תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 07:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אופ״א / פיפ״א- דיבורים לחוד ומעשים לחוד
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
למיטב זיכרוני פיפ"א ואופ"א אמורים להילחם בגזענות (מה שלא קורה)
וציונות היא תנועה של יהודים אבל יש הרבה ציונים שאינם יהודים, ככה שהוא לא אמר שום דבר גזעני
לדוגמא, אין לו בעיה עם היהודים האלה:
תמונה
תמונה

מה שאתה אומר זה שציונות היא גזענית.
אם כך כל הרעיון של קבוצת הפועל תל אביב הוא גזעני מהיסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:31 
פיפ"א ואופ"א אמורים לארגן משחקי כדורגל, לא להלחם בגזענות.
זו אחריות מאד מאד שולית אם בכלל שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:31 
האדום הצורר כתב:
בשום שלב סלאח לא ציין את המילה יהודים. זה אתה שהחלטת שיש לו משהו נגד יהודים. שוב, אני בטוח שלא תהיה לו שום בעיה ללחוץ יד לשחקן יהודי שמשחק בקבוצה לא ישראלית. טמטום? אולי. גזענות? לא. חוסר אמונה בזכות הלאומית של יהודים על שטחי א"י לא הופך מישהו לגזען.

עוד רציונליזציה בשקל. אתה חלש מאוד בלוגיקה וגם בהבנת הנקרא (איפה בדיוק "החלטתי" שיש לו משהו נגד יהודים?). הניסיון שלכם להתמקד ב-"האם הוא אמר יהודים" הוא פתטי. מה זה בכלל משנה?
הנקודה היא ששנאה ואפליה על בסיס לאומי נחשבת אצלכם לגזענות אך ורק בצד אחד. סלאח לא שאל את דעותיו הפוליטיות האינדיבידואליות של כל שחקן מכבי ובירר מי ציוני יותר ומי פחות, מי הצביע לאיזו מפלגה ומי תומך באיזה משטר. הוא פסל את כולם כי הם ישראלים. הוא גזען לכל דבר ועניין לפי ההגדרה שאתם משתמשים בה השכם והערב.

שוב, הרציונליזציה שלך פתטית ולא עומדת בשום סטנדרט לוגי. בפעם הבאה שאוהדי בית"ר שרים מוות לערבים - "חוסר אמונה בזכות הלאומית של ערבים על שטחי ארץ ישראל לא הופך מישהו לגזען"
פחח

או שתשתמש במושג הזה בצורה עקבית או שתמצא מונח חדש. זה לא עובד באמצע.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 05 אוגוסט 2013, 13:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:32 
הוא לא אומר שציונות היא גזענית. הוא רק אומר שציונות שונה מיהדות. אני למשל לא ציוני אבל עדיין אזרח ישראלי. ציונות זו צורת מחשבה, לא מוצא.
פז, מי שחי בישראל, במדינה ציונית, יהיה ברוב המקרים ציוני. אין פה איזו הכללה גזענית חסרת לוגיקה.
וההשוואה לבית"ר מטופשת, בדיוק כי אלו אנשים שפוסלים מישהו על רקע דתו/מוצאו בלי שום קשר למקום ממנו הוא מגיע. הבחור לא רוצה לשחק מול ישראלים. אין לו שום בעיה עם יהודים. זה כמו (להבדיל וכו') אנשים שלא רצו לקנות מכוניות גרמניות אחרי מלחה"ע ה-2.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 05 אוגוסט 2013, 13:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
הוא לא אומר שציונות היא גזענית. הוא רק אומר שציונות שונה מיהדות. אני למשל לא ציוני אבל עדיין אזרח ישראלי. ציונות זו צורת מחשבה, לא מוצא.

סתם שאלה, אם אתה לא מאמין בזכות שלך כמיעוט להגדרה עצמית בישראל, אז איך זה מסתדר לך עם כן לחיות בישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:39 
האדום הצורר כתב:
פז, מי שחי בישראל, במדינה ציונית, יהיה ברוב המקרים ציוני. אין פה איזו הכללה גזענית חסרת לוגיקה.
וההשוואה לבית"ר מטופשת, בדיוק כי אלו אנשים שפוסלים מישהו על רקע דתו/מוצאו בלי שום קשר למקום ממנו הוא מגיע. הבחור לא רוצה לשחק מול ישראלים. אין לו שום בעיה עם יהודים. זה כמו (להבדיל וכו') אנשים שלא רצו לקנות מכוניות גרמניות אחרי מלחה"ע ה-2.

שמע, עד עכשיו חשבתי שסתם יש לך בעיה של רציונליזציה, אבל עכשיו הכתרת את עצמך סופית כטיפש (הרציונליזציה שלך כל כך גרועה ומטופשת).
כל אות שאני משקיע עליך מיותרת.
כל טוב ובהצלחה.

לאנשים עם שכל בקודקוד - השנאה של סלאח לישראלים היא שנאה על בסיס לאומי. השנאה של אוהדי בית"ר לערבים היא שנאה על בסיס לאומי.
זו אותה שנאה. זו אותה אפליה. זו אותה הכללה.
אם אתם רוצים להשתמש במונח "גזענות" תעשו את זה בצורה עקבית. לפי ההגדרה שלכם, סלאח הוא גזען. אם ההגדרה לא מוצאת חן בעיניכם, סבבה, אבל אז גם אוהדי בית"ר לא גזענים. תפסיקו לעשות מחטף לשפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:43 
אם הבחור רואה את מכבי כמייצגת של "משטר" או צורת משטר שהוא מתנגד אליו, זה לא הופך אותו לגזען.
וגם אם תמשיך לקרוא לי טיפש לא תהיה יותר צודק.
ברגע שהוא לא ילחץ את היד של מישהו בגלל יהדותו אני אשתכנע שהוא גזען. כל עוד הוא מתעלם מישראלים הוא במקרה הכי גרוע בן אדם לא מנומס.
והמילה "אחרי" בהודעה הקודמת שלי הייתה צריכה להכתב מבחינה לוגית כ"בזמן". עמך הסליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 13:55 
האדום הצורר כתב:
אם הבחור רואה את מכבי כמייצגת של "משטר" או צורת משטר שהוא מתנגד אליו, זה לא הופך אותו לגזען.
וגם אם תמשיך לקרוא לי טיפש לא תהיה יותר צודק.
ברגע שהוא לא ילחץ את היד של מישהו בגלל יהדותו אני אשתכנע שהוא גזען. כל עוד הוא מתעלם מישראלים הוא במקרה הכי גרוע בן אדם לא מנומס.
והמילה "אחרי" בהודעה הקודמת שלי הייתה צריכה להכתב מבחינה לוגית כ"בזמן". עמך הסליחה.

"אם הבחור רואה את בני סכנין כמייצגת של "משטר" או צורת משטר שהוא מתנגד אליו, זה לא הופך אותו לגזען."

אני אנסה פעם אחרונה, למרות שברור שאני מדבר לקיר.
שוב, הבעיה עם הרציונליזציה שלך זה פשוט חוסר עקביות. הרי גם שנאה לערבים היא לא שנאה על בסיס הגזע השמי שלהם (מן הסתם) וכבר מזמן אין קשר בין "גזענות" לבין "גזע". אתה נתפס כל הזמן לעניין של "יהודים" כאילו זו ה-"גזענות" היחידה, אותה "גזענות" במובן של תורות גזע על נחיתות גנטית של עמים. אבל זו כבר מזמן לא ה-"גזענות" המודרנית שכל ה-"ליברלים" משתמשים בה השכם והערב כדי להרגיש עליונים ומוסריים. השנאה הלאומית משני הצדדים היא כבר מזמן לא "גזענות" במובן של הרייך השלישי. היא שנאה בראש ובראשונה על בסיס לאומי ולא על בסיס גזעי. הבעיה היא הצביעות וחוסר העקביות. אם עדכנתם את המונח "גזענות" כדי להכליל שנאה מכלילה ומפלה על בסיס לאומי (והאמת שבימינו משתמשים במונח הזה כמעט לגבי כל שנאה ואפליה לקבוצות מיעוט, עם מעט מאוד קשר ל-"גזע" קלאסי), סבבה. ואז סלאח גזען וחלק נכבד מאוהדי בית"ר גזענים. אם לא, וגזענות היא אך ורק כזאת במובן הקלאסי, של תורות גזע על נחיתות גנטית ועניינים, אז אין דבר כזה יהודי גזען כלפי ערבים בכלל (אנחנו מאותו "גזע" לא?). אבל אתה צריך לבחור. כרגע לא הולך לך עם כל הרציונליזציות, זה לא משכנע אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 14:01 
אתה מתיש אותי. אבל אני אחזור שוב. אם הייתה מדינת פלסטין, ואוהדי בית"ר היו מתנגדים לנוכחות שחקן פלסטינאי אצלם בקבוצה, מעצם ההתנגדות שלהם לרעיון לאומי פלסטיני בשטחי א"י, אבל מקבלים בברכה ערבים אחרים, הם לא היו גזענים, סתם אנטי פלסטינאים. כשהם מתנגדים לנוכחות של כל שחקן ערבי או מוסלמי בבית"ר הם גזענים. הבעיה בהשוואה שלך היא שאין שום מקרה מקביל למדינת ישראל במדינות ערב. למרות זאת, אם אישה הייתה מסרבת ללחוץ ידיים של שחקני קבוצה שמייצגת את ערב הסעודית בטורניר בינלאומי בגלל קיפוח זכויות הנשים בערב הסעודית הייתי יכול להבין אותה. זה לא היה הופך אותה לגזענית.
ד"א, אני לא אומר שאני מסכים עם הבחור או עם הגישה שלו. נשמע כאילו הוא מכיר בלאומיות פלסטינית אך לא בלאומיות יהודית. זה עדיין לא הופך אותו לגזען, סתם לבחור קצת אטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 14:15 
שבתאי יחבס כתב:
העצוב פה זה אתה חביבי

אולי לא הבנתי אותך נכון
אתה גאה מהיותך ישראלי יהודי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
אין לי כוח לקרוא את כל ה4 עמודים האלו.
בכל מקרה, נכון לעכשיו לסלאח עדיין לא ראיתי שנפלטה אף הערה גזענית מהפה שראויה לתגובה מצד פיפ"א. אין ספק שהוא זרק כמה דעות פוליטיות נחרצות שעלולות לעצבן לא מעט אנשים, אבל גזענות לא יצאה לו מהפה, ככה שאני לא רואה סיבה להעניש אותו.
ואם הייתי מצפה מפיפ"א להעניש בחומרה כל אדם שמתבטא בצורה גזענית סביב הכדורגל במסגרת כלשהי, הקהל של מכבי אמור להיות מורחק מהמגרש מחר הרבה לפני סלאח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
FEZ, גזענות נעוצה במאפיין שאין לך שליטה עליו.
עכשיו תמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 14:25 
נראה לי שמה שהצורר מנסה לומר שלא בטוח שמי שמסרב לנסוע לסין בגלל מה שהיא עושה לטיבט, או למי שלא יהיה, הוא בהכרח גזען.

אני באופן אישי חושב שהוא מטומטם גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 14:29 
מאיפה הצורך הקמאי הזה בהקבלה? זה לא מקביל ולא היה מקביל מעולם. השנאה והסלידה מערבים היא ממש לא רק על בסיס טריטוריאלי ולאומי.
תקרא קצת אדוארד סעיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 14:33 
19 - לא לנסוע לסין זה סבבה. לא ללחוץ ידיים לשום סיני, להתבטא נגד סינים ולהביע שנאה לסינים כעם - זה סיפור אחר. לא יודע אם הוא ״גזען״ אבל לפי השימוש פה במילה בדרך כלל הוא בהחלט כזה (ואני לא בטוח שאני מסכים עם השימוש הזה במקרים האלה). זו ההקבלה ולא אחרת.

אדום נחמד - השטות הזאת שכתבת זו אקסיומה? אתה זה שנותן הנחות יסוד לדיונים ולא סיפרו לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מאיפה הצורך הקמאי הזה בהקבלה? זה לא מקביל ולא היה מקביל מעולם. השנאה והסלידה מערבים היא ממש לא רק על בסיס טריטוריאלי ולאומי.
תקרא קצת אדוארד סעיד.

והשנאה לציונים לא קשורה לקריקטורות האנטישמיות בעיתונות במצרים עם כל הסממנים ויותר שהיו בזמן גבלס, תכניות הטלויזיה לילדים שעודד מנשה המצרי מדבר על היהודים המטונפים ועל הילדים שלהם,ובכלל, הקשר של כלל המסולמים בעולם לנושא הפלשתינאי, לא מבוסס על העובדה שהם מאותה דת.
מדינה פלשתינאית לא צריכה, אלא חייבת לקום, חייבת. אבל אם אתה חושב שכמו שציינת מקודם זה קשור לעניין שמדינה פלשתינאית עוד לא קמה, אני בספק איך הדברים שציינתי מקודם שקשורים לדת ,והאשמה של אחר במדינות כושלות כמעט בכל הבחינות, יפסיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אופ״א / פיפ״א- דיבורים לחוד ומעשים לחוד
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 14:36 
Fez כתב:
19 - לא לנסוע לסין זה סבבה. לא ללחוץ ידיים לשום סיני, להתבטא נגד סינים ולהביע שנאה לסינים כעם - זה סיפור אחר. לא יודע אם הוא ״גזען״ אבל לפי השימוש פה במילה בדרך כלל הוא בהחלט כזה (ואני לא בטוח שאני מסכים עם השימוש הזה במקרים האלה). זו ההקבלה ולא אחרת.

אדום נחמד - השטות הזאת שכתבת זו אקסיומה? אתה זה שנותן הנחות יסוד לדיונים ולא סיפרו לי?

יכול להיות שהוא גזען, הוא בכל מקרה אידיוט ולא מישהו שבוער לי להגן עליו.

אם ישראלי שמתנהג ככה איכשהו בעקיפין משפיע עלי, בקטע של איך רואים גם אותי בעולם, אז ההגעה או אי ההגעה שלו הן כלום בשבילי גם ככה. למי איכפת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 14:40 
גביזון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
תקרא קצת אדוארד סעיד.

והשנאה לציונים לא קשורה לקריקטורות האנטישמיות בעיתונות במצרים עם כל הסממנים ויותר שהיו בזמן גבלס, תכניות הטלויזיה לילדים שעודד מנשה המצרי מדבר על היהודים המטונפים ועל הילדים שלהם,ובכלל, הקשר של כלל המסולמים בעולם לנושא הפלשתינאי, לא מבוסס על העובדה שהם מאותה דת.
מדינה פלשתינאית לא צריכה, אלא חייבת לקום, חייבת. אבל אם אתה חושב שכמו שציינת מקודם זה קשור לעניין שמדינה פלשתינאית עוד לא קמה, אני בספק איך הדברים שציינתי מקודם שקשורים לדת ,והאשמה של אחר במדינות כושלות כמעט בכל הבחינות, יפסיקו.

אני חושב שהשיח על האוריינט, כמו על היהודי (ואצל חלקנו זה גם וגם ) "הועשר" ברבות השנים ברכיבים רציונאליסטיים, אבל זה לא היסוד של העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 15:24 
19 כתב:
עדיין לא נזכרתי איך מועדון כמו בית"ר נענש.
אופ"א לא צבועים, גזענות על הזין שלהם, מכל המינים.

ההתבכיינות ותחושת הקורבן הזו היא די עלובה.

יש הבדל משמעותי מבחינת המעורבות של אופ"א במה שקורה בליגות המקומיות, לבין מפעל הדגל שלה - ליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 15:40 
א. לא נכון. הגופים האלה יכולים להוריד חוקים שיחייבו ליגות מקומיות.

ב.בית"ר שיחקה גם באלופות בשלב הזה, כקבוצה שלא משתפת ערבים. אין לזה גבול. יבוא מוסלמי ויגיד לך שקבוצה כזו צריכה להיות פסולה מלהשתתף במפעלים אירופאים. מה תגיד לו?

אלה גופים שמארגנים משחקים, הם בכלל לא צריכים להתעסק עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 15:42 
שישים גול ומרוב ההתרגשות שהוא זיין את ״האויב הציוני״ יקבל דום לב וימות על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 15:52 
איך אתם מנתחים כל דבר, שלו בעצמו אין מושג. כאילו שיש לו מושג מה זה ישראל, מה זה יהודי, מה זה ציונות ומה זה כיבוש. סתם שטוף מוח פרימיטיבי שבא לספק את התקשורת שלו. שיהיה לו בהצלחה מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 16:10 
alachover כתב:
איך אתם מנתחים כל דבר, שלו בעצמו אין מושג. כאילו שיש לו מושג מה זה ישראל, מה זה יהודי, מה זה ציונות ומה זה כיבוש. סתם שטוף מוח פרימיטיבי שבא לספק את התקשורת שלו. שיהיה לו בהצלחה מחר.

אותו דבר אתה יכול להגיד על סתם אוהד בית"ר. זה לא משנה את העובדה שהוא צריך להיענש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 16:14 
אני דיברתי על הניתוחים למעלה- למה הוא מתכוון, אם יש לו בעיה עם נטורי קרתא, וכו. רבאק מגזימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 17:06 
19 כתב:
א. לא נכון. הגופים האלה יכולים להוריד חוקים שיחייבו ליגות מקומיות.

ב.בית"ר שיחקה גם באלופות בשלב הזה, כקבוצה שלא משתפת ערבים. אין לזה גבול. יבוא מוסלמי ויגיד לך שקבוצה כזו צריכה להיות פסולה מלהשתתף במפעלים אירופאים. מה תגיד לו?

אלה גופים שמארגנים משחקים, הם בכלל לא צריכים להתעסק עם זה.

הם יכולים, אבל יש הבדל גדול ברמת המעורבות והענין שלהם בין הליגה המקומית לבין ליגת האלופות, שהיא ספינת הדגל של אופ"א.

לגבי בית"ר - לא חושב שהדוגמה נכונה. המקרה של סלאח הוא התנהגות הפגנתית והצהרות מפורשות על רקע המשחק עם מכבי. אני מבטיח לך שאם שחקן כלשהו של בית"ר היה מתבטא בצורה כזו בסיטואציה דומה, אופ"א הייתה נכנסת באם אמא של בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 17:12 
עזוב, זה לא רציני
מילא הוא לא היה מגיע, למרות שהיו ממציאים שהוא חולה בטח.. הוא כאילו אמר משהו "במסגרת ליגת האלופות"? זה מטופש.
כששאלו את גאסקוין אם יש לו משהו לומר לעם הנורבגי לקראת המשחק עם אנגליה, אז הוא אמר "כן, שיזדיינו הנורבגים". אין מה לגופים האלה להתעסק בשטויות כאלה.

כשגופים כאלה, כולל התאחדויות, מתעסקים בזה, זה לטאטא את הלכלוך מתחת לשטיח. הבעייה היא לא שאנשים מתבטאים ככה בהקשר של הכדורגל, הבעייה היא שזה מה שהם חושבים. זה שהם ישתקו בנושא הזה בתחום הכדורגל לא ייתן כלום. גם הוא וגם בית"ר, אין ביניהם הבדל גדול אם בכלל בעיני. זה לא שאני מגן עליו. זה עניין של חינוך, ואם צריך משטרה ובתי משפט.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 05 אוגוסט 2013, 17:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
or_5 כתב:
שבתאי יחבס כתב:
העצוב פה זה אתה חביבי

אולי לא הבנתי אותך נכון
אתה גאה מהיותך ישראלי יהודי ?

לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 17:23 
בקיצור הלוואי ושחקן של מכבי ייכנס באמ אמא שלו וכתוצאה מזה יראה את הכרטיס האדום לאור תשואות הקהל,
ושסלאח ישבור את הרגל כתוצאה מאותו תאקל.

ושמכבי תעוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
alachover כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 17:58 
כואב כמה שינאה יש כאן.
אני מבין שכאוהד הפועל האנטרס שלי זה שמכבי יפסידו אבל כשאדם בא ומכליל אותי איתם ובטח ובטח לא היה לוחץ את ידי (אולי בהסתר או באיזה אירוע שלום שבטח לא יהיה) אני לא יכול להיות בעדו ואני לא יכול לרצות שיהיה מאושר מכך שהוא דופק מישהו .
אני לא שונא אותו או בכלל כל אחד ששונה ממני אבל בטח לא מתאים לי שאדם בה ומפיץ שינאה עלי על בני מישפחתי ,בני עמי או בני מדינתי (אפילו לא יהודים) אדם כזה צריך להענש וניראה לי (לצערי) שמכבי תעניש אותו ובגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: