Eros Ramazzotti כתב:
אבשה כתב:
אדום נחמד כתב:
אבשה כתב:
בהמשך לאתמול ושלשום - עדיין נראה לי תמוה שבא איזה אאוטסיידר נתנייתי שהוא בכלל לא אוהד ופשוט זורק עלינו כספים.
מקווה שכוונותיו של חג'ג' אכן טהורות ובמידה שאכן כך ובמידה והוא גם אכן מסוגל לכך פיננסית בצורה יציבה ולאורך זמן - אז שייקח אותנו בכיף.
אבל עכשיו ועד שזה לא יוכח אחרת, אני עדיין מנסה להבין את המניעים שלו. סורי, אבל כרגע זה מסתמן לי איפשהו בין מיתוג ושיווק עצמי לבין נובוריש צעיר שבא מבחוץ ומנסה להתקבל בעזרת כספו לחוגים הנכונים.
לכן, כרגע הייתי גם ממליץ להירגע עם הסמיילים המשתחווים וכינויי ה"אלוהים" שלכם. זה נראה מביך במקרה הטוב.
ובינתיים תודה לחג'ג' על הסיוע.
אתה מתכוון לומר,
תודה על הכסף, תמשיך להזרים דולרים, ואנחנו נחכה לך בפינה.
גישה קלאסית.
ואתם מתכוונים לומר - אין לנו שמץ של מושג למה הוא עושה את זה, אבל את מי זה בכלל מעניין כל עוד הוא מוציא כסף מהכיס. אז בואו נמשיך להסתנוור מצבע הכסף, נבנה לנו פולחן מנהיג, ובינתיים תעירו אותנו שוב כשיהיה מאוחר מדי.
שוב להבהיר - בהחלט יכול להיות שהכוונות שלו טהורות, אבל הגישה המתלקקת והמשתפכת שלכם היא מה שמקומם פה. כמו כלבלבים שכל אדם שיזרוק להם על הדרך קצת ליטוף/צומי/שעשוע יהפוך ברגע אחד לאדונם החדש.
שמע אתה חתיכת הזיה,
לא מספיק שאין לך מושג איפה היית בנקודת הזמן הזו ללא עידו חג'ג' העונה,
אתה גם מטיל דופי באדם שעשה את המעשה המינימלי של בעל קבוצת כדורגל - השקיע כסף.
לפי הלוגיקה שלך, בעלים שלא משקיע כסף (שלא לומר מושך) הוא לא חשוד, אבל מי שאשכרה פותח את הכיס כנראה רוצה משהו. נהדר בסה"כ
לא יודע איך עושים עוד ציטוט בתוך ציטוט, אבל זה מה שכתבתי בהודעה הראשונה:
מקווה שכוונותיו של חג'ג' אכן טהורות ובמידה שאכן כך ובמידה והוא גם אכן מסוגל לכך פיננסית בצורה יציבה ולאורך זמן - אז שייקח אותנו בכיף.
מעבר לכך, לא הבנתי איפה קבעתם שהחלטתי שזה רע עבורנו אם המניע שלו זה נוברישיות או להבדיל שיווק ומיתוג עצמי.
בינתיים, תרשו לי להודות לו מצד אחד ולפקוח עין בוחנת מהצד השני. בהתחשב במה שעברנו במהלך השנים, להפעיל סוג של מנגנון קצת ספקני זה באמת המינימום שבמינימום בתוך משטרת המחשבות שלכם.