תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 10:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:02 
אוגוסטוס היל כתב:
לא אותו ולא את גרזיצ'יץ.
סשה +זרתותח

עדיף שסאשה יהיה האחורי ויביאו שחקן קישור התקפי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום שלישי 20/8
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:08 
oMeR1 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא אותו ולא את גרזיצ'יץ.
סשה +זרתותח

קודם כל אנחנו צריכים מגן ונראה לי שנצטרך גם בלם... הבעיה של כל אלה שקוראים למי שאוהב את שי עיוור זה שאתם לא רואים את הדבשת שלכם, אתם מתים להתפטר משי ולהביא מישהו אחר "בשם החיזוק" אבל האמת היא שיש להתחזק בשלוש עמדות ליפני העמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:14 
oMeR1 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא אותו ולא את גרזיצ'יץ.
סשה +זרתותח

כן, כרגע זה נראה ככה, אבל האמת שקצת מוקדם לקבור את גרזיצ'יץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:15 
אחד האדומים כתב:
RedFox כתב:
adomi כתב:
תגידו פנסיונר ואתם צודקים תגידו מה שאתם רוצים אבל יש לי אהבה עיוורת לשחקן הזה..

עצוב מאוד.

אפשר לאהוב שחקן ועדיין להבין שהוא לא מתאים מקצועית

לא חושב שהוא לא מתאים מקצועית. נכון שהוא מלווה שחקנים יריבים ולא מתאקל אותם אבל במסירה אחת או שתיים הוא מסוגל לגמור משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
אחד האדומים כתב:
RedFox כתב:
adomi כתב:

עצוב מאוד.

לא חושב שהוא לא מתאים מקצועית. נכון שהוא מלווה שחקנים יריבים ולא מתאקל אותם אבל במסירה אחת או שתיים הוא מסוגל לגמור משחק.

מתי למשל הוא עשה את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
אוף טופיק בעניין שי, לא יודע מה ראיתם מסאשה שגורם לכם לחשוב שהוא יכול להחזיק הגנתית את הקישור האחורי עם קשר התקפי לצדו. בהתקפה הוא עוד השתתף קצת, אבל בהגנה הוא לא הצליח לחטוף כדורים או לסגור שטח או להרוס התקפות. ברור שגרזצ'יץ' הוא בעיה ביכולת הזו - ואם הוא לא ישתפר נהיה בבעיה יותר גדולה - אבל לפחות המהות שלו היא הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:21 
כרגע הוא פשוט יותר טוב מגרזיץ.
זה גם עניין של תפקוד והוראות טקטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
הדיון המקצועי על שי לא רלוונטי בכלל. יש מאמן ושהוא יחליט אם הוא ראוי להרכב או לא.
הבעיה של אנשים פה עם שי היא מבחינת אישיות. ופה לכל אחד יש את ה"מקורות" שלו. אני לא השתכנעתי שהוא אויב הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
וכן לגבי שי, הבעיות איתו הן לגמרי לא אישיות. מי שמנסה להסיט את העיסוק המקצועי בו לפסים אישיים זה מי שחושב שמגיעות לו פריבילגיות מעצם היותו שחקן בית, קפטן וכו'. הוא לא "אויב הפועל" (גם אף אחד לא השתמש בביטוי הזה אז אני לא מבין למה אתה כותב אותו כדי לטעון נגד השימוש הלא קיים בו), הוא פשוט שחקן באחד התפקידים הכי קריטיים במגרש שלא מצליח להציג יכולת שמתאימה לו. עכשיו הוא גם שחקן ספסל יקר מאוד. זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:31 
סאשה נראה טיפה רך כדי להיות קשר אחורי התרשמתי גם שעובירם אותו די בקלות
מבחינת מהירות וניידות אני חושב שיהיה לו יתרון על פני גרזיציץ' שנראה מאוד כבד אבל אני לא בטוח לגבי איך הוא יבצע את העבודה ההגנתית
בכל מקרה אני לא חושב שרן לוקח בכלל את האפשרות הזו בחשבון בנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:32 
הוא שחקן תחת חוזה ערן ככה שכסף בכל זאת ישלמו לו ולא משנה איפה הוא יושב.
כרגע אין מישהו יותר טוב ממנו בהפועל בתפקיד.
ליפני שאתה מתחזק בעמדה שלו תתחזק במגן שמאלי וכנראה שבבלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:34 
אני חושב שההדחה נתנה לרב"ש בובמה קטנה והוא עשוי לעשות דברים שלפני כן הוא לא היה עושה.
בכל מקרה, צריך להביא לאמצע זרתותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
adomi כתב:
אחד האדומים כתב:
RedFox כתב:
adomi כתב:

עצוב מאוד.

מתי למשל הוא עשה את זה?

הבישול לטב"ח בדרבי 4-2, הבישול לאלמוג כהן בשער שהבטיח את אירופה בסוף העונה הקודמת.
אפשר להעביר הרבה ביקורת על היכולת המקצועית שלו, אבל יש דברים שגם אי אפשר לקחת לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:35 
ערן כתב:
אוף טופיק בעניין שי, לא יודע מה ראיתם מסאשה שגורם לכם לחשוב שהוא יכול להחזיק הגנתית את הקישור האחורי עם קשר התקפי לצדו. בהתקפה הוא עוד השתתף קצת, אבל בהגנה הוא לא הצליח לחטוף כדורים או לסגור שטח או להרוס התקפות. ברור שגרזצ'יץ' הוא בעיה ביכולת הזו - ואם הוא לא ישתפר נהיה בבעיה יותר גדולה - אבל לפחות המהות שלו היא הגנתית.

בכל פעם שהעבירו את סשה לתפקוד יותר הגנתי , הוא עשה בדיוק את מה שצריך, הוא כן מרוויח כדורים הוא לא עושה שטויות והוא מפעיל המון לחץ
אם רב"ש יתפכח ויבין ששם הוא צריך לשחק (הוא בשום פנים ואופן לא עושה משחק) עם או בלי גרזיץ, הקבוצה תרוויח מזה.
ודרך אגב הסיבה היחידה שרוצים להביא קשר עושה משחק זה בגלל העברה של טב"ח והחוסר יכולת נכון לעכשיו של זגורי להחליף אותו.
רב"ש עולה עם מערך של שלושה קשרים באמצע ושלושה בהתקפה,אחרי המכירה של טב"ח הוא חשב שיוכל לשחק ככה:
בריאן
סשה -גורדנה (בהתחלה)
זגורי-שכטר -דמארי
ראה שזה לא הולך (גם לא היה ורמוט)

אחרי זה ניסה לשנות ל :
סשה - בריאן
ורמוט
זורי- שכטר - דמארי
הבין שגם זה לא הולך בגלל המוגבלות של זגורי
אז עכשיו הוא מבין שאין לו בררה אלא לשחק בצורה הזו רק שורמוט על חשבון זגורי וגורדנה באמצע (עד שיגיע זר), בגלל זה הוא להוט כלכך על עמשה כדי שיוכל לשים את ורמוט באמצע במערך כמו שהוא רוצה, מבחינתו ורמוט בצד זה אילוץ

סשה -בריאן
זר/גורדנה
ורמוט -שכטר - דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
וכן לגבי שי, הבעיות איתו הן לגמרי לא אישיות. מי שמנסה להסיט את העיסוק המקצועי בו לפסים אישיים זה מי שחושב שמגיעות לו פריבילגיות מעצם היותו שחקן בית, קפטן וכו'. הוא לא "אויב הפועל" (גם אף אחד לא השתמש בביטוי הזה אז אני לא מבין למה אתה כותב אותו כדי לטעון נגד השימוש הלא קיים בו), הוא פשוט שחקן באחד התפקידים הכי קריטיים במגרש שלא מצליח להציג יכולת שמתאימה לו. עכשיו הוא גם שחקן ספסל יקר מאוד. זהו.

סבבה. מסכים. ועדיין, כל פעם שמישהו פה מראה רגש אהבה לשי כשחקן הפועל, כשחקן ששיחק כל חייו במועדון, שאוהב את המועדון וגם, רחמנא ליצלן, תרם לו דבר או שניים- ישר מותקף כאילו הוא שם לבבות לטל בן חיים או ערן זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
ערן כתב:

סבבה. מסכים. ועדיין, כל פעם שמישהו פה מראה רגש אהבה לשי כשחקן הפועל, כשחקן ששיחק כל חייו במועדון, שאוהב את המועדון וגם, רחמנא ליצלן, תרם לו דבר או שניים- ישר מותקף כאילו הוא שם לבבות לטל בן חיים או ערן זהבי.

סבבה, מסכים שהוא לא טל בן חיים או ערן זהבי, אבל הוא רחוק מלהיות האיש שבסמל, כמו שכולם כבר יודעים, הוא גורם שלילי בחדר ההלבשה ואתה מוזמן לשאול את אביחי ידין, ערן זהבי, עומרי קנדה ואולי אפילו את טוטו לגבי זה.
תוסיף לזה את עצם היותו שחקן בינוני שמקבל משכורת מהגבוהות בהפועל ותבין למה קשה לאנשים לקבל אותו פה כסמל וכדמות להערצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
רדפוקס,
בואו נגדיר זאת כך: אם שי לא היה שחקן בית ולא היה לו את אותם אוהדים מסויימים מאחוריו - איש לא היה מאריך לו את החוזה ומשרדג אותו שוב ושוב, במיוחד אחרי כל פציעה ופציעה שעבר. בטח ובטח שלא היו משאירים אותו בהפועל כשחקן ספסל עם שכר כזה וברך כזו. זו אחת הבעיות עם התפיסה שלנו כאוהדים את שחקני הבית - נכון שזה חשוב וצריך תמיד שיהיו כמה כאלה על הדשא, אבל לא בכל מחיר ובטח שלא כאשר השחקן עצמו גמור ומהווה פגע-רע בחדר ההלבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אחד האדומים כתב:
ערן כתב:

סבבה, מסכים שהוא לא טל בן חיים או ערן זהבי, אבל הוא רחוק מלהיות האיש שבסמל, כמו שכולם כבר יודעים, הוא גורם שלילי בחדר ההלבשה ואתה מוזמן לשאול את אביחי ידין, ערן זהבי, עומרי קנדה ואולי אפילו את טוטו לגבי זה.
תוסיף לזה את עצם היותו שחקן בינוני שמקבל משכורת מהגבוהות בהפועל ותבין למה קשה לאנשים לקבל אותו פה כסמל וכדמות להערצה.

איש שבסמל יש רק אחד, אז הוא לא.
שוב, אתם לוקחים את זה לקיצון. או שהוא סמל ודמות להערצה או שהוא כל הדברים הרעים שיכולים להיות בשחקן הפועל.
שי לא דמות להערצה ולא שחקן מתאים להרכב של הפועל. הוא כן שחקן ששיחק בהפועל כל חייו. הוא כן שחקן שאוהב את הפועל ונותן מה שהוא יכול. הוא כן שחקן שתרם לא מעט למועדון. ובגלל כל אלה - שי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:25 
שי יותר טוב מ2 הקשרים האחוריים של הפועל כרגע (גם גורדנה לדעתי), אני לא קונה את העניין הזה של ה"תנו להם זמן"...

וזו אחת הבעיות המרכזיות של הסגל שלנו לעונה הקרובה.

לא מבין גם למה לעזאזל לא חוזרים ל4-4-2 המסורתי והפשוט, יש לי הרגשה כזו שבקהילת המאמנים יש כזה קטע שהופך את כל מי שמשחק במערך הזה למיושןף בעיקר בגלל שה4-3-3ֿ 4-5-1 הוא מערך יותר ורסטילי שאפשר לתמרן בו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
אוהב את שי,
ראיון מביך,
הלוואי ויחזור ליכולת הטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
יאללה שתיגמר כבר עונת המלפפונימצ'יקים. קשה להמתין להחתמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:32 
אני אוהב את שי אבוטבול.
אני בהחלט חושב שאם היו מציעים לו מה שהציעו לערן זהבי או לטל בן חיים הוא היה עובר למכבי בלי למצמץ בכלל. אחרי שמעון גרשון, אף אחד לא יכול לעבוד עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
שי יותר טוב מ2 הקשרים האחוריים של הפועל כרגע (גם גורדנה לדעתי), אני לא קונה את העניין הזה של ה"תנו להם זמן"...

וזו אחת הבעיות המרכזיות של הסגל שלנו לעונה הקרובה.

לא מבין גם למה לעזאזל לא חוזרים ל4-4-2 המסורתי והפשוט, יש לי הרגשה כזו שבקהילת המאמנים יש כזה קטע שהופך את כל מי שמשחק במערך הזה למיושןף בעיקר בגלל שה4-3-3ֿ 4-5-1 הוא מערך יותר ורסטילי שאפשר לתמרן בו יותר.

בדיוק.
סאשה- קשר עושה משחק לידו.
ורמוט בימין וזגורי בשמאל.
שכטר ודמארי באמצע.
קשה לי לראות את זה קורה כי גרזיץ' לא יורד לספסל.

נערך לאחרונה על ידי יואב בתאריך 20 אוגוסט 2013, 13:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
אני אוהב את שי אבוטבול.
אני בהחלט חושב שאם היו מציעים לו מה שהציעו לערן זהבי או לטל בן חיים הוא היה עובר למכבי בלי למצמץ בכלל. אחרי שמעון גרשון, אף אחד לא יכול לעבוד עלי.

+חוכמה גדולה להגיד את זה אחרי גיל 30 וכשאתה שחקן ספסל
בערך כמו היציאה של טועמה לפני כמה חודשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:39 
אני לא אוהב את ההתייחסויות האלו למכבי ואפ היו עוברים או לא
אצל שי זה בכלל לא רלוונטי
חשוב לי שחקן לפני הכל יהיה באמת שחקן שיכול לתרום לקבוצה
ערן זהבי עבר למכבי ואני יכול להבין את זה, מה שמציק לי זה הדרך שהוא בחר לעשות את זה
אין מה לעשות, הכסף ממזמן השתלט על הכדורגל ומועדונים גדולים מאיתנו סובלים מאותה הבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:41 
אגב, גם אני מצהיר שאני לא אחתום במכבי בעד שום הון שבעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
אם מכבי פנתה אליו זה לא בקטע המקצועי אלא רק בשביל להחליש פסיכולוגית את הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
אלון יפת ישפוט בראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 14:24 
תמשיכו לזיין את השכל כאילו הוא דיבר שהיום מכבי שלחו לו הודעה שהם רוצים אותו... כאילו חיפה לא רצו אותו ליפני כמה שנים... העיקר לא להאמין לו שגם מכבי תל אביב רצו ורצו גם לשלם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
אני אלך לקראתך, אני גם לא מאמין שחיפה רצתה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: