pogi כתב:
GATE7 כתב:
אולי הבעיה של חלק מהאנשים כאן היא ששמתם לרב"ש צלחת וגביע על הראש בשניה שהוא נחת.
הוא המאמן הכי טוב שיכלנו להביא הוא הוכיח את עצמו בעבר ועדיין לא יאומן אבל יש מצב שהוא לא יקח דאבל השנה. זה שהוא מכיר שחקנים ויודע שהם ברמה טובה לא אומר שהם יתנו את עונת חייהם השנה זה קורה.
כולנו ראינו שגרזצ'יץ' הוא שחקן טוב בק"ש זה לא כאילו רב"ש המציא את זה + הוא היה שחקן חופשי אז כן יכול להיות שהוא לא יבוא ויהיה השחקן הכי טוב בארץ בעמדה שלו השנה זה אומר שרב"ש נכשל? בסופו של דבר זה הכל הימור של כמה השחקן שווה לעומת שאר האופציות.
שחקנים חדשים במיוחד זרים לפעמים לוקח להם זמן לתת את היכולת האמיתית שלהם, להוריד להם את הביטחון כשאין אלטרנטיבות בטח לא יעזור וחבל על העצבים שלכם.
כל מה שאני מצפה מהקבוצה זה שיתנו את ה100 אחוז שלהם מעבר לזה הכל סוג של הימור.
תפסיקו לזבל את המוח
גם גרזיצ'יץ וגם עמוס (שעולים הרבה מאוד כסף!!) נתנו עונה בינונית מאוד בק"ש שנה שעברה וכישלון שלהם בהפועל יהיה כישלון של רב"ש! לא הימור ולא נעליים! הוא קיבל את הסמכות והתקציב להביא מי שהוא רוצה ולכן חזקה עליו שהוא הביא את שחקני הרכש על סמך דעה מקצועית לגבי היכולת הנוכחית שלהם .
מה שרשמת זו גנבת דעת אחת גדולה. אתה מצייר תמונה של "הימור" כשבפועל רצה על הדשא קבוצה בתקציב של 45 מליון שקל ונראית עד עכשיו כמו הצרות שלי כשאת השחקנים הוא בחר אחד אחד. אם הם יכשלו אז של מי יהיה הכישלון אם לא שלו? שלי?
אני לא מצפה שייתנו 100 אחוז אני מצפה שיראו כמו קבוצת כדורגל. ולא מהמחזור ה10 ולא מהמחזור ה15 אלא מהמחזור הראשון ולא מעניין אותי כן מחוברים או לא מחוברים בזה היה צריך רב"ש לטפל בפגרה.
גנבת דעת בשביל מה? בשביל מי? מה אתה רוצה בעצם? הנה אני זורם איתך חרא של קבוצה עכשיו בוא תסביר מה אתה רוצה? ועדת חקירה על השחקנים הגרועים שרב"ש הביא? אתה רוצה שרב"ש ילך הביתה?
רוצה לבוא לפה לפורום כל יום ולהתמרמר כי זה עושה לך טוב? רוצה להביא את המכונת זמן שלך ולבחור שחקנים אחרים?
מה אתה רוצה שנפגין עכשיו על כל שחקן שרב"ש רוצה להביא כי הוא הביא 2 שחקנים בינונים? שנרד ליגה ונפרק את הקבוצה בגלל זה?
אין לך באמת מטרה אתה סתם עושה רעש ועל מה? על זה שהפועל היא לא הקבוצה הכי טובה בעולם?
חפרתם כבר מכל חור אלה שיחות לסוף העונה אולי לינואר מה אתה רוצה לעשות עכשיו. חלאס כבר זה רק מעצבן ופוגע בקבוצה אבל זה הכי פוגע בך חבל על הבריאות שלך.