תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 05:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לאן- הגיעו מים עד נפש! החלטתי לתבוע.
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 16:54 
כמו שכתוב בכותרת. אני סובל מהשירות הגרוע שלהם בכל פעם שנדרש להזמין מנוי/ כרטיסים. נמאס לי מכל המאפיה שמתנהלת שם והגרוע מכל הוא שהם גובים עמלה של 10% על כרטיסים ועוד 15 ₪ "דמי טיפול", כשהדבר היחידי שאני מקבל מהם זה עצבים. נכון להיום, למרות שעשיתי מנוי, לא קיבלתי אותו ואני לא יודע אם אוכל לראות את המשחק באצטדיון בגלל החלמאות.
חבריי העמותה מסתתרים מאחורי המשפט "טביב חתם איתם הסכם ואין מה לעשות", במקום לנסות לעזור ולייעל תהליכים, או לחליפין לבטל את העסקה מולם החל מהעונה הבאה, עקב שירות לקוי/ חוסר שירות מצידם, דבר שמהווה הפרה בסיסית של כל הסכם.
החלטתי להגיש תביעה אישית נגד משרד הכרטיסים על כל הפארסה שמתרחשת מולם בתקופה האחרונה ובכלל. ממליץ לאנשים לקחת יוזמה ולפעול כמוני- רק ככה דברים יתחילו לזוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לאן- הגיעו מים עד נפש! החלטתי לתבוע.
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
:BOW: כל הכבוד בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לשאול על איזה סעיפים אתה מתכנן לתבוע?
על איזה חוק הם עברו?
גם אני כמו כולם סובל מהשירות, אבל לא יותר בלאן מאשר כל חברה אחרת..
אולי על העיכוב בקבלת המנויים.. אבל נשמע לא סביר לתבוע על עמלות.. זה לא חוקי לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:12 
אדום נחמד כתב:
אפשר לשאול על איזה סעיפים אתה מתכנן לתבוע?
על איזה חוק הם עברו?
גם אני כמו כולם סובל מהשירות, אבל לא יותר בלאן מאשר כל חברה אחרת..
אולי על העיכוב בקבלת המנויים.. אבל נשמע לא סביר לתבוע על עמלות.. זה לא חוקי לדעתך?

יש עמלות שלקחו נגיד שנה שעברה והן לא חוקיות, עובדה שאנשים ביקשו את הכסף בחזרה הם קיבלו מהר מאוד.

מקווה שתעשה תביעה ייצוגית של כמה אוהדים ביחד ובשם כל האוהדים ושיצטרפו אליך עוד אנשים.

תחפש אנשים ששנה שעברה חייבו אותם בעמלות שיקריות והם קיבלו את הכסף בחזרה אחרי שהאשימו אותם שלקחו עמלה לא חוקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:14 
Asafas כתב:
כמו שכתוב בכותרת. אני סובל מהשירות הגרוע שלהם בכל פעם שנדרש להזמין מנוי/ כרטיסים. נמאס לי מכל המאפיה שמתנהלת שם והגרוע מכל הוא שהם גובים עמלה של 10% על כרטיסים ועוד 15 ₪ "דמי טיפול", כשהדבר היחידי שאני מקבל מהם זה עצבים. נכון להיום, למרות שעשיתי מנוי, לא קיבלתי אותו ואני לא יודע אם אוכל לראות את המשחק באצטדיון בגלל החלמאות.
חבריי העמותה מסתתרים מאחורי המשפט "טביב חתם איתם הסכם ואין מה לעשות", במקום לנסות לעזור ולייעל תהליכים, או לחליפין לבטל את העסקה מולם החל מהעונה הבאה, עקב שירות לקוי/ חוסר שירות מצידם, דבר שמהווה הפרה בסיסית של כל הסכם.
החלטתי להגיש תביעה אישית נגד משרד הכרטיסים על כל הפארסה שמתרחשת מולם בתקופה האחרונה ובכלל. ממליץ לאנשים לקחת יוזמה ולפעול כמוני- רק ככה דברים יתחילו לזוז.

אם תצטרך עזרה במשהו דבר איתי בפרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:17 
את מי בדיוק אתה תובע? לא קנית את המנוי מלאן אלא מהמועדון. תתבע את המועדון, ואת אוסף הכלומניקים שמנהלים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:25 
מכיר את המושג "יש תמורה בעד האגרה?"

אני הזמנתי מנוי, גם כדי לחסוך כסף וגם כדי לחסוך טרדה. הם גובים ממני דמי טיפול של 15 ₪ על כל הזמנה.
כשרציתי להזמין כרטיסים לגמר גביע לפניי שנתיים ושלוש לי ולמשפחה, נאלצתי לבצע הזמנה פעמיים, כי אסור להזמין יותר מ 4 כרטיסים בהזמנה אחת. כמה עמלות שילמתי? שתיים!
עברו חודשיים, מאז שהזמנתי את המנוי ולא קרה כלום. מכיוון שהם הספקים היחידים ואתה כבול להם, ישנה רמה סבירה של שירות.
לפניי שנתיים קיבלתי את המנוי לפני המשחק הראשון באירופה, הגעתי לאצטדיון וניקבו את המנוי. השנה, לא קיבלתי את המנוי, למרות שעברו חודשיים. לוקחים ממני 20 ₪ עמלה על לחיצת כפתור. ובגלל שלא קיבלתי את המנוי, הייתי צריך להגיע לבלומפילד על חשבוני, כדיי להוציא את הכרטיס. הזמן שאנחנו מבזבזים בטלפון איתם לא שווה כסף?
הבנאדם מחזיק 5 אנשים שמטפלים ב- 19000 מנויים (מקקי ואנחנו), זה נראה לכם הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:26 
joshsoos כתב:
את מי בדיוק אתה תובע? לא קנית את המנוי מלאן אלא מהמועדון. תתבע את המועדון, ואת אוסף הכלומניקים שמנהלים אותו.

אני מזמין מלאן את המנוי ולא מהפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
זה נראה לי חוקי.

ובעיקר נעשה בהסכמתך ובהסכמת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:30 
איזה הסכמה יש מצידי? שיענו אותי עד לקבלת המנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:33 
היום הייתה לי שיחה של 20 דקות איתם.
כל מהות השיחה היא שאני מתעצבן למה המנויים לא אצלי למרות שהזמנתי אותם לפני חודש וחצי ונפרדתי מ-3500 ש"ח!!! למה הם מזלזלם בנו, למה לא אכפת להם מאיתנו ולמה הם לא יודעים לתת שירות כמו שצריך והם מסבירים לי שהמנויים הגיעו באיחור אליהם וזה לא בידיהם.

חוץ מזה הם "עשו לי טובה" כשהם הטעינו לי את המנוי "אני רוצה לעזור לך, כי אני לא רוצה שתפסיד את המשחק ביום חמישי", וגם כשהם קיבלו את ההסבר שאני לא מתכוון לעמוד בתור בבלומפילד כדי לקבל את הכרטיס שלי הם אמרו שאין להם מה לעשות וזה בדואר.

עוד הם אמרו שהמנויים נשלחו בדואר ביום ראשון לפני שבוע. עד כמה שאני יודע, כל דואר נשלח למרכז הארצי בתל אביב ומשם הוא עובר לפי יישובים לדוורים השונים, ככה שהמנויים הגיעו גג ביום שני למרכז בתל אביב וצריכים להגיע לכל המאוחר לבתים ביום רביעי, היום כבר יום ראשון!!! ואני לא היחיד שלא קיבל את המנויים שלו.

נמאס מהזלזול הזה, נמאס מזה שהם לוקחים מאות אלפי שקלים מאנשים ושולחים את המנויים שבוע לפני המשחק הראשון, נמאס מזה שלא אכפת להם מציבור שלם של אנשים, נמאס שהם לוקחים עמלות גבוהות ולא מצדיקים שקל שאני משלם להם.

אני לא יודע מה התהליך של ייצור מנוי מגנטי (מניח שלא יותר מידי מסובך), אבל שווה מאוד למועדון לבדוק כמה עולה לייצר מנויים ואולי הוא ייקח את זה על עצמו, או במינימום להחליף משרד כרטיסים.

* הכותב הוא אחיו של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:46 
פותח האשכול - לצערי הרב לא נראה לי שיש לך עילה לתביעה.
בטח שלא על עניין העמלות שהם חוקיות.
אולי אתה יכול לתבוע על כך שהמנוי לא הגיע אך עדיין לאן פשוט יציעו לך לבטל את המנוי ולהחזיר לך את הכסף.
פשרה שתסכים לה?
(נראה לי שלא...)
בכל מקרה קשה לי להאמין שתצליח בתביעה.
אבל תעדכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:52 
תביעה לא תעזור כאן. הדבר היחיד שיעזור הוא אלפי פניות של אוהדים למועדון בתביעה חד משמעית לעשות סדר עם משרד הכרטיסים שלו, וששניהם יפסיקו לשים זין על כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 17:52 
לירון האדום כתב:
אולי אתה יכול לתבוע על כך שהמנוי לא הגיע אך עדיין לאן פשוט יציעו לך לבטל את המנוי ולהחזיר לך את הכסף.
פשרה שתסכים לה?
(נראה לי שלא...)
אבל תעדכן.

אל תדאג. מבטיח לך שיש לי קייס. יש כאן אי עמידה בזמנים, בזבוז זמן שלי ושל שאר האוהדים, עוגמת נפש וכו'. אל תתייאשו. אני עוד מעט אעלה את כתב התביעה. מי שמעוניין, שרק ישים את שמו היכן שנדרש ויגיש את זה בבית המשפט בתוספת תשלום אגרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
היה כאן משתמש שבעבר רצה להכניס להם תביעה רצינית.לא ברור מה נסגר עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 18:02 
המשתמש yoavBP תבע אותם על עמלת התרופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 18:04 
Asafas כתב:
לירון האדום כתב:
פשרה שתסכים לה?
(נראה לי שלא...)
אבל תעדכן.

אל תדאג. מבטיח לך שיש לי קייס. יש כאן אי עמידה בזמנים, בזבוז זמן שלי ושל שאר האוהדים, עוגמת נפש וכו'. אל תתייאשו. אני עוד מעט אעלה את כתב התביעה. מי שמעוניין, שרק ישים את שמו היכן שנדרש ויגיש את זה בבית המשפט בתוספת תשלום אגרה.

האם כאשר הזמנת את המנוי, התחייבו תוך כמה זמן יגיע המנוי?
מזה בזבוז זמן?!
בתי משפט לא נוטים מהר מאד לפסוק פיצוים על עוגמת נפש.
ושוב יציעו לך פשרה- ביטול המינוי וכספך יוחזר לך חזרה, האם תסכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 18:07 
לירון האדום כתב:
Asafas כתב:
לירון האדום כתב:
פשרה שתסכים לה?
(נראה לי שלא...)
אבל תעדכן.

האם כאשר הזמנת את המנוי, התחייבו תוך כמה זמן יגיע המנוי?
מזה בזבוז זמן?!
בתי משפט לא נוטים מהר מאד לפסוק פיצוים על עוגמת נפש.
ושוב יציעו לך פשרה- ביטול המינוי וכספך יוחזר לך חזרה, האם תסכים?

יש לי ניסיון קטן בתביעות. הם לא יכולים להסתתר מאחורי המשפט "נחזיר לך את הכסף". הם האופציה היחידה לרכישת מנוי וככזה, הם מחויבים לרמת שירות נורמאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 18:09 
העתק מכתב התביעה. כמובן שאוסיף אישורים לכך (פלט שיחות טלפון, אישור מעסיק ליום חופש וכו'). מי שמעוניין, בבקשה. פרטיי אינם מופיעים, מסיבה מובנת.

2. מיום הזמנת המנוי ועד לרגע זה אני עובר טרטור ועוגמת נפש רבה שנובעת ממחדלים חוזרים ונשנים של הנתבעת, אשר מתקיימים בתחילתה של כל עונת משחקים.
3. בעת הזמנת המנוי, חויבתי בסכום של 15 ₪ בעבור דמי טיפול. למחרת, שוחחתי עם נציגת הנתבעת בטלפון 8780*, בה הובטח לי כי המנוי יגיע לביתי בתוך כשלושה שבועות.
4. בתאריך 25.7.2013 התקיים משחק כדור- רגל במסגרת הליגה האירופית בין הפועל ת"א לקבוצת ברואה מבולגריה. במסגרת רכישת המנוי, הייתי זכאי לכניסה ללא תשלום למשחק זה.
5. כיוון שהמנוי המיוחל לא הגיע עד למועד המשחק, הודיעה הנתבעת כי יש להגיע אל קופות האצטדיון ומומלץ מוקדם ככל שניתן, ע"מ לאסוף את הכרטיס. בכדיי להימנע מטעויות העבר, הגעתי במסגרת יום חופש שלקחתי ממקום עבודתי אל קופות האצטדיון בתאריך ה- 24.7.2013 ואספתי את הכרטיסים.
6. הנתבעת הודיעה כי חל עיכוב בהנפקת המנויים, ואלו ישלחו החל מיום ראשון ה- 28.7.2013 בדואר.
7. עד לרגע כתיבת שורות אלה המנוי לא הגיע ויתרה מכך, מס' הדואר הרשום אשר נמסר לי ע"י הנתבעת אינו קיים במערכות דואר ישראל, לכן איני יודע מתי יגיע, אם בכלל. כל פניה אל משרדיה של הנתבעת כרוכה בהמתנה של כ- 20 דק' עד למענה של נציג שלא מחדש דבר.
8. אבקש לציין כי הנתבעת מטפלת בכ- 20000 מנויי כדורגל, אך משום מה אינה מגדילה את מצבת כוח האדם בתקופה זו (עומדת על מס' נציגים בודדים), למרות שהמחדל קורה בכל שנה מחדש ונמנעת מלהעניק שירות ראוי לאוהדים ששילמו ממיטב כספם בכדיי לראות את קבוצתם ובעצם שבויים שלה.
9. בתאריך ה- 8.8.2013 מתוכנן משחק כדורגל במסגרת הליגה האירופית בין הפועל ת"א לקבוצת פנדורי מרומניה. מחזיקי המנוי זכאים להנחה של 50% על רכישת הכרטיס, אך כיוון שלא קיבלתי אותו עדיין, נאלצתי ליצור קשר עם משרדי הנתבעת, להמתין מעל ל- 20 דק', לבצע את ההזמנה, ובנוסף, לשלם עמלה של 20 ₪, על כרטיס שמחירו הנקוב למנויים הינו 50 ₪.
10. חשוב לציין כי בכל שיחה אל מול נציגיה של הנתבעת (והיו עשרות כאלה), אני נתקל בטענות שונות ובעיקר משונות. אף פעם לא נתקלתי בהתנצלות כלשהיא ותמיד היו אשמים אחרים למחדליה (המכס, הקבוצה וכו').
11. התנהלותה השערורייתית של הנתבעת והעובדה כי אני כלקוח שבוי (אינו מקום אחר בו ניתן לרכוש ולקבל מנוי/ כרטיס שלא דרכה), אבקש מבית המשפט לחייב את הנתבעת להחזיר לי סכום של 35 ₪ בעבור עמלות שנגבו ללא שירות ראוי, 500 ₪ עבור בזבוז זמן ועוגמת הנפש שנגרמה לי כתוצאה מהתנהלותה והוצאות בית משפט.
12. בכבוד רב,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 18:16 
אז ככה אסף:
לגבי סעיף 5 אף אחד לא מנע ממך להגיע ביום במשחק ולאסוף את הכרטיס למשחק (מדוע לקחת יום חופש והגעת ביום אחר?!).
אתה לא יכול לקבוע לבעל עסק כמה עובדים להעסיק ובאיזה תקופה וכמה הוא ישלם להם, זה לא מעניינך.
הם יוכלו להוכיח דיי בקלות לדעתי שהבעיה במנוים לא היתה תלויה בהם אלא במכס\בספק מחו"ל .
עמלת 10% משווי הכרטיס זה בהתאם לחוזה של לאן אל מול הקבוצה, תוספת 15 ש"ח היא על עמלת טיפול (גם שאתה מזמין כרטיס לסרט אתה משלם עמלה).
מדוע שיחזירו לך את העמלה?

ושוב תסלח לי אבל אני מקווה בשבילך שלא תחטוף הוצאות.

*ושלא תבין אותי לא נכון- יש לי ביקורת עד משרד הכרטיסים , אבל לצערי תביעה לא תועיל כאן וספק רב אם תצליח להוכיח שאכן נגרם לך נזק.

בכל מקרה תעדכן.

(עזוב שהדיון שלך יהיה בינואר\פברואר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 18:41 
אם יצטרפו עוד אנשים לתביעה וזה תהיה תביעה של הקהל נגד לאן וכולם יביאו סיפורים אז ללאן לא יהיה סיכוי לצאת מזה.

לאן לוקחים כמלה על כל כרטיס ושאתה מזמין לוקחים לך גם "דמי טיפול" וזה לא חוקי. מחר הקיוסק יקח לי דמי טיפול על הוודקה. מזכיר את הגנבים שלוקחים שקל קירור על קולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 18:44 
אתה כנראה שוכח שלאן הציעו להקדים ולהגיע, בכדיי למנוע עומסים. אם המנוי היה מגיע בזמן, לא הייתי צריך להגיע בכלל והייתי נכנס איתו.
כשיש רק גוף אחד שנותן לך שירות, הוא מחויב למינימום שירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 18:57 
Asafas כתב:
אתה כנראה שוכח שלאן הציעו להקדים ולהגיע, בכדיי למנוע עומסים. אם המנוי היה מגיע בזמן, לא הייתי צריך להגיע בכלל והייתי נכנס איתו.

באמת תודה שהם הציעו להקדים... כאילו לאנשים אין מה לעשות בחיים... עבודה,לימודים,צבא, ילדים או סתם תכננו לטייל בימים האלה.
בהתחלה המנויים היו תקועים במכס... סבבה, עכשיו זה תקוע בדואר, אנשים צריכים לקבל את המנוי שלהם בזמן ולא מעניין אותי מי אשם! עובדה שגם אחרי שהמנויים שוחררו עדיין הרבה לא קיבלו אותם. אני שילמתי על משהו ואני רוצה את מה ששילמתי בזמן! אם היו עיכובים הם הכתובת ואם ההנהלה אשמה שיבואו להנהלה בטענות אני בא אליהם כי קניתי מהם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 18:59 
Asafas כתב:

אני זוכר היטב, הם המליצו שמי שיכול שיגיע לפני.
לא חייבו אותך, אם היית מגיע באותו יום של המשחק לקופות היית יכול לקבל את הכרטיס שלך.

עזוב שטויות, אני לא הסנגור של לאן.
שיהיה לך בהצלחה, מקווה שלא תחטוף הוצאות במידה ולא תצליח להוכיח את תביעתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 19:02 
כולם בכו פה שנים למה לא תובעים את לאן ופתאום כולם אומרים שאי אפשר לתבוע ושאין על מה... וואלה אתם בסדר לא אברבאנל בכלל.

יש לפחות 5 סיבות טובות לתבוע אותם ואם יהיו עוד אוהדים שיצטרפו לתביעה אז לא יישאר ללאן בכלל סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
כולם בכו פה שנים למה לא תובעים את לאן ופתאום כולם אומרים שאי אפשר לתבוע ושאין על מה... וואלה אתם בסדר לא אברבאנל בכלל.

יש לפחות 5 סיבות טובות לתבוע אותם ואם יהיו עוד אוהדים שיצטרפו לתביעה אז לא יישאר ללאן בכלל סיכוי.

לפי מה שאני רואה זה לא כולם..
בעיקר איש אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 19:28 
מי שמעוניין להצטרף, שישלח לי הודעה לפרטי עם שם מלא ותאריך הזמנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 19:30 
Asafas כתב:
מי שמעוניין להצטרף, שישלח לי הודעה לפרטי עם שם מלא ותאריך הזמנה.

אתה מודע לזה שכל מי שמצטרף לתביעה שלך גם יצטרך להגיע באותו יום לדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 19:40 
ידוע. אני בודק מחר מול עו״ד האם יש עילה לתביעה ייצוגית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: