אבשה כתב:
סומך כתב:
amirgk כתב:
אבשה כתב:
תסלחו לי שאני פארטי פופר ולא שם סמיילים משתחווים וכותב "מלך", אלא עדיין מנסה להבין את האינטרסים הנסתרים שלו.
לא יכול להיות שבא אדם מבחוץ ופשוט מחליט שהוא תורם כספים רבים סתם בכיף שלו לקבוצת כדורגל שאין לו שים זיקה אליה.
קודם כל צאו מזה, הוא לא אוהד שלנו, הוא לא מכאן, הוא נתנייתי בכלל. אם הוא היה פילנתרופ גרידא שפה בשביל "הציונות" אז היה לו בשביל זה את מכבי נתניה לתרום לה. זה לא אותו המקרה של האוהדים האמיתיים סטייל סיימון כץ, הניסנובים וכו'.
אם הוא פה בשביל לעשות ביזנס ורווח אז כמובן שזה כבר מרים גבה ואיתה פלאשבאקים לטביב.
אם זה בשביל התדמית והפרסום, אז אכן יכול להיות שהוא עושה זאת בתור גימיק מקדם מכירות לפרויקטים הנדל"ניים הקרובים שלהם (אמנם במגדלי הצעירים נדמה לי שהם כבר מכרו הכל, אבל עכשיו יש להם פרויקטים שאפתניים נוספים למכור דוגמת סומייל, קריניצי, כוכב הצפון וכו'). זה גם מרים גבה, כי מדוע הוא צריך את כל הכסף הזה להשקיע רק בשביל שיווק עצמי. אני מאמין שזה גם תלוי בטיימינג מבחינת הנעשה בעסקים שלו. אם לא היה לו כרגע פרויקטים גדולים על הפרק אז אני סובר שמבחינת טיימינג היה לו פחות אינטרס דווקא עכשיו לשווק את עצמו ככה.
וכמובן, האופציה האופטימלית והנאיבית משהו, שהוא באמת רוצה לקחת אותנו יום אחד, ממש בדומה ליעקב שחר, אאוטסיידר מנס ציונה הרחוקה , שגם הוא הזרים כספים במשך שנים למכבי חיפה עד שקיבל את הבעלות המלאה עליה והשאר היסטוריה.
בקיצור ימים יגידו. עד אז לדעתי בואו נרגיע עם פולחן המנהיג הזה.
לשתוק ולהגיד תודה כבר לא באופנה?

הדון שחר בכלל רמת גני, מה הקשר לנס ציונה?
דון קסקט אמנם מתגורר כיום ברמת חן, אבל במקור הוא מהמושבה הרחוקה נס ציונה (גדל שם עם פיני זהבי).
נכון, בהחלט מגיע לחג'ג' תודה גדולה, הייתי צריך לציין זאת בהודעה הקודמת. שיחק אותה בגדול, זה אין ספק. אז תודה.
אבל עוד פעם לשתוק כמו בפעם שעברה שמישהו בא מבחוץ והתחיל "לפטם" אותנו במתנות חינם, זה ממש לא. איך אמרו כבר ערמומיים ממני? אין מתנות חינם ואין ארוחות חינם. ועוד משהו משלי - רק אידיוט חוזר על אותה הטעות פעמיים.
אין לי שום בעיה ספציפית אד הוק נגד עידו חג'ג'. מבחינתי חג'ג' במקרה הזה הוא שם גנרי לכל אאוטסיידר שבא מבחוץ ופתאום מתחיל להשקיע כסף מבלי סיבה מובנת. אבל בהחלט ייתכן שכוונותיו טהורות נטו.
אבל למה הוא עושה את זה בכלל? מה האינטרס שלו? עדיין אף אחד לא ענה לי על זה מלבד להגיד לי לשתוק ולשים לו סמיילים משתחווים ומסונוורים (שוב, בצורה זהה לפעם הקודמת).
תשמע, עד עכשיו לא התערבתי, אבל נמאס לי מהשקר הזה שאתה ועוד כמה אימצו פה?
מתי היו אשכולות השתחוות לטביב? מתי הוא קיבל פה סימםטיה והערכה?
אתה באמת לא קולט את ההבדלים בינהם?
הבן אדם בא ושם כסף מהבית. טביב בחיים לא עשה את זה, וזה היה ידוע גם בתקופה שהוא עוד היה מקובל פה בפורום- שזה ביזיון בפני עצמו. היו לא מעט אנשים, כולל אני, שיצאו נגדו עוד לפני הבמבי.
די עם השקר הזה. זה לא דומה בכלום לפעם שעברה.
ותעביר את ההודעה גם לעמרי קנדה המשתמש שאימץ ממך את השקר הזה, רק שהוא שכח שהוא היה מאחרון התומכים בטביב.
אני לא שכחתי.