תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוף טופיק - אחת ולתמיד, מה ההבדל בין אימונים בארץ לחו"ל
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
כבר שנים זה עולה פה בכל כך הרבה נושאים ואף פעם לא נפתר,
בדומה למקרה "הכמה דקות משחקים באמת" שכן נפתר סופסוף.

אז לא דיעה, לא מחשבה ולא הרגשה,
מישהו יודע או יש לו נתונים איך נראים אימונים אצל קבוצות באירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אוף טופיק - אחת ולתמיד, מה ההבדל בין אימונים בארץ לחו"ל
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3058382,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aB50&t=795

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
הרבה מאוד זה הקבוצות שהן כאילו מקצועניות.
לדעתי השחקנים בארץ מקבלים הרבה יותר כסף משחקנים באירופה פר דקות משחק\אימון.
ברגע שלא מחייבים את השחקן לעשות מעבר לשעה וחצי אימון ביום אז זה ניהיה תלוי בשחקן - אם השחקן ישקיע הוא יכול להצליח. אבל מאוד קל לזלזל וליפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:34 
אני הייתי ב 2 השתלמויות של אופ"א והגיע מאמן שבדי ודני (אם אני לא טועה), הם דיברו על אימון אחד ביום, למעט יום או יומיים בשבוע.
זה כמובן נכון למהלך העונה.
לא מצאתי בכמה דקות שחפשתי לוח זמנים של אימונים, למעט הקישור הזה של אייאקס שמדבר על אימון אחד ביום של שעה וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
אני ראיתי את הסרטון של עמנואל רוזן ואני לא מבין למה אי אפשר לעשות את זה בארץ.
אם אנחנו בעלים כביכול, למה שלא נשקיע שם את מיטב מאמצינו?! זה לא פחות חשוב מאיתי שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 00:11 
redgr כתב:
אם אנחנו בעלים כביכול, למה שלא נשקיע שם את מיטב מאמצינו?! זה לא פחות חשוב מאיתי שכטר.

נו ולפי הסרטון של עמנואל רוזן עומר פרץ הוא סופר מקצוען...

בלי קשר למי הבעלים, עמותה, או איש עסקים, בישראל תמיד ובמיוחד בקבוצות גדולות ובמיוחד במיוחד בהפועל תל אביב, תמיד חושבים על הרגע, על למכור כמה שיותר מנויים כדי להגיע לשלב הבתים וכדי לכסות את ההלוואה של לאן ולחיות את הרגע עם פלסטרים.
אכנראה שזה גם לא ישתנה עד שלא יגיע למועדון איש אמיד שבא לכאן לכמה שנים ויחליט באמת לבנות תוכנית ארוכת טווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 00:49 
שחר כתב:
redgr כתב:

בלי קשר למי הבעלים, עמותה, או איש עסקים, בישראל תמיד ובמיוחד בקבוצות גדולות ובמיוחד במיוחד בהפועל תל אביב, תמיד חושבים על הרגע, על למכור כמה שיותר מנויים כדי להגיע לשלב הבתים וכדי לכסות את ההלוואה של לאן ולחיות את הרגע עם פלסטרים.
אכנראה שזה גם לא ישתנה עד שלא יגיע למועדון איש אמיד שבא לכאן לכמה שנים ויחליט באמת לבנות תוכנית ארוכת טווח.

לא שיש לי כוח להיכנס לויכוח הזה שוב, אבל לא הבנתי מה הקשר בין "איש אמיד" לתוכנית לטווח ארוך. העמותה בכדורסל לא גיבשה תוכנית לטווח ארוך שעד עכשיו עובדת נפלא? באותה מידה גם העמותה בכדורגל יכולה לעשות את זה.

redgr, באמת שהסרט של עמנואל רוזן מאוד יפה, וגם מאוד מעניין. הוא רק שכח לציין שם (לפי מה שהבנתי ממישהו אחר) שטל בן חיים היה באותו זמן במחנה אימונים בבולטון ושזוהי לא שגרת האימונים של הקבוצה. בראיון אחר עם תמיר כהן ששיחק באותה בולטון הוא סיפר שמתאמנים שם שלוש פעמים בשבוע.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 01:07 
שלוש פעמים בשבוע. בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 01:29 
האדום הצורר כתב:
שחר כתב:
redgr כתב:

לא שיש לי כוח להיכנס לויכוח הזה שוב, אבל לא הבנתי מה הקשר בין "איש אמיד" לתוכנית לטווח ארוך. העמותה בכדורסל לא גיבשה תוכנית לטווח ארוך שעד עכשיו עובדת נפלא? באותה מידה גם העמותה בכדורגל יכולה לעשות את זה.

redgr, באמת שהסרט של עמנואל רוזן מאוד יפה, וגם מאוד מעניין. הוא רק שכח לציין שם (לפי מה שהבנתי ממישהו אחר) שטל בן חיים היה באותו זמן במחנה אימונים בבולטון ושזוהי לא שגרת האימונים של הקבוצה. בראיון אחר עם תמיר כהן ששיחק באותה בולטון הוא סיפר שמתאמנים שם שלוש פעמים בשבוע.

עצה, אם אין לך כוח להכנס לאנשהו, אז עדיף לוותר מראש.
נתחיל מזה שהעמותה בכדורגל (כידוע לך) לא מנהלת את הקבוצה כמו בכדורסל, אני לא מתעניין בכלל בכדורסל ולא בטניס שולחן ובשייט, אבל בכדורגל כדי להשקיע במחלקת נוער ובתשתית, צריך כסף, הרבה כסף, אצלנו משקיעים כל שקל מיותר שקיים (וגם זה אחרי שלוקחים הלוואות על הלוואת) בשכטרים ובבן חיימים ומשתדלים לשמר את מה שיש בנוער ואולי לעזור במה שאפשר עם כל מיני תרומות בודדות שיפוץ חדרים וכו', כדי שיהיה כסף להשקיע בנוער ובמקביל להשקיע בכוכבי ליגת העל שמוכרים מנויים ועולים מיליונים צריך איש אמיד והרי לך הקשר שחפשת. (כאילו לא ידעת את מה שאני אכתוב מראש ועכשיו שוב תכתוב תגובה צפויה כמו "להשקיע בנוער לא צריך כסף"..וכו' וכו' וכו'...)

ומה שנרקוטיקה אמר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 01:55 
טוב, נו, קצת מחקר בגוגל אף פעם לא הזיק: על אימונים בליגה האנגלית:
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... re-ruining

שימו לב לציטוט הזה ממאמן הכושר של מנצ'סטר סיטי ב-2010:

July to November last year Manchester City had the best injury record in the Premier League. We also had by far the best statistics in terms of number of sprints per game. All we did was one session per day in pre-season.

“We trained quality and we didn’t accumulate fatigue in pre-season. We had only one injury in pre-season and that was Benjani and that was our fault. He got a groin injury and we could have avoided it.”
Roberto Mancini’s arrival brought a greater emphasis on conditioning, which brought criticism from players such as Craig Bellamy and Carlos Tevez.

Mancini went from one session a day to two sessions a day. Instead of 75-minute sessions he went to two hours. They had seven to eight injuries in the first 10 days. Not a single journalist analyses it. That’s crazy.

בנוסף, הוא מציין שם שיש המון שיטות אימון שונות בתוך קבוצות הפריימרליג מבחינת עומס ומבחינת דרכי עבודה. כל הניסיון בארץ להפוך את הכדורגל האירופי כולו לגוף אחד בו מתאמנים בצורה אחת שהיא עילאית לעומת הצורה האחידה באותה מידה בה מתאמנים בכדורגל הישראלי הוא מטומטם לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 02:19 
http://arsenalcolumn.wordpress.com/2008 ... g-methods/

תוכנית האימונים של ארסנל מ-2008. סשנים של חימום בזמן מוגבל ואז אימון טכני של 45 דקות. ממש לא 4 שעות ביום. ביומיים של לפני משחק לא יותר מ-60 דקות אימון ביום.
לבאים שמנסים למכור לכם בולשיט זול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 06:58 
יש גם פן פסיכולוגי מנטלי בכל נושא האימונים או השהייה במועדון .
וזה נראה לי הנק' החשובה, במקום להרגיש שהם הולכים לעבודה הם מרגישים שהם באים לקייטנה , הכל קל להם ,שעתיים עבודה + ביום וזהו אפשר להתפנות לדברים אחרים .
לא חייבים להתאמן 4 שעות ביום, אבל כן צריך לשנות תפיסה או גישה למקצוע, להגיע מוקדם למועדון לעשות דברים ביחד לו דווקא אימון פיזי,השתלמויות הרצאות הכנות טקטיות , עבודה אישית על החלושות של כל שחקן ועוד.
וזה ההבדל הגדול בין קבוצות מקצועניות באירופה לבין השכונה הישראלית

ולמי שיש כוח שיקרא את זה ויבין כמה פופוליזם היה כאן שנה שעברה עם האימונים (more is less)
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... re-ruining

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 07:04 
העשרה, העמקה .
http://www.usyouthsoccer.org/assets/1/3 ... _Model.pdf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 09:53 
אני חושב שזה לא האימון עצמו על כר הדשא כמו המעטפת כולה של תכנית האימון, שכוללת זמן מנוחה, תזונה, הקפדה על מדדים של השחקנים והתאמת תפריט וכו'.
לא אכפת לי אם השחקנים יתאמנו 3 שעות או 5 שעות, מה שכן אכפת לי זה לראות את השחקנים רצים 90 דקות ללא הפסקה תוך שמירה על בריאותם והמנעות מפציעות במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 10:08 
קשה לי להבין איך אפשר לעשות השוואה, שקיימים כל כך הרבה משתנים במשוואה הזו.
זה מתחיל מ: מזג אוויר, כמות משחקים בעונה, מגרשי האימונים, תזונה, חדרי כושר, כמות מאמנים בקבוצה, צוות רפואי ועוד.
בו נתחיל מזה שהשחקן הישראלי ינהל חיים ספורטיביים, יעבוד שעות נוספות בחדר כושר, יישמור על הגוף שלו לאורך כל הקריירה ולא יזייף באימונים.
השינוי צריך להתקיים, ראשית כל, בגישה וברצינות של כל הנוגעים בדבר.
מראשון השחקנים בגילאי נוער, דרך אנשי המנהלה, הנהלה, שחקני הקבוצה הבוגרת ועד לצוות האימון.

הצצתי באתר של ההתאחדות הגרמנית, וראו איזה פלא, קיים אגף שלם לנושא האימון, שמחולק ל: הדרכה, צוות האימון של כל הנבחרות, האקדמיה והדובדבן טיפים לאימון.
המשכתי לטיפים באימון ומקבלים שם חומר הסבר על שלל נושאים. מ- אימון ילדים, אימונים משותפים לנערים ונערות, המלצות למאמנים, אימון דוגמא עם מאמני הנבחרת פעמיים בחודש, המלצות לעובדי המועדונים ושלל רב של המלצות.
ההמלצות לא נגמרות רק בנושא האימון, הן גם מתעסקות בכל הצד הפיננסי, עובדי המועדון, האוהדים, ספונסרים, ניהול מועדון בזמן המודרני ואת כל זה אפשר לקבל בשירות און-ליין.
לצערי לא באנגלית, אבל שווה מבט/הצצה ולפעמים תרגום בגוגל:
http://www.dfb.de/index.php?id=511614

וידאו, שהוא בעצם הסבר על קורס מאמנים של ההתאחדות לכדורגל הגרמנית(אנגלית):
http://tv.dfb.de/index.php?view=4053

הלינק הבא, הוא לאגף הוידאו של ההתאחדות הגרמנית, עם הרבה חומר מעניין:
http://tv.dfb.de/index.php

ב- 12.08.2013 ב- 17:30 שעון מיינץ, גרמניה, שידור חי של אימון הנבחרת הלאומית:
http://tv.dfb.de/live/index.php?live=list

מספיק לעשות את ההבדל בין אתר ההתאחדות הגרמנית לזו הישראלית, על מנת להבין את הבדלי הגישה.
זה לא תמיד קשור ישירות בכסף, אלא גם מה עושים עם הכסף שיש ולאן מנווטים אותו.
גם בתקציבים נמוכים, אבל בהשקעות נכונות, אפשר להגיע לתוצאות מוצלחות בכל מה שמסביב לקבוצת הכדורגל.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
עזוב שניה את ההבדלים בין טל בן חיים לדוד רביבו,
תסתכל על הקטע הבא:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aB50&t=932

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 12:16 
ההבדל הוא כמו ההבדל בין ישראל לאירופה שזה מדיניות החלטורה ועיגול הפינות
אנשי מקצוע לא מקצוענים, בחירים במועדון שהם כלום ושום דבר
מקורבים וכדומה שמתערבים בהחלטות
הגישה וההתנהלות היא חובבנית ומכאן נובע ההבדל
זה עניין של מסורת ותרבות כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אוף טופיק - אחת ולתמיד, מה ההבדל בין אימונים בארץ לחו"ל
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 12:20 
zapta כתב:
ההבדל הוא כמו ההבדל בין ישראל לאירופה שזה מדיניות החלטורה ועיגול הפינות

!
המדינה הזו היא בדיחה בהמון תחומים, לא מבין למה מתפלאים שגם בכדורגל זה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 12:51 
הכדורגל בישראל הוא לא בדיחה. הגיע הזמן שאנשים יבינו שמי שמגיע לשחק בליגה הראשונה בארץ הוא סביר להניח אדם שאו שהוא מוכשר כמו שד או שהוא עבד מאוד מאוד מאוד קשה, ובדרך כלל שילוב של השניים. האינטנסיביות של המשחק היא ברמה גבוהה ביותר, גם ביחס ליבשת הלבנה והקדושה. אז לא, לא מדובר בשחקנים הכי טובים בעולם, ואין מה להשוות לרמה של הפריימרליג או של משחקי צמרת בספרד, אבל אני יודע שגם בשוויץ מתלוננים על אותם פערי רמה. זה לא הופך את הכדורגל השוויצרי לבדיחה, אלא לכדורגל סביר פלוס בדרג השני-שלישי באירופה.
הדרך שכדורגלן בישראל עושה כדי להגיע למעמד של ספורטאי מקצועני היא מאוד ארוכה, ולרוב אורכת יותר מעשר שנים, כשתשעים ותשעה אחוז מהאנשים שהתחילו אותה נושרים ממנה במהלך הזמן. קצת פחות זלזול רק יכול לעזור לכולנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 12:57 
הכדורגל בארץ נחות בהשוואה למדינות אירופאיות בגודל של ישראל מבחינת הרמה והאיכות שלו.

מדינות בסדר גודל של ישראל: קרואטיה, שווייץ, דנמרק, שוודיה, סרביה, פורטוגל, יוון, בלגיה, בולגריה, צ'כיה.

הוא נחות כי לא משקיעים פה מבחירה. מתקני האימונים המובילים פה הם ברמה של ליגה שלישית במדינה נורמלית. הליגות של הילדים הן תחרותיות. מועדונים לא מפעילים מורים להתעמלות שיאתרו להם ילדים אתלטים, וןמשתמשים פה בשיטות אימון של שנות ה50, כשילד טוב במשהו מסויים, משחקים על התכונה החזקה שלו כי צריך לנצח, ולא עובדים על דברים שהוא חלש בהם. ולמאמנים של כל דבר שמתחת למאמן בוגרים משלמים משכורת כזו, שהם צריכים לעבוד בעוד עבודה בשביל להתפרנס.
אין שום סיבה שהכדורגל פה יהיה ברמה אירופאית סבירה, אלה שני עולמות שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 13:01 
האדום הצורר כתב:
הכדורגל בישראל הוא לא בדיחה. הגיע הזמן שאנשים יבינו שמי שמגיע לשחק בליגה הראשונה בארץ הוא סביר להניח אדם שאו שהוא מוכשר כמו שד או שהוא עבד מאוד מאוד מאוד קשה, ובדרך כלל שילוב של השניים. האינטנסיביות של המשחק היא ברמה גבוהה ביותר, גם ביחס ליבשת הלבנה והקדושה. אז לא, לא מדובר בשחקנים הכי טובים בעולם, ואין מה להשוות לרמה של הפריימרליג או של משחקי צמרת בספרד, אבל אני יודע שגם בשוויץ מתלוננים על אותם פערי רמה. זה לא הופך את הכדורגל השוויצרי לבדיחה, אלא לכדורגל סביר פלוס בדרג השני-שלישי באירופה.
הדרך שכדורגלן בישראל עושה כדי להגיע למעמד של ספורטאי מקצועני היא מאוד ארוכה, ולרוב אורכת יותר מעשר שנים, כשתשעים ותשעה אחוז מהאנשים שהתחילו אותה נושרים ממנה במהלך הזמן. קצת פחות זלזול רק יכול לעזור לכולנו...

הכדורגלן הישראלי הוא לא רע בכלל הבעיה זה איפה הוא גדל והתאמן
תקח כשרון בסדר גדול כמו שכטר ותזרוק אותו בנוער של ארסנל מגיל 10 תאמין לי שהוא היה חלוץ מצויין ב10 רמות יותר ממה שהוא כרגע
לכל שחקן יש את המנימום והמקסימום שניתן להוציא ממנו, בישראל מוציאים את המינימום וזה בגלל חוסר האישים והאמצעים שבמערכת הזאת מהגילאים הנמוכים ועד הבוגרים
אנחנו לא מתקרבים לשוויץ מבחינת רמה והכדורגל בישראל זה אולי ענף הספורט היחיד שעוד איכשהו משקיעים בו ויש לו קהל ואתה יודע טוב מאוד מה המצב שלנו

המערכת היא הרקובה, גם סטייק פילה בידיים הלא נכונות יהיה סוליה של נעל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 09:04 
זמן טוב להרים את האשכול הזה למעלה הפורום.

אחד הדברים הראשונים בקבוצת כדורגל/ספורט זה השדירה הניהולית שלו.
קבוצה טובה נבנית קודם כל מהצוות הניהולי, שבוחר את האנשים המקצועיים להוביל את המועדון, שבוחרים את צוות האימון של המועדון.
בין הצוות הניהולי, לצוות האימון קיימת פונקציה של מנהל ספורטיבי.
מנהל ספורטיבי, שאחראי על כל נושא האימון במועדון, ממחלקות הילדים, מחלקת גילוי כשרונות, מערכי אימון, מתקני האימון ו- צוות האימון של הקבוצה הבוגרת.

כן, גם פפ גוורדיולה הגדול, לא עובד לבד בביירן מינכן הגדולה.
מעליו יש את מתיאס זאמר, שמעליו יש את אולי האנס, פראנץ בקנבאור, רומיניגה ועוד כמה פיגורות, שעם כל הכבוד לפפ, הוא עדיין צריך לתת דין וחשבון.
יש ביקורת על כל מאמן, גדול ככל שיהיה, הוא לא יכול לעבוד בוואקום.
הכל בצורה מקצועית.

אתמול היתה הוכחה טובה, למה רן בן שמעון, שאני מאוד מאוד מעריך, לא יכול להיות כל כך ריכוזי.
מעבר לכך לאיזה פיגורה מקצועית הוא חייב דין וחשבון ?
מי המבקר המקצועי של רן בן שמעון בהפועל ?
מאמן צריך גם כמה פיגורות עם נסיון, שיהיה לו להחליף עימם דעות מקצועיות ?
בציניות, אבל עם המון כאב, האם לובין/רמון/חג'ג'/דומב, אלו הפיגורות ?

הקבוצה הזו חולה, ולא בגלל רן או השחקנים.
הם בפרונט, אבל החלק שמנהל אותה, הוא זה שצריך לתת דין וחשבון, לשים את המפתחות ולתת לאנשים מקצועיים לנהל אחת ולתמיד את העסק הזה שנקרא הפועל תל אביב.
לנהל קבוצת כדורגל זה לא משחק לילדים או סידור ג'ובים לחברים של.

הפועל "בוא סדר לי מקום עבודה" תל אביב נמצאת במשבר עמוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 09:36 
בלומי האדום כתב:

קבוצה טובה נבנית קודם כל מהצוות הניהולי, שבוחר את האנשים המקצועיים להוביל את המועדון, שבוחרים את צוות האימון של המועדון.
מנהל ספורטיבי, שאחראי על כל נושא האימון במועדון, ממחלקות הילדים, מחלקת גילוי כשרונות, מערכי אימון, מתקני האימון ו- צוות האימון של הקבוצה הבוגרת.

מעליו יש את מתיאס זאמר, שמעליו יש את אולי האנס, פראנץ בקנבאור, רומיניגה ועוד כמה פיגורות, שעם כל הכבוד לפפ, הוא עדיין צריך לתת דין וחשבון.
הכל בצורה מקצועית.

אתמול היתה הוכחה טובה, למה רן בן שמעון, שאני מאוד מאוד מעריך, לא יכול להיות כל כך ריכוזי.

הם בפרונט, אבל החלק שמנהל אותה, הוא זה שצריך לתת דין וחשבון, לשים את המפתחות ולתת לאנשים מקצועיים לנהל אחת ולתמיד את העסק הזה שנקרא הפועל תל אביב.

לא מזמן כתבתי פה שהשלב הבא צריך להיות הבאה של דמות סטייל גורדי קרויף
עדיפות לזר , שישאר פה כמה שנים ויתווה את הדרך
הדוגמא של קליימן היא הכי טובה
לא יכול להיות שהמועדון מחזיק שוער שיכול להיות נכס לעשר שנים ומאמן שבא לשנה שנתיים מחליט להעיף אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 09:43 
pogi כתב:
בלומי האדום כתב:

הכל בצורה מקצועית.

לא מזמן כתבתי פה שהשלב הבא צריך להיות הבאה של דמות סטייל גורדי קרויף
עדיפות לזר , שישאר פה כמה שנים ויתווה את הדרך
הדוגמא של קליימן היא הכי טובה
לא יכול להיות שהמועדון מחזיק שוער שיכול להיות נכס לעשר שנים ומאמן שבא לשנה שנתיים מחליט להעיף אותו

אולי תפסיקו להכריז חולה על כל דבר ולעשות הר מעכבר?! 4 משחקים רשמיים זה כל מה שהפועל שיחקה חבר שזה היה באירופה ושעפנו אבל זה המצב. מסקנות מסיקים בסוף תהליך ולא בתחילתו. רן אתמול אמר "גם אני צריך לבדוק מה עשיתי לא בסדר" היחיד שאמר פה דבר דומה היה אלי גוטמן.
תנו לקבוצה לרוץ שנתיים ונראה מה יהיה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 10:18 
Tom Sawyer כתב:
אולי תפסיקו להכריז חולה על כל דבר ולעשות הר מעכבר?! 4 משחקים רשמיים זה כל מה שהפועל שיחקה חבר שזה היה באירופה ושעפנו אבל זה המצב. מסקנות מסיקים בסוף תהליך ולא בתחילתו. רן אתמול אמר "גם אני צריך לבדוק מה עשיתי לא בסדר" היחיד שאמר פה דבר דומה היה אלי גוטמן.
תנו לקבוצה לרוץ שנתיים ונראה מה יהיה.

בלומי האדום כתב:
הכל בצורה מקצועית.

מסקנות עושים לא בסוף תהליך, אלא תקופתית, על מנת לראות אם עמדו ביעדים.
נראה לי שנכון להיום בבוקר, לא ממש עמדו באחד היעדים.
זה לא אסון גדול.
הבעיה שעדיין שאלת הביקורת נשארת פתוחה.
רן צריך לבדוק את עצמו. נהדר!
מי בדיוק בודק את רן ?
איזו דמות עם ידע בכדורגל, יושבת היום בבוקר עם רן ובודקת איתו יחד מה לא היה בסדר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
אז שוב הנושא הזה קופץ באשכולות שונים,
וגם נפתח אשכול במיוחד:
viewtopic.php?f=4&t=100115

אז מה המסקנות בנתיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 01:31 
שכדי לקבל דבש צריך קודם לבנות כוורת. בעלים, מקסימום שניים, שהאחריות עליו -> מנהל ספורטיבי -> שבוחר צוות מקצועי (אין דבר כזה המאמן מביא את מאמן הכושר שחבר שלו, או מאמן נוער שהוא סומך עליו. המנהל מחליט) -> המאמן מקבל צוות שחקנים שמתווה המדיניות (המנהל הספורטיבי) בחר.

רב"ש היה יכול להיות מנהל ספורטיבי. אולי. אבל הוא לא היה מסכים לעבוד תחת מנהל ספורטיבי אחר. כמו שיובל נעים לא מוכן לעבוד תחת אלון חרזי, ואלא אם כן זה פרדי דוד/אייל לחמן/מישהו מהחונטה של אברם - אף ישראלי לא היה מסכים לעבוד תחת רב"ש כמנהל ספורטיבי. עניין של "כבוד" ישראלי מטונף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 01:42 
סמל אישי של המשתמש
כן...
מדובר פה על אימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 03:08 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
שכדי לקבל דבש צריך קודם לבנות כוורת. בעלים, מקסימום שניים, שהאחריות עליו -> מנהל ספורטיבי -> שבוחר צוות מקצועי (אין דבר כזה המאמן מביא את מאמן הכושר שחבר שלו, או מאמן נוער שהוא סומך עליו. המנהל מחליט) -> המאמן מקבל צוות שחקנים שמתווה המדיניות (המנהל הספורטיבי) בחר.

רב"ש היה יכול להיות מנהל ספורטיבי. אולי. אבל הוא לא היה מסכים לעבוד תחת מנהל ספורטיבי אחר. כמו שיובל נעים לא מוכן לעבוד תחת אלון חרזי, ואלא אם כן זה פרדי דוד/אייל לחמן/מישהו מהחונטה של אברם - אף ישראלי לא היה מסכים לעבוד תחת רב"ש כמנהל ספורטיבי. עניין של "כבוד" ישראלי מטונף.

לפי הבנייה ההזויה של הסגל בקיץ בן-שמעון הוא האחרון שצריך להיות מנהל ספורטיבי. אם כבר ההפך היה יכול לעבוד, אם הוא היה מאמן תחת מנהל ספורטיבי והיה עסוק רק בלהוציא את המקסימום מהשחקנים שלו כמו שהוציא בקריית שמונה. אבל כמו שאמרת, הוא האחרון שהיה מסכים לזה (והוא גם אמר את זה בצורה מפורשת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: