תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 05:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רב"ש
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:26 
אני כמובן נותן זמן קרדיט והכל, אבל כגודל הציפיה גודל האכזבה.
רכש גרוע מאוד חוץ מדגני, שוב השטות הדבילית הזו עם ספורי.

וזה לא מנחם אותי בכלל שהוא מתראיין יפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רב"ש
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:30 
הקדמת אותי בשנייה בפתיחת האשכול
טעיתי לגביו והאכזבה שלי ממנו גדולה .
הייתי בטוח שהוא מאמן שונה מיתר הצעירים שמסתובבים פה והוא מבין שהוא לא פרופסור שממציא את המשחק מחדש
אבל מאמן שבמשחק כזה עולה עם רמזי ספורי זה מאמן שלא מודע לעצמו, לא מודע לקבוצה שלו ולא יודע איך צריך לעלות למשחק באירופה
למשחק כזה אתה עולה עם אבוטבול שעם כל המיאוס ממנו יש לו את הניסיון הדרוש וככה אתה סוגר את מרכז השדה . זה לא הזמן לעשות ניסויים
על משחק ההגנה אני לא מדבר רק שמבחינתי הוא האחראי הבלעדי לדבר הזה בשם קולין שמסתובב שם ברחבה ולדבר הזה שנקרא גרזיציץ
אכזבה גדולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:32 
טעה בגדול עם ספורי במקום גורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:33 
האכזבה העיקרית שלי ממנו במשחק הייתה שהוא הוציא את סאשה במקום את גרזיצי'ץ שהיה מחריד.
טעה גם עם ספורי והמערך של תחילת המשחק אבל ייאמר לזכותו שתיקן את זה כבר במחצית.
בסך הכל אני מאמין בו, ואני חושב שצריך לתת לו צ'אנס ולקבוצה זמן, גם אני בדרך כלל לא מאמין בדברים האלה של חיבור וכאלה,
אבל זאת האופציה כרגע, לתת שקט ולקוות שזה ייראה טוב יותר או להתחיל לעשות אווירה רעה כבר מההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רב"ש
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:34 
pogi כתב:
הייתי בטוח שהוא מאמן שונה מיתר הצעירים שמסתובבים פה והוא מבין שהוא לא פרופסור שממציא את המשחק מחדש
אבל מאמן שבמשחק כזה עולה עם רמזי ספורי זה מאמן שלא מודע לעצמו, לא מודע לקבוצה שלו ולא יודע איך צריך לעלות למשחק באירופה
למשחק כזה אתה עולה עם אבוטבול שעם כל המיאוס ממנו יש לו את הניסיון הדרוש וככה אתה סוגר את מרכז השדה . זה לא הזמן לעשות ניסויים
על משחק ההגנה אני לא מדבר רק שמבחינתי הוא האחראי הבלעדי לדבר הזה בשם קולין שמסתובב שם ברחבה ולדבר הזה שנקרא גרזיציץ
אכזבה גדולה

בקבוצות צריך זמן הרצה. יש שחקנים טובים אין תיאום בינהם. ושוב אנשים נורא אופטימיים לגבי מאבק בצמרת...
לתת לרן זמן נשפוט אותו אחרי סיבוב

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
טעה עם ספורי ועוד יותר טעה בחילופים. הרג אותנו לגמרי

נערך לאחרונה על ידי יהלום אדום בתאריך 08 אוגוסט 2013, 21:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:35 
אתה חושב שזמן יהפוך את הקשרים שלנו לטובים יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
לא שופט אותו עדיין על צורת המשחק, 4 משחקים רשמיים זה נראה רע מאד, אבל זה עדיין מוקדם מידי.
מה שכן, אם זה ימשיך ככה, אפשר להגיד שבחירת הזרים מזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן קיבל את הפועל באמצע עונה איומה, השאיר אותה בליגה, בנה אותה מחדש ללא לחץ ושנה לאחר מכן לקח דאבל.
רן קיבל קבוצה בתחילת עונה במצב איום ונורא וישר נזרק לתוך סיר הלחץ של "חייבים לעלות לבתים".
נכון, כרגע מסתמן שהבחירה בעמוס ובגרזיציץ' היא איומה ונוראית, אבל אני לא חושב שמישהו מאיתנו ובטח לא הוא יכל לחזות כזאת התרסקות.
אני עדיין רוצה לתת לכל התהליך הזה זמן, כי לחץ, כזה שהיה על הכתפיים והרגליים של הפועל היום, הוא אחד הסיבות שעפנו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:38 
לא רואים שיטה או משחק מסוים
נכון שזה תחילת עונה וניסיון כלים אבל ישנם תסמינים דל עונה שעברה
מרכז המגרש תקוע ולא מזין את ההתקפה, המון הגבהות מיותרות ואיבודי כדור
חוסר תיאום בהגנה במיוחד וגם בשאר חלקי המגרש
ספורי לא היה צריך לקבל את הקרדיט
משחק חלש שלנו בכל ההיבטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:39 
האדס כתב:
גוטמן קיבל את הפועל באמצע עונה איומה, השאיר אותה בליגה, בנה אותה מחדש ללא לחץ ושנה לאחר מכן לקח דאבל.
רן קיבל קבוצה בתחילת עונה במצב איום ונורא וישר נזרק לתוך סיר הלחץ של "חייבים לעלות לבתים".
נכון, כרגע מסתמן שהבחירה בעמוס ובגרזיציץ' היא איומה ונוראית, אבל אני לא חושב שמישהו מאיתנו ובטח לא הוא יכל לחזות כזאת התרסקות.
אני עדיין רוצה לתת לכל התהליך הזה זמן, כי לחץ, כזה שהיה על הכתפיים והרגליים של הפועל היום, הוא אחד הסיבות שעפנו היום.

בהפועל תמיד יהיה לחץ וככל שיהיו יותר כשלונות הלחץ רק יגבר.
הדבר החיובי היחיד שהוא יכול לעשות זה להתחיל להודות בטעויות שלו ולהחליף בעיקר את צמד הקשרים הסופר אפורים שלנו לצערי נראה שזה מאוחר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
האדס כתב:

הדבר החיובי היחיד שהוא יכול לעשות זה להתחיל להודות בטעויות שלו ולהחליף בעיקר את צמד הקשרים הסופר אפורים שלנו לצערי נראה שזה מאוחר מידי.

לא זוכר לחץ על גוטמן של 08/09, הוא לא התמודד עם עליה או אי עליה לבתים, והיה לו שקט תעשייתי לבנות קבוצה - והוא עשה את זה.
אני חושב שהבעיה של הפועל היא עמוס וגרזציץ'. השאר סביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:41 
אז מה ההצעה שלך? לפטר? כי מחכה לך מאמן שיכול לחולל שינוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:42 
ספורי דווקא היה לא רע, אבל החילופים שלו היו זוועה!!
זגורי חושך אבל מזה עוזר שאתה מוציא אותו ומכניס את גילי?
ודווקא את סשה להוציא?
אבל העיקר שהיה לנו חלוץ מחליף ביציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לא יודע אם לשפוט לגבי הרכש עדיין (למרות שלא משנה מה שיהיה, זה כנראה יהיה רחוק מאוד ממכבי),
אבל נטו היום - ההתעקשות ההזויה על ספורי פשוט מטריפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

שחר כתב:
האדס כתב:

הלחץ של אחרי הדאבל לא דומה בכלום ללחץ של לפני הדאבל
אבל לא תרוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהבעיה של הפועל שיותר משנתיים אנחנו לא משחקים כדורגל, ולא נראה לי שגם נראה בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:43 
האדס כתב:

ובגלל זה עדיין לא מאשימים אותו בכל הכישלון.
אני מאוד רוצה לאהוב אותו, אבל יש הרבה טענות.

כולם רואים שהרוש שחקן גרוע. אפילו במהלך המשחק אני מקבל סמסים מאוהדים של קבוצות אחרות שכותבים לי שהוא השחקן הכי חלש שהם ראו בחיים שלהם. גם רב"ש ראה את זה ומיד הקים את אנטבי להתחמם. בסופו של דבר הרוש שיחק 90 דקות. זה בלתי נתפס. מתי הוא יודח מההרכב? עכשיו? כשזה כבר אבוד?

שלשום סוזה פיגר 3:0 וכבר בדקה 35 הוציא את זיו והכניס את דור מיכה. שיחק עם 3 מאחורה.
היום רב"ש בדקה ה70 בערך הוציא את סאשה והכניס את אבוטבול. קשר אחורי בקשר אחורי? ככה נביא 2 גולים ברבע שעה?
ציפיתי לאילתור. יכול היה להוציא את הרוש ולהכניס את אבוטבול או קשר התקפי.

זה עלה לנו ביוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:44 
belos, אין ספק שהרוש רע ביותר. אבל המחליף שלו אפילו יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רב
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:45 
Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
אכזבה גדולה

בקבוצות צריך זמן הרצה. יש שחקנים טובים אין תיאום בינהם. ושוב אנשים נורא אופטימיים לגבי מאבק בצמרת...
לתת לרן זמן נשפוט אותו אחרי סיבוב

את הקטע הזה של זמן הרצה וכו' וכו' כולנו הכרנו וידענו
זו לא הנקודה וזה שעפנו היום מאירופה זה כישלון אדיר שגם כנראה יעשה לנו נזק בטווח המיידי
כשמאמן עולה לכזה משחק עם שחקן שבקושי בגיל נוער שעד עכשיו לא התגלה ככשרון מי יודע איזה , אז זו בעיה רצינית
אני מבין שהוא רוצה להראות לכולם שהוא ממציא פה שחקן אבל זה לא היה המקום ולא הזמן . מי כמונו יודעים שבאירופה משחקים משחק מבוקר עם שחקנים שיש להם ניסיון
זה שיש שחקנים טובים זה אתה אמרת אני כרגע לא מתרשם לא מהשוער, לא מהבלמים, לא מהמגינים ולא מצמד הקשרים לוקאס את גרזיצ'יץ, לא מזגורי ולא משכטר.
ואת כולם לצערי לא אני זה שהבאתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:47 
גם אני מאוכזב אבל לא עושים סיכומים בתחילת אוגוסט
זה הדבר האחרון שצריך עכשיו. צריך איכשהו להמשיך הלאה עם כל הכאב ולנסות להשתפר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:48 
oMeR1 כתב:
belos, אין ספק שהרוש רע ביותר. אבל המחליף שלו אפילו יותר גרוע.

אז לא להכניס את אנטבי.
תוציא את הרוש ותכניס את אבוטבול. לשחק 3-5-2 כמו שמכבי שיחקה נגד באזל.
יש מצב שהיינו קצת משתלטים על המשחק ותוקפים ואולי גם כובשים. יש מצב שגם היינו סופגים. הימור. אבל חילוף של קשר אחורי בקשר אחורי זה כ"כ פרווה.
שמר על ההפסד המכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רב"ש
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:48 
מנסה להבין איך מאמן פותח משחק עם שני קיצונים שהולכים כל הזמןלאמצע ומסיים בלי הקיצוניים ועם עוד שנע שחקנים באמצע
לא לימדו אותו שכשקבןצה עושה בונקר צריך לרווח ולא לצופף???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:50 
Oleg Neduda כתב:
גם אני מאוכזב אבל לא עושים סיכומים בתחילת אוגוסט
זה הדבר האחרון שצריך עכשיו. צריך איכשהו להמשיך הלאה עם כל הכאב ולנסות להשתפר בליגה.

את הקמפיין האירופאי צריך לסכם, אם רוצים או לא.
ולא צריך לחכות חצי שנה כדי לראות מה תקבל מהרכש הזר במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רב
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:50 
red_o כתב:
מנסה להבין איך מאמן פותח משחק עם שני קיצונים שהולכים כל הזמןלאמצע ומסיים בלי הקיצוניים ועם עוד שנע שחקנים באמצע
לא לימדו אותו שכשקבןצה עושה בונקר צריך לרווח ולא לצופף???

תעדכן אותי רק , מי עשה בונקר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:51 
בכלל, שיטת המשחק הזאת עם כל הקשרים האחוריים היא בלתי נסבלת.
כל הקישור שלנו משחק אחורה.
שלא ינסה לחקות את מכבי. זהבי הוא קשר אחורי שנמצא ב16 של היריבה יותר מאשר שכטר.

משחק פחדני ומאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
הפחד הכי גדול שלי זה שהקהל יתחיל להלחיץ את עמדת המאמן.
אין ספק שיש אכזבה גדולה מההרכב שהוא בנה. אבל אסור לשכוח שהוא בא לקבוצה שהיה צריך לפרק ולבנות מ0. וקשה לפגוע בכל השחקנים.
בקיצור, יש להתרגל למציאות שהפועל גם השנה, תיהיה קבוצה שצריכה לבנות את עצמה ולהתקדם לאט לאט.
לתת לבן שמעון שקט, מותר לו לטעות, והוא ירצה לתקן יותר מכולנו.
בן שמעון חייב לפחות שתי עונות בקבוצה בשביל שנתחיל לשפוט אותו.
עד אז..
שקט, שקט, שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
כבר אמרתי מזמן שנפלנו עם הבלמים, איליץ' זה בלם בינוני ברמה של פאצ'לקה, קולין יותר מזכיר איזה שולר. סאשה זה לא השחקן שהיינו צריכים וגרזיצ'יץ חלש ומוגבל.
חוץ מדגני ושכטר אכן נפלנו ברכש. לזגורי אני אתן יותר זמן, הוא ישתפר.

אבל הבעיה שלי שאני מסתכל על הקבוצה משחקת, מסתכל על הקווים ולא מבין איך יכול להיות שפרדי דוד/אבוקסיס/ניצן לא שם, כי ככה אנחנו נראים, קבוצה מבוהלת שמשחקת לרוחב בלי שום תוכנית וגם שהיא שולטת 90% מהזמן בכדור (אחרי הגול השני של פנדורי במחצית השניה כך היה) היא לא מסוגלת ליצור מצב הבקעה ראוי.
בנתיים הרכש הכי מאכזב זה רן בן שמעון, מקווה שיתאפס על עצמו ויחליט באיזה סגנון הוא רוצה שהקבוצה תשחק כי בנתיים ה-4-ברדק-2 הזה לא דומה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:00 
unknown כתב:
הפחד הכי גדול שלי זה שהקהל יתחיל להלחיץ את עמדת המאמן.
אין ספק שיש אכזבה גדולה מההרכב שהוא בנה. אבל אסור לשכוח שהוא בא לקבוצה שהיה צריך לפרק ולבנות מ0. וקשה לפגוע בכל השחקנים.
בקיצור, יש להתרגל למציאות שהפועל גם השנה, תיהיה קבוצה שצריכה לבנות את עצמה ולהתקדם לאט לאט.
לתת לבן שמעון שקט, מותר לו לטעות, והוא ירצה לתקן יותר מכולנו.
בן שמעון חייב לפחות שתי עונות בקבוצה בשביל שנתחיל לשפוט אותו.
עד אז..
שקט, שקט, שקט.

לא יודע אם שתי עונות, אבל הוא צריך יותר זמן, כפי שכמעט כולם פה אמרו שכשהוא חתם.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אני חושב שהבעיה של הפועל שיותר משנתיים אנחנו לא משחקים כדורגל, ולא נראה לי שגם נראה בקרוב.

בדיוק. זה לא שחקן כזה או אחר.
אשכרה כבר שנתיים זה בדיוק אותו כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: