תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 21/8
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
יובל כתב:
לנסות ולקנות עכשיו את אריק, כשרק הקיץ הוא נקנה ופאנדורי עוד מכרה עכשיו את הכוכב שלה, זאת העסקה הכי לא ריאלית, או לחילופין יקרה בטירוף, שאפשר לעשות

במצבינו, טוב מאוחר ויקר מלא כלום

היה קשה לך מדי לקרוא את המשפט שבא מיד לאחר מכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:27 
האמת זה מראה כמה הסקאוטינג שלנו עלוב.

כבר מוכנים להשקיע כסף, והשם היחיד שיש לכם בשרוול זה השחקן שהרגע ניצח אותנו?
עד כדי כך לא מכירים במועדון שחקנים?

הוא יעלה פי 3 ממה שראיוס עלה.
ופי 4 מאלכס שאותו רן רצה הכי הרבה ובסוף לא חתם פה בגלל 100 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

למה נראה לך שזה השחקן היחידי שיש לך בשרוול? עזוב את זה, ב100% חג'ג' אמר שהוא רצה להביא שחקן אחר.
אבל העיקר שיש על מה להתלונן.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
ברור. שני זרים בן-שמעון הביא מקפריסין, אחד מקריית שמונה, אחד ממבחנים, השלושה-ארבעה מועמדים שלא חתמו היו מקפריסין, והמועמד היחיד שמוזכר כרגע בדיוק ניצח את הפועל. הכל מקרי ממש ולא מעיד על שום בעיה בסקאוטינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
אותי מעניין באיזו שנה אנשים כאן יפסיקו להגיד את המילה הזאת, סקאוטינג. כאילו שאנחנו איזה ביירן מינכן.
אין בישראל סקאוטינג, צאו מזה. יש כאן ועכשיו. יש סוכנים, יש קלטות, יש זרים שמכירים. ככה העסק עובד.
אתם לא במנג'ר, צאו מזה כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

פי 3 מראיוס הוא בטוח לא יעלה. (700 אלף יורו העברה ו-300 אלף יורו משכורת)
אבל אין ספק שאם הייתה נכונות להביא זר בעמדה הזאת אפשר למצוא מועמד יותר ריאלי מבחינת כלכלית, אבל הרבה יותר קל להגיד ניסינו להביא אבל הוא משחק בקבוצה שעדיין באירופה בנוסף הוא נקנה רק העונה והוא יקר אז נסתפק בגל שיש במקום שמעון הרוש.
שלא יהיו לכם ספקות, זה מה שיהיה. לא יגיע שום זר לאמצע, גג שיגיע זה מגן שמאלי זר וגם הוא יהיה פלופ בסוף.
חג'ג' אמר חג'ג' אמר... אז אמר.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 21 אוגוסט 2013, 16:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:53 
RedFox כתב:
NARKOTIKA כתב:

פי 3 מראיוס הוא בטוח לא יעלה. (700 אלף יורו העברה ו-300 אלף יורו משכורת)
אבל אין ספק שאם הייתה נכונות להביא זר בעמדה הזאת אפשר למצוא מועמד יותר ריאלי מבחינת כלכלית, אבל הרבה יותר קל להגיד ניסינו להביא אבל הוא משחק בקבוצה שעדיין באירופה בנוסף הוא נקנה רק העונה והוא יקר אז נסתפק בגל שיש במקום שמעון הרוש.
שלא יהיו לכם ספקות, זה מה שיהיה. לא יגיע שום זר לאמצע, גג שיגיע זה מגן שמאלי זר וגם הוא יהיה פלופ בסוף.
חג'ג' אמר חג'ג' אמר... אז אמר.

לצערי אני מסכים איתך. אם כי אני מקווה מאוד שיפתיעו אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
יובל, את גרזיצ'יץ' והבלמים רן הביא בלי בכלל לנסות מישהו אחר, הם הגיעו בערך שבועיים-3 אחרי שרן עצמו הגיע.
סאשה נבחן בערך יום וחצי והיה דיי ברור שהוא מגיע במטרה לחתום, בינתיים אגב הוא נראה פגיעה מצויינת מבחינת עלות תועלת, אגב יחד איתו היה מועמד שחקן שאתה בעצמך היללת.
עזוב את זה שהקיץ הזה היה שקט כל כך שגם על סאשה אף אחד לא שמע לפני שהמועדון הוציא הודעה רשמית.
ותרשה לי לפקפק שהמועדון בחן כל כך מעט זרים כמו מה שפורסם, זה שזה לא הולך לתקשורת לא אומר שלא בדקו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Eros Ramazzotti כתב:
אותי מעניין באיזו שנה אנשים כאן יפסיקו להגיד את המילה הזאת, סקאוטינג. כאילו שאנחנו איזה ביירן מינכן.
אין בישראל סקאוטינג, צאו מזה. יש כאן ועכשיו. יש סוכנים, יש קלטות, יש זרים שמכירים. ככה העסק עובד.

סקאוטינג זו מילה רחבה.

לא צריך מערכת מטורפת כדי לעקוב אחרי כמה שמות, או לחקור את כל השחקנים שסיימו חוזה.
המצב שתיארת הוא הבעיה.

אם לשחקן אין סוכן שהדביק את הקלטת שלו על הדלת בחודורוב, מבחינתנו הוא לא קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

מה אתה אומר? למכבי חיפה יש סקאוט, למכבי תל אביב יש את ג'ורדי שמאתר להם שחקנים ואפילו להפועל תל אביב יש אדם שנושא את התואר סקאוט ומועסק על ידי המועדון.
זה שלא עושים כלום עם המידע שהסקאוט מביא זה כבר עניין של ההנהלה והמאמן שמעדיפים להתסמך על סוכנים, לגזור קופונים ושאר ירקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
למכבי חיפה אין סקאוט, היה רק ג'וב שסידרו לחרזי אבל גם משם הוא פוטר/התפטר/התפוטר.
אני לא זוכר דיווח על מישהו שהחליף אותו.
עריכה- ממה שהבנתי מי שאחראי על הסקאוטינג בחיפה זה חמי אוזן עוזר המאמן.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
למכבי חיפה אין סקאוט, היה רק ג'וב שסידרו לחרזי אבל גם משם הוא פוטר/התפטר/התפוטר.

אורי אוזן, בין היתר משמש כסקאוט.
עקב אחרי הרבה שחקנים מעניינים הקיץ, כמעט כל שם שעלה בהקשר של חיפה הקיץ זה שם שהכרתי, הם פשוט שחקנים יקרים מדי לחיפה ובגלל זה לא הגיעו פרט לראיוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
עריכה- ממה שהבנתי מי שאחראי על הסקאוטינג בחיפה זה חמי אוזן עוזר המאמן.

למכבי חיפה יש את פיני זהבי, הם לא צריכים מערך של סקאטינג נוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 17:09 
dino כתב:
pogi כתב:
chimpfive כתב:
יש ידיעה על רוכש?

יש ידיעה על מוכר?

כן, כל הזמן. איפה אתה רוצה שרמון יפרסם את זה, ביד 2? בעיתון?

לא יודע מה איתך אבל אם אני לא רוצה למכור משהו אני לא מפרסם באף מקום ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

מה אתה אומר? למכבי חיפה יש סקאוט, למכבי תל אביב יש את ג'ורדי שמאתר להם שחקנים ואפילו להפועל תל אביב יש אדם שנושא את התואר סקאוט ומועסק על ידי המועדון.
זה שלא עושים כלום עם המידע שהסקאוט מביא זה כבר עניין של ההנהלה והמאמן שמעדיפים להתסמך על סוכנים, לגזור קופונים ושאר ירקות.

וואו, בן-אדם אחד שיושב מול מחשב ונמצא בקשר עם סוכנים הפך להיות מערכת סקאוטינג? נחמד.
"ג'ורדי מאתר שחקנים". אוקיי, ומה רב"ש עושה? מאתר חצילים?

גם האנשים שהגדרת התפקיד הרשמית שלהם היא סקאוט בישראל מתעסקים בעיקר במעקב אחרי יריבות (זה מה שעשה אלון חרזי, הסקאוט המהולל).
הטענה שלך שאורי אוזן, שהוא בעצם עוזר מאמן בכלל, הוא סקאוט ולכן יש סקאוטינג במכבי חיפה, רק מוכיחה את מה שאני אומר.
זה שהם שומעים על כל מיני שחקנים מאנשים שהם מכירים, לא הופך אותם לסקאוטים. גם במכבי ת"א הגדולה אין סקאוט. יש מנהל מקצועי בלבד, ובשביל השחקנים שהוא מביא לכאן אין שום צורך בסקאוט.
סקאוטינג מבחינתי זו מערכת של 2-3 אנשים (במונחים ישראליים כמובן) שפועלת כל השנה כדי ליצור דאטה-בייס של שחקנים המתאימים למועדון. טסים לחו"ל, הולכים לראות משחקים בליגה הניגרית, הברזילאית, הקרואטית. גם בחודש מרץ. גם בחודש אוקטובר. מחפשים כשרונות צעירים שיגיעו בכמה עשרות אלפי דולרים ויניבו רווח בעתיד. זה סקאוטינג, לא איזה ג'וב מחורבן שמסדרים למישהו כדי שילך בשבת לראות את הפועל ר"ג ויפתיע עם "להיזהר ממנגה!!".
הבעיה (או שזו לא בעיה) בישראל היא הריכוזיות של תפקיד המאמן. מלבד במכבי ת"א, המאמן הוא השליט הבלעדי וחולש כמעט על כל אספקט במועדון, וככה הדברים נראים.
אין זמן ואין כסף לאתר שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
יובל, את גרזיצ'יץ' והבלמים רן הביא בלי בכלל לנסות מישהו אחר, הם הגיעו בערך שבועיים-3 אחרי שרן עצמו הגיע.
סאשה נבחן בערך יום וחצי והיה דיי ברור שהוא מגיע במטרה לחתום, בינתיים אגב הוא נראה פגיעה מצויינת מבחינת עלות תועלת , אגב יחד איתו היה מועמד שחקן שאתה בעצמך היללת.
עזוב את זה שהקיץ הזה היה שקט כל כך שגם על סאשה אף אחד לא שמע לפני שהמועדון הוציא הודעה רשמית.
ותרשה לי לפקפק שהמועדון בחן כל כך מעט זרים כמו מה שפורסם, זה שזה לא הולך לתקשורת לא אומר שלא בדקו.

על מה אתה מדבר, הוא נראה בדיוק כמו שצריך ביחס למשכורת שלו, כלומר, לא מתאים לרמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
RedFox כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

וואו, בן-אדם אחד שיושב מול מחשב ונמצא בקשר עם סוכנים הפך להיות מערכת סקאוטינג? נחמד.
"ג'ורדי מאתר שחקנים". אוקיי, ומה רב"ש עושה? מאתר חצילים?

גם האנשים שהגדרת התפקיד הרשמית שלהם היא סקאוט בישראל מתעסקים בעיקר במעקב אחרי יריבות (זה מה שעשה אלון חרזי, הסקאוט המהולל).
הטענה שלך שאורי אוזן, שהוא בעצם עוזר מאמן בכלל, הוא סקאוט ולכן יש סקאוטינג במכבי חיפה, רק מוכיחה את מה שאני אומר.
זה שהם שומעים על כל מיני שחקנים מאנשים שהם מכירים, לא הופך אותם לסקאוטים. גם במכבי ת"א הגדולה אין סקאוט. יש מנהל מקצועי בלבד, ובשביל השחקנים שהוא מביא לכאן אין שום צורך בסקאוט.
סקאוטינג מבחינתי זו מערכת של 2-3 אנשים (במונחים ישראליים כמובן) שפועלת כל השנה כדי ליצור דאטה-בייס של שחקנים המתאימים למועדון. טסים לחו"ל, הולכים לראות משחקים בליגה הניגרית, הברזילאית, הקרואטית. גם בחודש מרץ. גם בחודש אוקטובר. מחפשים כשרונות צעירים שיגיעו בכמה עשרות אלפי דולרים ויניבו רווח בעתיד. זה סקאוטינג, לא איזה ג'וב מחורבן שמסדרים למישהו כדי שילך בשבת לראות את הפועל ר"ג ויפתיע עם "להיזהר ממנגה!!".
הבעיה (או שזו לא בעיה) בישראל היא הריכוזיות של תפקיד המאמן. מלבד במכבי ת"א, המאמן הוא השליט הבלעדי וחולש כמעט על כל אספקט במועדון, וככה הדברים נראים.
אין זמן ואין כסף לאתר שחקנים.

אני איתך שלא תטעה, ברור שככה צריך להראות 'מערך סקאוטים'.
אני רק לא מסכים שאין זמן ואין כסף לזה, מה שתיארת לא עולה יותר מלהחתים את שמעון הרוש בהעברה של 300 אלף שקל + משכורת, ולמועדון כדורגל יש את כל הזמן שבעולם אם הוא יחליט להוציא כזאת פעולה ויבין שהיעילות שלה תמדד רק אחרי השנה הראשונה ולאורך השנים הבאות.
אם כבר יש אדם שמוגדר במועדון כסקאוט אז קדימה, תקנו לו כרטיסי טיסה ותשלחו אותו לחו"ל, אז הכסף לא ילך על גל שיש, לא נבכה תאמינו לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
אמיר אפרתי (ככה קוראים לו? ברח לי השם), הסקאוט שלנו, מה הוא עושה?
הוא מגיע בבוקר לוולפסון? הוא יושב בבית? הוא מקבל משכורת קבועה? הפועל ת"א זו העבודה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 17:31 
הקטע עם הבקרה התקציבית זה משהו הזוי, הם אשכרה יכולים להחליט מה בא להם ומי משלם להם את הכסף ? ההתאחדות, כלומר הבוס הקודם שלהם אבי לוזון.
מכאן אפשר לקחת את זה לאן שרוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אני רוצה להביא את בר רפאלי, אבל ייתכן שאאלץ להתפשר בבר פאלי.

:BOW:

אגב, לא "להביא ב"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א במאבק: חרם על הסוכן ירון גלעדי

הפועל תל אביב יצאה היום (רביעי) במאבק רשמי כנגד סוכן השחקנים, ירון גלעדי. במועדון מחרימים את הסוכן ואינם מעוניין בשום קשר איתו ועם מיוצגיו.
מהקבוצה נמסר כי הסוכן מבטיח הבטחות שווא לשחקנים צעירים ולהוריהם, הבטחות ללא בסיס וקשר למציאות אשר נועדו כדי להשיג את החתימה של אותם הורים.
הודעה שכזו משמעה שכל שחקן אשר שייך למועדון ומיוצג על ידי גלעדי, ייאלץ להחליף סוכן. להנהלת הפועל הגיעו תלונות רבות מהורים אשר מקבלים אינספור טלפונים מהסוכן שלוחץ עליהם לחתום אצלו.
גלעדי עצמו הופתע לשמוע על החרם, כאשר טען שזו הפעם הראשונה שהוא שומע על כך אך סירב להגיב לידיעה.

http://www.one.co.il/Article/221700.html

מי זה בכלל? מייצג מישהו מעניין?
לפי התגובות בכתבה הזאת של גלובס מדובר בנוכל רציני.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000615024

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
יש פה איזה חרמנות של כאילו כל רגע הולכים להחתים פה מגן שמאלי או קשר זר, בוא נצא מהסרט הזה. אנחנו הולכים להתמודד השנה עם ב"ש ו ק"ש על מקומות 3-5. כבר היה עדיף את הוויכוחים של שנה שעברה אם אלרואי יכול להיות מגן ימני במקום קשר.
לא יהיה שינוי בהרכב הקבוצה. לא בהגנה ולא בקישור. מקסימום איזה ריף מסיקה יתקרב לספסל המחליפים מהיציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
red-g כתב:
יש פה איזה חרמנות של כאילו כל רגע הולכים להחתים פה מגן שמאלי או קשר זר, בוא נצא מהסרט הזה. אנחנו הולכים להתמודד השנה עם ב"ש ו ק"ש על מקומות 3-5. כבר היה עדיף את הוויכוחים של שנה שעברה אם אלרואי יכול להיות מגן ימני במקום קשר.
לא יהיה שינוי בהרכב הקבוצה. לא בהגנה ולא בקישור. מקסימום איזה ריף מסיקה יתקרב לספסל המחליפים מהיציע.

איך זה מתיישב עם כל התבטאות של כל גורם (רשמי או לא רשמי) בשבועות האחרונים?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 19:09 
red-g כתב:

תודה על ההודעה, כבר נלחצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 20:20 
לפי הכתבה בוואלה גורדנה יהיה על הספסל במקום ורמוט , וספורי/זגורי יהיו בהרכב.
לא כל כך מבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין? סוף סוף מישהו אצלנו תפס שכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
הוא רוצה את גילי באמצע, ובצדק. ורמוט כבר כמה שנים לא שחקן אגף. גם כשמתפקדים אותו שם הוא תמיד בא לאמצע.
אבל המפתח לא טמון בזה, המפתח הוא לשחק עם שחקני כנף. מה שלא קורה בהפועל כבר שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 20:25 
אוהב את ספורי, אבל אני חושב שזה טעות לפתוח איתו. לפתוח עם זגורי/גורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 20:28 
אני כבר שנים לא יודע מי הגורם לזה, גילי או המאמנים, אבל הבחור מסרב להיות באגף, ואם זה המצב הפתרון הוא מה שעושה רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
אני כבר שנים לא יודע מי הגורם לזה, גילי או המאמנים, אבל הבחור מסרב להיות באגף, ואם זה המצב הפתרון הוא מה שעושה רב"ש.

אני מניח שגם וגם. אבל בכל מקרה המעבר הזה מוצדק. שחקן כמו ורמוט אתה רוצה שיהיה מעורב במשחק כמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: