2013, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
במחצית צריך שקט ירדנו למטה ליד השירותים רק כדי לדבר .
פעם היה את המנהג הזה ברמת גן במשחקי גביע היו שמים איזו להקת ריקוד ומוזיקה רועשת פסיכית .
לא מתאים רעש במחצית בקיצור
ח פ י ר ה
חפירע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: