תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 11:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 313 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הגומלין נגד פנדורי
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 20:14 
לירון האדום כתב:
Fez כתב:
לאור כל ההתנהלות השערורייתית בנושא - אי העפלה ביום חמישי תהיה על הראש של ההנהלה
יותר מרב"ש, יותר מהשחקנים

להביא למצב של בלומפילד ריק במשחק כזה, זו רשלנות פושעת

רק לחשוב על אווירה של בלומפילד מלא באירופה כולל שערים 10-11 מעביר בי צמרמורת...
לעומת זאת נראה בלומפילד של 6,000 איש כמו במשחק ליגה רגיל.
:cry:

ההנהלה שומעת אירופה ונדלקים לה כל הסימנים של הדולרים בעיניים
רק חבל שמנסים לעשות את זה על חשבון האוהדים וככה יקרה בדיוק ההפך
אנשים לא באים למשחק מול פאנדורי כדי לראות את כוכבי הליגה הרומנית, זה לא משחק מול מנצ'סטר יונייטד
אנשים באים לתמוך בהפועל מול קבוצה שאין להם שמץ של מושג מי היא
אין שום סיבה לתמחר משחק כזה יותר ממשחק ליגה, זה הזוי, וזה ששילמתי 20 ש"ח עמלה על שיחת טלפון זה עוד יותר הזוי

המטרה היחידה צריכה למלא את בלומפילד כי אחרת נפסיד גם במגרש וגם בבנק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 20:56 
במכבי חיפה גם תמחרו את המשחק בחמישי בצורה מפגרת ( ולא בפעם הראשונה ) אבל קיבלו פידבקים רעים ושינו.
אוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 21:31 
12,000 אוהדים בבלומפילד, שזה ריאלי עם שיווק נכון, היה עושה את ההעפלה לשלב הבא (ואיתה ההכנסות) למשימה מעט קלה יותר. מקווה שההנהלה תפיק לקחים לקראת השנים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 21:50 
אני לא מגיע למשחק רק בגלל המחיר שדורך עלי בתור אוהד, חאלס עשיתי מנוי לשער 13, טפי על מי שקבע את המחיר ולא יורד מהאולימפוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
12,000 אוהדים בבלומפילד, שזה ריאלי עם שיווק נכון, היה עושה את ההעפלה לשלב הבא (ואיתה ההכנסות) למשימה מעט קלה יותר. מקווה שההנהלה תפיק לקחים לקראת השנים הבאות.

אם היתה לנו הנהלה שחושבת לשנים הבאות זה לא היה קורה מלכתחילה.
יהיה נחמד אם יפרסו שלט ענק ביציעים הריקים: "הוואקום בחסות ההנהלה" או "שמחיר גבוה האיצטדיון ריק".
אבא שלי התקשר עכשיו לשאול מה קורה עם חידוש החברות בעמותה השנה, אם אני מחדש וכדאי לו גם, הוא היה בדילמה או לחדש חברות בעמותה או ללכת למשחק, בסוף החליט לא ללכת.
דבילים, גרמתם לבן אדם בן 70 מהעצבים לשקול אם לחדש חברות בכלל, למשחק הוא לא הולך והוא כועס שהמחיר כזה בשלב הזה, מתחיל להביא לי ידיעות על מעל 12K שיהיו נגד באזל והמחירים בחיפה כאילו אני לא יודע, מה אני יכול להגיד לו?? תשמע אבא אתה לא יודע אבל רגילים שמזיינים אותנו?? הוא לא מעורבב בזה בכלל.
עד מתי יא מנותקים מהעולם עד מתי?? עד מתי ההנהלה המזדיינת הזאת שאו עושה שכונה עם 0 כישורים של ניהול, או שכבר מגיע אחד כמו רב"ש דופקים מחיר הזוי למשחק בשלב כ"כ מוקדם בפאקינג טרום ליגה אירופית.
אם לא נעלה את דמארי תדעו מצויין למכור בינואר, כי אין כסף, יא שרמוטות רק במשחק הזה אתם יכולים להרוויח עוד הרבה יותר עם 0 אנשים ממורמרים.
לכו לעבוד, כי מנהלים אתם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 23:23 
ברגר כתב:

כל שנה אותו סיפור. איזה לקחים ואיזה נעליים. יושבת שם חבורת אנשים שחושבים שהם חכמים יותר מכולם. זה היה במחירי המנויים לצ'מפיונז ושנה או שנתיים קודם 200 שקל נגד טוטנהאם שמוני הראל נתן בתור דוגמא את הפסטיגל.
משהו שם דפוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
המטרה היא נטו לגרום לאנשים לעשות מנויים. כמו שכל שנה דופקים מחיר בפתיחת העונה למשחקים מיותרים בגביע הטוטו שכולם עוד בטירוף לראות את הקבוצה ושעם 40 שקל לכרטיס (שזה בגג מה שהמשחק שווה) האיצטדיון יהיה מלא.
במשחקי גביע הטוטו המיותרים, זה מהלך שיווקי נכון. במשחק כזה חשוב, אני לא בטוח שלא עדיף בלומפילד מלא.
בכל מקרה, במטרה היא להבהיר למי שמתכוון להגיע למשחקים העונה, שעשיית מנוי תיהיה הצעד הכי כלכלי בשבילו (מה שבד"כ נכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 23:54 
ברגר כתב:
12,000 אוהדים בבלומפילד, שזה ריאלי עם שיווק נכון, היה עושה את ההעפלה לשלב הבא (ואיתה ההכנסות) למשימה מעט קלה יותר. מ קווה שההנהלה תפיק לקחים לקראת השנים הבאות .

הצחקת אותם.
כל שנה אותו דבר. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 00:48 
הדבר הכי בסיסי בשיווק זה להכנס לנעליים (ולראש) של הלקוח. להבין מה עובר עליו, מחווית הקניה ועד חווית המוצר. ברור לחלוטין שבהפועל אין אף בן אדם שבכלל מתקרב לחשוב בצורה הזאת. אף אחד שמנסה להבין מה זה לרדוף אחרי לאן יום שלם רק כדי לשלם מחיר מופקע ועמלה הזויה על שירות גרוע. אף אחד שמנסה להבין את התסכול, הכעס ותחושת הגניבה, ואת הנזק לטווח הארוך מהתחושות האלה, שמרחיקות קהל מהמגרשים. אף אחד שמנסה להבין שהאוהד שבא למשחק מול פאנדורי הוא לא האוהד שבא למשחק מול צ'לסי או אתלטיקו, והוא לא ישלם 125 ש"ח (מחיר הזיה) כדי לראות את הפועל מול קבוצה שהוא בחיים לא שמע עליה עם שחקנים שהוא בחיים לא שמע עליהם, ועוד כשהוא שומע שבחיפה משלמים שליש מחיר על התענוג.

פשוט אין דבר כזה בהפועל. מה שיש זה חבורה של חובבנים, שמקבלים החלטות עם מחשבון ביד ועם ואקום במוח. הם אפילו לא מבינים שהטמטום שלהם יביא לבלומפילד ריק. כי הם היו עסוקים מדי עם המחשבון, ולא ניסו לרגע לחשוב על האוהד. והאוהד הזה לא יקנה כרטיס למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 01:07 
חבל מאוד. אני מודה שחשבתי שהשנה זה יהיה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הדבר הכי בסיסי בשיווק זה להכנס לנעליים (ולראש) של הלקוח. להבין מה עובר עליו, מחווית הקניה ועד חווית המוצר. ברור לחלוטין שבהפועל אין אף בן אדם שבכלל מתקרב לחשוב בצורה הזאת. אף אחד שמנסה להבין מה זה לרדוף אחרי לאן יום שלם רק כדי לשלם מחיר מופקע ועמלה הזויה על שירות גרוע. אף אחד שמנסה להבין את התסכול, הכעס ותחושת הגניבה, ואת הנזק לטווח הארוך מהתחושות האלה, שמרחיקות קהל מהמגרשים. אף אחד שמנסה להבין שהאוהד שבא למשחק מול פאנדורי הוא לא האוהד שבא למשחק מול צ'לסי או אתלטיקו, והוא לא ישלם 125 ש"ח (מחיר הזיה) כדי לראות את הפועל מול קבוצה שהוא בחיים לא שמע עליה עם שחקנים שהוא בחיים לא שמע עליהם, ועוד כשהוא שומע שבחיפה משלמים שליש מחיר על התענוג.

פשוט אין דבר כזה בהפועל. מה שיש זה חבורה של חובבנים, שמקבלים החלטות עם מחשבון ביד ועם ואקום במוח. הם אפילו לא מבינים שהטמטום שלהם יביא לבלומפילד ריק. כי הם היו עסוקים מדי עם המחשבון, ולא ניסו לרגע לחשוב על האוהד. והאוהד הזה לא יקנה כרטיס למשחק.

דווקא נראה לי שהפועל חשבו טוב טוב על להיכנס לראש של הלקוח, וגילו שהלקוח הוא מטומטם ומכור, שמוכן לשלם עמלות על גבי עמלות ומוכן לרדוף אחרי לאן שנים בשביל להשיג את המנה שלו.
לפי ישראל היום מכרו קרוב ל8000 מנויים וכרטיסים למשחק, אני לא בטוח אם זה לא יותר רווחי מלמכור את כל האיצטדיון במחירים של 50/25 שקל, כמו גם שאני לא בטוח שבמחירים האלו בלומפילד היה מלא לגמרי, מקסימום עוד 2000 כרטיסים לטעמי.
*גילוי נאות - אני מכור ומטומטם שקנה כרטיס למשחק (והיה קונה מנוי אם הוא לא היה מתגייס בנובמבר).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע איך מי מה ומו.
אם בלומפילד לא מלא ב 12 אלף אדומים ביום חמישי זה כישלון ענק של ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 01:41 
אני די חצוי. מצד אחד רוצה לראות בלומפילד כמה שיותר מלא, מצד שני לא מגיע לאנשים (ללא מנוי) לשלם כל כך הרבה כסף על משחק כזה. הלוואי שרק המנויים יגיעו וזה יספיק כדי לעבור את הרומנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הגומלין נגד פנדורי
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 08:29 
מה שמצחיק זה שתמיד במשחקים האלה בעלי המנויים מגלים את העמלות המופרכות שמשלמים קהל רוכשי הכרטיסים (הקבוצה הכי נחותה שהפכה למוקצת בשנים האחרונות עם מדרג האכות שנבנה פה) במהלך כל השנה. אלה עמלות שמשלמים כבר שנים על גבי שנים, אין פה שום דבר חדש או שערורייתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
לנוחיותכם,החל מהיום (שלישי) תתקיים מכירת כרטיסים למשחק מוקדמות הליגה האירופית מול פאנדורי הרומנית (חמישי, 20:00),גם במשרד העמותה שבמתחם 'חודורוב', בשעות 09:00 עד 16:30. ביום רביעי מהשעה 10:00 ועד 18:00.
החנייה חינם.

המכירה לבעלי מנוי, לכל השערים על ידי טעינת המנוי במקום – יש להגיע מצוידים במנוי.
תשלום במזומן או באשראי במקום בלבד – לא ניתן לקנות כרטיס בטלפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 08:58 
מישהו יודע באיזו שעה המשחק?
בפייסבוק פרסמו שמונה וחצי. באופ"א רשום שמונה. העמותה אומרים שמונה.

*עריכה: עכשיו ראיתי שבפייסבוק הודיעו שזה בשמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:39 
התקשרתי עכשיו ללאן.
אמרו לי שם שכבר אי אפשר לקנות כרטיס ב-55 ש"ח, כי זה הסתיים אתמול, ועכשיו המחיר הוא 110 ש"ח.

אז אני מבין שאני בתור מנוי (לא על שמי כי זה דרך "חבר") יכול לקנות כרטיס ב-55 ש"ח בחודורוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:43 
היתי מאד רוצה לדעת כמה כרטיסים במחיר של 110 נמכרו למשחק...
מסקרן אותי לדעת כמה הפועל "הרוויח" מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:44 
זה פשוט יקר ומסורבל מידי להשיג כרטיס למשחק בחמישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הגומלין נגד פנדורי
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:56 
אולי ליובין ידע לענות לך, לפחות הוא הפסיק לדבר ברדיו ככה פחות שמים לב למיותר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:01 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
התקשרתי עכשיו ללאן.
אמרו לי שם שכבר אי אפשר לקנות כרטיס ב-55 ש"ח, כי זה הסתיים אתמול, ועכשיו המחיר הוא 110 ש"ח.

מרגש, לאן עדיין לא סיפקו לי את המנוי שהזמנתי. אני למשחק הזה כבר לא אגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:16 
כשאני שאלתי נאמר לי שהמחיר למנויים יישאר כמו שהוא. אם לא, הטמטום כאן באמת מאיים לשבור את השיא של ההנהלה, וזה די קשה, לפחות בטופ 5. כמה חסרי מושג ניתן להיות, אוסף של חובבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כשאני שאלתי נאמר לי שהמחיר למנויים יישאר כמו שהוא. אם לא, הטמטום כאן באמת מאיים לשבור את השיא של ההנהלה, וזה די קשה, לפחות בטופ 5. כמה חסרי מושג ניתן להיות, אוסף של חובבנים.

במקרה שתיאר אע"ב יש לי הרגשה שלאן עושים דין לעצמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:30 
יהלום אדום כתב:
joshsoos כתב:

במקרה שתיאר אע"ב יש לי הרגשה שלאן עושים דין לעצמם

ואיך נדע? מי יודע? הכל יכול להיות, הם הרי ממילא גנבים, וההנהלה שלנו זה אוסף חובבנים שבאסטה בשוק זו מחמאה עבורם. אבל אם מ8000 מנויים היו צפויים להגיע אחוז די גבוה, נאמר 70/80, אם זה נכון זה יורד בלא מעט ואז אני בספק אם יהיו 5000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
היתי מאד רוצה לדעת כמה כרטיסים במחיר של 110 נמכרו למשחק...
מסקרן אותי לדעת כמה הפועל "הרוויח" מזה.

גם אני ... :ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:46 
אפשר לקנות כרטיס בקופות ביום המשחק למי שאין מנוי/עמותה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
לפי ההודעה של עמותת האדומים לגבי פרטי המכירה, לא היה שום אזכור לזה שהמחיר אמור לקפוץ ביום שלישי לבעלי מנויים. זה נשמע לי כמו סתם בורות של הפקיד שדיברת איתו במקרה הטוב, או ניסיון מודע "לעקוץ" במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
הבהרה: המחיר נשאר כשהיה, כנ"ל למנויים.

הדבר הובהר גם ל'לאן', שמודעים לכך, כנראה מדובר בבלבול נקודתי של אחד מהפקידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:03 
מה אתם לא דואגים רק לחברי עמותה?!???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:
הבהרה: המחיר נשאר כשהיה, כנ"ל למנויים.

הדבר הובהר גם ל'לאן', שמודעים לכך, כנראה מדובר בבלבול נקודתי של אחד מהפקידים.

"תודה רבה" על ההבהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 313 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: