EISEN כתב:
זאת הדעה שלך,
דעתי היא שהמציאות יותר מורכבת.
(מזכיר לי את אותם ויכוחים מהכדורגל).
אם יש סטודנט בטכניון נניח או באוניברסיטת חיפה שאוהד את הפועל - הסיכוי שהוא יוכל להגיע להרבה משחקי בית שואף ל-0, אבל כשהפועל באים להתארח בחיפה הוא ירצה ללכת. כנ"ל לגבי סטודנט בעברית שגר בירושלים, ואני יכול למצוא לך עוד ים דוגמאות.
יש הרבה אוהדי הפועל בכל הארץ, חלק גדול מהם לא יכול להרשות לעצמו מנוי לכדורסל אם זה אומר להגיע פעם בשבוע באמצע השבוע למרכז.
עדיין הם ירצו להגיע למשחקים שנוחים להם, והעמותה צריכה ללכת לקראתם בעניין הזה.
זה לא פייר כלפיהם שבגלל שהם לא עשו מנוי אז הם לא יוכלו ללכת לאף משחק, ובטח ובטח לא מתמרץ אותם לעשות חברות בעמותה.
תחשוב גם שהאלטרנטיבה שלהם לפי השיטה שלך זה כן לעשות מנוי ואז להשאיר אוהד הפועל אחר בחוץ בכל אחד ממשחקי הבית הרבים שאליהם לא יוכלו להגיע.
יופי שהם רוצים, אבל גם אלה שעשו מנוי רוצים, ולהם מגיע יותר. העמותה צריכה ללכת קודם כל לקראת מי שעושה גם חברות וגם מנוי, לא מי שעושה רק חברות. את כל מה שאתה אומר עליו "לא פייר", תשווה למצב שבו מי שלא עשה מנוי נכנס למשחק חוץ על חשבון מישהו שכן עשה מנוי. לפני שנה הוקמה ועדה בדיוק בשביל לקבוע את הקריטריונים להקצאת כרטיסים במשחקי חוץ ואם לא יפעלו על פי מסקנותיה הצודקות והנכונות זה יהיה בדיחה (ואני לא מאמין שזה יקרה).
אם מישהו רוצה לעשות מנוי ב-550 שקל בשביל להגיע למשחק חוץ, שיהיה לו בהצלחה. ברור שאפילו תאורטית זאת לא האלטרנטיבה כי לכל משחק חוץ אפשר להשיג כרטיס בהרבה פחות מ-550 שקל.