תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חברים יש קישור למשחק של הקופים הירוקים?
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 23:32 
בחיי אתם לא נורמאלים. (ואני לא מדבר על אלה שמחכים בסיבוב לקבוצה האהודה עליהם)
איך אפשר בכלל להשוות אותנו לחיפה ולמכבי? שתי קבוצות שבגדול רצות יחד כבר שנה שנייה לפחות ואנחנו קבוצה חדשה שעברה טלטלות אדירות בשנתיים האחרונות שיש לה בערך 8 שחקני הרכב חדשים.
נדבר 3 חודשים. מקווה מאוד שזה יהיה עם מגן שמאלי ועם קשר אמצע רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 23:34 
אתה חוזר על הטקסט הזה כבר עונה שנייה ברציפות בהתמדה.
אי אפשר באמת להשוות כי הם הרבה יותר טובים, עם סגל הרבה רחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 23:36 
אולי כי עונה שנייה ברציפות אנחנו מחליפים כמעט את כל הקבוצה?
זה שבשנה שעברה לא היה מאמן וזה לא הצליח זו עובדה.
זה שיש פה ציפיות מנותקות מהמציאות ומטופשות זה גם עובדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 23:43 
אוגוסטוס היל כתב:
אולי כי עונה שנייה ברציפות אנחנו מחליפים כמעט את כל הקבוצה?
זה שבשנה שעברה לא היה מאמן וזה לא הצליח זו עובדה.
זה שיש פה ציפיות מנותקות מהמציאות ומטופשות זה גם עובדה

גם בשנה שעברה החליפו סגל שלם פעמיים ולא היה טעם להמשיך איתו ולחכות שהוא התחבר כי הוא היה פשוט גרוע.
על הציפיות אני לא אחראי, אבל מי שמשווה את הסגל שלנו לזה של מכבי וחיפה וחושב שההבדל בינהם הוא זמן , חיבור וכו', קצת חי בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
על הציפיות אני לא אחראי, אבל מי שמשווה את הסגל שלנו לזה של מכבי וחיפה וחושב שההבדל בינהם הוא זמן , חיבור וכו', קצת חי בסרט.

זה נכון. מילא ההרכב - שם אפשר לעצום קצת עיניים ועם מעט עיגול פינות לומר שהוא מעט שווה (וזה כשעוד מציבים את גילי בהרכב, מה שלא קרה עד עכשיו ומ יודע מתי יקרה) - אבל כל הסגל? מצחיק בכלל לדבר על זה. תפתחו את מוסף פתיחת העונה של "ידיעות אחרונות" ותשוו סגלים באמת, כלומר מהשחקן ה-12 עד השחקן ה-18, ומהשחקן ה-18 עד השחקן ה-25. בקטגוריה הראשונה יש לנו שחקנים של אמצע/תחתית ליגת העל, בקטגוריה השנייה יש לנו שחקנים של ליגה לאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 23:49 
איך אתה יודע? לא יודע מה איתך, אני לא באמת מכיר אף שחקן וקשה מאוד לשפוט.
לחיפה על פניו יש סגל יותר טוב, אבל לא צריך לעשות פה איזה סגידה קולקטיבית.
לא שאין לי שאלות ותהיות לגבי הבנייה של הסגל, אבל אני ממשיך להתעקש לתת את הקרדיט המינימאלי למי שבנה את הקבוצה ומבין קצת יותר ממני כדורגל.
קרדיט מינימאלי- בשבילי זה סוף סיבוב ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 23:51 
ערן כתב:
שחר כתב:

זה נכון. מילא ההרכב - שם אפשר לעצום קצת עיניים ועם מעט עיגול פינות לומר שהוא מעט שווה (וזה כשעוד מציבים את גילי בהרכב, מה שלא קרה עד עכשיו ומ יודע מתי יקרה) - אבל כל הסגל? מצחיק בכלל לדבר על זה. תפתחו את מוסף פתיחת העונה של "ידיעות אחרונות" ותשוו סגלים באמת, כלומר מהשחקן ה-12 עד השחקן ה-18, ומהשחקן ה-18 עד השחקן ה-25. בקטגוריה הראשונה יש לנו שחקנים של אמצע/תחתית ליגת העל, בקטגוריה השנייה יש לנו שחקנים של ליגה לאומית.

אני שואל בשיא הרצינות- איך אתה יודע? מה ראית מפדידה מסיקה רן יצחק ולא יודע מי עוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
הסגל הזה הוא תוצאה של שני דברים:
הראשון והעיקרי, התקציב של המועדון ויכולותיו הכלכליות. ברור שאי אפשר להחזיק על הספסל אוסף שחקנים בכיר ויקר. זה קרה אצל בית"ר בעידן גאידמק, אצל חיפה בשנים שלפני כן וקורה עכשיו אצל מכבי. אצלנו היו שנתיים שבהן השחקנים 15-12 היו טובים מאוד ושווים הרכב אצלנו ובעצם אצל כל קבוצה בליגה. בשנתיים האחרונות זה לא ככה.
הדבר השני הוא כמה בחירות שרן בן שמעון עשה - מסיקה, פדידה, צ'קול, רן יצחק - שזכותם ייכתב שלא ראינו אותם בכלל עד עכשיו, אני לא יודע מה העלות הכוללת שלהם ושרק בעוד כמה זמן נדע אם לא היה שווה להביא במקומם שחקן טוב אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 23:55 
אוגוסטוס היל כתב:
לא שאין לי שאלות ותהיות לגבי הבנייה של הסגל, אבל אני ממשיך להתעקש לתת את הקרדיט המינימאלי למי שבנה את הקבוצה ומבין קצת יותר ממני כדורגל.

אתה צריך עוד חודשיים כדי להשוות בין סאשה לראיוס?
אתה באמת חושב שבריאן יהיה בעוד חודשיים יותר טוב מראדי?

אז תחכה חודשיים..

ומה שערן אמר. איך אפשר להשוות ספסלים של ידין, גולסה, ורד, גבאי וכו' ועל הספסל של המחלה מיותר לדבר בכלל לספסל שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
אצל חיפה יש על הספסל את גולסה, ורד (פצוע), ידין (פצוע), אנדלובו, עמאשה (לא בתוכניות), סולליך, גבאי (מאמין שהוא יתפוס את המקום של משומר), שיימן ופילאבסקי

אם משווים את ההרכב שלנו לשלהם הם מנצחים בקצת. אבל בספסל אין פה מה להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2013, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אני שואל בשיא הרצינות- איך אתה יודע? מה ראית מפדידה מסיקה רן יצחק ולא יודע מי עוד...

אמנם התייחסתי לזה בהודעה הקודמת אבל אם אתה חושב שעל הנייר הם אמורים להיות שווים לדור מיכה, מואנס דאבור, אלטמן, גולסה (כרגע לא שחקן הרכב), תורג'מן (כנראה יירד לספסל כשיגיע חלוץ רכש) וכו', אז אין לנו נקודת פתיחה משותפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

פה באמת נראה במבחן התוצאה. גם אני לא לגמרי מבין את השיקולים של רב"ש להביא כמה בינויים/מוכשרים עם פוטנציאל (בלה בלה) במקום זרתותח עם סגל קצת פחות ארוך.
אני חושב שזאת הטעות הכי גדולה שלו, אבל ימים יגידו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אצל חיפה וההם יש בעל בית.
אצלנו לא.
פה זה מתחיל, ופה זה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 00:01 
נו, לגבי מכבי בכלל אין מה לדבר. אני חושב שכל שחקן ספסל אצלם פותח אצלנו. אין שום דרך להתחרות מולם בעניין הזה.
לגבי חיפה, הם בטח יותר עמוקים וטובים מאיתנו, אבל לא בהכרח כמו שעושים מזה.
אנשים פה קוטלים שחקנים תוך דקה וחצי. אז אני באמת חושב שאין לי מושג. בטח לא כמו של רב"ש או באזור שלו, והניא גם חושב שהוא הוכיח את עצמו מספיק בשביל לתת לו קרדיט מינימאלי על בניית הסגל ובניית הקבוצה.
זה כל מה שאמרתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 00:03 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אתה צריך עוד חודשיים כדי להשוות בין סאשה לראיוס?
אתה באמת חושב שבריאן יהיה בעוד חודשיים יותר טוב מראדי?

אז תחכה חודשיים..

ומה שערן אמר. איך אפשר להשוות ספסלים של ידין, גולסה, ורד, גבאי וכו' ועל הספסל של המחלה מיותר לדבר בכלל לספסל שלנו?

אני לא יהיה כמו מכבי וכנראה גם לא כמו חיפה במציאות הנוכחית. בטח לא ברמת השמות.
זו נקודת הפתיחה. מכאן ועד להפוך את הסגל שךלנו לכלום ושום דבר אחרי 4 משחקים רשמיים יש מרחק גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 00:07 
גביזון כתב:
אצל חיפה וההם יש בעל בית.
אצלנו לא.
פה זה מתחיל, ופה זה נגמר.

כן נכון
אבל לא בגלל זה ה4-3-3 שלנו לא עובד
קשר אחורי(אולי זה עוד יהיה גרזיציץ') וקשר התקפי ואתה תוכל לתקן את זה
ולהיראות הרבה יותר טוב
לא שאני משוכנע שגורדנה או סאשה יספיקו לתפקיד 50/50 אבל לצערנו אי אפשר להחליף את כולם
ואם תביא שחקן כמו אריק או הלוואי את אריק עצמו אז המצב ישתפר משמעותית

נערך לאחרונה על ידי אלון בתאריך 23 אוגוסט 2013, 00:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אצל חיפה יש על הספסל את גולסה, ורד (פצוע), ידין (פצוע), אנדלובו, עמאשה (לא בתוכניות), סולליך, גבאי (מאמין שהוא יתפוס את המקום של משומר), שיימן ופילאבסקי

בינתיים שיחקנו ארבעה משחקים עם ההרכב הראשון חוץ מגילי, הם שיחקו עם קצת יותר נעדרים, והם נראו הרבה הרבה יותר טוב מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 02:03 
אוגוסטוס היל כתב:
ערן כתב:
שחר כתב:

הכל יכול להיות. אבל אתה משווה בין ילדים או שחקני ליגה שנייה מול שחקנים מוכחים. הסתברותית. הסיכוי הוא קטן. על הנייר אין בכלל מה להשוות, זה נכון. הלוואי שהמציאות תוכיח אחרת, אבל קשה להאמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חברים יש קישור למשחק של הקופים הירוקים?
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 03:08 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש רוצה שיגידו כבר כמה באמת מרוויחים פדידה צקול ומסיקה, כדי שתפסיקו עם המשפט המאוס הזה, כאילו שזה היה הם או אינייסטה. בבקשה די.
רן יצחק שמרוויח (לטענת חלקכם) 100 אלף דולר הוא חלוץ מחליף לגיטימי (ודי להשוות אותו לשרם, הוא מנוסה ממנו ומוכח ממנו. בלי שום קשר, קבוצה צריכה ארבעה חלוצים בסגל).
מה לעשות, במכבי יושבים על הספסל טב״ח/יצחקי, בחיפה תורג׳מן ואנדלובו, אצלנו יצחק ושרם. זה קורה כי התקציב שלנו נמוך יותר ואם לא די בכך חלק נכבד ממנו מתבזבז על כיבוד חוזים עם מאמנים ושחקנים שכבר לא אצלנו. יקח זמן לתקן את רכבת השחקנים המביכה שנחתה כאן, מה לעשות.

במקום להאשים את רב״ש שהביא פאקינג 3 ילדים שאני אתפלא אם מרוויחים ביחד 120 אלף דולר נטו ומעבים אותנו (כן, צריך מחליף לדגני. כן, צריך עוד קיצוני על הספסל למקרה שספורי נפצע. כן, צריך עוד שחקן בסגל שיודע לתת פס לגול ומסיקה היה הפתעה גדולה במחנה), תאשימו למשל את ניצן שירזי שהנחית עלינו את קוטיניו מהיוטיוב, את תומר בן-יוסף (אבל לשנתיים, לא לשנה. חבר). תאשימו את חיים רמון שדאג לסכם בע״פ עם אבוקסיס לעוד עונה בשעה שהקבוצה לא מחברת פס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 03:55 
סמל אישי של המשתמש
רן יצחק - http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 69&lang=HE
ולא, הוא לא עדיף על שרם, ואם כן אז כמה כבר יכולה להיות משמעותית התרומה שהוא יכול לתת בתוך מחליף שני לעמדת החלוץ לעומת שרם? הוא כבש פי 4 ממנו בליגה בעונה שעברה, כששיחק קצת יותר מפי 3 מהזמן. ובכלל אם מתעלמים מהשכר והמעמד אז במשחקי האימון שרם נראה יותר טוב ממנו. הרבה יותר פעיל, עושה תנועה, יותר נייד, מפעיל לחץ.
כשקבוצה משחקת עם חלוץ חוץ אחד, לא צריך ארבעה כאלה, כל קבוצה שמשחקת עם אחד באמצע מחזיקה שניים, או שלושה כשאחד מהם יכול לשחק גם באגף (למכבי יש שניים כולל יצחקי שמשחק באגף). ובטח לא צריך שהשלישי ירוויח 100 אלף דולר. אפשר היה לתעל את הכסף למקומות הרבה יותר חשובים.

והקטע הוא שהם אפילו לא מחליפים, הם בכלל לא ב-18. הם המחליפים של המחליפים, או לפעמים אפילו עוד מקום אחד למטה בהיררכיה. אם דגני לא משחק אז מי שמשחק זה חיימוביץ' ואחד משני הבלמים יעבור ימינה (אם היה חשוב שצ'קול יהיה אופציה אז הוא גם היה מוציא מישהו מהספסל, ויש את מי להוציא, אבל כנראה שלא). למסיקה יש על שלוש משבצות בקישור שישה שחקני קישור שכולם לפניו בהיררכיה (גרזיצ'יץ', סאשה, גורדנה, גילי, אבוטבול, טועמה), כמה פציעות הוא צריך בשביל לקבל דקה בהרכב? לפי החישוב שלי, שלוש או ארבע מתוך שישה שחקנים. לפני פדידה יש את שכטר/דמארי על אגף אחד, ואז גילי, זגורי, ספורי ואולי אפילו טועמה, כמה פציעות פדידה צריך בשביל לקבל דקה בהרכב? למה אתה חושב שפציעה של ספורי בכלל מכניסה אותו לסגל? כשגילי היה בחוץ רן יצחק היה על הספסל (ולא שיחק כמובן), פדידה עדיין היה ביציע. לפני יצחק יש שני חלוצים בחוד, אם יוצא אחד אז נכנס קשר לאגף והשני נשאר באמצע (זה מה שקרה עד עכשיו), הוא גם צריך ששני החלוצים ייעדרו בשביל לשחק. ואני בכלל לא מדבר על זה שמלכה ושרם שלא ספרתי אותם נראים יותר טוב מפדידה ויצחק.

לגבי השכר, אתה חושב שבמקום ללכת להיות שחקנים מובילים בלאומית (או שגם שם אף אחד לא מרוויח יותר מ-30 אלף דולר?), הם הלכו בגיל 23-24 למקום שבו הם צריכים להתאמן יותר, לשבת ביציע רוב הזמן ולהרוויח גרושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 07:17 
העסקה הכי לא כלכלית שעשינו בינתיים היא רן יצחק.

פאקינג 200 אלף דולר ברוטו שלא רואים דשא. זה עוד 150 אלף דולר נטו למשכורת של זר.
כמה שטויות אנחנו עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

בינתיים שיחקנו ארבעה משחקים עם ההרכב הראשון חוץ מגילי, הם שיחקו עם קצת יותר נעדרים, והם נראו הרבה הרבה יותר טוב מאיתנו.

התכוונתי כמובן על הנייר
אם משווים שחקן לשחקן-ההגנה שלהם יותר טובה, הקישור שלהם יותר טוב וההתקפה שלנו יותר טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חברים יש קישור למשחק של הקופים הירוקים?
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2013, 12:24 
זה מצחיק ״לא ראה דשא״ אולי כי העונה לא התחילה...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: