תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 04:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עידו חג'ג
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא צריך לנצח את מכבי בשביל לקחת אליפות.
אתה צריך לנצח את שאר המשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אתה לא צריך לנצח את מכבי בשביל לקחת אליפות.
אתה צריך לנצח את שאר המשחקים.

גם הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:53 
הפועל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אבל מבחינת בעלים זה לא אמור להיות משנה אם מוכרים את השחקן לחיפה או למכבי, אם מכבי מציעים מליון יורו יותר ואתה חייב את הכסף שלהם.

איזה קשקוש, מה זה פה חנות למוצרי חשמל? בטח שזה אמור לשנות.

לפי הדברים שלכם, פנסטיל לא היה משחק בהפועל (עסקת החליפין עם מרקש).
היתי מצפה מבעלים של הפועל שדווקא יהיה ביחסי ידידות עם מכבי, בעל הבית לא צריך להיות "פאנט" ושונא מכבי.
זה אולי התפקיד של הקהל אבל בטח לא של בעל הבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
נו אז? אם אני הייתי הבעלים של מכבי, באמת לא הייתי מוכר אותו להפועל.

הראיון המלא למי שרוצה
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2096922

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:57 
הפועל כתב:

הראיון המלא למי שרוצה

ושוב בעלים של קבוצת כדורגל לא צריך להתנהג כמו אחרון האוהדים, ההפך הוא הנכון.
אני מעדיף בעת בית שיודע לנהל עסק של מיליונים ולא איזה חאפר שמרגיש שהוא אוהד הפועל ואיזה כיף להגיד אני אנטי מכבי, אני לא בעד מכבי.
בעל בית צריך שיהיו לו יחסים טובים עם שאר בעלי הקבוצות, את היריבות תשאירו על המגרש ולקהל במגרש בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
הפועל כתב:

הראיון המלא למי שרוצה

אני מעדיף בעת בית שיודע לנהל עסק של מיליונים ולא איזה חאפר שמרגיש שהוא אוהד הפועל ואיזה כיף להגיד אני אנטי מכבי, אני לא בעד מכבי.
בעל בית צריך שיהיו לו יחסים טובים עם שאר בעלי הקבוצות, את היריבות תשאירו על המגרש ולקהל במגרש בלבד.

מישהו פה חוץ ממך אמר משהו שקשור ללהיות אנטי מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:28 
Shacham כתב:
לירון האדום כתב:
הפועל כתב:

הראיון המלא למי שרוצה

מישהו פה חוץ ממך אמר משהו שקשור ללהיות אנטי מכבי?

אז הסיבה לא למכור שחקן למכבי זה רק כי היא היריבה שלנו בצמרת?
למכבי חיפה זה בסדר למכור?
ולבית"ר ולטביב? וללוזון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
נועם שחם כתב:
והנה עוד לא התחלנו את הדיון, כבר כתבה גדולה עם תמונה יפה שרובה "אני ואני ואני ואני".

נו בסדר. רוב הסיכויים שגם בגלל זה הוא נכנס לעסקי הכדורגל. אין לי בעיה עם זה. כל עוד הוא לא פה בשביל קומבינות, אז שיהנה מפרסום כמה שבא לו.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עידו חג'ג
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:55 
אתם יכולים להיות רגועים אין לו שום כוונה להיות בעלים, אחרי התגובות הפאניקה והועדות חקירה שאנשים כאן רוצים להרים לבן אדם שכבר נתן כסף הרים מערך שיווק ומנהל בצורה מצוינת, באמת שאין טעם לעניין אף בעל הון מה שלא יביאו יהיו לכם תלונות, חקירות ושאלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 13:01 
chimpfive כתב:
אתם יכולים להיות רגועים אין לו שום כוונה להיות בעלים, אחרי התגובות הפאניקה והועדות חקירה שאנשים כאן רוצים להרים לבן אדם שכבר נתן כסף הרים מערך שיווק ומנהל בצורה מצוינת, באמת שאין טעם לעניין אף בעל הון מה שלא יביאו יהיו לכם תלונות, חקירות ושאלות.

איזו פאניקה? איזה ועדות חקירה?

הפאניקה היחידה כאן היא שלך. מותר וכדאי לשאול שאלות, אף אחד לא מת מזה. היחיד שלא אוהב ששואלים שאלות, זה מי שיש לו מה להסתיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 13:04 
chimpfive כתב:

קצת הגזמת, לא?

זה כולה פורום. מה ועדות חקירה?
גם אני לא מסכים עם ההודעות שכתבו וזה נראה לי קטרני, אבל אפשר לחשוב, סתם 3-4 אנשים שרשמו כמה הודעות.
ממש בגלל זה אין לו כוונה להיות בעלים. יאללה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
הפועל כתב:

הראיון המלא למי שרוצה

והוא גם לא צריך להתנהג כמו בעלים של חנות למוצרי חשמל, ולמכור למרבה במחיר בלי להתחשב בשום שיקול אחר, בטח לא אחד מכוכבי הקבוצה. זה מביך, זה לא מנג'ר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 14:48 
בעלים מה בעלים. הוא לא חייב כלום לאף אחד ומותר לו לראות את הדברים אחרת מאיתנו כל עוד לשיטתו זה משרת את טובת הקבוצה.
טובת הקבוצה זה לשים עכשיו כסף שהוא מצפה שיחזור אליו, ובצדק.
אם בשבילי זה צריך יהיה למכור שחקן לכלבים, אז כנראה זה מה שיהיה.
על עוד אין לנו סוג של גולדהאר, אי אפשר לדרוש מעבר לכך.
איש גדול. תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עידו חג'ג
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 16:12 
NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:

קצת הגזמת, לא?

גם אני לא מסכים עם ההודעות שכתבו וזה נראה לי קטרני, אבל אפשר לחשוב, סתם 3-4 אנשים שרשמו כמה הודעות.

זה בעיקר תגובה להצהרות שהיו באשכולות אחרים שכבר ראיתי השוואות לטביב, כשחג׳ג׳ יחליט שהוא רוצה להיות בעלים שיבקרו יבדקו ומה שעושה לאנשים טוב, הוא לא שם מה שכן האיש שם הרבה כסף הביא את שכטר הקים מערך שיווק שלא היה קיים ובסך הכל מכניס משאבים חיוביים למועדון הרקוב של רמון, לא מבין מאיפה באים אנשים עם התגובות המדכאות שלהם דווקא על חג׳ג׳,אבל יאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 16:14 
chimpfive כתב:
NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:

קצת הגזמת, לא?

זה בעיקר תגובה להצהרות שהיו באשכולות אחרים שכבר ראיתי השוואות לטביב, כשחג׳ג׳ יחליט שהוא רוצה להיות בעלים שיבקרו יבדקו ומה שעושה לאנשים טוב, הוא לא שם מה שכן האיש שם הרבה כסף הביא את שכטר הקים מערך שיווק שלא היה קיים ובסך הכל מכניס משאבים חיוביים למועדון הרקוב של רמון, לא מבין מאיפה באים אנשים עם התגובות המדכאות שלהם דווקא על חג׳ג׳,אבל יאללה.

שוב,
תמיד יהיה למישהו מה להגיד, אבל הרוב פה מוקיר לו תודה ולא בא בשום תלונה אליו, להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 16:22 
עידו חג'ג' :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
לא מכיר אותו ולא יודע עליו הרבה.
לא קראתי את הראיון המלא איתו אבל משלל הציטוטים שהובאו כאן מתוך הראיון הוא מאוד מאוד מוצא חן בעיני.
יאללה שיגמר הבלאגן של רמון וטביב ואולי הוא יקח את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

הראיון המלא למי שרוצה
יותר שימושי:
http://www.haaretz.co.il/mobile/.premium-1.2096922

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
עידו חג'ג' לHTA:

ראיון עם עידו חג'ג', הנה ריכוז התשובות שלו:

יש שחקן מעל הליגה שאני עובד להביא אותו, מקווה שאגרום לכולכם לחייך. סיכוי טוב שהוא יגיע. לגביי אריק, הקבוצה שלו לא תשחרר אותו... קנו אותו במטרה להגיע לאירופה והם עדיין במוקדמות.

באנו במטרה אחת כמה אנשי עסקים על מנת לעזור למועדון הפועל תל אביב לעמוד על הרגלים.
מהר מאוד התאהבנו במועדון וכולנו במטרה אחת שהמועדון יצליח.
השחקנים מדהימים, החדר הלבשה שמח, יש תחושה מעולה של מועדון בריא.
חיים רמון עושה עבודת קודש ללא מטרת רווח מה שלא ממש רואים בכדורגל הישראלי.
רן בן שמעון לדעתי המאמן הטוב ביותר בארץ ואני בטוח שכולנו עוד נראה את ההצלחה על המגרש.
כולם התאכזבו מהמשרד נגד פנדורי, כולל השחקנים והסגל, אבל זה לא משהו שאמור להשפיע על קבוצה גדולה בסדר גודל של הפועל.
המטרה שלי ושל השותפים שיתייחסו להפועל בדרך שאמורים להתייחס להפועל, מועדון גדול!
זו הסיבה שהחלפנו קיטרינג לתפריט הכי עשיר בליגה, הכפלנו את מחיר החסויות משנה שעברה במטרה אחת הפועל מועדון גדול ומי שרוצה להופיע כנותן חסות למועדון, זה עולה יותר.
יש פניה רשמית שלנו לעוז ראלי אך כרגע משה דמיו מסרב לוותר על השחקן.
יש עוד שחקנים בקנה אבל לא צריך לצאת מגדרינו, יש שחקנים טובים מאוד במועדון ואני סמוך ובטוח שנראה אור מהם השנה.
לשאלתכם קבוצת כדורגל אינה עסק רווחי, אך עם ניהול נכון והרבה הצלחה ניתן לא להפסיד.
אני חושב שאוהדים צריכים לעודד לא רק את השחקנים אלא גם את ההנהלה והמשקיעים כדי שתחום הכדורגל יידע יותר משקיעים ויותר תורמים.
בעברי הרחוק הייתי אוהד נתניה בתקופה שהיו בליגה ארצית. אהדתי את נתניה כי זו קבוצה שבאה בלי תקציבים ועם המון נשמה.
בכדורגל הכי חשוב זה הנשמה!
אם שחקנים נותנים הכל על המגרש ואכפת להם מהמועדון, הנצחונות יגיעו!
היום אני אדום לחלוטין וחלק נכבד מהיום שלי אני עסוק באיך אפשר לקדם את המועדון עוד צעד קדימה.
השנה השחקנים חברים ואין אינטריגות פנימיות. הרבה בזכות רן בן שמעון שהוא לדעתי מאמן בחסד עליון
אני ווינר באופי שלי ואעשה הכל שהפועל תהיה הפועל שאנחנו מכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 20:08 
מי זה לעזאזל השחקן מעל הליגה.. מסקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 20:18 
Yalla Hapoel כתב:

מהליגה החמישית באירופה.
חג'ג' :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 20:26 
iHapoelist כתב:
עידו חג'ג' לHTA:
יש עוד שחקנים בקנה אבל לא צריך לצאת מגדרינו, יש שחקנים טובים מאוד במועדון ואני סמוך ובטוח שנראה אור מהם השנה.

זה פשוט לא נכון
:LOMASHOO:
וגם אם כן זה לא יספיק
ואני אחד שלא אוהב לקטול אבל רבאק
אין לנו מגן שמאלי אין לנו קשר אחורי(זה אולי יש בתקווה שגרזיציץ' יחזור לכושר) ואין לנו קשר התקפי
וזה לא משהו שאפשר להפוך אותו בלי רכש
לדעתי חבל גם שלא הבאנו שוער זר אבל בסדר אם זה אין כבר מה לעשות כנראה

נערך לאחרונה על ידי אלון בתאריך 15 אוגוסט 2013, 20:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עידו חג'ג
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 20:26 
noamw כתב:
Yalla Hapoel כתב:

מהליגה החמישית באירופה.
חג'ג' :ROSE:

כל שחקן בערך הוא מעל הליגה ,רק שלצערנו מי שבא לפה מהר מאוד הופך לחלק מהליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עידו חג'ג
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
iHapoelist כתב:
עידו חג'ג' לHTA:

זה פשוט לא נכון
וגם אם כן זה לא יספיק
אין לנו מגן שמאלי אין לנו קשר אחורי(זה אולי יש בתקווה שגרזיציץ' יחזור לכושר) ואין לנו קשר התקפי

אם היית מביא שוער זר לא היה מקום לקשר התקפי/מגן שמאלי זר. שוק הישראלים כידוע הוא מוגבל ויקר. בטח ברמה של הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 20:51 
אלון כתב:
iHapoelist כתב:
עידו חג'ג' לHTA:

זה פשוט לא נכון
וגם אם כן זה לא יספיק

חלאס כבר וואי כמה אפשר להתבכיין. מה קרה פיתאום שכמעט כל אוהד הפועל חושב שבכל שנה תהיה קבוצה לדאבל? זה לא עובד ככה ומה כבר ראית מהקבוצה?
הליגה עוד לא התחילה ראינו כמה משחקים של קבוצה חדשה עם מאמן חדש. שנה שעברה כן עברנו לבתים ואיך זה בדיוק שיקף את יכולות הקבוצה?

אין לנו הרבה עמדות ואין לנו גם כסף תעודד את מי שיש לך ותלמד להנות גם מעונות שהפועל לא זוכה בדאבל למרות שאני מבין שלפי 70 אחוז מהפורום הזה אנחנו לוקחים דאבל כל שנה.
פשוט צביעות מה שהולך כאן. צריך לדעת להפסיד ולהמשיך הלאה זה לא סוף העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 21:06 
GATE7 כתב:
אלון כתב:
iHapoelist כתב:
עידו חג'ג' לHTA:

זה פשוט לא נכון
וגם אם כן זה לא יספיק

חלאס כבר וואי כמה אפשר להתבכיין. מה קרה פיתאום שכמעט כל אוהד הפועל חושב שבכל שנה תהיה קבוצה לדאבל? זה לא עובד ככה ומה כבר ראית מהקבוצה?
הליגה עוד לא התחילה ראינו כמה משחקים של קבוצה חדשה עם מאמן חדש. שנה שעברה כן עברנו לבתים ואיך זה בדיוק שיקף את יכולות הקבוצה?

אין לנו הרבה עמדות ואין לנו גם כסף תעודד את מי שיש לך ותלמד להנות גם מעונות שהפועל לא זוכה בדאבל למרות שאני מבין שלפי 70 אחוז מהפורום הזה אנחנו לוקחים דאבל כל שנה.
פשוט צביעות מה שהולך כאן. צריך לדעת להפסיד ולהמשיך הלאה זה לא סוף העולם.

אני תמיד שואף להכי טוב והוא בא ואומר שיש כסף ושהוא רוצה להביא שחקנים ואחר כך הוא מתהפך על עצמו
והסיבה לזה לדעתי לא נכונה אתה יכול לקרוא לזה התבכיינות אני מצפה שהשאיפה של הפועל תהיה להיות כמה שיותר טובה
ולא להשאיר חורים ולהגיד זה מה שיש כמובן שאם אין כסף באמת אז אין מה לעשות אבל חג'ג' בעצמו אמר שאפשר להביא רכש
סך הכל הראתי 3 נקודות משמעותיות בהרכב שאני לא רואה להן אף פיתרון חוץ מלהביא שחקנים מבחוץ
ואתה לא צריך להגיד לי על סבלנות תאמין לי שאני סבלני אבל אני גם ריאלי ויודע מה יש לי ביד ומה אין ולא יעזור שום דבר מה שתגיד
אין וצריך להביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 21:07 
אלון כתב:
iHapoelist כתב:
עידו חג'ג' לHTA:

זה פשוט לא נכון
וגם אם כן זה לא יספיק

בהפועל יש את שני החלוצים הישראלים הטובים ביותר , את הקשר הישראלי הטוב ביותר כשהוא בכושר (והוא יהיה) מגן ימני ישראלי שעל פניו יכול להיות הפתעת העונה
ושני שוערים ישראלים טובים, בטח יותר מכל השוערים הישראלים בליגה , ובליגה בלי אניימה אין שוערים זרים כאלו גדולים .
חוץ מזה סשה הוא קשר אחורי לגיטימי (במידה והוא ישחק שם ) ואני מרשה לעצמי להמר שיובל עוד יאכל את הכובע בעינינו ואיליץ בלם ברמה גבוהה מאוד.
הפועל כקבוצה רחוקה מאוד מלקחת אליפות, אבל עם כיונונים נכונים ושניים שלושה משחקים שיחברו את הקבוצה, ותהיה לנו עונה טובה, דווקא איכות השחקנים בהפועל היא גבוהה אבל בטח שלא מושלמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 21:15 
סימרוטיץ כתב:
אלון כתב:
iHapoelist כתב:
עידו חג'ג' לHTA:

זה פשוט לא נכון
וגם אם כן זה לא יספיק

בהפועל יש את שני החלוצים הישראלים הטובים ביותר , את הקשר הישראלי הטוב ביותר כשהוא בכושר (והוא יהיה) מגן ימני ישראלי שעל פניו יכול להיות הפתעת העונה
ושני שוערים ישראלים טובים, בטח יותר מכל השוערים הישראלים בליגה , ובליגה בלי אניימה אין שוערים זרים כאלו גדולים .
חוץ מזה סשה הוא קשר אחורי לגיטימי (במידה והוא ישחק שם ) ואני מרשה לעצמי להמר שיובל עוד יאכל את הכובע בעינינו ואיליץ בלם ברמה גבוהה מאוד.
הפועל כקבוצה רחוקה מאוד מלקחת אליפות, אבל עם כיונונים נכונים ושניים שלושה משחקים שיחברו את הקבוצה, ותהיה לנו עונה טובה, דווקא איכות השחקנים בהפועל היא גבוהה אבל בטח שלא מושלמת.

אני לא אומר שהפועל לא תהיה תתחבר ותהיה קבוצה טובה לדעתי זה כן יקרה כי חומר שחקנים סביר ומאמן יש אבל יש גם דברים שאין ולדעתי חסר לה כמה שחקנים מאוד משמעותיים כדי שהיא באמת תהיה קבוצה טובה
לשמוע מה שעידו חג'ג' אומר פשוט מעצבן אותי כי זה לא נכון אולי פירשתי את זה בצורה לא נכונה והוא פשוט רוצה לתת גב לשחקנים אבל הסגל שלנו עכשיו לא מספיק טוב למעבר ממקום 3 ואני לא חושב שאפשר בכלל להתווכח על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 21:20 
אלון כתב:
סימרוטיץ כתב:
אלון כתב:
iHapoelist כתב:
עידו חג'ג' לHTA:

זה פשוט לא נכון
וגם אם כן זה לא יספיק

אני לא אומר שהפועל לא תהיה תתחבר ותהיה קבוצה טובה לדעתי זה כן יקרה כי חומר שחקנים סביר ומאמן יש אבל יש גם דברים שאין ולדעתי חסר לה כמה שחקנים מאוד משמעותיים כדי שהיא באמת תהיה קבוצה טובה
לשמוע מה שעידו חג'ג' אומר פשוט מעצבן אותי כי זה לא נכון אולי פירשתי את זה בצורה לא נכונה והוא פשוט רוצה לתת גב לשחקנים אבל הסגל שלנו עכשיו לא מספיק טוב למעבר ממקום 3 ואני לא חושב שאפשר בכלל להתווכח על זה

מה לא נכון במה שהוא אמר ?, בהפועל תל אביב יש שחקנים טובים אולי לא כולם טובים ואולי לא כולם הכי טובים , אבל בהחלט יש שחקנים טובים,וברמה הכי גבוהה שיש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 21:25 
שלא צריך לצאת מגדרינו בשביל לחזק את הקבוצה
ואני בעד מה שהוא עושה לתת ביטחון וחיזוק למה שיש
אבל מגן שמאלי קשר אחורי וקשר התקפי לא ימציאו את עצמם בהפועל
אתה באמת חושב שהרוש לוקאס סאשה כקשר אחורי וגילי ורמוט בתפקיד הקשר התוקף יכסה את הבעיות? (ואילו רק הבעיות הדחופות)
לדעתי זה חוסר ודאות יותר מדי גדול ולא בריא אם יש כסף תחזקו את הקבוצה כי אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לבחור שלא להתחזק
תאמין לי שאני סבלני כלפי הפועל אבל לדעתי בעמדות האלה כבר נדלקה נורה אדומה

נערך לאחרונה על ידי אלון בתאריך 15 אוגוסט 2013, 21:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: