the worker כתב:
אתם אשכרה מתעלמים מכך שההנחה למנויים היא לא כדי לגרום תחושה טובה לקהל המנויים, אלא בגלל העובדה שמאוד יקר היום להיות אוהד הפועל תל אביב ואין ספק שמי שמוציא כל כך הרבה כסף מכיסו לטובת המועדון, ראוי שתהיה לו הנחה מסוימת. הכיס של רוב האוהדים הוא לא אינסופי.
תשמע, אין שום קשר בין הדברים.
אני חבר עמותה בכדורגל וכדורסל, אני לא מצפה לקבל שום הטבה על עצם היותי כזה. בכדורסל זה נותן לי להנות מהזכות של קיום הקבוצה והרגשת שייכות שלא קיימת באף מקום אחר. ובכדורגל כולי תקווה שהעמותה תדאג לאינטרסים של הפועל, תפנה מקום שיגיע רוכש, ותחפש רוכש כמטרה להבראת הקבוצה ומחשבה מקצועית, אני בוחר לתת לה את הקרדיט הזה עם המון ביקורת עליה. מה שכן כל הטמטום שנוצר עם כל הקבוצות:לא חבר עמותה, כן חבר עמותה, לא מנוי, כן מנוי, לא חבר עמותה אבל מנוי, לא מנוי אבל חבר עמותה, מיותר לחלוטין. אם יש מישהו שצריך לקבל הטבה אלה מנויים ותיקים, ללא שום ספק בכלל.
אבל, אין קשר בין זה המחיר השערורייתי למשחק הזה, בשלב, הזה, במסגרת הזאת. נראה כבר כמה קהל יגיע למשחק, ונראה כמה הצעד הזה היה "חכם". יורים לעצמנו ברגל. ואני לא מדבר עלך מחיר כזה שיכל להביא אוהדים פוטנציאלים לעתיד, אבל מחשבה על העתיד וההתנהלות בהפועל זה משהו זר לחלוטין.
לחדש חברות ב2 העמותות יחד לאחר הנחה של 20 ש"ח יוצא לי 580 ש"ח. אם הם חושבים שאשלם גם מחיר כזה למשחק בשלב הזה הם חיים בטמטום ניהולי לחלוטין.
במחיר הנכון היו באים למשחק עוד כמה אלפים.