red in blood כתב:
bloodbrother כתב:
red in blood כתב:
מה לא ברור?
המועדון כבול בחוזה ללאן.
העמותה היא אכן גורם מקשר מהקהל, אבל סביר להניח שהם רק שמעו את אותן תשובות מזלזלות מגורם בכיר יותר ומנוסח בצורה קצת יותר טובה. הם לא יכולים לעשות הרבה.
מה לגבי העמותה בכדורסל? (אין שם אנשים משותפים בשתי העמותות?). מה גרם להם לשים את אבי מסינג בפלאיירים של גיוס לעמותה בתור חבר עמותה בכיר או סלב? מה גרם להם להתשמש בלאן למכירת כרטיסים?
כן, תמיד אפשר להאשים את ההנהלה הקודמת.
המצב בכדורסל אותו דבר כמו בכדורגל?
לכדורסל יש בחוזה עם לאן לא מעט סעיפים שמבטיחים טיפול טוב בהרבה באוהדים.
לדוגמה, בכדורסל לפתיחת מכירת המנויים העמידו 18 מוקדנים שיטפלו כמעט רק במכירה ונציג של העמותה שישגיח. כל זה על משהו כמו 1,100 מנויים אפשריים.
אם זה היה בכדורגל באותו יחס כשאתה מכוון ל-9,000 מנויים פחות או יותר, היו אמורים להיות שם 150 מוקדנים שיטפלו כמעט רק בזה. לא בדקתי את המצב שם, אבל תן לי לנחש שמדובר במספר נמוך אפילו ממספר המוקדנים שטיפלו בנושא המנויים בכדורסל (כי הם לא מחוייבים לזה ע"פ החוזה).
אבל קל להאשים אותם ישר.
(ולא, אין אנשים משותפים בהנהלות 2 העמותות אם לשם כיוונת)
תקפת אותי (שבחרתי להתעלם כביכול, למרות שאני לא עובד בשבילך או בשביל אף אחד ולא יכול לענות לכל דבר) אבל אני אענה לך בכל זאת, כי אני מאד מכבד אותך.
קבוצה של האוהדים כמו שהקבוצה בכדורסל נבנתה (לא שאני הסכמתי עם דרך בנייתה), לא יכולה להתעלם מהרשעות וההתעללות והחובבנות של משרד הכרטיסים "לאן", גם אם זה לדעתך היה רק "בכדורגל". לשים את אבי מסינג על פלאיירים של הפועל אוסישקין היה יריקה בפנים של האוהדים האלה.
בנוסף, כנראה שאין ברירה אלא לעבוד עם החלאות האלה, וזה גם מה שמתברר גם לעמותה בכדורגל וגם לכדורסל (דברים שרואים מכאן לא רואים משם). אבל קל להאשים את טביב ישר.