תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 09:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רב"ש
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 01:00 
Shacham כתב:
ההדחה היא כישלון אדיר שלו, אין טעות שהוא לא עשה והכל גם היה ברור מראש.
הוא לא היה צריך לפתוח עם גרזיצ'יץ' ב2 המשחקים האחרונים, ספורי בהרכב זה החלטה הזויה, הוא עלה עם ספסל הזוי בלי חלוצים(אבל עם אנטבי) למשחק שהיה רשום עליו שנצטרך ללכת על כל הקופה, הוא הביא 2 בלמים שהוא כבר אימן שנה והוציא מהם את אולי משחק ההגנה הכי מביך שאני זוכר מהפועל. המחמאה היחידה שהוא יכול לקבל זה שיש אווירה חיובית בין השחקנים, וזגורי הראה לנו היום יפה מאוד את הפרגון והמשמעת של השחקנים, גם דני עמוס שמקיים שיחות נפש עם שחקני יריבה במצב למתפרצת בדקה 70 כשאנחנו צריכים 2 שערים. שאלוהים ישמור את חבורת המטומטמים הזאת.

איזה אכזבה, והכי גרוע שהוא נראה כמו טיפוס עקשן בטירוף ואני לא אהיה מופתע עם גרזיצ'יץ' פותח במחזור הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 01:26 
האדום הצורר כתב:
אם הפועל לא תתן לרב"ש את כל העונה להצליח, האשמה תהיה בקבוצה, לא במאמן. לשם שינוי, אני חושב שמן הראוי שניתן לעצמנו ולו את מרווח הזמן הזה לפחות.

אוי נו,ואם עד ינואר הפועל תהיה מקום 12?
תפסיקו לעשות ממנו מינימום מוריניו,נכון שהוא המאמן הישראלי הכי טוב שיש ומגיע יותר ממילה טובה להנהלה שהביאה אותו,אבל אם הוא ייכשל והקהל ילחץ ההנהלה תפטר אותו.
אני גם חושב שהוא אחלה מאמן ועוד כמה זמן נראה הפועל יותר טובה,אבל קחו בחשבון שאולי הדרך שהוא משריש לא תהיה טובה והוא ייכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 01:28 
ההדחה היא כישלון, אבל צריך להיכנס לפרופורציות.
לא מדובר פה בפאדיחה. הפסדנו לקבוצה טובה ואנחנו נראים רע באוגוסט. זה הכל.
זה שאנחנו תלויים כלכלית באירופה זה סיפור אחר.
רן מאמן מצויין שכל מועדון בישראל היה רוצה. צריך לתת לו ולקבוצה את הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:37 
פלא שזו כל השליליות שהפורום מצא לאחראי העיקרי לפיאסקו. התבגרות ? הלוואי, אפילו נגד עמוס, שהוא מקרה קל יותר, היו יותר טענות.

בגדול - אכזבה. עשה את הכל נכון, כמו הרכש שהכיר מקרוב ושהוא בעל תעודות בעבר, ועדין נכשל.
כל ראש מערכת אחראי למבחן התוצאה ולו רק בשל המונחים המעורפלם "אנרגיה", חיבור" וכו'.
אבל, צריך לזכור שמדובר בקבוצה חדשה ובפרט שלרן יש את תקדים ק"ש שהתחילה חלש וסיימה חזק.

ספציפית, כתבתי בעבר שאין חיה כזו מרכז שדה ללא קשר אופנסיבי שבמקרה של 4-2-2 נקרא 50/50. חבל שניסה זאת דווקא במשחק המכריע כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:42 
Royi כתב:
ההדחה היא כישלון, אבל צריך להיכנס לפרופורציות.
לא מדובר פה בפאדיחה. הפסדנו לקבוצה טובה ואנחנו נראים רע באוגוסט. זה הכל.
זה שאנחנו תלויים כלכלית באירופה זה סיפור אחר.
רן מאמן מצויין שכל מועדון בישראל היה רוצה. צריך לתת לו ולקבוצה את הזמן.

ההדחה היא כשלון גדול, התרוצים האלו של אוגוסט, קבוצה חדשה, אלו בדיוק התרוצים שצחקנו עליהם שאלו מעבר לכביש היו אומרים.
תכף גם תכתוב שאנחנו "בבניה" ובונים קבוצה לעתיד לא?
הפסדנו לקבוצה נחמדה, קבוצה שהפועל של השנים האחרונות עוברת אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
אם ההנהלה תחשוב בכלל להחליף מאמן ולחפש שעירים לעזאזל, מה שיכניס את כל המערכת לסחרור, היא חייבת למות.
נגמר אירופה, נראה מה ההשלכות הכלכליות, רב"ש חייב להשאר, רבעק עוד לא התחילה העונה.
זה לא אומר שההעפה מאירופה לא על הראש שלו, וזה לא אומר ש4 משחקים רשמיים, גם מול קבוצה חלשה בשלב הקודם, לא נראינו רע מאד מאד, ולדעתי בלבד בחירת הרכש היתה נוראית.
אבל אין טעם לחשוב על להחליף מאמן בשלב הזה, חכו קצת, סבלנות, להיפך, צריך לתמוך בו ולא להכניס אף אחד ללחץ מיותר. את הלחץ הכלכלי של אי העפלה בנה מי שמחזיק בהפועל ולא רב"ש.
תנו לו זמן, תנו לו אויר, ומי שמתבטא נגדו בתקשורת שיעוף מהקבוצה וילך כמה שיותר מהר לטביב, שם בטוח יהיה לו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:45 
נותר לנו רק לקוות שתחילת הליגה תידחה בכמה חודשים טובים או שלא תתקיים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
שילך כבר הביתה הילצן הזה!!

ואחרי שסיימתי עם ההתייחסות למשתמש פז נעבור לרב"ש:
כרגע להפועל אין שיטה (בעצם יש את השיטה של השנתיים האחרונות לשחק אחורה ואז להעיף כדור ולקוות לנס)
וזה לא מה שציפיתי וציפו ממנו
מקווה מאוד שמהר מאוד נקבל דרך ומסלול וברור שזה דורש זמן ומקווה שיתנו לו לעשות זאת בדרכו שלו
נחמד מאוד שכותבים לתת לבן שמעון זמן ואז באשכול אחר שחייבים להחילט בשבילו שבוריס משחק ואשכול ליד שיעיף את זגורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:57 
זה לא הולך להשתפר דרמטית כל עוד נמשיך לשחק עם "גרזנים", שזו מילת קוד לשחקן מוגבל שגם אם הוא טוב, הוא טוב רק בחלק אחד של המשחק. מילא הוא היה עילוי, ולידו היה עילוי אחר.
אנחנו הקבוצה שהכי קל לשבש לה את המשחק כבר שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:57 
לירון האדום כתב:

אתה מקשיב לעצמך?
לפי איך שאתה מדבר כל פעם שפותחים את העונה רע אפשר לסגור את המועדון (והפעם עוד לא עבר אפילו מחזור אחד)
לא נסחפתם קצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:01 
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:

אתה מקשיב לעצמך?
לפי איך שאתה מדבר כל פעם שפותחים את העונה רע אפשר לסגור את המועדון (והפעם עוד לא עבר אפילו מחזור אחד)
לא נסחפתם קצת?

כן אני מקשיב לעצמי, אחרי הסיוט של שנה שעברה (תבוסות בדרבים, הפסדים מביכים בינהם לראשון מליגה שניה), לא חיכיתי לפתיחת העונה הזאת.
ראיתי את הפועל העונה בסה"כ ב-4 משחקים (לא ראיתי את משחקי האימון), בשלושת המשחקים האחרונים הפועל היתה נראה זוועה.
אומנם הוחלפו 9 שחקני הרכב + מאמן ועדיין הפועל נראה כמו עונה שעברה, קבוצה של כלום.
אז מה לעשות שהיתי מעדיף שיתאמנו עוד קצת ויעשו עוד משחקי אימון עד שאולי איכשהו משהו יתחבר...
ממש לא בא לי שתתחיל הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:12 
לירון האדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:

אתה מקשיב לעצמך?
לא נסחפתם קצת?

כן אני מקשיב לעצמי, אחרי הסיוט של שנה שעברה (תבוסות בדרבים, הפסדים מביכים בינהם לראשון מליגה שניה), לא חיכיתי לפתיחת העונה הזאת.
ראיתי את הפועל העונה בסה"כ ב-4 משחקים (לא ראיתי את משחקי האימון), בשלושת המשחקים האחרונים הפועל היתה נראה זוועה.
אומנם הוחלפו 9 שחקני הרכב + מאמן ועדיין הפועל נראה כמו עונה שעברה, קבוצה של כלום.
אז מה לעשות שהיתי מעדיף שיתאמנו עוד קצת ויעשו עוד משחקי אימון עד שאולי איכשהו משהו יתחבר...

אתם קיצוניים ופשוט נסחפים. פתחו את העונה חרא, נכון. אז מה? כבר התבוסתנות הזאת?
יכול להיות שתהיה עונה זוועה. אבל מה הטעם להרים ידיים לפני מחזור 1?
לפני חודשיים כולם פה אמרו שצריך לתת לרב"ש זמן ולא לשחוט אחרי שבועות ספורים של עבודה (רובכם אמרתם גם לא לשחוט אחרי חצי עונה ואפילו עונה). אז עכשיו העונה הזאת כישלון ועדיף שלא תתחיל בכלל? לא מבין אתכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:24 
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:

אתה מקשיב לעצמך?
לא נסחפתם קצת?

לפני חודשיים כולם פה אמרו שצריך לתת לרב"ש זמן ולא לשחוט אחרי שבועות ספורים של עבודה (רובכם אמרתם גם לא לשחוט אחרי חצי עונה ואפילו עונה). אז עכשיו העונה הזאת כישלון ועדיף שלא תתחיל בכלל? לא מבין אתכם

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:

אתה מקשיב לעצמך?
לא נסחפתם קצת?

הקהל של הפועל עובר תהליך מאוד רע בשנים האחרונות.
קשה לי לשים את האצבע איפה זה התחיל, אבל זה מורגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:36 
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:

אתה מקשיב לעצמך?
לא נסחפתם קצת?

אני אחד ולא רבים.
לא טענתי ולא אמרתי שצריך לפטר את רן, לא אמרתי מילה על היכולות שלו בתור מאמן.
ברור שהוא אכזב מאד כמו כל הקבוצה.
מי אשם? אני עוד לא יודע... נחכה ונראה.
לא הרמתי ידיים, אני פשוט חושב שעוד חודש של אימונים+משחקי אימון אולי הקבוצה תיראה יותר טוב.
אנחנו כרגע ממש לא מוכנים לליגה.
ואני באמת מצטער נדודה מעומק לבי על כך שנהנתי בפגרה בלי הפועל, מצטער מעומק נשמתי שלא בא לי שתתחיל העונה הזאת שכך אנחנו נראים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:38 
מדהים איך אנשים הצליחו לעבור תוך שבוע וחצי מהרגשה של "איזה כיף יהיה השנה, יש מאמן, יודעים מה עושים, ההנהלה פתחה את הכיס, כולם עשו את מה שצריך, יאללה שיתחיל כבר, איזה אווירה טובה יש באימונים, כיף לשמוע", למוד של "הכל מבאס, חבל שיש כדורגל בכלל, העיקר שיש להם צחוקים באימונים, חבל שהם לא עושים שם כלום."

מאניה דיפרסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
איפה מי שחתם בחתימה האישית "אני סומך על רבש"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:39 
19 כתב:
מדהים איך אנשים הצליחו לעבור תוך שבוע וחצי מהרגשה של "איזה כיף יהיה השנה, יש מאמן, יודעים מה עושים, ההנהלה פתחה את הכיס, כולם עשו את מה שצריך, יאללה שיתחיל כבר, איזה אווירה טובה יש באימונים, כיף לשמוע", למוד של הכל מבאס, חבל שיש כדורגל בכלל, העיקר שיש להם צחוקים באימונים, חבל שהם לא עושים שם כלום.

מאניה דיפרסיה.

אם התכוונת אלי , אז אתה טועה, גם לפני שבוע ושבועיים לא אמרתי איזה כיף יהיה השנה.
ודרך אגב זה שהפועל הביאו את כל השחקנים בזמן, כולם היו במחנה אימון רק מעצים את הכישלון של אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:40 
לא אתה, באופן כללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 13:49 
מאמן מצוין? הוא עוד לא הוכיח את עצמו.
אתמול שהפועל שיחקו הייתי בטוח שאבוקסיס על הקווים .אותה שיטת משחק, אחד לאחד .
הרוש ודגני לבד על הקווים, (ממתי אלבס ופיליפ לאם משחקים בהפועל שמצפים שהם יעשו עם זה משהו?)
מאבדים כדורים באמצע.

ואני לא מבין למה לא לתת לגילי לשחק על הקו.

ניהול משחק בזיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
[/quote]
קשה לי לשים את האצבע איפה זה התחיל, אבל זה מורגש.[/quote]

בדיוק.
פשוט עצוב לראות תגובות פה\בפייסבוק של אנשים שכבר החליטו שזאת תהיה חרא של עונה וכבר התחילו לקלל את השחקנים והמאמן. פעם היינו הקהל הכי תומך בארץ, לא ברור איך הגענו למצב הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 14:42 
iHapoelist כתב:

בדיוק.
פשוט עצוב לראות תגובות פה\בפייסבוק של אנשים שכבר החליטו שזאת תהיה חרא של עונה וכבר התחילו לקלל את השחקנים והמאמן. פעם היינו הקהל הכי תומך בארץ, לא ברור איך הגענו למצב הזה[/quote]

הקהל של הפועל לא עובר שום תהליך
כמו שכבר כמה אמרו פה - הפועל ת"א קרוב לשנתיים לא משחקת כדורגל. זה לא שהיא מפסידה ובגלל זה הקהל מתעצבן אלא היא פשוט לא משחקת וזה לא דבר טבעי
גם מקבוצות פחות טובות וגם מקבוצות חדשות לגמרי אפשר לראות פעולות בסיסיות של כדורגל ואצלנו משום מה זה לא קורה . אני בטוח שאם היינו מודחים אבל משחקים כדורגל חצי נורמלי אז התגובות היו אחרות.
הדבר הכי מטריד הוא שאנחנו מועדון עם תקציב גדול, זה שמסביב כולם מקשקשים שאין כסף זה בסדר אבל בפועל מסתובבים על המגרש שחקנים במאות אלפי דולרים והתקציב כולו נע בין 40 ל50 מליון שקל וזה ממש לא נראה ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
iHapoelist כתב:

קשה לי לשים את האצבע איפה זה התחיל, אבל זה מורגש.

בדיוק.
פשוט עצוב לראות תגובות פה\בפייסבוק של אנשים שכבר החליטו שזאת תהיה חרא של עונה וכבר התחילו לקלל את השחקנים והמאמן. פעם היינו הקהל הכי תומך בארץ, לא ברור איך הגענו למצב הזה[/quote]

הקהל של הפועל לא עובר שום תהליך
כמו שכבר כמה אמרו פה - הפועל ת"א קרוב לשנתיים לא משחקת כדורגל. זה לא שהיא מפסידה ובגלל זה הקהל מתעצבן אלא היא פשוט לא משחקת וזה לא דבר טבעי
גם מקבוצות פחות טובות וגם מקבוצות חדשות לגמרי אפשר לראות פעולות בסיסיות של כדורגל ואצלנו משום מה זה לא קורה . אני בטוח שאם היינו מודחים אבל משחקים כדורגל חצי נורמלי אז התגובות היו אחרות.
הדבר הכי מטריד הוא שאנחנו מועדון עם תקציב גדול, זה שמסביב כולם מקשקשים שאין כסף זה בסדר אבל בפועל מסתובבים על המגרש שחקנים במאות אלפי דולרים והתקציב כולו נע בין 40 ל50 מליון שקל וזה ממש לא נראה ככה[/quote]

מה עוזר אבל התגובות של האנשים? למה לא לתת תמיכה בשחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 14:48 
איזה תגובות של אנשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 14:49 
כי שנתיים נותנים תמיכה לכל מיני שחקנים שהיום
הם בהפועל ומחר הם במכבי.
למה אתה חושב שתמיכה תביא נצחונות??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 14:57 
לירון האדום כתב:
הם בהפועל ומחר הם במכבי.

זה פחות קשור לזה,בדקה 10 אני שומע מלא אוהדים לידי בשער 7 צועקים ומקללים את שכטר ודגני.
ראבאק,חלמתם בלילות שהוא יבוא,עכשיו לקלל אותו 10 דקות תחילת משחק?
ולא מדובר באוהד אחד או שניים,מדובר בעשרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 15:00 
לירון האדום כתב:
הם בהפועל ומחר הם במכבי.

המועדון החליף מאמן החליף כמעט את כל השחקנים ואין לו בעל בית נורמלי
מה ההיגיון לקטול כל הזמן? לא נראה לך הגיוני שאם נהיה סבלנים נתמוך וניתן גב לקבוצה זה יעזור או לפחות בטח לא יזיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 15:04 
מאכזב מאוד עד עכשיו.
הקבוצה ניראת נכון להיום בדיוק כמו עונה שעברה.
פעולות טקטיקות פשוטות כמו מי רץ לקרן קצרה, עמידה במצבים נייחים וכיסוי על מגן שעולה להתקפה פשוט לא היו קיימות אתמול.
העלאה של רמזי בהרכב באמצע במקום גורדנה שקולה להצבה של שבחון במשחק בקריית אליעזר.
לא ברור איך הוא הכין את עצמו למשחק אתמול ומה הוא חשב לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 15:09 
iHapoelist כתב:

בדיוק.
איך הגענו? הצלחות, בעיקר באירופה.
לגבי רבש, עם הזמן הוא מתגלה יותר ויותר כגונב דעת .
גינונים של פסיכולוג בגרוש שמביאים את הסעיף יותר מאיך שהקבוצה
נראית.
ומיותר לציין שהוא תלמיד של אברם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
הם בהפועל ומחר הם במכבי.

אז מה אתה מציע לעשות? להפסיק לעודד אותם עד שנראה תוצאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: