תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1929 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 65  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקות הנוער של הפועל ת"א - עונת 2013/2014
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 18:59 
גאדיר, פלאח, טוואטחה, סלליך(גם בא מראשון, אבל גם זה משהו שמכבי חיפה מצטיינת בו בגילאים האלה),
כל אלה, שחקנים גדולים או לא, הם לגיטמיים ואפילו יותר מזה לליגת העל, לצערי רוב השחקנים שיוצאים מהפועל משחקים לרוב בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:02 
גולסה וכיאל אולי שיחקו שנה אחת בנוער של חיפה. אולי. כיאל עבר בגיל 18 לחיפה והוא בטח לא שום תוצר של מחלקת הנוער שלהם, גולסה עבר לשם בן 17 ולדעתי ישר היה שחקן בוגרים ובכלל לא עבר שם בנוער.

הם הוציאו בשנים האחרונות את טוואטחה, קינן, גאדיר, רפאלוב, חמד, סולליך, ויש עוד.

הם בטח מוציאםי יותר שחקנים מהפועל, זה הגיוני, הם משקיעים בנוער הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
עבד 14 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
עבד 14 כתב:
jonati כתב:
אני חייב להגיד שאני לא כל כך מבין מה אתם רוצים מהקבוצת נוער שלנו, בסך הכל בעשור האחרון הקבוצת נוער מצליחה לגדל שחקנים כמעט כל הזמן ולשלב אותם בקבוצה ואפילו למכור אותם לחו"ל
הרבה יותר מכל קבוצה אחרת.
זה שבעונות האחרונות בעקבות ההזנחה הפושעת של טביב וההשקעה הגדלה של גולדהאר זה השתנה, זה כבר משהו אחר.
אבל בכללי הפועל מגדלת נוער ברמה לא רעה בכלל.
ספורי, גורדנה, קליימן (כפר סבא, אבל כשנוח הוא שחקן בית), אבוטבול. זה רק בתמונת ההרכב.
בשנים הקודמות זהבי, ביבראס, בן שהר. שעל חלקם עשינו כסף יפה
למה כל הזמן יש פה רק דברים רעים להגיד.
מכבי חיפה עד עכשיו הייתה עסוקה בלהשאיל את כל השחקנים שלה ולאבד אותם אחר כך בשלומיאליות (קינן וחמד), מכבי רק בשנה האחרונה התחילה לראות פירות למיליונים של השייח הקנדי.
אנחנו מתחילים עכשיו תהליך באמצעות העמותה ואפשר רק לקוות שקבוצת הנוער תשתפר

עוד מהשהו על חיפה שכולם מתלהבים מהם, מחלקת הנוער שלהם בשנים האחרונות היא הטובה בארץ ולמרות זה כל מה שהם הצליחו להעלות לבוגרים זה רק שחקן אחד או שניים.

שמע, זה חתיכת הישג וכל הכבוד לך - זו ההודעה הכי תלושה מהמציאות שקראתי בפורום השבוע
אין קבוצה שהעלתה כמות של שחקנים (דומיננטיים, לא סתם) כמו מכבי חיפה ב7 שנים האחרונות. יותר מזה, הכסף שעשו שם בתקופה הזו על מכירת שחקנים שעלו מהנוער לדעתי גבוה יותר מזה של כל יתר הליגה
עכשיו תגיד לי שגולסה ובירם כיאל לא נולדו עם חולצה של מכבי חיפה, כן אני יודע. אז הם הגיעו בגיל 12 או 16. מעניין לי את התחת.

חוץ מגולסה כיאל וטואטחה ?

דקל קינן מכיר? על תומר חמד שמעת? וליאור רפאלוב?
בוא נוסיף את סולליך, פלאח, גאדיר. קיבלת הרכב שלם.
כיום אגב, יש להם את עטאא (קשר אחורי) ואיסמעיל ריאן (שחקן כנף) - שניהם שחקנים מעולים. לא עדן שרם, מעולים באמת. בחצי ליגה הם שחקני הרכב ואתה עוד תשמע עליהם הרבה.

מה יש להפועל? זהבי, נאתכו ובן שהר (שיצא בגיל מוקדם מאוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:08 
oMeR1 כתב:
גאדיר, פלאח, טוואטחה, סלליך(גם בא מראשון, אבל גם זה משהו שמכבי חיפה מצטיינת בו בגילאים האלה),
כל אלה, שחקנים גדולים או לא, הם לגיטמיים ואפילו יותר מזה לליגת העל, לצערי רוב השחקנים שיוצאים מהפועל משחקים לרוב בלאומית.

החוכמה היא לגדל שחקנים מהטרום עד הבוגרים ולא להביא אותם בגיל 16 או 17, אבל אני אזרום איתך לגבי השחקנים שהזכרתה, בשבע השנים האחרונות שבכולם המועדון סבל מניהול לא יציב הצלחנו לגדל שחקנים כמו נאתכו זהבי בונדר גורדנה גם שרם הוכיח שהוא שחקן ראוי לליגת העל

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:08 
גם ישראל זגורי בוגר מחלקת הנוער של חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:09 
עבד 14 כתב:
oMeR1 כתב:

החוכמה היא לגדל שחקנים מהטרום עד הבוגרים ולא להביא אותם בגיל 16 או 17, אבל אני אזרום איתך לגבי השחקנים שהזכרת

פשוט לא נכון.
להביא שחקנים בגיל 15-16 זאת החוכמה.

לפני זה כל אחד הולך לחוג הקרוב לבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:09 
שכחתי את את בן סהר

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:10 
עבד 14 כתב:
oMeR1 כתב:

החוכמה היא לגדל שחקנים מהטרום עד הבוגרים ולא להביא אותם בגיל 16 או 17, אבל אני אזרום איתך לגבי השחקנים שהזכרתה, בשבע השנים האחרונות שבכולם המועדון סבל מניהול לא יציב הצלחנו לגדל שחקנים כמו נאתכו זהבי בונדר גורדנה גם שרם הוכיח שהוא שחקן ראוי לליגת העל

בונדר, גורדנה וזהבי בוודאות לא היו בהפועל "מהטרום ועד הבוגרים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:11 
19 כתב:
עבד 14 כתב:
oMeR1 כתב:

בונדר, גורדנה וזהבי בוודאות לא היו בהפועל "מהטרום ועד הבוגרים".

גם בחיפה זה כך אבל זרמתי איתו

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
גולסה וכיאל אולי שיחקו שנה אחת בנוער של חיפה. אולי. כיאל עבר בגיל 18 לחיפה והוא בטח לא שום תוצר של מחלקת הנוער שלהם, גולסה עבר לשם בן 17 ולדעתי ישר היה שחקן בוגרים ובכלל לא עבר שם בנוער.

אני לא מדבר על תוצרים ובולשיט כזה,
אני אומר שחיפה מייצרת/מייבאת שחקנים מוכשרים מאוד בגילאים מוקדמים ובמחירים מצחיקים (אם בכלל).
זה לא מעניין אותי באיזה גיל הם הגיעו וכמה פעמים נישקו את הסמל. בסופו של דבר למכבי חיפה בכל עונה יש מספר לא מבוטל של שחקנים ישראליים מוכשרים מאוד שהיא לא שילמה עליהם שקל, ולהפועל אין את הפריביליגיה הזאת.
לא יודע למה זה קורה ולא בא בטענות לאף אחד - אני רק הגבתי להודעה של עבד, שהייתה פשוט הזויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:12 
עבד 14 כתב:
oMeR1 כתב:

הלוואי שהפועל הייתה מביאה שחקנים בגיל 16, 17 ומפתחת אותם לשחקנים מובילים בליגת העל במקום לקנות אותם אחרי כמה שנים.
אבל גם זה לא קורה.
בכל מקרה, גם בגידול שחקנים חוץ ממדי פעם שחקנים שהפתיעו או באמת הצליחו לשמור אותם במועדון (מה שאמור להיות אבסורד שמועדון בסדר גודל של הפועל לא שומר על שחקנים מוכשרים),
בשנים האחרונות לא היו הרבה שחקנים שעזוב שיחקו בבוגרים בהפועל, שיחקו בליגת העל בתור כאלה שעברו עד וכולל גיל נוער בהפועל וזה מראה כמה אנחנו מאחור בהשוואה למכבי חיפה ומכבי,
יכול להיות שהעבודה שנעשית היום היא טובה יותר, אני לא באמת יודע, אני מסתכל על דברים שטחיים ורואה מה בפועל קרה בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:12 
אם אנחנו סופרים את בונדר אז אפשר לספור אצלם את שי מימון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:21 
Eros Ramazzotti כתב:
19 כתב:

אני לא מדבר על תוצרים ובולשיט כזה,
אני אומר שחיפה מייצרת/מייבאת שחקנים מוכשרים מאוד בגילאים מוקדמים ובמחירים מצחיקים (אם בכלל).
זה לא מעניין אותי באיזה גיל הם הגיעו וכמה פעמים נישקו את הסמל. בסופו של דבר למכבי חיפה בכל עונה יש מספר לא מבוטל של שחקנים ישראליים מוכשרים מאוד שהיא לא שילמה עליהם שקל, ולהפועל אין את הפריביליגיה הזאת.
לא יודע למה זה קורה ולא בא בטענות לאף אחד - אני רק הגבתי להודעה של עבד, שהייתה פשוט הזויה

אתה צודק שהיא מביאה שחקנים צעירים, אבל זה לא קשור למחלקת הנוער שלהם. הם טובים גם בזה וגם בזה.
זה קשור למדיניות\סקאוטינג וואטאבר. וכמובן גם המוניטין שלהם והרצון של שחקנים להגיע לשם לא מפריע.
וגם לזה שנותנים להם לשחק ולהוכיח את עצמם.

בהרבה מקרים סתם מאדירים את חיפה (כמו המיתוס שהם מביאים לפה זרים ברמה מעל כולם), בקטע של הצעירים הם הכי טובים בארץ בפער כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:25 
NARKOTIKA כתב:
אם אנחנו סופרים את בונדר אז אפשר לספור אצלם את שי מימון?

כן רק תספור את גל שיש אצלינו

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:29 
אז תספור לחיפה את אמיר אדרי.
אין לך סיכוי לנצח, הם מוציאים הרבה יותר, מה כואב לך להודות בזה? הם הרבה יותר טובים בזה מהפועל.

להגיד שאנחנו גם טובים, זו הדרך הכי בטוחה לא להשתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:35 
19 כתב:
אז תספור לחיפה את אמיר אדרי.
אין לך סיכוי לנצח, הם מוציאים הרבה יותר, מה כואב לך להודות בזה? הם הרבה יותר טובים בזה מהפועל.

להגיד שאנחנו גם טובים, זו הדרך הכי בטוחה לא להשתפר.

בשום מקום לא אמרתי שאנחנו יותר טובים מהם והשמות שזרקתי לא היו בשביל להשוות אותנו אליהם, רציתי רק להגיד שבהתחשב בעובדה שהם נהנים מניהול יציב ומחלקת הנוער שלהם הכי טובה בארץ בשנים האחרונות (כתבתי את זה מההתחלה ) ואצלינו המועדון בשנים האחרונות סובל מבעיות בניהול וחוסר השקעה בנוער אני לא חושב שהם בכמה רמות יותר טובים כמו שאנשים מתארים

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:37 
ברור שהם הרבה יותר טובים (אפשר להוסיף פנימה גם את דודו ביטון ועדן בן בסט), יש לזה סיבות, אבל ברור שהם הרבה יותר טובים.
זה שאצלנו לא השקיעו ושם דווקא כן, לא אומר שהם לא כאלה יותר טובים. זו סיבה למה הם יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:38 
דודו ביטון גדל בטוברוק ולא בחיפה כמה שאני יודע. (אני מתכוון שהוא גם לא שיחק בנוער בחיפה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 19:39 
oMeR1 כתב:
דודו ביטון גדל בטוברוק ולא בחיפה כמה שאני יודע. (אני מתכוון שהוא גם לא שיחק בנוער בחיפה)

שיחק שם שנה, אבל לא דוגמא טובה. צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 21:59 
זהבי גדל בהפועל מהטרום עד הבוגרים.

וכיאל בוודאות שיחק בנוער של חיפה. ראיתי אותו נגדנו בליגה לנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 22:58 
מספיק לבלבל את הביצים שלושת רבעי ליגת העל + לאומית מורכבת מיוצאי מכבי תל אביב ומכבי חיפה

כעיקרון השיטה שלהם היא להביא כל שחקן שמצטיין מולם גם אם הוא בן 8, גם אם הוא גר במצפה רמון וגם אם יש בקבוצה שלהם שחקנים מוכשרים על העמדה הזאת, כך נוצר מצב שיש תחלופה אדירה בהרכבי השחקנים כל שנה בכל שנתון- תשאלו את עומר אצילי לדוגמה שעזב אותם בגיל נערים ויש עוד מאות

יש כאלה שיצדדו בשיטה (ניר לוין לדוגמה), יש כאלה שלא, ויעדיפו לתת זמן לשחקנים להתפתח - ניר ביטון לדוגמה לא היה בהרכב של אשדוד מהטרומים ועד לשנה השנייה של הנוער אם אני לא טועה

בכל מקרה, בהפועל בשנים האחרונות אין שיטה, וזה הדבר הקריטי פה, זלצר בזמנו רצה לעשות דברים אבל לא קיבל תקציב, תנאים וגב, ואני אומר את זה ממקור ראשון לכל החלמאים שהאשימו אותו בכל הפסד של הנוער או החמצת פנדל של הנערים

כולי תקווה שהצוות החדש שמינו ידע שהוא לתקופה ויהיו לו שיניים ושיתוף פעולה עם הבוגרים בכדי ליצור דרך אמיתית ורציפה, שאת התוצאות שלה יראו לפחות אחרי שנתיים שלוש, בניגוד למה שהיה בתקופה טביב שאחרי הפסד או שניים של קבוצת הנוער כל המחלקה לא קיבלה יחס במשך חודשיים

ולגבי רוי מליקה או שמא ליונל או כריסטיאנו , אם המאמן שיחרר אותו אז כנראה שהוא לא שווה אשכול של 4 עמודים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לא ממש מעורה בכל הנושא כמו חלק מהאנשים כאן,
אז תסבירו לי - להפועל ת"א אין מנגנון שמושך שחקנים מצטיינים בגילאי 12-16?
אם מאמן הפועל בגילאי 14 מאתר מחר במשחק מול רמה"ש נער מבריק עם יכולות בולטות משמעותית ביחס לשנתון שלו, יש לו למי לפנות? יש נוהל בהפועל שמטרתו להביא שחקן כזה? אפשר בכלל מבחינה חוקית למשוך שחקן כזה?

רק מי שדופק בדלת בחודורוב עם אבא שלו וממלא טופס הרשמה לחוג כדורגל יכול להיות שחקן בהפועל ת"א?
אם זה המצב, זה נורא עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 00:13 
[quote="Eros Ramazzotti"]אני לא ממש מעורה בכל הנושא כמו חלק מהאנשים כאן,
אז תסבירו לי - להפועל ת"א אין מנגנון שמושך שחקנים מצטיינים בגילאי 12-16?
אם מאמן הפועל בגילאי 14 מאתר מחר במשחק מול רמה"ש נער מבריק עם יכולות בולטות משמעותית ביחס לשנתון שלו, יש לו למי לפנות? יש נוהל בהפועל שמטרתו להביא שחקן כזה? אפשר בכלל מבחינה חוקית למשוך שחקן כזה?

רק מי שדופק בדלת בחודורוב עם אבא שלו וממלא טופס הרשמה לחוג כדורגל יכול להיות שחקן בהפועל ת"א?
אם זה המצב, זה נורא עצוב.
לא יודע מה המנגנון ואיך הם עושים את זה בדיוק, אבל הפועל כן מביאה שחקנים שהיא מתרשמת מהם לשנתונים השונים, לא מביאים רק את מי שדופק בדלת אבל גם אותם הם מקבלים ונותנים להם הזדמנות ואם המאמן מתרשם מהם לטובה אז לוקחים אותם... אם מאמן בגילאי 14 מאתר שחקן כמו שאתה מתאר יש לו למי לפנות

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 04:28 
מכבי הוציאו יותר שחקנים מחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 15:26 
מבחן התוצאה - החוכמה היחידה היא להביא שחקן לבוגרים.
בגיל 15 או 17 הוא יכול מבחינתי לשחק ג'ולים בבית"ר ירושלים.

הדרך הסבירה היא לטפח צעירים בגילאים שמלפני הנוער.
אבל, זה רק אמצעי. המטרה היא, כאמור, להביא שחקנים לבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 18:11 
נערים א' סיימו את משחק האימון שלהם בתיקו מאופס מול בית"ר,בשעה זו במתחם ע"ש חודורוב.
הנוער שיחקו ביום שישי האחרון נגד רמה"ש,כשהנבחן מרהט,עבד אלרחמן,כיכב עם שער,בישול וסחיטת פנדל(איש מהמדווחים לי אינו זוכר את תוצאת המשחק).
השבת ב-9 בבוקר,באותו מגרש,ישחקו משחק אימון נוסף,מול טוברוק,שבוע בדיוק לפני שיסעו צפונה לקרית-שמונה,למחזור הראשון של הליגה.בהצלחה לדור העתיד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 18:35 
:
אורביט כתב:
נערים א' סיימו את משחק האימון שלהם בתיקו מאופס מול בית"ר,בשעה זו במתחם ע"ש חודורוב.
הנוער שיחקו ביום שישי האחרון נגד רמה"ש,כשהנבחן מרהט,עבד אלרחמן,כיכב עם שער,בישול וסחיטת פנדל(איש מהמדווחים לי אינו זוכר את תוצאת המשחק).
השבת ב-9 בבוקר,באותו מגרש,ישחקו משחק אימון נוסף,מול טוברוק,שבוע בדיוק לפני שיסעו צפונה לקרית-שמונה,למחזור הראשון של הליגה.בהצלחה לדור העתיד!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
אורביט כתב:
נערים א' סיימו את משחק האימון שלהם בתיקו מאופס מול בית"ר,בשעה זו במתחם ע"ש חודורוב

אחד המשחקים הקשוחים שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2013, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
דף פייסבוק חדש למחלקת הנוער והילדים של הפועל תל אביב!

הדף נפתח ומתופעל על ידי עמותת 'האדומים' בכדי להעניק לדור העתיד האדום במה וחשיפה ראויה לקהל האוהדים הרחב. בשבועות הקרובים נחל לעדכן באופן שוטף על הפעילויות השונות במחלקה, נכיר לכם את מנהלי הקבוצות, המאמנים ושחקני העתיד של הפועל תל אביב, וכמובן נדווח תוצאות חיות מהמגרשים.

אם ברצונכם לסייע בסיקור הקבוצות, המשחקים ובתפעול העמוד, נשמח אם תפנו אלינו למייל Info@haadumim.com

בינתיים כולכם מוזמנים להיכנס לדף, לעשות לייק ולשתף:
https://www.facebook.com/HapoelTAyoung

רק הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 08:24 
בוקר טוב-רוק מ"חודורוב".
הפועל,באדום מלא,מובילה כבר 0:2 במשחק האימון שלה מול האורחים בצהוב-שחור,משערים של מוחמד אבו-עיג'ה בפנדל ועמית אמזלג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1929 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: