תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 04:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: לאן- הגיעו מים עד נפש! החלטתי לתבוע.
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
פואד כתב:
bloodbrother כתב:
red in blood כתב:
מה לא ברור?
המועדון כבול בחוזה ללאן.
העמותה היא אכן גורם מקשר מהקהל, אבל סביר להניח שהם רק שמעו את אותן תשובות מזלזלות מגורם בכיר יותר ומנוסח בצורה קצת יותר טובה. הם לא יכולים לעשות הרבה.

מה לגבי העמותה בכדורסל? (אין שם אנשים משותפים בשתי העמותות?). מה גרם להם לשים את אבי מסינג בפלאיירים של גיוס לעמותה בתור חבר עמותה בכיר או סלב? מה גרם להם להתשמש בלאן למכירת כרטיסים?

כן, תמיד אפשר להאשים את ההנהלה הקודמת.

בכדורסל זה היה התלות בכסף כי כל שקל שם חשוב כדי להעמיד קבוצה ומסינג הוא היחידי מבין חברות הכרטיסים "שמפזר כסף".

וואלה, אז זה לא משנה איך הוא דופק אוהדים, בעיקר חיילים ובני נוער, צריך כסף אז פונים אליו. גם את שמעון מזרחי היית מקבל אם היה מביא כסף?

אמה עוד שאני בטוח שהוא לא הפסיד כסף.

מעניין שבחרת להתעלם מההודעה שלי שמסבירה את ההבדל בין המצב בכדורגל לזה בכדורסל, והגבת רק לזו שמאפשרת לך להמשיך עם האג׳נדה שלך.
בעצם אתה לא חדש פה וכולנו מכירים אותך, אז זה בעצם לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לאן- הגיעו מים עד נפש! החלטתי לתבוע.
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
bloodbrother כתב:
red in blood כתב:
מה לא ברור?
המועדון כבול בחוזה ללאן.
העמותה היא אכן גורם מקשר מהקהל, אבל סביר להניח שהם רק שמעו את אותן תשובות מזלזלות מגורם בכיר יותר ומנוסח בצורה קצת יותר טובה. הם לא יכולים לעשות הרבה.

מה לגבי העמותה בכדורסל? (אין שם אנשים משותפים בשתי העמותות?). מה גרם להם לשים את אבי מסינג בפלאיירים של גיוס לעמותה בתור חבר עמותה בכיר או סלב? מה גרם להם להתשמש בלאן למכירת כרטיסים?

המצב בכדורסל אותו דבר כמו בכדורגל?
לכדורסל יש בחוזה עם לאן לא מעט סעיפים שמבטיחים טיפול טוב בהרבה באוהדים.
לדוגמה, בכדורסל לפתיחת מכירת המנויים העמידו 18 מוקדנים שיטפלו כמעט רק במכירה ונציג של העמותה שישגיח. כל זה על משהו כמו 1,100 מנויים אפשריים.
אם זה היה בכדורגל באותו יחס כשאתה מכוון ל-9,000 מנויים פחות או יותר, היו אמורים להיות שם 150 מוקדנים שיטפלו כמעט רק בזה. לא בדקתי את המצב שם, אבל תן לי לנחש שמדובר במספר נמוך אפילו ממספר המוקדנים שטיפלו בנושא המנויים בכדורסל (כי הם לא מחוייבים לזה ע"פ החוזה).

אבל קל להאשים אותם ישר.
(ולא, אין אנשים משותפים בהנהלות 2 העמותות אם לשם כיוונת)

תקפת אותי (שבחרתי להתעלם כביכול, למרות שאני לא עובד בשבילך או בשביל אף אחד ולא יכול לענות לכל דבר) אבל אני אענה לך בכל זאת, כי אני מאד מכבד אותך.

קבוצה של האוהדים כמו שהקבוצה בכדורסל נבנתה (לא שאני הסכמתי עם דרך בנייתה), לא יכולה להתעלם מהרשעות וההתעללות והחובבנות של משרד הכרטיסים "לאן", גם אם זה לדעתך היה רק "בכדורגל". לשים את אבי מסינג על פלאיירים של הפועל אוסישקין היה יריקה בפנים של האוהדים האלה.

בנוסף, כנראה שאין ברירה אלא לעבוד עם החלאות האלה, וזה גם מה שמתברר גם לעמותה בכדורגל וגם לכדורסל (דברים שרואים מכאן לא רואים משם). אבל קל להאשים את טביב ישר.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
כל מי שנפגע מלאן, משירות לקוחות מבזה, מטיפול רשלני, מגזילת כסף שלא כצורך ועוד, שיכתוב כאן את המקרה שלו.
אני לא מתכוון בשלב זה לקחת את זה הלאה, אבל כשמישהו ירצה לעשות מעשה, יהיה לו כבר מלאי של סיפורים עם שמות מאחורי זה.

https://www.facebook.com/groups/159243810932232/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
bloodbrother כתב:
פואד כתב:
bloodbrother כתב:
red in blood כתב:
מה לא ברור?
המועדון כבול בחוזה ללאן.

בכדורסל זה היה התלות בכסף כי כל שקל שם חשוב כדי להעמיד קבוצה ומסינג הוא היחידי מבין חברות הכרטיסים "שמפזר כסף".

וואלה, אז זה לא משנה איך הוא דופק אוהדים, בעיקר חיילים ובני נוער, צריך כסף אז פונים אליו. גם את שמעון מזרחי היית מקבל אם היה מביא כסף?

מה עוד שאני בטוח שהוא לא הפסיד כסף.

תגיד לי למה אני קיבלתי אותו? אני לא חבר עמותה בכדורסל ואין לי זכות בחירה! ומה לעשות שבלי כסף שלא כנראה שלא היית יכול להעמיד קבוצה בליגת העל... ובקשר לדון שמעון... לכל דבר כנראה שיש גבול

אתה מסביר לבאנדם שאמר שהפועל כדורסל גרועה מהקבוצה של שימון.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 09:19 
הבחור קיבל 3 הזמנות והחזרים + הזמנה זוגית למופע סטנדאפ וכל זה רק בגלל העתק של מכתב ששלח.
שעה עבודה?
חבל שאנחנו לא עושים מהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2013, 12:42 
תקרית בינלאומית: מנויי בני יהודה לא הגיעו מחו"ל
עקב מעבר בלומפילד למנויים אלקטרוניים, אוהדי הכתומים יאלצו להמתין כשבועיים עד להגעת המנויים. אוהדים יקבלו כרטיסים לאשדוד בשבת: "יהיה בלאגן
http://www.one.co.il/Article/221540.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 01:51 
עד מתי תקף ההסכם הקיים ועם אילו משרדי כרטיסים אופציונליים בעבורנו/לקיחת אחריות ע"י העמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:03 
ליפני המון שנים הייתי קונה כרטיסים במשרד כרטיסים קטנציק במצבה בבת-ים.

אף משרד כרטיסים כנראה לא נותן כל כך הרבה כסף מראש לקבוצות ובגלל זה כולם עובדים עם לאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 15:59 
יאללה הפועל מלחמה כתב:
עד מתי תקף ההסכם הקיים ועם אילו משרדי כרטיסים אופציונליים בעבורנו/לקיחת אחריות ע"י העמותה?

החוזה עד תום עונת 2022/23 אבל יש שיחות בין המועדון ללאן בנוגע לפרטי החוזה הנוכחי. אני לא חושב שהעמותה יכולה לקחת אחריות על מכירת הכרטיסים אבל זו רק דעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 16:03 
פואד כתב:
ליפני המון שנים הייתי קונה כרטיסים ב משרד כרטיסים קטנציק במצבה בבת-ים.

אף משרד כרטיסים כנראה לא נותן כל כך הרבה כסף מראש לקבוצות ובגלל זה כולם עובדים עם לאן.

היוזם.
היה גם אחד בשדרות ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
יאללה הפועל מלחמה כתב:

החוזה עד תום עונת 2022/23 אבל יש שיחות בין המועדון ללאן בנוגע לפרטי החוזה הנוכחי. אני לא חושב שהעמותה יכולה לקחת אחריות על מכירת הכרטיסים אבל זו רק דעתי

המשתמש אנטיגונה יכול להצביע על לא מעט מקרים בהם לאן מתנהגת שלא כשורה ואולי אפשר להשתמש בהם כדי להשיג משהו במיקוח איתם.

דוגמה קטנה - ככלל, מנויים למקומות טובים בשער 2 לא נפתחים למכירה לקהל הרחב גם אם הם לא תפוסים. viewtopic.php?f=9&t=99701

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: לאן- הגיעו מים עד נפש! החלטתי לתבוע.
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 16:30 
יובל כתב:
פישונט כתב:
יאללה הפועל מלחמה כתב:

המשתמש אנטיגונה יכול להצביע על לא מעט מקרים בהם לאן מתנהגת שלא כשורה ואולי אפשר להשתמש בהם כדי להשיג משהו במיקוח איתם.

דוגמה קטנה - ככלל, מנויים למקומות טובים בשער 2 לא נפתחים למכירה לקהל הרחב גם אם הם לא תפוסים. viewtopic.php?f=9&t=99701

אחת המטרות בחוזה החדש הוא שיהיו סעיפים הנוגעים לטיב השירות של לאן ואספנו לצורך כך עשרות דוגמאות (הדוגמה הספציפית שכתבת כבר קיימת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שוב נפתח בטעות, אבל מי שרוצה לשער 2 אפשר לקנות כרגע כמה מקומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
כנראה שוב נפתח בטעות, אבל מי שרוצה לשער 2 אפשר לקנות כרגע כמה מקומות.

סתם מסקרנות,על איזה מקומות אתה מדבר עכשיו שלא נפתחים בד"כ?
כי כל מה שאני רואה זה רק ע"י עמודים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
הטעות תוקנה במהרה...

נפתחו לזמן קצר 7 מקומות, 6 מקומות בגוש השלישי, מתוכם שניים צמודים, ומקום אחד בשורה 7 בגוש השני.
אני מניח שנראה את המקומות האלה ומקומות נוספים כשתיפתח באינטרנט המכירה למשחק מול סכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: