chimpfive כתב:
מה כל מילה לא הבנתי? איך בדיוק רק מפגר לא הבין שבמסגרת התקציב צריך להביא מישהו על המשבצת של גילי? אתם חכמים גדולים היום. ולא מעניין אותי ההשוואת לשנות ה80 למרות שעזרא מדייק, מדברים כאן על קהל שהפך להיות לחוץ ומלחיץ בדיוק ההפך ממה שהיה עד 2008, וזה משפיע על כל המערכת. לבקר ולהתבכיין זה מובן רק שזה נהיה הטרנד ולצערי עם ה״כולה פורום״ זה מייצג את הקהל מצוין.
איזה מחליף רצית שיביאו לגילי? את רפאלוב או את איסקו? לא הבנתי.
יש לנו את זגורי. הוא שחקן מוכשר מאוד שעוד יוכיח את עצמו. יש לנו את ורמוט שאתם מתקשים לקבל את ההודעה המצערת שהפציעה הנוכחית שלו אינה אלא מתיחה קלה בשריר שלא קשור לפציעה הטורדנית שהוא כבר התאושש ממנה. לא - בוא נבכה. ראדי, אלברמן, זהבי. פדידה, רן יצחק. בו בו בו, אכלו לי, שתו לי. חלאס. זיינתם את השכל. יש לנו תקציב נמוך ולכן הסגל שלנו על הנייר פחות טוב. מצד שני, יש לנו כמה שחקנים שאין לאף קבוצה אחרת בליגה, ויש לנו אחלה מאמן שבעולם. אם גם נואיל בטובנו להיות הקהל שהוכחנו שאנחנו יודעים להיות, אולי יהיה סיכוי לגשר על הפערים התקציביים האלה. בינתיים אתם גורמים לאנשים להגיע ביום ראשון הקרוב כדי לחכות שסאשה לא יצליח לתת פס, שהרוש שוב לא יצליח להגביה, שורמוט שוב יפצע, שקולין ייראה רע.
יש בעיות, אני לא אומר שלא. אולי יכלו להיעשות כמה דברים באופן שונה. לא משהו שהיה משנה את הקבוצה ואת העובדה שהסגל שלנו באופן טבעי על הנייר נראה כמו הסגל מספר 3 בליגה. מכאן ועד לקחת את זה למקום של "אם היו מקשיבים לי היינו ביירן מינכן, במקום זה אנחנו הפועל רעננה" זה כבר מביך.
אני מאוד בעד הקשקושים האלו בעונת המלפפונים, ולקחתי חלק מאוד פעיל בהם. אבל איפשהו בתהליך הפכנו להיות פורום פרשנות להפועל ת"א ולא פורום אוהדי הפועל ת"א, וזה חייב להיגמר. אנשים כאן תפסו אג'נדות וילכו איתן עד הסוף כדי להראות כמה הם צודקים, לא משנה כמה הם יפגעו או ישבשו את המורל ביציעים - ושלא יהיה לכם ספק שעשרות הודעות כאלה משבשות את המורל ביציעים.
נורא קל להגיד כל היום "מכבי הכי טובים!!! יש להם קישור הרבה יותר טוב!! אם לא היינו מביאים את מסיקה ופדידה היינו בליגת האלופות!!". אח"כ רצים לפורום אחרי משחק רע כדי להגיד אמרנו לכם. איזה קטע, אתם הייתם שם בזמן שכולם היו בטוחים שהפועל תיקח אליפות ב30 נקודות הפרש, ואמרתם את הבלתי יאמן - מכבי וחיפה טובות יותר. מזל שאתם כאן, פרס נובל לכדורגל. בחייאת רבאק, תשחררו כבר