תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אנתוני גודס סיכם בחולון
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 23:19 
יובל כתב:
על מה מבוססת המחשבה שהשקעה בנוער תשתלם לטווח הארוך? היה איזשהו מחקר או בדיקה מעמיקה לפני שהגיעו למסקנה הזאת, או שפשוט פעלו אוטומטית לפי האקסיומה (הדי מטופשת) שהשקעה בנוער = רווח בטווח הארוך?

ההשקעה בנוער היא השקעה באוהדים. אנחנו מאמינים שמייצרים לא מעט אוהדים דרך מחלקת הנוער.
בנוסף, אנחנו מאמינים שמחלקת נוער טובה שמייצרת שחקנים טובים יכולה לקדם קבוצה בטווח הארוך ולא חסרות דוגמאות לכך. אם תרצו תשובות מפורטות אפשר בשמחה באסיפת החברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 06:46 
אני כל כך שמח שזו הדרך שנבחרה
ציטוט:
הדרך שבה ההנהלה הזו בחרה (והיא לא מסתירה את זה) היא בניה לטווח הארוך - השקעה במחלקת הנוער, בניית מועדון שכמעט התרסק, קיום וחיזוק עמותת אוהדים והשקעה בצוות מקצועי שאנחנו מאמינים שהוא בין הטובים בארץ והמקצועניים ביותר שמתאים לסטנדרטים שמועדון כמו הפועל תל אביב שואף אליו.

ציטוט:
ההשקעה בנוער היא השקעה באוהדים. אנחנו מאמינים שמייצרים לא מעט אוהדים דרך מחלקת הנוער.
בנוסף, אנחנו מאמינים שמחלקת נוער טובה שמייצרת שחקנים טובים יכולה לקדם קבוצה בטווח הארוך ולא חסרות דוגמאות לכך

:ROSE: :COMMY: :hapoel:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 09:35 
ראצ'ו כתב:

קודם כל, כמו שכבר אמרתי זה פחות מ-400 אלף דולר.
ולעניין עצמו - אתה בהחלט צודק. אפשר היה לוותר על קיום מחלקת הנוער (דבר שאתה תומך בו), להמנע מהשקעה בתשתיות, באקדמיה, לא להביא צוות מקצועי איכותי ומוביל ולהקצות עוד 100 אלף דולר לזרים.
אבל הדרך שבה ההנהלה הזו בחרה (והיא לא מסתירה את זה) היא בניה לטווח הארוך - השקעה במחלקת הנוער, בניית מועדון שכמעט התרסק, קיום וחיזוק עמותת אוהדים והשקעה בצוות מקצועי שאנחנו מאמינים שהוא בין הטובים בארץ והמקצועניים ביותר שמתאים לסטנדרטים שמועדון כמו הפועל תל אביב שואף אליו.
עכשיו, יכול להיות שאנחנו לא גאונים גדולים, יכול להיות שהדרך שבחרנו היא לא נכונה, יש בחירות בעוד 7 חודשים ואפשר לבחור בדרך אחרת (ואני לא ציני).
ובלי קשר אינקוגנטיו - אין כסף, ואני זוכר מי היו הראשונים שהתנגדו להבאתו של דורון הרציקוביץ' בזמנו. אז זו קטנה גדולה מאוד להגיד "יש כסף" כשאין את האחריות לדאוג שיהיה את אותו הכסף.

ידעתי למה אני לא רוצה להגיב לזה...

ראצ'ו,

קודם כל , הערה כללית - אני כתבתי דברים ענייניים ולא תקפתי אותך ו/או חברי הנהלה אחרים. אני מציע שתשמור על הקו הזה גם, זה יהיה יותר כיף לכולם.

לענין :

אני כתבתי משהו אחד ואתה ענית על הרבה דברים אחרים.

א. אם התקציב הוא פחות מ 400 אלף דולר זה רק מחזק את האמירה שזרים הם סדר העדיפות האחרון שלנו.

ב. לא היתה לי טענה ו/או אמירה לגובה התקציב - דיברתי על חלוקת העוגה במסגרת התקציב הקיים.

ג. לא אמרתי שאני נגד קיום מחלקת נוער. להיפך, אני בעד מחלקת נוער. אני נגד מחלקת נוער שיוצרת גירעון ( אגב, לא אני המצאתי שהיא יוצרת גירעון, להבנתי רמי כהן אמר את זה בצורה ברורה באסיפה האחרונה ). אני בספק אם כל מחלקות הנוער בארץ יוצרות גירעון תיפעולי.

ד. הלוואי שסך ההשקעה העודפת שלנו במחלקת הנוער, האקדמיה ועלות הצוות המקצועי (לעומת צוות מקצועי בקבוצות בעלות תקציב דומה או קצת גדול משלנו) היה רק 100 אלף דולר.

ה. התיזה שגורסת שהשקעה במחלקת נוער מייצרת אוהדים היא תיזה מעניינת אבל היא לא בהכרח נכונה :
בני השרון ( או בני הרצליה בשמם הקודם ) הם בעלי מחלקת נוער בהיקף גדול פי כמה מהפועל תל אביב, כבר יותר מ-20 שנה. לא ראיתי שיש איזשהי עליה בכמות המנויים ו/או האוהדים שלהם.

ו. לגבי הרציקוביץ - למרות שזה לא הנושא - אני עדין עומד מאחורי דעתי שההסכם עם הרציקוביץ היה רע עבור הפועל תל אביב (למיטב זכרוני גם אתה לא היית בעדו, אם נדייק בעובדות). תוספת התקציב שהיתה נוצרת לקבוצה לא הצדיקה לטעמי את הויתור על השליטה בצורה כל כך גסה. אגב, לדעתי שותף גם היועץ המשפטי של המועדון.
אני לא נגד הכנסת בעלי הון באופן כללי , ההיפך מכך. הכל כמובן ענין של מי ובאיזה תנאים - אם היה מגיע אלינו אורי אלון כמו בהפועל ירושלים ומקפיץ את התקציב לרמה אחרת ממה שהוא יכול להיות בלעדיו, בהחלט הייתי תומך בזה.

לסיכום - זכותך לחשוב שבסדרי העדיפויות עדיף קודם כל להוציא את הכסף שיש על נוער, מאמן ושחקנים ישראלים , וזכותי לחשוב בצורה שונה.
שאר קבוצות הליגה חושבות אגב כמוני.

שלום ושבת שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 09:47 
יש לי תשובות ענייניות יותר לתת עם תשובות על תקציבים וכו' אבל מעדיף שהתשובות ינתנו מחר באסיפת החברים ולא בפורום פתוח. וכולנו נגד מחלקת נוער שמייצרת גרעון, בגלל זה אנחנו פועלים כל הזמן כדי לתקן את המצב הזה, אבל זה לא קורה ברגע.
ולעניין הרציקוביץ' אני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 10:03 
ובלי קשר - רמי ענה טוב ממני בפורום העמותה. אתם מוזמנים להכנס ולקרוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ובלי קשר - רמי ענה טוב ממני בפורום העמותה. אתם מוזמנים להכנס ולקרוא.

נראה לי שכדאי להביא את התגובה גם לפה כי היא תפתור הרבה מהויכוחים לגבי סדרי עדיפויות וחלוקת העוגה.
משמח לקרוא על ההיגיון הבריא והנכון מאחורי הרכבת הסגל שבבסיסו עומד עיקרון אחד פשוט של היצע וביקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד חשוב להשקיע בנוער, מצד שני צריך להכיר בעובדה שלא בטוח שאתה תקטוף את הפירות אם תוציא שחקן נוער מצויין, יכול להיות שגידלת שחקן אדיר רק בשביל לעשות סקאוט ועבודה למכבי. זו לצערנו המציאות, וכל עוד זה לא ישתנה צריך להבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 12:45 
גביזון כתב:
מצד אחד חשוב להשקיע בנוער, מצד שני צריך להכיר בעובדה שלא בטוח שאתה תקטוף את הפירות אם תוציא שחקן נוער מצויין, יכול להיות שגידלת שחקן אדיר רק בשביל לעשות סקאוט ועבודה למכבי. זו לצערנו המציאות, וכל עוד זה לא ישתנה צריך להבין את זה.

שחקן שגדל אצלך יש לך זכויות עליו עד גיל 24 או 26 לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 20:12 
גודס בפייסבוק
ציטוט:
The adventures of Ratchet Man will continue in Israel w Holon. I thank God for the opportunity to play another year. I'm with a new team but I'd to thank of the fans from last year for their support it was truly an amazing year. Thanks to family and friends stay in my corner. I truly appreciate all the support.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: