תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש - 23-24/8
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 14:44 
מה כל מילה לא הבנתי? איך בדיוק רק מפגר לא הבין שבמסגרת התקציב צריך להביא מישהו על המשבצת של גילי? אתם חכמים גדולים היום. ולא מעניין אותי ההשוואת לשנות ה80 למרות שעזרא מדייק, מדברים כאן על קהל שהפך להיות לחוץ ומלחיץ בדיוק ההפך ממה שהיה עד 2008, וזה משפיע על כל המערכת. לבקר ולהתבכיין זה מובן רק שזה נהיה הטרנד ולצערי עם ה״כולה פורום״ זה מייצג את הקהל מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מה כל מילה לא הבנתי? איך בדיוק רק מפגר לא הבין שבמסגרת התקציב צריך להביא מישהו על המשבצת של גילי? אתם חכמים גדולים היום. ולא מעניין אותי ההשוואת לשנות ה80 למרות שעזרא מדייק, מדברים כאן על קהל שהפך להיות לחוץ ומלחיץ בדיוק ההפך ממה שהיה עד 2008, וזה משפיע על כל המערכת. לבקר ולהתבכיין זה מובן רק שזה נהיה הטרנד ולצערי עם ה״כולה פורום״ זה מייצג את הקהל מצוין.

איזה מחליף רצית שיביאו לגילי? את רפאלוב או את איסקו? לא הבנתי.
יש לנו את זגורי. הוא שחקן מוכשר מאוד שעוד יוכיח את עצמו. יש לנו את ורמוט שאתם מתקשים לקבל את ההודעה המצערת שהפציעה הנוכחית שלו אינה אלא מתיחה קלה בשריר שלא קשור לפציעה הטורדנית שהוא כבר התאושש ממנה. לא - בוא נבכה. ראדי, אלברמן, זהבי. פדידה, רן יצחק. בו בו בו, אכלו לי, שתו לי. חלאס. זיינתם את השכל. יש לנו תקציב נמוך ולכן הסגל שלנו על הנייר פחות טוב. מצד שני, יש לנו כמה שחקנים שאין לאף קבוצה אחרת בליגה, ויש לנו אחלה מאמן שבעולם. אם גם נואיל בטובנו להיות הקהל שהוכחנו שאנחנו יודעים להיות, אולי יהיה סיכוי לגשר על הפערים התקציביים האלה. בינתיים אתם גורמים לאנשים להגיע ביום ראשון הקרוב כדי לחכות שסאשה לא יצליח לתת פס, שהרוש שוב לא יצליח להגביה, שורמוט שוב יפצע, שקולין ייראה רע.
יש בעיות, אני לא אומר שלא. אולי יכלו להיעשות כמה דברים באופן שונה. לא משהו שהיה משנה את הקבוצה ואת העובדה שהסגל שלנו באופן טבעי על הנייר נראה כמו הסגל מספר 3 בליגה. מכאן ועד לקחת את זה למקום של "אם היו מקשיבים לי היינו ביירן מינכן, במקום זה אנחנו הפועל רעננה" זה כבר מביך.

אני מאוד בעד הקשקושים האלו בעונת המלפפונים, ולקחתי חלק מאוד פעיל בהם. אבל איפשהו בתהליך הפכנו להיות פורום פרשנות להפועל ת"א ולא פורום אוהדי הפועל ת"א, וזה חייב להיגמר. אנשים כאן תפסו אג'נדות וילכו איתן עד הסוף כדי להראות כמה הם צודקים, לא משנה כמה הם יפגעו או ישבשו את המורל ביציעים - ושלא יהיה לכם ספק שעשרות הודעות כאלה משבשות את המורל ביציעים.
נורא קל להגיד כל היום "מכבי הכי טובים!!! יש להם קישור הרבה יותר טוב!! אם לא היינו מביאים את מסיקה ופדידה היינו בליגת האלופות!!". אח"כ רצים לפורום אחרי משחק רע כדי להגיד אמרנו לכם. איזה קטע, אתם הייתם שם בזמן שכולם היו בטוחים שהפועל תיקח אליפות ב30 נקודות הפרש, ואמרתם את הבלתי יאמן - מכבי וחיפה טובות יותר. מזל שאתם כאן, פרס נובל לכדורגל. בחייאת רבאק, תשחררו כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
chimpfive כתב:

איזה מחליף רצית שיביאו לגילי? את רפאלוב או את איסקו? לא הבנתי.
יש לנו את זגורי. הוא שחקן מוכשר מאוד שעוד יוכיח את עצמו. יש לנו את ורמוט שאתם מתקשים לקבל את ההודעה המצערת שהפציעה הנוכחית שלו אינה אלא מתיחה קלה בשריר שלא קשור לפציעה הטורדנית שהוא כבר התאושש ממנה. לא - בוא נבכה. ראדי, אלברמן, זהבי. פדידה, רן יצחק. בו בו בו, אכלו לי, שתו לי. חלאס. זיינתם את השכל. יש לנו תקציב נמוך ולכן הסגל שלנו על הנייר פחות טוב. מצד שני, יש לנו כמה שחקנים שאין לאף קבוצה אחרת בליגה, ויש לנו אחלה מאמן שבעולם. אם גם נואיל בטובנו להיות הקהל שהוכחנו שאנחנו יודעים להיות, אולי יהיה סיכוי לגשר על הפערים התקציביים האלה. בינתיים אתם גורמים לאנשים להגיע ביום ראשון הקרוב כדי לחכות שסאשה לא יצליח לתת פס, שהרוש שוב לא יצליח להגביה, שורמוט שוב יפצע, שקולין ייראה רע.
יש בעיות, אני לא אומר שלא. אולי יכלו להיעשות כמה דברים באופן שונה. לא משהו שהיה משנה את הקבוצה ואת העובדה שהסגל שלנו באופן טבעי על הנייר נראה כמו הסגל מספר 3 בליגה. מכאן ועד לקחת את זה למקום של "אם היו מקשיבים לי היינו ביירן מינכן, במקום זה אנחנו הפועל רעננה" זה כבר מביך.

אני מאוד בעד הקשקושים האלו בעונת המלפפונים, ולקחתי חלק מאוד פעיל בהם. אבל איפשהו בתהליך הפכנו להיות פורום פרשנות להפועל ת"א ולא פורום אוהדי הפועל ת"א, וזה חייב להיגמר. אנשים כאן תפסו אג'נדות וילכו איתן עד הסוף כדי להראות כמה הם צודקים, לא משנה כמה הם יפגעו או ישבשו את המורל ביציעים - ושלא יהיה לכם ספק שעשרות הודעות כאלה משבשות את המורל ביציעים.
נורא קל להגיד כל היום "מכבי הכי טובים!!! יש להם קישור הרבה יותר טוב!! אם לא היינו מביאים את מסיקה ופדידה היינו בליגת האלופות!!". אח"כ רצים לפורום אחרי משחק רע כדי להגיד אמרנו לכם. איזה קטע, אתם הייתם שם בזמן שכולם היו בטוחים שהפועל תיקח אליפות ב30 נקודות הפרש, ואמרתם את הבלתי יאמן - מכבי וחיפה טובות יותר. מזל שאתם כאן, פרס נובל לכדורגל. בחייאת רבאק, תשחררו כבר

מדויק.
העיקר האגו האישי של כל אחד שדייק בפרשנות המרתקת שלו על הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:09 
התבלבלת, עזרא החליט שהיו צריכים להבין כבר מזמן שצריך להביא מישהו על המשבצת של גילי, לא אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:14 
chimpfive כתב:
התבלבלת, עזרא החליט שהיו צריכים להבין כבר מזמן שצריך להביא מישהו על המשבצת של גילי, לא אני

זה לא על המשבצת, זה עוד קשר יצירתי ברמת הרכב. לפעמים יכול לפתוח איתו, לפעמים במקומו, לפעמים 4-5-1. להפועל יש רק קשר התקפי מוכח אחד. כל השאר יהיו אולי טובים מתישהו, אבל כרגע אי אפשר לבנות עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

מתנצל, קראתי את המשפט שלך שנוגע לורמוט ולא קישרתי לעזרא.
העצבים שאני חוטף על המשפטים האלה קצת מעוותים לי את הצורך לקרוא פעמיים לפני שאני מגיב למישהו.
אני שוקל לאמץ את השיטה שלהם, אני חושב שליברפול לא תזכה באליפות. על הפנים. אם היו משחררים את כל הספסל ומוכרים את כל הרכבים של האוהדים שלהם הם יכלו להשקיע עוד 10 מיליון יורו! לצ'לסי יש קישור יותר טוב. ניפגש בסוף העונה ונראה אם צדקתי (תיכף בגרסת הליגה הגרמנית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש - 23-24/8
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
בקיץ הקודם כל טעות שנעשתה בהפועל, זקפתי לחובת המאמן חדל האישים שהיה לנו (וגם זה שהחליף אותו). לא ידעתי אם שחקנים באו כי רצינו אותם או כי מישהו גזר עליהם קופון.
אז השנה הביאו מאמן שהוא גם אוטוריטה. כזה שאפשר לסמוך עליו.
אבל לסמוך עליו זה לא אומר שהוא לא טועה. אלא שהוא מתכוון ללמוד מטעויות והכוונות שלו הן טובת הקבוצה.
לכן אין בי כעס או אכזבה השנה. רק אופטימיות שמתישהו יהייה טוב.

אבל אם יש משהו שיכול להרוס קבוצה זה לחץ מהקהל. לחץ שיורד לחדר הלבשה, וגורם למערכת לקבל החלטות חפוזות שהיתרון ארוך הטווח שלהן לא ברור. שכל אחד יעשה חשבון עם עצמו בפעם הבאה שהוא או מישהו לידו מקלל את הרוש או ספורי או זגורי או גורדנה.
השנה, במיוחד השנה, הקהל צריך להתרכז רק בלעודד.
אנחנו לא צריכים להיות יותר כלבי שמירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
chimpfive כתב:

זה לא על המשבצת, זה עוד קשר יצירתי ברמת הרכב. לפעמים יכול לפתוח איתו, לפעמים במקומו, לפעמים 4-5-1. להפועל יש רק קשר התקפי מוכח אחד. כל השאר יהיו אולי טובים מתישהו, אבל כרגע אי אפשר לבנות עליהם.

יאללה, בוא ניכנס לזה.
למיטב הבנתי אתה לא מכניס את זגורי לקטגוריית קשר מוכח. זאת אומרת שגם מוגרבי, אלטמן, דור מיכה וכל הקטגוריה הזו מבחינתך אינה קשר מוכח.
אז אתה בעצם טוען שהפועל הייתה צריכה להביא את מאור מליקסון/ליאור רפאלוב/יוסי בניון/חן עזרא. או זר ברמתם.
עכשיו אני רוצה להזכיר לך שהפועל עדיין משחקת עם שמעון הרוש בהרכב, הבלם המחליף שלה הוא זאב חיימוביץ', שי אבוטבול וסלים טועמה מוצצים ממנה מלא כסף תמורת תרומה שלילית, היא עדיין משלמת על חוזים משנים עברו, הייתה צריכה להחליף העונה יותר מחצי קבוצה. איך לא הביאו מחליף מוכח לורמוט? אין לי מושג. שאלה קשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:22 
חייבים להוריד לחץ
המצב לא מזהיר אבל גם לא קטסטרופה
צריכים לתת לקבוצה לשחק ולעשות סיכומים מאוחר יותר
אחריי 4 משחקים אסור לקפוץ למסקנות

אני בטוח שגילי יחזור וגם יגיע חיזוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
פריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
שלחת את יגאל לפתוח בית קפה,ובכסף שחסכת הבאת את דה סילבה שבן שמעון סימן מלכתחילה.
לא חושב שבמקרה הזה מדובר על כסף.
מה שאני ואחרים צעקנו כל הפגרה זה שבמצבו קשה לבנות על גילי כשחקן מרכזי ואם הוא יצליח להחלים ולחזור למה שהיה אז לא יהיו מאושרים מאיתנו.
אנשים עושים מאיתנו ממורמרים ומתוסכלים במקום להתייחס עניינית לטענות שלנו.
הקיצוניים ביותר גם חושבים שאני או אחרים מבסוטים מזה שלגילי יש ״רק״ פציעה שלא קשורה לפציעה הגדולה שלו.
לא רוצה להיות צודק,רוצה שגילי יהיה בריא ושמי שלוקח החלטות ידע גם לומר:״טעיתי״.
ומיותר לציין שגם לא אקלל אף שחקן.מי שמכיר אותי במציאות יודע שאני לא כזה.
בפורום,בפייסבוק ובכל מקום אחר מותר ואף רצוי למתוח ביקורת ולהתריע על ליקויים,גם אם אני מבין כדורגל פחות מרן שמעון ואני בהחלט כזה.
*קשר מוכח זה זר-מרזורטי.
לא מליקסון ורפאלוב שהם לא ריאלים.

נערך לאחרונה על ידי עזרא בתאריך 23 אוגוסט 2013, 15:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:26 
Eros Ramazzotti כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

יאללה, בוא ניכנס לזה.
למיטב הבנתי אתה לא מכניס את זגורי לקטגוריית קשר מוכח. זאת אומרת שגם מוגרבי, אלטמן, דור מיכה וכל הקטגוריה הזו מבחינתך אינה קשר מוכח.
אז אתה בעצם טוען שהפועל הייתה צריכה להביא את מאור מליקסון/ליאור רפאלוב/יוסי בניון/חן עזרא. או זר ברמתם.
עכשיו אני רוצה להזכיר לך שהפועל עדיין משחקת עם שמעון הרוש בהרכב, הבלם המחליף שלה הוא זאב חיימוביץ', שי אבוטבול וסלים טועמה מוצצים ממנה מלא כסף תמורת תרומה שלילית, היא עדיין משלמת על חוזים משנים עברו, הייתה צריכה להחליף העונה יותר מחצי קבוצה. איך לא הביאו מחליף מוכח לורמוט? אין לי מושג. שאלה קשה

אני לא טוען כלום. אני אומר מה הפועל צריכים. אני מקבל את זה שיש מגבלות ואני לא מדבר על מחליף לורמוט. אני מדבר על קישור איכותי שכולל גם את ורמוט. וכן, זגורי הוא כמובן לא קשר מוכח (אני מקווה שאתה מסכים איתי בזה). הוא שחקן עם פוטנציאל והכל, אבל לא ברמת הרכב להפועל. אני כתבתי כמה פעמים שבשביל שהפועל יעשו משהו השנה, נצטרך לפחות שנים מתוך זגורי, ספורי, פדידה שיתפתחו במשך העונה להיות שחקנים לגיטימיים ברוטציה ויהיו שחקנים שמסוגלים לשים את הכסף על השולחן.
זה שיש בעיות אחרות אני מסכים, לא הבנתי מה הקשר. לא בטוח שהם דחופות יותר מעוד שחקן קישור להרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
פריירה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
1. שמחתי מאוד לקרוא את התגובות של אוגוסטוס ורדרוני. הדבר העיקרי שניסיתי להעביר בתגובה שלי הוא שהקבוצה צריכה זמן וסבלנות מאיתנו כקהל. אין הוקוס פוקוס ולשפוט קבוצה שהורכבה מחדש בזמן הנוכחי זו טעות. יש מאמן איכותי, יש סוף סוף סביבת עבודה רגועה ולא מייצרת ספינים על בסיס יומי, מה שצריך זה קהל שמאמין בקבוצה שלו, מראש הפירמידה ועד לאחרון השחקנים בסגל. אני רוצה שהפועל תיקח אליפות בכל שנה, אני רוצה לנצח בכל תחרות שאני משתתף בה (אפילו מול ילדה בת 4 שנותנת לי בראש בתפיסת דגי פלסטיק), אני מלמד את הילדים שלי להגיע הכי רחוק שהם יכולים אבל אני גם מבין שאנחנו לא חיים בבועה ושהסיטואציה כרגע מצריכה מכולנו תמיכה בלתי מסויגת בקבוצה. קודם כל אוהדים, אחרי זה מבקרים.

2. עזרא לב לב, אתה שווה התייחסות נפרדת. שחקן על המשבצת של ורמוט שיקבל את המעמד של ורמוט מכל ההיבטים יעלה לך הון, מה גם שאני לא רואה שחקן ישראלי בקליבר הזה. גילי הוא הרבה מעבר ליכולת המקצועית על הדשא, מאחר ואתה כ"כ חזק בהיסטוריה גם אתה יודע איזה רעד עבר בקהל, בשחקנים וביריבה כששחקן עם אותה סיפרה היה עולה, אפילו לרבע שעה. אז גילי הוא לא שלום והוא סובל בפעם הראשונה בקריירה שלו מפציעה כזו והוא יחזור, יקח כמה זמן שיקח. גם פה, סבלנות.

3. לעניין הנוסטלגיה, בכל השנים שלקחנו אליפות בנינו קבוצה לצמרת. אבל היו הרבה יותר שנים שבנינו קבוצה לצמרת וסיימנו עם כלום ביד. הפועל זו הפועל.
ב 86 התמודדנו מול קבוצה מחוברת שלקחה שתי אליפויות ברצף (משהו שאנחנו לא הצלחנו לעשות בעשור הכי גדול של המועדון) ורק בזכות אמונה ואטרף של הקהל השגנו אותם על קו הגמר.
ב 88 נתניה היו בשתי דרגות יותר טובים מאיתנו. להזכירכם שבמשחק במקדש בסיבוב השני בנס חילצנו תיקו ולא הפסדנו (מה שהיה סוגר לנו כמעט בוודאות את הסיפור) בגלל ניהול משחק גרוע עוד יותר של המאמן של נתניה. שניאור עשה הרבה שטויות אבל ברגע שהפסיק ללכת ראש בראש עם קוקוס הוא הרוויח את שחקן העונה.
ב 2000 היינו קבוצה פחות כשרונית מחיפה ואלמלא ההתפרקות שלהם אחרי פארסת השריף-בניון הם גם היו יכולים לקחת אליפות. עובדה שלא ניצחנו אותם בארבעה מפגשים שונים, כולל פעמיים במקדש.
על 2010 מיותר להרחיב את הדיון. גוטמן בנה קבוצה במשך שנה וחצי והביא אותה לשיא ברגע הנכון, למרות שהתמודדנו מול יריבה שעשתה סיבוב ראשון פסיכי לחלוטין עם אחוזי הצלחה שמזכירים את המחלה בכדורסל. גם שם, לקחנו כי האמנו. וגם כשהשגנו אותם ושוב נפלנו, המשכנו להאמין.

זו השורה התחתונה. תאמינו בקבוצה שלכם.
גם כשהמצב לא ברור וגם שאנחנו מתחילים עונה עם לא מעט סימני שאלה. תאמינו ותביאו את האמונה הזו ביום ראשון.
רק הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 16:10 
לא חומד, רק ב88 נתניה הייתה טובה יותר, והחזרה של סיני שסחב אותנו סטייל קאנטונה ב96 על הגב יחד עם המאמן הדגול שלהם שעשה במכנסיים בפלייאוף עבדו לטובתינו. חיפה של 86 הייתה קבוצה בנסיגה, והיינו קבוצה לא פחות טובה מהם ( למעשה אנחנו היינו הקבוצה המפוספסת של השנים האלה, כמו עם גוטמן, היו צריכות להיות לנו עוד אליפויות ). הקבוצה של 2000 הייתה אולי קצת פחות כשרונית אבל הרבה יותר קבוצה משלהם ובשורה התחתונה לא פחות טובה, ובטח ובטח שזו של 2010 לא הייתה נחותה. אתה לא צריך לכופף בכח בשביל המסר ;)

ואני מסכים עם חלקים מהדברים שלך, של רוני אפילו רחמנא ליצלן של הזרע. החוכמה היא פרופורציות, אפשר וצריך לבקר, ובטח ובטח שיש מה בקיץ הזה, השאלה היא המידה ובעיקר להשתדל להשאיר את זה בבית. בכל מקרה המאמן- שמי כמוך שמע ממני מה אני חושב עליו מהכרות של שנים אחורה - אינו חף מהתנהלות שגויה, ההנהלה בוודאי, ולקרוא ל45 מיליון שקל תקציב נמוך זה עלבון לקורא, נעשו הרבה טעויות בבנית הסגל. ואחרי שזה נאמר, זה מה יש כרגע ואין לנו אלא להגיע למגרש ולתמוך בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 16:57 
kobster כתב:

ב 2000 היינו קבוצה פחות כשרונית מחיפה ואלמלא ההתפרקות שלהם אחרי פארסת השריף-בניון הם גם היו יכולים לקחת אליפות. עובדה שלא ניצחנו אותם בארבעה מפגשים שונים, כולל פעמיים במקדש.
על 2010 מיותר להרחיב את הדיון. גוטמן בנה קבוצה במשך שנה וחצי והביא אותה לשיא ברגע הנכון, למרות שהתמודדנו מול יריבה שעשתה סיבוב ראשון פסיכי לחלוטין עם אחוזי הצלחה שמזכירים את המחלה בכדורסל. גם שם, לקחנו כי האמנו. וגם כשהשגנו אותם ושוב נפלנו, המשכנו להאמין.
.

איזה קבוצה יותר כשרונית היתה להם ב 2000? מה השלב הבא? להגיד שלקחנו את האליפות הזאת עם 1:0 הגנתי של קשטן?
ואוי אוי אוי פארסת כהן-בניון, נראה אותם מתמודדים עם כמות הפציעות הפסיכית שהיתה לנו באותה
וב 3 מתוך 4 מפגשים ביננו באותה עונה הם יצאו בנס עם תיקו וגם המשחק שהם ניצחו היה במשחק שקול לחלוטין עם החמצות מטורפות שלנו.
ב 2010 היתה לנו קבוצה טובה יותר ובטח כשרונית יותר יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 17:11 
אנשים פה חיים בסרט שלא מהעולם הזה
1. אולי זה לא ירד לכם עד הסוף אבל פה זה פורום, זה המקום של אוהדים בעלי ידע חובבני ובעלי דעות שונות לשפוך את כל אשר על לבם לרבות ביקורות נוקבות .
2. אם הפורום או הפייסבוק או כל דבר דומה אחר משפיע באיזשהי צורה על המערכת אז המצב לא טוב.
3. אל תתבלבלו ותבלבלו, הפורום הזה לא משפיע על דעת הקהל בבלומפילד והרוב המוחלט לא יודע בכלל שהוא קיים.
4. מה שכן משפיע על הקהל זה היכולת של הקבוצה. והקהל לא מטומטם. הרוב מבין שאי אפשר לצפות לאליפות אבל הוא גם מבין שהתקציב של הקבוצה הזו הוא מעל 40 מליון שקל ולכן מצפה לראות משהו שדומה לכדורגל (ובשביל לראות משהו שדומה לכדורגל היה כבר מספיק זמן "להתחבר").
5. אם מה שיהיה בליגה יהיה דומה למה שהיה נגד פאנדורי והבולגרים אז הלחץ של הקהל יגיע אם או בלי קשר לפורום. ככה זה במועדון גדול, בארץ ובעולם. פה זה לא ק"ש וגם רב"ש מבין את זה.
6. לגבי רב"ש, אני אישית שמחתי מאוד שהוא הגיע בקיץ. אבל יחד עם זאת מרגע שהוא קיבל תקציב נתון (שהוא דיי גבוה) ויד חופשית לעצב את הסגל כרצונו, האחריות היא עליו. הוא החליט לדחוק את קליימן ולהביא את עמוס , הוא החליט שהקשר שתפקידו לחבר בין ההגנה להתקפה הוא לוקאס והוא החליט שאנטבי והרוש מספיקים לעמדת המגן השמאלי.
הוא יצטרך לעמוד מאחורי ההחלטות האלה.
אני לא יודע מה זה "זמן להתחבר" או "חוסר כושר גופני" בשלב הזה. מצידי היה סוגר את כל השחקנים במתחם מתחילת יולי ועד עכשיו כדי שיתחברו. החיבור צריך להיעשות לפני העונה ולא במהלכה ובמידה וחוסר היכולת יימשך גם לליגה אז זה אומר שהבעיה היא בסגל לרבות שחקני הרכש שרן הביא או לא הביא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 17:19 
או שלום מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
רק לדמיין קישור והתקפה כזאת

.................גרזיצ'יץ/אפיני..............

ורמוט.............פריירה.............זגורי

................שכטר........דמארי...........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 17:32 
pogi כתב:
אנשים פה חיים בסרט שלא מהעולם הזה
1. אולי זה לא ירד לכם עד הסוף אבל פה זה פורום, זה המקום של אוהדים בעלי ידע חובבני ובעלי דעות שונות לשפוך את כל אשר על לבם לרבות ביקורות נוקבות .
2. אם הפורום או הפייסבוק או כל דבר דומה אחר משפיע באיזשהי צורה על המערכת אז המצב לא טוב.
3. אל תתבלבלו ותבלבלו, הפורום הזה לא משפיע על דעת הקהל בבלומפילד והרוב המוחלט לא יודע בכלל שהוא קיים.
4. מה שכן משפיע על הקהל זה היכולת של הקבוצה. והקהל לא מטומטם. הרוב מבין שאי אפשר לצפות לאליפות אבל הוא גם מבין שהתקציב של הקבוצה הזו הוא מעל 40 מליון שקל ולכן מצפה לראות משהו שדומה לכדורגל (ובשביל לראות משהו שדומה לכדורגל היה כבר מספיק זמן "להתחבר").
5. אם מה שיהיה בליגה יהיה דומה למה שהיה נגד פאנדורי והבולגרים אז הלחץ של הקהל יגיע אם או בלי קשר לפורום. ככה זה במועדון גדול, בארץ ובעולם. פה זה לא ק"ש וגם רב"ש מבין את זה.
6. לגבי רב"ש, אני אישית שמחתי מאוד שהוא הגיע בקיץ. אבל יחד עם זאת מרגע שהוא קיבל תקציב נתון (שהוא דיי גבוה) ויד חופשית לעצב את הסגל כרצונו, האחריות היא עליו. הוא החליט לדחוק את קליימן ולהביא את עמוס , הוא החליט שהקשר שתפקידו לחבר בין ההגנה להתקפה הוא לוקאס והוא החליט שאנטבי והרוש מספיקים לעמדת המגן השמאלי.
הוא יצטרך לעמוד מאחורי ההחלטות האלה.
אני לא יודע מה זה "זמן להתחבר" או "חוסר כושר גופני" בשלב הזה. מצידי היה סוגר את כל השחקנים במתחם מתחילת יולי ועד עכשיו כדי שיתחברו. החיבור צריך להיעשות לפני העונה ולא במהלכה ובמידה וחוסר היכולת יימשך גם לליגה אז זה אומר שהבעיה היא בסגל לרבות שחקני הרכש שרן הביא או לא הביא .

כל מילה.
תתלו את ההודעה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 17:36 
פוגי, אתה מדבר בתאוריה יפה יפה.
העובדות - אין לנו תקציב לקבוצה שלמה ברמה גבוהה. טאפ לאק.
קבוצה חדשה לגמרי לוקח זמן לבנות.
זה לא שאני לא מאוכזב מהרמה שהוצגה עד עכשיו, אבל אם נסתכל היסטורית לרב"ש לוקח זמן לבנות את מה שהוא רוצה.
גם ק"ש היו פח בתחילת העונה ההיא.
זה לא שהוא חסין מטעויות וגם אני מעלה תמיהות לגבי מדיניות הרכש, אבל רבאק. 8 שחקני הרכב חדשים ועוד כמה בסגל. זה מספר פסיכי.
אז ברור שכשעסק עובד יופי הקהל מעודד ותומך. חכמה גדולה באמת.
לצערי. אני מסכים איתך שאם זאת תהיה הרמה ב 5-6 משחקים הקרובים, תהיה בעיה גדולה מאוד לרב"ש. אני לא מאמין שלא יהיה שיפור, אבל נחייה ונראה.
לצערי הגדול יותר, גם אם יהיה שיפור אבל לא נדגדג את מכבי וחיפה גם בטבלה וגם במשחקים מולם, יהיה לרב"ש לא פשוט, וזו בעיה.
ואגב, אני בכלל לא בטוח שרוב האוהדים חושבים שאנחנו לא מועמדים לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 17:44 
כל אלה שכותבים פרופורציות, למה הם מתכוונים בעצם? לא ראיתי פה מישהו שקורא להעיף את המאמן, מישהו שמקורא לסלק את ההנהלה הכושלת, מישהו שמנסה לעשות חרם כלשהו.
מה בדיוק אתם רוצים? זה פורום על כדורגל, כותבים בו על כדורגל, אחרי שנתיים קשות, עם הרבה ציפיות ותקוות, ועם תחלופה גדולה של שחקנים, היתה תקווה גדולה לקראת משהו חדש ומרענן, בסדר, אז שיטה, חיבור, זמן בלה, בלה , בלה..אבל יש הרגשה שבאה לידי ביטוי לא רק בפורום הזה ואפילו לא רק אצל אוהדי הפועל, אלא סתם מתענייינים שמסתכלים מהצד, שלא התקדמנו לשום מקום. חוץ מפה ושם איזו הברקה של דגני, הכל אפור, הפציעות של גילי ממשיכות, הזרים בינוניים, אפשר להוסיף לזה את ההדחה מאירופה, אז ברור שהתחושה היא לא טובה, ברור שאנשים ידברו באכזבה ובמרמור כמו עזרא וברור שגם ביציע הסבלנות מתחילה להגמר ובצדק.
מאוד מקווה שנעבור את 2 המשחקים הקרובים בשלום, כי אז המילה פרופורציות, באמת תהיה רלוונטית.
בינתיים, מי שצריך לדבר על פרופורציות, שיחשוב 20 פעם, לפני שהוא מקשר בין היכולת על המגרש, להודעות של עזרא בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 18:53 
אני פחות מדבר על הודעות בפורום ויותר למה שנהיה בקהל בבלומפילד, מובן או לא מובן נהיינו בית קברות וקהל מלחיץ, סיבות מוצדקות או לא, לא היינו כאלה אנמים ושורקי בוז עד מלחמת ההתשה עם טביב ואחריה,אני יודע שגם לך זה מפריע, אותי זה מדכא והחוויה במשחקים היא סוג של ניכור קליני, וחלק מזה מתבטא בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 18:53 
דינו כתבת את זה בצורה כזו שאנחנו משחקים עם קשר אחורי בקו אחד ועוד 3 קשרים בקו קדמי ואתה לא יכול לשחק ככה

זה לדעתי האידיאלי אם פריירה יכול לשחק כ50/50
-----גרזיציץ'/לוקאס------
------------פריירה----
----ורמוט---------זגורי
שכטר----------------
-------דמארי---------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 18:58 
chimpfive כתב:
אני פחות מדבר על הודעות בפורום ויותר למה שנהיה בקהל בבלומפילד, מובן או לא מובן נהיינו בית קברות וקהל מלחיץ, סיבות מוצדקות או לא, לא היינו כאלה אנמים ושורקי בוז עד מלחמת ההתשה עם טביב ואחריה,אני יודע שגם לך זה מפריע, אותי זה מדכא והחוויה במשחקים היא סוג של ניכור קליני, וחלק מזה מתבטא בפורום.

לגבי מה שקורה ביציעים , אולי פסיכולוג יצליח לאבחן או לנתח את זה. לי אין הסבר. אבל זה בטח לא קשור לפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 19:06 
שחר כתב:
chimpfive כתב:

לגבי מה שקורה ביציעים , אולי פסיכולוג יצליח לאבחן או לנתח את זה. לי אין הסבר. אבל זה בטח לא קשור לפורום.

ברור שזה לא קשור לפורום, הפורום משקף את מה שקורה ביציעים, ולא צריך פסיכולוג, ניתחת את הסיבות לדיכאון בכמה הודעות מעלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 19:59 
עזרא כתב:
מה שאומר קובסטר זה יפה ורומנטי,אבל רק מפגר לא יכול להבין שמה שהיה צריך להביא בקיץ זה שחקן מוכח על המשבצת של גילי עם ניסיון וקבלות.
הנה מתחילה עונה,וביום ראשון אנחנו עולים עם קישור מביך ואנמי.
אז נכון שאפשר להזדהות עם רוח דבריו של קובסטר,אבל גם אפשר לזעוק לשמיים על ליקויים ומחדלים שמביאים אותנו עכשיו במצב מאוד לא אופטימלי.
כולי תקווה שננצח אותם ונצא בשלום גם מבאר שבע,ואז יש עוד כמה שבועות לתקן לפני שיהיה מאוחר.
ואיך אפשר להשוות את הסגל הזה לעונות 86 ו-88,בה היתה קבוצה שרצה כמה שנים,הושתתה על שחקני בית מחויבים ובעיקר סבלה מניהול איום ונורא.
כן,ידוע לי וזכור לי מן הסתם שפתחנו את 88 בלי מי שהוא לדעתי לא רק השחקן הטוב בהפועל בכל הזמנים,אלא השחקן הכי טוב בתולדות המדינה.
קובסטר,עם כל האהבה והערכה אליך ואתה אומר דברים יפים,את הסיפור של 86 ו-88 אתה יכול לספר למי שלא היה שם.
מי שכן היה שם יודע כמה שזה לא דומה,למרות שב-88 מן הסתם ירדה רמת הציפיות ערב העזיבה זמנית של סיני לבוורן,וב -86 רדפנו רוב הזמן אחרי מכבי חיפה.
עדיין היה סגל חזק ומגובש עם המון שחקני בית מצוינים ומחויבים,וזה ממש לא דומה למה שקורה עכשיו.
לא סתם יצחק שניאור שהיה מאמן בינוני מאוד,הצליח לקחת אליפות.
ואם אנחנו עולים מחרתיים עם קישור שכזה,ויש דיבורים על בעיה של כושר גופני וגרזצ׳יץ שצריך להוריד כמה ק״ג,אז לגיטימי לגמרי לשאול מה נעשה פה בקיץ.

עד בערך מחזור 20 הם רדפו אחרינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
אני טוב בבעיקר לזכור את הסוף.
אל תשכח שהייתי אז ילד וזה קצת יותר קשה לזכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 21:24 
אוגוסטוס היל כתב:
פוגי, אתה מדבר בתאוריה יפה יפה.
העובדות - אין לנו תקציב לקבוצה שלמה ברמה גבוהה. טאפ לאק.
קבוצה חדשה לגמרי לוקח זמן לבנות.
זה לא שאני לא מאוכזב מהרמה שהוצגה עד עכשיו, אבל אם נסתכל היסטורית לרב"ש לוקח זמן לבנות את מה שהוא רוצה.
גם ק"ש היו פח בתחילת העונה ההיא.
זה לא שהוא חסין מטעויות וגם אני מעלה תמיהות לגבי מדיניות הרכש, אבל רבאק. 8 שחקני הרכב חדשים ועוד כמה בסגל. זה מספר פסיכי.
אז ברור שכשעסק עובד יופי הקהל מעודד ותומך. חכמה גדולה באמת.
לצערי. אני מסכים איתך שאם זאת תהיה הרמה ב 5-6 משחקים הקרובים, תהיה בעיה גדולה מאוד לרב"ש. אני לא מאמין שלא יהיה שיפור, אבל נחייה ונראה.
לצערי הגדול יותר, גם אם יהיה שיפור אבל לא נדגדג את מכבי וחיפה גם בטבלה וגם במשחקים מולם, יהיה לרב"ש לא פשוט, וזו בעיה.
ואגב, אני בכלל לא בטוח שרוב האוהדים חושבים שאנחנו לא מועמדים לאליפות.

תשים לב שאתה מנסה לדחוק אותי להשוואה לחיפה ולמכבי ומההתחלה אני נמנע מזה
אין לנו כרגע תקציב ל"קבוצה שלמה ברמה גבוהה" וזה נכון ובגלל זה לדעתי יהיה קשה מאוד להיאבק על האליפות.
אבל , תסכים איתי שכן אפשר לצפות כבר בשלב הזה לפעולות בסיסיות של כדורגל כמו-
1. התקפות שלא יהיו רק על בסיס העפות כדורים של הבלמים קדימה
2. תיאום מינימאלי בהגנה שיימנע שערים כמו אלה שקיבלנו מהרומנים בבלומפילד
3. שוער שלא יקבל גול באשמתו כל משחק
4. חלוץ שייגע בכדור במהלך המשחק ולא רק כשהוא בועט פנדלים

אלה דברים בסיסיים שכן אפשר לצפות כבר בשלב הזה בשביל קבוצה של 40 מליון שקל גם אם היא חדשה וגם אם היא לא שלמה
ואני מקווה מאוד שנתחיל לראות את זה כבר בראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 21:25 
nati כתב:
עזרא כתב:
מה שאומר קובסטר זה יפה ורומנטי,אבל רק מפגר לא יכול להבין שמה שהיה צריך להביא בקיץ זה שחקן מוכח על המשבצת של גילי עם ניסיון וקבלות.
הנה מתחילה עונה,וביום ראשון אנחנו עולים עם קישור מביך ואנמי.
אז נכון שאפשר להזדהות עם רוח דבריו של קובסטר,אבל גם אפשר לזעוק לשמיים על ליקויים ומחדלים שמביאים אותנו עכשיו במצב מאוד לא אופטימלי.
כולי תקווה שננצח אותם ונצא בשלום גם מבאר שבע,ואז יש עוד כמה שבועות לתקן לפני שיהיה מאוחר.
ואיך אפשר להשוות את הסגל הזה לעונות 86 ו-88,בה היתה קבוצה שרצה כמה שנים,הושתתה על שחקני בית מחויבים ובעיקר סבלה מניהול איום ונורא.
כן,ידוע לי וזכור לי מן הסתם שפתחנו את 88 בלי מי שהוא לדעתי לא רק השחקן הטוב בהפועל בכל הזמנים,אלא השחקן הכי טוב בתולדות המדינה.
קובסטר,עם כל האהבה והערכה אליך ואתה אומר דברים יפים,את הסיפור של 86 ו-88 אתה יכול לספר למי שלא היה שם.
מי שכן היה שם יודע כמה שזה לא דומה,למרות שב-88 מן הסתם ירדה רמת הציפיות ערב העזיבה זמנית של סיני לבוורן,וב -86 רדפנו רוב הזמן אחרי מכבי חיפה.
עדיין היה סגל חזק ומגובש עם המון שחקני בית מצוינים ומחויבים,וזה ממש לא דומה למה שקורה עכשיו.
לא סתם יצחק שניאור שהיה מאמן בינוני מאוד,הצליח לקחת אליפות.
ואם אנחנו עולים מחרתיים עם קישור שכזה,ויש דיבורים על בעיה של כושר גופני וגרזצ׳יץ שצריך להוריד כמה ק״ג,אז לגיטימי לגמרי לשאול מה נעשה פה בקיץ.

עד בערך מחזור 20 הם רדפו אחרינו.

24. הפסדנו בבית 0:1 לבית״ר (סיני החמיץ פנדל לשער 11). שבוע אחרי הפסדנו 1:2 בכפר סבא אחרי שהובלנו ואז 5 נצחונות רצופים: ברנס עם שעריים? (עמידר. 2:3), שמשון (1:2), נתניה (1:5), ב״ש וחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: