תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5596 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למי שמעוניין לצחוק קצת - אלי טביב יתארח ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 18:24 
NARKOTIKA כתב:
רוצים כתבה מצחיקה?
קחו

http://one.co.il/Article/221394.html

ציטוט:
הדילמה של אלי טביב: כסף לקורנפיין או רכש
היו"ר המפוטר דורש 2.8 מיל' ש"ח - 1.25 מ' ש"ח שכר דחוי ופיצויים. ל-ONE נודע כי לקורנפיין מגיע מענק על מכירת בית"ר. הכסף ישולם ע"ח רכש?

שכחתי להוסיף,
:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 18:27 
סליחה על ההצפה, אני לא נרגע מחלקים בכתבה הזאת

ציטוט:
חשוב מאוד לציין כי בזמן המו"מ על רכישת בית"ר כל הזמן דובר על כך שהחוב לקורנפיין עומד על 1,200,000 ש"ח ועכשיו זה נהיה 2.8 מיליון.

תראו מה זה, פתאום זה נהיה 2.8 ולא החוב של 1.2 מיליון בשכר דחוי.
מסתבר שצריך לשלם פיצויים במדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
ענק.
זה נראה כאילו טביב ואופירה ישבו ביחד מול הלפ טופ וניסחו כתבה.
במקום קורנפיין, אם הם מגיעים לפשרה כלשהי, אני דורש שהסכום ישולם לי במזומנים ובודק כל שטר טוב טוב שהוא לא מזוייף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 18:35 
ציטוט:
חשוב מאוד לציין כי בזמן המו"מ על רכישת בית"ר כל הזמן דובר על כך שהחוב לקורנפיין עומד על 1,200,000 ש"ח ועכשיו זה נהיה 2.8 מיליון.

פעם הייתי שיכור וצנח לי הראש על המקלדת, ועדיין יצא לי משהו מנוסח יותר טוב מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 18:38 
19 כתב:
ציטוט:

פעם הייתי שיכור וצנח לי הראש על המקלדת, ועדיין יצא לי משהו מנוסח יותר טוב מזה.

"ועכשיו זה נהיה" זה פשוט ענק.

אבל אתה לא בסדר, איך היא יכולה שזה יהיה גם פרסום ראשון, גם להקשיב לו בצד השני של הטלפון וגם לנסח תוך כדי את המשפט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
זה ממש סיפור ילדים.

בום! טראח!
פתאום החוב צמח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 20:01 
פעולה טביבית קלאסית , תראו בבונים חמודים אני רצית להביא רכש מטורף אבל, מה אני יכול לעשות ? יש את קורנפיין הרשע שרוצה לגזול את הכסף הזה לעצמו, סיבו !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
פעולה טביבית קלאסית , תראו בבונים חמודים אני רצית להביא רכש מטורף אבל, מה אני יכול לעשות ? יש את קורנפיין הרשע שרוצה לגזול את הכסף הזה לעצמו, סיבו !!!

לא שאני לא מסכים איתך, אבל מצד שני...
viewtopic.php?f=4&t=99684

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: למי שמעוניין לצחוק קצת - אלי טביב יתארח ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
סימרוטיץ כתב:

לא שאני לא מסכים איתך, אבל מצד שני...
viewtopic.php?f=4&t=99684

ההבדל זה שבהפועל אמרו שעדיין יביאו חיזוק...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

הלה פלולה בתגובה: " אבאגדדדו! יאבאבאדאדו! אבגאדו! סעמק ! טביב באגדו נכיוטאר משיח!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הסיפור האמיתי מאחורי פיטורי קורנפיין

משה בוקר

אחרי שפוטר מתפקידו כיו"ר בית"ר ירושלים, איציק קורנפיין מתכוון לקבל כבר בחודש הקרוב את כספי הפיצויים המגיעים לו מהקבוצה, כשכל עיכוב בתשלום יגרור את אלי טביב לבית במשפט.

קורנפיין לא הופתע מהודעת הפיטורים, שהיתה צפויה מאז קיבל טביב את הזכויות על ניהול הקבוצה; הסיפור המעניין בפרשה הוא ההתנהלות הבעייתית של טביב, שממשיך לעבוד על כולם. טרם רכש את המועדון, טביב ניהל מו"מ ארוך מאוד עם ארקדי גיידמק בעיקר באמצעות קורנפיין, וידע בדיוק את גובה החובות של המועדון. טביב הציב את הקטנת החובות כתנאי לרכישתו את הקבוצה, ולאחר שדרישה זו מולאה, הבטיח לאוהדים קבוצה עם סגל שחקנים טוב, שתכלול חלק משחקני הבית ותתמודד בצמרת. נכון, שחקנים כמו אבי ריקן וקובי מויאל הגזימו בדרישותיהם הכספיות, אבל שניהם היו מוכנים בסופו של דבר לחתום בבית"ר. אם טביב לא היה משהה את המו"מ איתם, שניהם היו מודיעים כבר לפני חודש על שהם ממשיכים.

פרשת קורנפיין מהווה דוגמה טובה להתנהלות טביב. היו"ר המפוטר, שבית"ר חייבת לו קצת יותר משני מיליון שקלים, הבהיר לאורך כל התקופה כי אין סיכוי שיוותר על החוב והפיצויים. "נכון שקורנפיין קיבל מיליונים מבית"ר שלו ולקח סכומים דמיוניים בתקופה הכי קשה של המועדון, ועל כך הוא ראוי לביקורת, אבל מצד שני טביב חתם על ההסכם מתוך הבנה ברורה מה היקף החובות של הקבוצה ומה מגיע לקורנפיין. זו לא הפתעה. הוא לא יכול להתנהל כמו בהפועל תל אביב. טביב צריך לכבד את ההסכם עליו חתם", אומר גורם בבית"ר ירושלים.

כאמור, לכל המעורבים בעניין היה ברור כי קורנפיין יפוטר, אך בכל הנוגע לעיתוי, טביב היה רחוק מלפעול בתמימות. לבעלים היה נוח להשאיר את היו"ר בתפקידו כדי לדחות את המחלוקת סביב הפיצויים; על פי חוק, מרגע שעובד פוטר חובה על המעסיק לשלם את המגיע לו תוך 30 ימים. טביב, אם כן, החליט להשאיר את קורנפיין בתפקידו, נטול סמכויות. "אני יודע שאני הולך הביתה ולא אהיה בקבוצה, לי זה ברור, אבל אני לא אלך לפני שאקבל מכתב פיטורים", אמר קורנפיין לאנשיו.

רק בשבוע שעבר, בפגישה בין השניים, שאל קורנפיין את טביב בנוגע לעתידו במועדון. טביב, כהרגלו, הבהיר ליו"ר כי הוא לא הולך לשום מקום. בשיחות שקיים קורנפיין עם אנשיו אחרי אותה פגישה, אמר כי ברור לו שהבעלים מעכב את פיטוריו בגלל הפיצויים והחוב.

היו"ר המפוטר מוכן להתפשר. הוא דורש את מלוא החוב והפיצויים - סדר גודל של 2.4 מיליון שקל - ומוכן לפרוס את התשלומים על פני שנתיים וערבויות ראויות, אך טביב מוכן לשלם לקורנפיין רק 1.5 מיליון שקל, שיתפרשו במהלך שלוש השנים הקרובות.

"טביב מנסה לגרום לו ללכת ואז להתעלם מהפיצויים, אבל איציק חזק וגם אם לא תהיה לו שום סמכות הוא יגיע לבית וגן ויישב במשרד עד שהמכתב יהיה אצלו בכיס", הסביר בימים האחרונים גורם המקורב לקורנפיין. אחת האופציות העומדות בפני קורנפיין היא להטיל עיקול על כספים שמגיעים למועדון, מה שימנע מהקבוצה לפתוח את העונה.

בימים האחרונים טביב היה מבוהל. הוא הרגיש את לחץ הקהל סביב הקבוצה והסגל החסר. הוא קלט את המסר אחרי שמויאל עזב למולדובה. ״אלי מבין עניין, הוא מחובר לרחשי האוהדים. הוא רצה למשוך את קורנפיין כמה שיותר כדי לא לשלם לו עכשיו, אבל הוא היה טרוד מהאוהדים. אלי יודע כי אחרי שהקהל לחץ להביא אותו כדי שקורנפיין יעזוב והעובדה שקורנפיין נשאר, יחד עם עזיבת סמלים כמו עמית בן שושן, ריקן ומויאל, זו רק שאלה של זמן מתי הקהל יתלבש עליו לכן, כמו איש יחסי ציבור, הוא החליט לבחור את העיתוי המתאים לפיטורים כדי להרגיע ולרצות את האוהדים. האוהדים מאוד מדאיגים אותו, חשוב לו לשמור על תדמיתו כאליל שלהם", אומר גורם שבילה שעות רבות עם טביב.

"על פי העבר של טביב הוא לא האיש המתאים לחתום אתו על הסדרים", אומר מקורב לקורנפיין, "הוא לא יודע לכבד הסכמים. הדיו אתו הוא חתם על ההסכם עם גיידמק עוד לא התייבש והוא כבר מפר הסכם עם קורנפיין, אז למה שקורנפיין יחתום על הסכם שבו גם יפחית את הסכום, גם ימתין שלוש שנים וגם לא בטוח שיעמוד בהסכם? אם הוא לא עומד בהסכם עכשיו למה שיעמוד בו בעתיד?".

בינתיים גורמים רבים מנסים למנוע משני הצדדים הליכה לבית המשפט, ביניהם ראש עיריית ירושלים ניר ברקת, ניר שלום וגורמים נוספים בעלי השפעה, עד כה ללא הצלחה. "טביב חתם על הסכם מכירת הפועל תל אביב וקיבל ערבויות מאיש העסקים מני ויצמן ומסתבר כי הוא נאלץ להגיע לבית המשפט למרות הערבויות שדרש. קורנפיין דורש ערבויות בנקאיות, כאלה שאפשר לפרוע אותן באופן מיידי אם טביב לא עומד בהסכם. אי אפשר ללחוץ על כל העולם, לקבל קבוצה במחיר רצפה, לספר לכולם בתקשורת שהוא בא להשקיע ופתאום להתנהל הרבה יותר גרוע מאחד שאין לו שקל בבנק. קורנפיין, עם כל הכבוד למתווכים ולמפשרים, לא יוותר על ערבויות ראויות אלא אם כל הכסף ישולם מיד״, אומר מקורב לקורנפיין.

גורמים בסביבתו של טביב מתקשים לראות את הבעלים מעביר את הקבוצה בבקרה מבלי להכניס את היד לכיס, דבר שהוא לא אוהב לעשות. ״איציק קורנפיין קיבל מספיק כסף מבית"ר, לא יקרה כלום אם יוותר על 50% מהכספים. ראוי שאחד שאכל מיליונים מהקבוצה יוותר על החובות וייקח את הפיצויים״.

אנשי שלומו של הבעלים כבר מסיתים את האש נגד קורנפיין במסרים לאוהדים דרך התקשורת ואומרים כי אם היו"ר המפוטר לא יתפשר, בית"ר לא תצליח לעבור בבקרה. קורנפיין ערוך למאבק התקשורתי והנסיון להציג אותו כרודף בצע. "קורנפיין כבר עבר מספר מדורי גיהנום בשנים האחרונות מצד הקהל וחלק מהתקשורת, הוא כבר רגיל לזה", אומרים בסביבתו, "שום דבר לא ילחיץ אותו ולא יגרום לו להתקפל, גם אם יציגו אותו כמי שמונע מבית"ר לפתוח את העונה. עם כל הכבוד לטביב, קורנפיין מכיר את כל התרגילים ועבר כבר את כל הספינים. הוא לא מתרגש״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 21:41 
איזה כתיבה גרועה. זה מרגיש כאילו עוד רגע הולך לבוא הפאנץ' אבל שום דבר לא מגיע ולא כתוב שם כלום שלא נכתב כבר אלף פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: למי שמעוניין לצחוק קצת - אלי טביב יתארח ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
איזה כתיבה גרועה. זה מרגיש כאילו עוד רגע הולך לבוא הפאנץ' אבל שום דבר לא מגיע ולא כתוב שם כלום שלא נכתב כבר אלף פעמים.

לפחות זה בעברית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
תמונה
הסיפור האמיתי מאחורי פיטורי קורנפיין

גורמים בסביבתו של טביב מתקשים לראות את הבעלים מעביר את הקבוצה בבקרה מבלי להכניס את היד לכיס, דבר שהוא לא אוהב לעשות .

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אלי טביב מתלונן על קיפוח

שאלתיאל דוויל (ככה המדור מכיר אותו) התבכיין שלא התקבל לגן חיים כי הוא "יוצא שכונת עלייה", או במילים אחרות: מפני שהוא תימני. מזכיר המושב זועם (זו עילה לתביעת דיבה), דוויל מאשים (הוועדה זה אנשים אשכנזים של פעם), והמדור? מתמוגג

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 07,00.html

ציטוט:
הם אמרו לך שאתה לא מתקבל כי "גדלת בשכונת עלייה"?

"לא. מה הם עשו? הם שלחו אותי לכוריאוגרף (הכוונה לפוליגרף, ד"ט), והלכתי לשם, ואמרתי להם בואו נלך לכוריאוגרף חיצוני".

לכוריאוגרף?!

"כן. חכה, יש לי משהו בפה...".

אמתין בסבלנות.

"כן, אתה איתי? בדיוק אני אוכל".

בתיאבון.

"ושם נתנו לי לכתוב כמה דברים וזה ואמרתי להם אוקיי. ויום אחרי זה ועדת קבלה אמרו לי 'לא התקבלת'. אמרתי להם אני רוצה לדעת למה. אמרו לי 'אנחנו לא יכולים להגיד לך'. אמרתי להם 'אוקיי, אז בואו נלך לכוריאוגרף ניטראלי'".

והלכתם?

"לא, הם לא הסכימו. הם לא יגידו לבן אדם אנחנו לא מקבלים אותך בגלל ש... אז כאילו הם משגעים את הבן אדם והם בעצם מחליטים. זה חרטא מה שהם עושים. צריך ללכת לבן אדם ניטראלי ולא לבן אדם שעובד אצלך".

אתה צודק.

"אני לשקר... אני לא משקר. מה הוא יגיד הזקן? תגיד לו שיבדוק את זה טוב טוב. יש את הוועדה, גם אשר אלון אמר לי, יש שם את הוועדה, אתה יודע, אנשים אשכנזים של פעם. אז הם כאילו ועדה, איזה ועדה, אתה מבין?".

מבין, מבין.

"זה מושב של אשכנזים. אנחנו שכונת עלייה שכונה של תימנים והגבול אלינו זה המושב. אתה שומע, ממש צמוד. עכשיו, אתה יודע, ההורים שלנו היו הולכים ועובדים שם במושב".

ולמרות הכול רצית לגור שם?

"לא, לא, לא לגור שם. נכס להשקעה".

אה, הבנתי.

"אתה יודע למה אני לא אשקר? כי אני אהיה חשוף לתביעה, ואני לא צריך להגיד לך שאנשים בכל הזדמנות שיש להם לתבוע בן אדם שיש לו כסף, הם תובעים. אני לא פראייר. יש לי הוכחות להכול".

באותה כתבה שבה התפייטת צולמת חונה עם המרצדס בחניית נכים. אתה נכה?

"אני לא חייב לאף אחד דין וחשבון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 08:22 
ענק
ונראה לי שטביב התכוון שם לגרפולוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
אכן. זה מקובל כמבחן קבלה ליישובים מסויימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
או שביישוב הזה רצו שהוא יכין להם קטע ריקוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 08:26 
נראה לי שהוא אמר כוריאוגרף, חשב שהוא עבר בדיקת פוליגרף (לפי כמות הפעמים שהוא חוזר על זה שהוא לא משקר, בלי שאף אחד אמר לו בראיון שהוא משקר), והוא בכלל היה אצל גרפולוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
באותה כתבה שבה התפייטת צולמת חונה עם המרצדס בחניית נכים. אתה נכה?

"אני לא חייב לאף אחד דין וחשבון".

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 08:35 
NARKOTIKA כתב:
NARKOTIKA כתב:
רוצים כתבה מצחיקה?
קחו

http://one.co.il/Article/221394.html

ציטוט:
הדילמה של אלי טביב: כסף לקורנפיין או רכש
היו"ר המפוטר דורש 2.8 מיל' ש"ח - 1.25 מ' ש"ח שכר דחוי ופיצויים. ל-ONE נודע כי לקורנפיין מגיע מענק על מכירת בית"ר. הכסף ישולם ע"ח רכש?

שכחתי להוסיף,
:LAGUH!:

מה שבאמת מצחיק כאן בסיפור הזה , זה שכל אחד עם ראש על הכתפיים ישר מבין , אין בכלל דילמה!
טביב לא ישלם שקל לא לרכש ולא לקורנפיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
:BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למי שמעוניין לצחוק קצת - אלי טביב יתארח ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 09:40 
״בנוגע לבלם אחר, מתן בראשי, בבית"ר הופתעו מאוד לשמוע אתמול על יציאתו של הבלם ללודג' הפולנית והעובדה כי הוא צפוי לחתום שם. בראשי היה אמור לחתום בבית"ר ביום ראשון האחרון על חוזה לעונה אחת אחת בבית"ר חזרו בהם ודרשו ממנו לחתום לשלוש שנים והמו"מ נתקע שוב. עוד לפני עזיבת בראשי, בבית"ר החלו במגעים עם רמת השרון להעברת הבלם קשר עשהאל בן שבת כמחליף לבלמימ ולקישור האחורי.

בבית"ר היו מודאגים אתמול מההשפעה של עזיבת בראשי על האווירה בקבוצה ואמרו: "ברור לנו שהאנרגיות לא טובות אבל אנחנו מאמינים שיוחתמו מספר שחקנים כמה שיותר מהר והאווירה תשתנה. זה לא פשוט להתמודד עם זה אבל אנשים צריכים להבין שזאת התוצאה שמגיעים לקיץ כשכל השחקנים חופשיים ודורשים שכר כפול ומשולש ממה שקיבלו קודם. שרואים איך מכבי חיפה לא נותנת לגולסה להגיע למצב של שחקן חופשי בתום העונה מבינים בדיוק כמה קשה להתמודד עם מצב כזה".

שחקנים בקבוצה היו קצת יותר מודאגים ואמרו: "אנחנו כרגע הקבוצה הכי חלשה בליגה וחייבים להתחזק מהר. אומרים אחרי הפגרה אבל אנחנו חייבים לפחות עוד 2-3 שחקנים בכדי לפתוח את העונה כמו שצריך. יהיה קשה לעמות מול באר שבע ומכבי פתח תקוה עם כל כך הרבה שחקנים צעירים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 09:51 
קשה להם להתמודד מול שחקנים חופשיים...מה אני אגיד :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הזה שהם מופתעים כל פעם מחדש, ששחקן כזה או אחר בורח להם אחרי עוד ניהול מו"מ טביבי טיפוסי, זה פשוט גדול. הצגה יפה לאוהדים הטיפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 09:57 
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 10:01 
לא ייאמן איך הטביב הזה אוהב למשוך הכל עד השנייה האחרונה של מועד ההעברות.
אחרי זה מתפלא שהוא לא מספיק להעביר שחקנים בבקרה(חן עזרא :bang: )..
לדעתי בימים האחרונים של מועד ההעברות הוא יחתים קצת שחקנים,השאלה רק מה תהיה הרמה שלהם.

כמה זרים יש להם כרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
לא ייאמן איך הטביב הזה אוהב למשוך הכל עד השנייה האחרונה של מועד ההעברות.
אחרי זה מתפלא שהוא לא מספיק להעביר שחקנים בבקרה(חן עזרא :bang: )..
לדעתי בימים האחרונים של מועד ההעברות הוא יחתים קצת שחקנים,השאלה רק מה תהיה הרמה שלהם.

כמה זרים יש להם כרגע?

את חן עזרא ספק אם הוא באמת רצה. זה או תרגיל כדי למשוך זמן ולהוריד עלויות(3 שקל). או מה שיותר סביר במקרה הזה, זה לחפש תירוץ לאוהדים. רציתי אבל הכלב אכל לי את המחברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 10:07 
נחשו מה נחשו מה נחשו מה!
טביב עוד לא שילם את משכורות יוני ויולי
מה התירוץ הפעם?
טביב לא חותם על שיקים לפני צום גדליהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5596 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: