תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קהל
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2013, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
1. כמה בבון ודפקט צריך להיות בשביל לשחק "קליעה למטרה" עם הכריות שחילקו בכניסה?
במחצית השניה היו דבילים בשער חמש שזרקו כריות לעבר הרחבה של סכנין בזמן ההתקפות שלנו!!!

2. כמה דביל צריך להיות בשביל לעשות עם לייזר ירוק על הקהל שלך?!

3. האיש עם המשרוקית, אמן תבלע אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קהל
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2013, 22:54 
מרגישים שהקהל רעב להצלחה, בניגוד לשנה שעברה.
רק חבל שיש כאלה שחושבים שהצלחה מגיע מיד.

לשרוק בוז בסיום לא יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2013, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
דור מ. כתב:
מרגישים שהקהל רעב להצלחה, בניגוד לשנה שעברה.
רק חבל שיש כאלה שחושבים שהצלחה מגיע מיד.

לשרוק בוז בסיום לא יעזור.

הקהל לא רעב להצלחה.
לקהל יש 0 סבלנות.
אנשים רבים אחד עם השני בשער 13 וכמעט הולכים מכות.

תקופה מגעילה שנמשכת כבר שנתיים ורק מחמירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2013, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
חלש מאוד

וגם הכמות שהגיעה לבלומפילד מאכזבת מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2013, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
זו הכמות המקסימלית שתהיה השנה חוץ מהמשחקים נגד מכבי, חיפה ובית״ר. ברגע שלא עלינו שלב באירופה אין מצב שיקנו עוד כמה מאות מנויים ל-2, 13 ו-8. בטח גם לא עם פתיחת עונה כזו.

היה דווקא עידוד לא רע לדעתי, אבל המגמה ממשיכה ומתעצמת משנה לשנה: חלק מהקהל חסר סבלנות, חלק מהקהל מאוהב בעצמו, הרוב פשוט אדישים וכבויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2013, 23:20 
לא מבין מה אתם רוצים מהכמות
הייתה כמות יפה מאוד

שער 8 היה כמעט מלא לחלוטין וזה הפתיע אותי. היו שם אולי 250 מקומות ריקים.
והבוז היה לשופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2013, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי הקהל היום כן דחף ברגעים הלא טובים, וכן השפיע על הקבוצה שקצת העלתה קצב,
אבל הם כל כך גרועים שגם זה כבר לא עוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2013, 23:21 
עידוד טוב בשער חמש. הקונפטי יפייפה.
צורם שאנשים הולכים הביתה לפני השריקה וחלק גם שורקים בוז, אבל זה לא חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 07:44 
לא ברור הנתון של ה8900, 5 מלא, 7 מלא, 8 כמעט, 2 ו13 בתפוסה סבירה. יותר לכיוון ה10,000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 07:47 
לאיש עם המשרוקית - תתבגר כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:

או שימות. מה שבאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קהל
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 07:58 
red_o כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לא ברור הנתון של ה8900, 5 מלא, 7 מלא, 8 כמעט, 2 ו13 בתפוסה סבירה. יותר לכיוון ה10,000.

היו אתמול לפחות 9,500 צופים בספירה פסימית שמצמצמים בה לכיוון השלילי.

ואיך ספרו מול פנדורי וברואה רק 7,000 או 7,500? גם אז היו יותר ואנשים אוננו פה על הנומרטור הזה כאילו הוא אלוקים.
אז יש מצב שהנומרטור יודע כנראה, אבל הספירה ועדכון המצב ככל הנראה נעשים לפני פתיחת המשחק, או ממש בפתיחת המשחק, כשגם במשחקים הקודמים ובעיקר אתמול, כשנפתח המשחק, היו עוד לפחות אלפייה של אוהדים ממתינים בכניסות לשערים.
אופציה שניה לגבי זה, היא שתכולת בלומפילד עוד יותר קטנה ממה שהיתה(כרגיל, הרי בכל עונה מקטינים אותו עוד בשביל עוד משהו "בטיחותי") וכיום בלי שאנחנו יודעים, יש בו פחות מ14,000 מקומות, כך שאנחנו רואים יציע מלא ומחשבים אותו ככה וככה, אז המספר שונה וקטן יותר. לא ידוע לי שהקטינו את בלומפילד עוד יותר.
אופציה שאני ואתה לא יודעים לחשב כמו פעם(זקנה או משהו כזה)לא קיימת :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 08:53 
red_o כתב:

מילא הוא, מה עם כל מי שעומד סביבו ונותן לזה לקרות?

ואני לא מבין מה אתם רוצים מהקהל.
90 דקות לא ראו מהלך כדורגל ראוי, הסובלנות הייתה יותר מבסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
תכלס, במקרה של איך שהפועל משחקת, מאוד קשה להכניס את הקהל למשחק. גם כשהוא נכנס כבר אחרי מהלך(לא מתוכנן כרגיל) של ההתקפה, אז מהר מאוד גרזיצ'יץ ושות', דואגים להתהלך בכבדות של טנק מהמאה ה16, ביציאה להתקפה הכי איטית בהיסטוריה של הכדורגל העולמי אולי. קשה שלא להרדים ככה את האוהד המצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 09:13 
הבעיה היא שלא מנסים להחיות את הקהל ולחיות את המשחק (אפילו שקשה מאוד לעשות את זה)
למרות שהיום היה בסדר יחסית והיה נראה שחזר קצת הרעב
על כל פעולה לא טובה של שחקן מקללים
לא היה חסר הרבה שישרקו בוז במחצית או בסיום שמעתי אפילו קצת וזה הושתק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 09:20 
בסביבה שלי עלתה כמות הטינופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
הכי מצחיק ששנים החמאנו לעצמנו (והחמיאו לנו...) כמה שאנחנו קהל תומך ומפרגן, וכמה הקהל של מכבי לא.
שימו לב איך הכל התהפך.

בקיצור, אין תחליף להצלחות.
רק שלא ננפנף בתיתולים ונעשה תפאורה של סמל שוקע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 09:22 
אני רוצה לדבר שניה על האנשים האלה שמתנגדים לשריקות הבוז (אני לא שורק בוז) אבל כל המשחק או שמגלגלים סיגריות או שמכינים מטוסים מהפלאיירים שהיו על הכיסאות, לא מעודדים חס וחלילה, לא רואים את המשחק בכלל, אבל ברגע שיש בוז או קללות הם ישר יקפצו כמה שזה לא בסדר ואיזה קהל נהיינו.
לדעתי הם יותר גרועים מהאנשים שמקללים ושורקים בוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 09:23 
אתה קהל לא תומך ולא מפרגן?
משחק בית שלישי השנה, 0 ניצחונות ו0 יכולות. ציפית לריקודים ושנרים אותם על הכתפיים?

ההשוואה למכבי מיותרת. קבוצה מצליחה מביאה קהל, ככה זה תמיד היה ותמיד יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 09:40 
גם לפני עשר ועשרים שנה אנשים קיללו ושרקו בוז, רק משום מה אנחנו טורחים למכור לעצמנו איזה אגדה על הקהל שלנו שלא קשורה למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
גם לפני עשר ועשרים שנה אנשים קיללו ושרקו בוז, רק משום מה אנחנו טורחים למכור לעצמנו איזה אגדה על הקהל שלנו שלא קשורה למציאות.

לא בדקה 20 ולא בדקה 30 ואפילו לא בירידה למחצית כשאתמול היו מעטים ששרקו בוז (במיוחד החבר של ברגר).
הסביבה שלנו דווקא פיזרה אופטימיות לכל אורך המשחק, משהו שהיה מאוד קשה בהתחשב בכך שראינו במשך 90 דקות קבוצה שנכנסת שוב ושוב עם הראש בקיר ולא מצליחה לצאת מהשבלונה שלה.
התחושה שלי היא שאנחנו כבר שנה וחצי בערך מחכים למשחק שירים אותנו ויגרום לכולנו לתת עידוד יותר טוב, משחק אחד שנראה קבוצה משוחררת ומלהיבה שתדביק גם את היציעים.
עם המשחק המרשים הראשון הכל ישתחרר. אני מקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 10:09 
הייתי אתמול בשער 7 והיה זוועה.
מדקה 5 קללות לכל השחקנים ,ושלא נדבר על כמות המאמנים ,כל אחד צועק לשחקנים לאן לרוץ ,מה לעשות עם הכדור ,וגם ששחקן סוף סוף עושה פעולה חיובית ,הוא עדיין לא בסדר.
חוץ מזה האירוע הכי נורא היה לפני תחילת המשחק ,שאיזה ילד קטן תפס את הכדור שהשחקנים בעטו ליציע ,בן אדם מבוגר חטף לו את הכדור מהידיים ואם לא התערבות של אנשים אחרים ,הכדור לא היה חוזר לילד .

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 10:11 
kobster כתב:
שחר כתב:

לא בדקה 20 ולא בדקה 30 ואפילו לא בירידה למחצית כשאתמול היו מעטים ששרקו בוז (במיוחד החבר של ברגר).
הסביבה שלנו דווקא פיזרה אופטימיות לכל אורך המשחק, משהו שהיה מאוד קשה בהתחשב בכך שראינו במשך 90 דקות קבוצה שנכנסת שוב ושוב עם הראש בקיר ולא מצליחה לצאת מהשבלונה שלה.
התחושה שלי היא שאנחנו כבר שנה וחצי בערך מחכים למשחק שירים אותנו ויגרום לכולנו לתת עידוד יותר טוב, משחק אחד שנראה קבוצה משוחררת ומלהיבה שתדביק גם את היציעים.
עם המשחק המרשים הראשון הכל ישתחרר. אני מקווה.

אפילו בדאבל 2000 היו קבוצה של אנשים שלא הפסיקו לקלל כל מה שזז משער 7 מתחילת המשחק והיו אז בדיוק אותן טענות כמו היום.
מה שכן, ברור שמה שיקרה על המגרש ישפיע על היציע ולא שום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
justdontask כתב:
מדקה 5 קללות לכל השחקנים , ושלא נדבר על כמות המאמנים ,כל אחד צועק לשחקנים לאן לרוץ ,מה לעשות עם הכדור ,וגם ששחקן סוף סוף עושה פעולה חיובית ,הוא עדיין לא בסדר.
חוץ מזה האירוע הכי נורא היה לפני תחילת המשחק ,שאיזה ילד קטן תפס את הכדור שהשחקנים בעטו ליציע ,בן אדם מבוגר חטף לו את הכדור מהידיים ואם לא התערבות של אנשים אחרים ,הכדור לא היה חוזר לילד .

וזה מבלבל את השחקנים שלא יודעים למי להקשיב? ובנימה מעט רצינית יותר, זה אמור להפריע למישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
justdontask כתב:
מדקה 5 קללות לכל השחקנים , ושלא נדבר על כמות המאמנים ,כל אחד צועק לשחקנים לאן לרוץ ,מה לעשות עם הכדור ,וגם ששחקן סוף סוף עושה פעולה חיובית ,הוא עדיין לא בסדר.

וזה מבלבל את השחקנים שלא יודעים למי להקשיב? ובנימה מעט רצינית יותר, זה אמור להפריע למישהו?

לזה שעומד לידך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
יהלום אדום כתב:
justdontask כתב:

לזה שעומד לידך

לא מפריע לי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
r200 כתב:
יהלום אדום כתב:
justdontask כתב:

לזה שעומד לידך

לא מפריע לי :)

להיפך, אנחנו מתכננים מערכים יחד (:
חלק מהכיף במשחק זה לצעוק ולהרגיש מעורב, אם על הטלוויזיה אני צועק אז במגרש לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שישבתי בשער 7 חלק מעונה שעברה, החלטתי שאני בחיים לא חוזר לשם. לא יודע כמה זה משפיע על השחקנים והקבוצה. ואני לא יודע אם זה באמת תעתועי זיכרון שגורמים לי לחשוב שפעם זה לא היה כך.
אבל כמות השליליות שיש שם נכון לעכשיו מספיקה בשביל להוציא את החשק לחיות. ורק זה מספיק גרוע בשביל שיפסיקו עם זה. פשוט מדכא לשבת שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2013, 10:22 
dino כתב:
joshsoos כתב:

היו אתמול לפחות 9,500 צופים בספירה פסימית שמצמצמים בה לכיוון השלילי.

ואיך ספרו מול פנדורי וברואה רק 7,000 או 7,500? גם אז היו יותר ואנשים אוננו פה על הנומרטור הזה כאילו הוא אלוקים.
אז יש מצב שהנומרטור יודע כנראה, אבל הספירה ועדכון המצב ככל הנראה נעשים לפני פתיחת המשחק, או ממש בפתיחת המשחק, כשגם במשחקים הקודמים ובעיקר אתמול, כשנפתח המשחק, היו עוד לפחות אלפייה של אוהדים ממתינים בכניסות לשערים.
אופציה שניה לגבי זה, היא שתכולת בלומפילד עוד יותר קטנה ממה שהיתה(כרגיל, הרי בכל עונה מקטינים אותו עוד בשביל עוד משהו "בטיחותי") וכיום בלי שאנחנו יודעים, יש בו פחות מ14,000 מקומות, כך שאנחנו רואים יציע מלא ומחשבים אותו ככה וככה, אז המספר שונה וקטן יותר. לא ידוע לי שהקטינו את בלומפילד עוד יותר.
אופציה שאני ואתה לא יודעים לחשב כמו פעם(זקנה או משהו כזה)לא קיימת :D

הכל יכול להיות, גם זה שהשערים הם לא אלה שסופרים, אלא השוטרת שעומדת לפני הבידוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: