תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 04:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 13/8
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 04:57 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

בן שמעון בעקבות מגן שמאלי זר
ההדחה מאירופה תביא לקיצוץ בתקציב? בהפועל ת"א דווקא מחפשים חיזוק על חשבונו של שמעון הרוש • מחר צפויה הקבוצה לעבור בבקרה התקציבית, ככל הנראה ללא בעיות
אביתר לנג
בהפועל ת"א החליטו לוותר על
הבאתו של עוז ראלי. גורם במועדון סיפר אתמול כי מגנה של בני יהודה לא יגיע בסופו של דבר מסיבות תקציביות ומקצועיות. את חוזהו של ראלי היה אמור לממן אחד מחברי הדירקטוריון.
כפועל יוצא מכך, בימים הקרובים צפוי לנחות להתרשמות במועדון מגן שמאלי זר. המאמן רן בן שמעון קיבל אישור עקרוני להבאת מגן שעלויותיו אינן גבוהות מדי, וככל הנראה המאמן יתחיל כבר היום בחיפושים.
חבריו של המגן השמאלי שמעון הרוש טענו אתמול כי הוא מסתובב באימונים האחרונים מדוכדך על רקע שריקות הבוז לכיוונו מהיציע. הרוש הבין שברגע שיגיע מגן שמאלי נוסף, מעמדו בקבוצה יידרדר מאוד. בינתיים מנסה בן שמעון להרגיע את השחקן ולתת לו גיבוי כדי לנסות לשפר את מצב רוחו.
בקבוצה טוענים כי במשחק הליגה הראשון יערוך בן שמעון שינויים ביחס להרכבים שפתחו באירופה, וטרם ברור מי ישלם את המחיר.
היום ,18:00) חודורוב) תארח הפועל משחק אימון מול הפועל ר"ג, שבו יבצע המאמן כמה ניסיונות ביחס לסגל הקיים. במועדון לא אהבו את סירובו של המאמן לשעבר יוסי אבוקסיס לקצץ בשכרו, המוערך במיליון שקלים לעונה. "חשבנו שדווקא מישהו שהיה סמל במועדון יעשה צעד לקראתו. זה לא שלא רצינו לשלם לו בכלל חלילה, אבל הוא לא הסכים ושיבושם לו."
מחר, או לכל המאוחר ביום חמישי, אמורה הקבוצה לעבור בבקרת התקציבים, וכפי שהבטיחה הנהלת המועדון בהודעה רשמית ולמרות הבעיות הכלכליות, הביצוע אמור לעבור בלא בעיות.
מאחורי הקלעים ממשיכים חיים רמון ומקורבו מני ויצמן לחפש ספונסרים, במטרה לכסות מעט מהבור הכלכלי שנפער בתקציב המועדון ולנסות לכפר על העובדה שהקבוצה לא הצליחה להעפיל לשלב הבתים של הליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 13/8
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 05:01 
סמל אישי של המשתמש
הקטע עם אבוקסיס עצוב. פשוט עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 05:15 
חבל לי על הרוש שקיבל בוז מאותם אוהדים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 06:17 
אף שחקן לא צריך לקבל בוז וקללות על רקע מקצועי. חבל שזה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
חבל שהולכים על זר בעמדה הזאת. בעצם סוגרים את הפינה פה גם לחלון העברות.הבא. אלא אם יכולים טכנית להשתחר מאחד הזרים, ללא פגיעה כספית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 07:03 
dino כתב:
חבל שהולכים על זר בעמדה הזאת. בעצם סוגרים את הפינה פה גם לחלון העברות.הבא. אלא אם יכולים טכנית להשתחר מאחד הזרים, ללא פגיעה כספית.

אני לא חושב שיש יותר מדי אופציות ישראליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:

מסכים, אבל בשביל הקוריוז - אני זוכר משחק בתחילת עונת הדאבל שביבראס קיבל מאיצטדיון שלם בוז צורם (הוא באמת היה אפס באותה תקופה), במשחק שאחרי זה הוא התחיל להיות שחקן ענק.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 13/8
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 07:50 
oMeR1 כתב:

שחקן יחסית צעיר בעל מבנה גוף עגלגל של חבית שלא מתאבד על המגרש ובנוסף כמעט כל משחק מסיים עם מתיחה כלשהי מראה כמה הוא חסר ערך ספורטיבי
אולי הוא דווקא צריך לקבל בוז כדי להתעורר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
סתם שאלה מסקרנות,שמעון הרוש הראה איזה יכולת מינימלית בעבר שגרמה להביא אותו מבני סכנין?
או שזאת הייתה עוד אחת מעשרות העברות פאניקה כושלות של השנים האחרונות?
כי מעניין אותי בכלל אם יש תקווה לגביו,ואני רוצה להאמין שאיכשהוא הביאו אותו על סמך משהו שראו ממנו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 13/8
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
סתם שאלה מסקרנות,שמעון הרוש הראה איזה יכולת מינימלית בעבר שגרמה להביא אותו מבני סכנין?
כי מעניין אותי בכלל אם יש תקווה לגביו,ואני רוצה להאמין שאיכשהוא הביאו אותו על סמך משהו שראו ממנו....

אני חושב שהוא מגן לגיטימי לקבוצות תחתית/אמצע טבלה והוא היה לא רע בסכנין,ב"ש ועכו בזמנו.
הוא פשוט לא מגן לקבוצה שמתיימרת להיות קבוצת צמרת ובטח שלא לקבוצה שרוצה להצליח באירופה.
הוא מאוד מוגבל בהגנה וגם בהתקפה שאמורה להיות הצד החזק שלו הוא לא עילוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 09:42 
כמה מצער המקרה של ארתור, היה יכול להיות הפתרון לכל בעייות הקבוצה בעמדת המגן השמאלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 10:08 
mbracha כתב:
oMeR1 כתב:

מסכים, אבל בשביל הקוריוז - אני זוכר משחק בתחילת עונת הדאבל שביבראס קיבל מאיצטדיון שלם בוז צורם (הוא באמת היה אפס באותה תקופה), במשחק שאחרי זה הוא התחיל להיות שחקן ענק.

ושני משחקים אחר כך הוא ברח מפה בגלל אותם שרמוטות שורקות בוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 10:16 
כן, רק בגלל זה הוא ברח. שלא לדבר ששריקות הבוז כוונו בעיקר למאמן שלו ובכל מקרה ניפחו את הסיפור הזה הרבה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
להביא את מסיללה למבחנים. אם הוא עובר בדיקות רפואיות מקיפות ומראה אפילו 80% מהיכולת שלו בחיפה זו עסקה מעולה. הוא משחק בפאקינג קייזר צ'יפס, יותר מעוז ראלי זה בטוח לא עולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 11:22 
Yalla Hapoel כתב:
חבל לי על הרוש שקיבל בוז מאותם אוהדים..

יותר חבל לי על האוהדים שסבלו מהיכולת שלו.

עדיין אני לא חושב ששחקן כזה או אחר צריך לקבל שריקות בוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 11:35 
gigs כתב:
כמה מצער המקרה של ארתור, היה יכול להיות הפתרון לכל בעייות הקבוצה בעמדת המגן השמאלי...

אחרי שבוע היו קוראים לו גל שיש 2 או יגאל אנטבי 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:

בתחילת ינואר כשהתחילו הפרסומים על ההעברה שלו נסענו למשחק חוץ בסכנין. באגף ימין פתחו חוטבא ואלרואי כהן. אלרואי היה נראה טוב לסירוגין ונתן אפילו כמה דריבלים טובים באגף והיה נראה הרבה יותר טוב מהרגיל. כשחוטבא קיבל כדור באגף, עבר את המגן שלו כאילו היה קונוס, וטייל למרכז הרחבה בשקט, נכנס לפאניקה מכך שהוא מול השער ובעט החוצה משהו כבר היה נראה לי הזוי, ואז נפל לי האסימון שזה המגן שהולכים להביא אלינו והכל התחיל להראות הרבה יותר הגיוני.

dino כתב:

ממה שזכור לי, הפרסומים אחרי החתימה של גזיצ'יצ' דיברו על כך שהוא נשוי לישראליה ואמור לקבל אזרחות, אולי אפילו לפני סוף חלון ההעברות של הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
להביא את מסיללה למבחנים. אם הוא עובר בדיקות רפואיות מקיפות ומראה אפילו 80% מהיכולת שלו בחיפה זו עסקה מעולה. הוא משחק בפאקינג קייזר צ'יפס, יותר מעוז ראלי זה בטוח לא עולה.

אחרי פנסטיל לא מאמין שמישהו בהפועל יהמר שוב והפעם על צד שמאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:

ראיתי אותו שהיה בב"ש זכור לי משחק מול בית"ר בטדי שהוא לא הפסיק לרוץ באגף שמאל, עבר שחקנים והרים יופי של כדורים. לאן כל זה נעלם לא ברור לי, מהרגע שהגיע להפועל נתקף בפאניקה ולא מסוגל לבצע פעולות פשוטות, כמו אלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

קייזר צ'יפס לא נחשבת ענייה כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:

קצת לפני שהביאו אותו הוא נתן משחק טוב נגדנו והגיע לאיזה 3 מצבי כיבוש שער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 14:50 
החתול של שרדינגר כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

בתחילת ינואר כשהתחילו הפרסומים על ההעברה שלו נסענו למשחק חוץ בסכנין. באגף ימין פתחו חוטבא ואלרואי כהן. אלרואי היה נראה טוב לסירוגין ונתן אפילו כמה דריבלים טובים באגף והיה נראה הרבה יותר טוב מהרגיל. כשחוטבא קיבל כדור באגף, עבר את המגן שלו כאילו היה קונוס, וטייל למרכז הרחבה בשקט, נכנס לפאניקה מכך שהוא מול השער ובעט החוצה משהו כבר היה נראה לי הזוי, ואז נפל לי האסימון שזה המגן שהולכים להביא אלינו והכל התחיל להראות הרבה יותר הגיוני.

רק שכחת את זה:

IdanTheLittle כתב:

קצת לפני שהביאו אותו הוא נתן משחק טוב נגדנו והגיע לאיזה 3 מצבי כיבוש שער.

זה היה באותו משחק. בעשר דקות הוא היה מול השוער שלנו 3 פעמים. כדורים שבעיקר במזל לא נכנסו לשער שלנו.
לא יודע מה קרה לו מאז. לא יודע אם זה חוסר ביטחון או שזה שחקן לקבוצות קטנות כמו שכתבו למעלה או שזה השיטה-אין-שיטה שאנחנו משחקים בה, אבל זה בכלל לא איך שהוא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 15:10 
בחיי אני לא מבין מה הוא כזה הרשים אתכם במשחק הזה בדוחא.
עלה 3 פעמים ב20 דקות האחרונות ומאז שיחק גרוע.
פעם אחת החמיץ בצורה מזעזעת.

והוא שחקן גרוע בכל פרמטר. זה היה ברור שהוא החור הכי גדול כבר ביוני. לא יודע למה נשארנו איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 15:48 
אם כבר היו צריכים להשאיר את דנין ולא אותו, מגן שמאלי סביר, אומנם איטי אבל הרבה יותר טוב ממה שיש לנו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 15:56 
יש מצב לשידור היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 15:59 
לטעמי מיותר להביא מגן שמאלי. אם כבר מחליטים על שינוי שווה לחשוב קצת אחרת ולהביא בלם ולעבור לשחק עם שלושה בלמים, דגני קשר ימני וזגורי קשר שמאלי.
אחוז המגנים הזרים הטובים שהביאו לארץ נמוך משמעותית מאחוז הבלמים הזרים שהביאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 16:26 
לא תתפוס אותי כתב:
לטעמי מיותר להביא מגן שמאלי. אם כבר מחליטים על שינוי שווה לחשוב קצת אחרת ולהביא בלם ולעבור לשחק עם שלושה בלמים, דגני קשר ימני וזגורי קשר שמאלי.
אחוז המגנים הזרים הטובים שהביאו לארץ נמוך משמעותית מאחוז הבלמים הזרים שהביאו.

יש מצב שאתה צודק אבל אין סיכוי שרב"ש ילך על הרפתקה כזו במצבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 16:26 
דרך אגב,שכטר צפוי לפתוח בחוד בנבחרת.
הלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
דרך אגב,שכטר צפוי לפתוח בחוד בנבחרת.
הלך העונה.

כל משחק הוא סיכון, אבל התועלת האפשרית מבחינתנו עולה עליו במקרה הזה. שכטר חלוד לחלוטין, ככל שישחק יותר דקות ככה יוכל יותר מהר להזכיר את עצמו ולסחוב את הקבוצה הזאת קדימה. מקווה שישחק 90 דקות ולמרות זאת ישמור על הרגליים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 16:30 
לא שרקתי לו בוז אבל בהחלט מגיע לו בוז. מגיע לו בוז, קנס כספי ושיעיפו אותו מהקבוצה.
שחקן כדורגל בליגת העל שלא יודע למסור, לעצור כדור וכל פעם שהוא מצליח להשתלט על הכדור הוא עובר איתו את הקו של החוץ. מה זה?? במשחקים בשכונה יש שחקנים יותר טובים ממנו.
זה ברור שזו לא היכולת שלו אחרת הוא לא היה מקבל כסף ולא היה במקצוע כזה אז למה הוא ממשיך לשחק ככה?
הוא עצלן? הוא זורק זין? לא בא לו להיות פה? הוא עושה דווקא? שיעוף קיבינמאט.
יש גבול לכמות הכבוד שאוהדים צריכים לתת לשחקנים שלהם - למחוא כפיים אחרי הפסד זה מכובד אבל למחוא כפיים אחרי ששחקן או קבוצה לא מנסים אפילו לעשות מינימום מאמץ על המגרש. זה בושה וזה פוגע בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: