תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן שמעון
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:09 
בני יעקבי כתב:
RedFox כתב:
בני יעקבי כתב:
אגב כל הנתוח המכובד של החבר זאפטה ? יש לי השגות מקצועיות קשות. הצליח מצוין רק אף אחד ללא בעט באמת לשער. למה? לדעתי כי החלוצים בהלם בעיקר מאיתנו הם מפחדים מהקהל פחד מוות . שי נכנס המשחק התחיל לרתוח (לשני הכיוונים) . אתמול הקהל היה נהדר. עוד שנים שלושה סיבובים כאלה? יהיה בסדר. וגם אם לא יהיה בסדר. זה בסדר. בעיני לפחות. רצים משתדלים נלחמים על כדורים? יהיה בסדר.

וואו, מה?

מהחלק הראשון הצלחתי להתעלם, אבל ה-"אגב" הזה פשוט נשגב מבינתי.

נשגב נשגב. אז אסביר בלשון שגם מאותגרים יכולו להבין. לעניות דעתי. הבעיה היום של הקבוצה (ולא רק מהיום בעצם בשנה שעברה ממחצית הליגה ) היא בעיקר מנטלית פסיכולוגית. קראתי פה כבר גאונים שחושבים ששחקנים מקצוענים לא צריכים להיות מושפעים מקהל. מה לעשות הם כן מושפעים. אתמול אפשר היה לראות את זה בצורה ברורה הקבוצה שלטה במגרש נלחמה לא רע על כדורים ועל החזקה בכדור. אבל בסוף? גם אטיות בלתי מובנת וברחבה ? נאדה כלום כמעט כלום. לכל אחד יכול להיות לזה הסברים. לעניות דעתי? הפחד מהקהל. בלומפליד? הפך לאסון בעבור הקבוצה . הפרומים הללו כאן? מטען צד. רובהשחקנים הם אנשים צעירים (כמו חלק גדול מהכותבים) ורגישים שלא יודעים להתמודד עם ביקורת בוודאי לא בונות. בקיצור מפחדים מהקהל פחד מוות שמשתק אותם. קאפיש? לי מספיק שהם רצים ומשתדלים. כל השאר זה בונוס וזוהו.

אתה אחד היצורים המוזרים שהיו בפורום
עם האג׳נדה ההזויה ביותר
ובאמת יכולת מרשימה להתעלם מהמציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
בני יעקבי כתב:
RedFox כתב:
בני יעקבי כתב:
אגב כל הנתוח המכובד של החבר זאפטה ? יש לי השגות מקצועיות קשות. הצליח מצוין רק אף אחד ללא בעט באמת לשער. למה? לדעתי כי החלוצים בהלם בעיקר מאיתנו הם מפחדים מהקהל פחד מוות . שי נכנס המשחק התחיל לרתוח (לשני הכיוונים) . אתמול הקהל היה נהדר. עוד שנים שלושה סיבובים כאלה? יהיה בסדר. וגם אם לא יהיה בסדר. זה בסדר. בעיני לפחות. רצים משתדלים נלחמים על כדורים? יהיה בסדר.

וואו, מה?

נשגב נשגב. אז אסביר בלשון שגם מאותגרים יכולו להבין. לעניות דעתי. הבעיה היום של הקבוצה (ולא רק מהיום בעצם בשנה שעברה ממחצית הליגה ) היא בעיקר מנטלית פסיכולוגית. קראתי פה כבר גאונים שחושבים ששחקנים מקצוענים לא צריכים להיות מושפעים מקהל. מה לעשות הם כן מושפעים. אתמול אפשר היה לראות את זה בצורה ברורה הקבוצה שלטה במגרש נלחמה לא רע על כדורים ועל החזקה בכדור. אבל בסוף? גם אטיות בלתי מובנת וברחבה ? נאדה כלום כמעט כלום. לכל אחד יכול להיות לזה הסברים. לעניות דעתי? הפחד מהקהל. בלומפליד? הפך לאסון בעבור הקבוצה . הפרומים הללו כאן? מטען צד. רובהשחקנים הם אנשים צעירים (כמו חלק גדול מהכותבים) ורגישים שלא יודעים להתמודד עם ביקורת בוודאי לא בונות. בקיצור מפחדים מהקהל פחד מוות שמשתק אותם. קאפיש? לי מספיק שהם רצים ומשתדלים. כל השאר זה בונוס וזוהו.

עם האג׳נדה ההזויה ביותר

חלאס להפריע,
סופסוף קצת מעניין פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו משחקים בשיטה של ברצלונה אבל זה פשוט לא עובד ובמקום תנועות עומק מכל מקום על המגרש וג'ורדי אלבה יש לנו כלים הרבה יותר מעוטי יכולת, כאלה שאין שחקן בסגל חוץ משי שמסוגל לתת כדור עומק חכם זה קרה אתמול כולה פעם אחת.
זה אחלה מערך הפועל אפילו משחקת אותו טוב אבל כל המחץ שלו הולך לפח כשאין אף שחקן שמסוגל לתת עומק, הרבה יותר גרוע זה מערך שתלוי במגינים ודגני הוא בסדר אבל מצד שמאל חושך אתמול היה ראוי אם ורמוט היה הולך לצד שמאל כדי לאיים וגם כדי לשחרר את הפקק שנוצר מהאמצע בגלל השיטה הזאת.
החלוצים שלנו לא עשו שום תנועת עומק ראויה שום שינוי בעמדות וזה הבעיה הגדולה של הפועל, במשחק עומד אנחנו רעים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
רק דיווח למי שלא נכח במגרש, הקבוצה ירדה לקול מחיאות כפיים ועידוד ומחאה כפיים בחזרה לקהל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
בני יעקבי כתב:
RedFox כתב:
בני יעקבי כתב:

וואו, מה?

עם האג׳נדה ההזויה ביותר

נפלא ממך זה ממש מחמאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אז אתה מזיין בשכל,בסדר? קאפיש.
(מוות למילה המעצבנת הזו.מזכירה לי צבא.)

capisce ? באיטלקית להבין, סלנג די בין לאומי. לך יכול להזכיר את הצבא. אבל אני עם מאותגרי IQ לא מתעסק אתה צודק :bang: ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:23 
רק שתדעו.
מאז שהמועדון הזה קיים, בכל השנים שהפועל לא לקחה אליפות זה רק בגלל האוהדים.

תתמודדו, אנחנו חרא של קהל ומקומנו בשער 11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:24 
oMeR1 כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
מדכא לקרוא את הפורום ולהבין עד כמה מפלס הלחץ פה וביציע גבוה (קבוצה חדשה שמשחקת לא רע ומוציאה תיקו במחזור פתיחה לא אמורה לקבל שריקות בוז בשום מקום בעולם), כל כך גבוה שלמרות שאני חושב שרב"ש הוא המאמן המושלם עבורנו - הוא לא ישרוד את זה אם נמשיך ללכת בכיוון. באמת באמת עצוב.

הפועל פאניקה ת״א בחסות האוהדים המסורים

אתם אשכרה חיים בלה לה לנד
לא היה שום ״לחץ״ אתמול בבלומפילד שלא קיים בכל מקום בעולם בנסיבות דומות כולל אצלנו בעבר
שום דבר יוצא דופן
אותם שער 7 ו-2 של לפני 10 ו-20 שנה

לא יודע לאיזה יחס של כפפות של משי אתם מצפים אבל הוא לא קיים בשום מקום בארץ או בעולם ומי שלא מסוגל להתמודד עם ״הלחץ״ שלא יהיה שחקן כדורגל
מי שחושב שבגלל זה לא ניצחנו או שזו הבעיה המרכזית של הקבוצה הוא פשוט בן אדם כל כך פרובינציאלי וצר אופקים שחושב שהפינה הקטנה שלו היא חזות הכל והגורם הישיר לכל מה שקורה, שאשכרה זה התהליך שבו הוא משתמש כדי לנתח אירועים בעולם האמיתי
שמעתי שגם המצב בסוריה בגלל הפורום לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
פז, הציניות שלך לא במקום,
אנחנו צוחקים וזה,
אבל אני זוכר את הימים הנוראיים באמת,
בלבנון,
באותה מלחמה מסוייטת,
כשנסענו בטנק,
וכל הזמן אחז בנו הפחד הנוראי הזה...
הפחד לעלות על פורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:26 
אפשר לחשוב איזה לחץ היה אתמול
כולו משחק מול סכנין מול קהל ביתי תומך שקצת מאוכזב מפתיחת עונה מלאה ביכולת פושרת ואי העפלה לבתים.

זה לא גמר גביע העולם, אפילו לא גמר גביע הטוטו.
להאשים את הקהל זה פשוט גניבת דעת. הקבוצה שיחקה מחורבן בהתקפה והשחקנים לא זזו.
צריך למלא פה איזו מכסת הודעות יומית או משהו שנותנים במה לכל הניתוחים הפסיכולוגיים בשקל האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
עזרא כתב:
אז אתה מזיין בשכל,בסדר? קאפיש.
(מוות למילה המעצבנת הזו.מזכירה לי צבא.)

capisce ? באיטלקית להבין, סלנג די בין לאומי. לך יכול להזכיר את הצבא. אבל אני עם מאותגרי IQ לא מתעסק אתה צודק :bang: ...

שלום לך גאון!
מאותגרי iq אה? יא אסופה של עילגות משולבת בניתוח לקוי על גבול האוטיסטי של המציאות.
חריג דה לוקס אתה.
ותודה שתרגמת לי את המילה הזו ומאוד החכמתי מהמידע הרלבנטי והחשוב הזה שמקורה של המילה המעצבנת הזו מאיטלקית.
יצור הזוי ותלוש מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
תמשיכו ככה, שנה שנתיים לא תהיו לא פה ולא בבלומפילד. עברנו דברים יותר גרועים מכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
תמשיכו ככה, שנה שנתיים לא תהיו לא פה ולא בבלומפילד. עברנו דברים יותר גרועים מכם...

תקשיב,
לא בטוח,
נכון שעם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה,
והיהודים כבר התגברו על עמלק, פרעה והיטלר,
אבל האדס זה לא צחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:33 
יש לך צהוב בתמונה בני, זה לפני שאתה מעיר לאוהדים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
יש לך צהוב בתמונה בני, זה לפני שאתה מעיר לאוהדים אחרים.

אל תלחיץ אותו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:37 
בני יעקבי כתב:

לצערי (ואני לא גאה בזה) אני בפורומים האלה כבר 15 שנה מאז שהם היו ב-״דיבורים״
בבלומפילד אני אסגור העונה 20 שנה
וחלק לא קטן מהאנשים פה (כמו שחר ו-19) אני זוכר מאותה תקופה
מניסיון, אלה שנוטים להעלם אחרי תקופה זה דוקא היצורים כמוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:

אני כבר אומר את זה מקיץ 82,למה להתעצבן? שנה שנתיים כבר לא אהיה בבלומפילד.
מגיע להפועל אוהדים טובים ממני כמו בני יעקבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
בני יעקבי כתב:

לצערי (ואני לא גאה בזה) אני בפורומים האלה כבר 15 שנה מאז שהם היו ב-״דיבורים״
בבלומפילד אני אסגור העונה 20 שנה
וחלק לא קטן מהאנשים פה (כמו שחר ו-19) אני זוכר מאותה תקופה
מניסיון, אלה שנוטים להעלם אחרי תקופה זה דוקא היצורים כמוך...

אני מ64. עוד כמעט מהימים של באסה. אם לא עזבתי עד היום? אני לא אעזוב. אתם כן תאמין לי אני יודע מה שאני מדבר. אתם לא תהיו פה. לא כולכם אבל חלק מכם? לא יהיה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
64? בפייסבוק אתה לא ממש נראה בן 50 ומשהו לכיוון גיל 60.
מקסימום שלהי גיל 30 ומשהו.
מה הסוד שלך?
ומזל טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 19:03 
בני יעקבי כתב:
19 כתב:
רק דיווח למי שלא נכח במגרש, הקבוצה ירדה לקול מחיאות כפיים ועידוד ומחאה כפיים בחזרה לקהל.

אל תבלבל אותם עם עובדות,
הפורום אשם בלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
64? בפייסבוק אתה לא ממש נראה בן 50 ומשהו לכיוון גיל 60.
מקסימום שלהי גיל 30 ומשהו.
מה הסוד שלך?
ומזל טוב

אל תאמין לתמונות.....
תודה, בכל אופן בימים אלו עסוק בעיקר בבחירת מגרש בצומת ירקונים. מתלבט האם לשכב עם הרגלים לכיון פתח תקווה או לכיוון רמת השרון או בקומות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
ראיתם פעם בן אדם בן 57 שנראה בן 35? יש גבול לכמה הרפואה יכולה להיות מתקדמת.
כל הכבוד בני יעקבי: ניצחת את המדע.
מה הסוד שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 19:33 
Born on August 26, 1982

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
בני, הקהל לא אשם בכלום ממה שקרה אתמול או מתחילת העונה. חוסר הסבלנות שאתה מדבר עליו הוא בכלל ברמת מכת מדינה ואפילו למעלה מכך. הקהל של הפועל, תאמין או לא, מורכבים מאנשים רגילים שביום יום שלהם מתנהגים באותה רמת עצבנות כמו כולם. אם זה בכביש, בסופר או בכל מקום שיש בה אינטרקציה עם אנשים. פעם היה פעם, שחרר.
כל השאר, ובמיוחד הצמד לצים שנהנה לחרב כל דיון עם הומור שנון ברמה גבוהה - עזבו את הבן אדם. ההתנהגות הזו אומרת הרבה יותר עליכם מעליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי,
זאת המסיבת יומהולדת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
ראיתם פעם בן אדם בן 57 שנראה בן 35? יש גבול לכמה הרפואה יכולה להיות מתקדמת.
כל הכבוד בני יעקבי: ניצחת את המדע.
מה הסוד שלך?

for good sake
על איזה פרופיל אתם מסתכלים? זה לא אני..... ב82 התחתנתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בני, הקהל לא אשם בכלום ממה שקרה אתמול או מתחילת העונה. חוסר הסבלנות שאתה מדבר עליו הוא בכלל ברמת מכת מדינה ואפילו למעלה מכך. הקהל של הפועל, תאמין או לא, מורכבים מאנשים רגילים שביום יום שלהם מתנהגים באותה רמת עצבנות כמו כולם. אם זה בכביש, בסופר או בכל מקום שיש בה אינטרקציה עם אנשים. פעם היה פעם, שחרר.
כל השאר, ובמיוחד הצמד לצים שנהנה לחרב כל דיון עם הומור שנון ברמה גבוהה - עזבו את הבן אדם. ההתנהגות הזו אומרת הרבה יותר עליכם מעליו.

ובכן זה לא היה כך ולא עד לפני לא הרבה זמן. זה נשורת של הקבוצה של גוטמן ושל המאבק בטביב. גוטמן היה נס פשוט נס. לא הייתה קבוצה כזאת וגם לא תהיה לא אצלנו ולא אצל אחרים הרבה זמן. זה קורה פעם בדור. ושזה נהיה הבסיס? זה בעיתי. המאבק בטביב עשה לנו הרגשה שאנחנו באמת מנהלים את הקבוצה. ובכן אנחנו לא .וזה שאתה ואחרים לא מבינים את ההשפעה של האוהדים על המגרש. אז אתם לא מבינים. למה יש יתרון לביתיות? סתם? בעבור מה השחקנים משחקים רק בעבור הכסף? מעטים מעטים מסוגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
לגבי השיטה שהוזכרה פה רבות, יש לי הרגשה שאנשים מצפים שאנחנו במשחק אחד נהפוך מזבל לברצלונה, זה לא עובד ככה, זה לוקח זמן.
ברוב המוחלט של הפעמים זה לוקח זמן, מכבי בתחילת העונה שעברה נראתה רע מאוד ורק כדורים ארוכים לעטר עשו את העבודה, חיפה של פוסט עטר שיחקה סוג של משחק הקרבה-בונקר כזה שהתחיל להפוך לשיטת משחק רק לאחר מספר לא קטן של ניצחונות (רובם באחוזי דיוק גבוהים מאוד ובלי הרבה הזדמנויות).

מה שראיתנו אתמול לטעמי זה התקדמות חיובית, סכנין היא אמנם לא מאריות הליגה, אבל בטח שמדובר בקבוצה ברמת תחתית-אמצע של ליגת העל, אתמול לחצנו אותם כמו שצריך, אמנם היא לא שיחקה טוב, אבל גם בבונקר כזה זה לא שהם מסרו לנו את הכדור לרגליים ולא שהם לא ניסו בכדורים ארוכים וקצת מסירות להחזיק בכדור, ולכן 70% החזקת כדור זה בטח נתון שהוא לא מה בכך, אני בטוח ב100% שהקבוצה של אבוקסיס עונה שעברה לא עושה את זה בחיים.

שוב, עדיין לא זה, הפועל לא צריכה להראות ככה, יש המון בעיות, חלקן גם לא ייפתרו, חלקן כן, יכול להיות גם שזה יפסיק בזה ואז אין ספק שרב"ש אשם, יכול להיות שכל הרכש כישלון ויכול להיות גם שאנחנו הולכים למאבקי התחתית, אני יצאתי מעודד מהמשחק ולו רק בגלל שהקבוצה נמצאת טיפה יותר קדימה מלפני כן.

אגב, זה אמנם לא הכי רלוונטי, אבל אם דמארי לא מחטיא את הכדור של דגני, היו אומרים שהפועל סופסוף משחקת כדורגל. אם זגורי היה מכניס את ה1-1 שלו, היו אומרים שזה התקדמות חיובית.
מצד שני גם החטאות וסיומת זה משהו שאפשר וצריך לעבוד עליו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 21:57 
בחיים לא התחשק לי כל כך לנסוע לחודורוב ולעודד את המאמן והשחקנים
כל השנים שצחקתם על ההתנהגות של הקהל של מכבי ומשפטי ה"הפסד אחד והלחץ יגמור אותם" חוזרים כמו בומרנג ופי כמה לפרצוף שלנו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 23:33 
סתם מנסה להבין
אני אתמול שמעתי עידוד טוב, אפילו טוב מאוד יחסית לשנה שנתיים האחרונות בבלומפילד ובסיום כמה עשרות ששרקו בוז ומייד נבלעו בשירת עידוד ומחיאות כפיים של כמה אלפים.
על מה אתם מדברים למען השם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: