אדום אופטימי כתב:
סימרוטיץ כתב:
אדום אופטימי כתב:
סימרוטיץ כתב:
סתם לידיעה , האם פותח האשכול הוא איש שיווק ? ,האם אתה מהתחום ?
בהחלט ניתן וצריך להתלונן על מחירי הכרטיסים , אבל מרגיז לראות כותרת כזו "שיעור בשיווק" מבלי לדעת חצי פרמטר על הנושא בכלל ועל המשחק הספציפי הזה בפרט .
ידידי,
ונניח שפותח האשכול אינו מבין בשיווק ולא מהתחום. בהחלט קורה שאנשים שאינם מהתחום כותבים דברים נכונים.
האם אתה כותב רק על דברים שבאם מתחום התמחותך/עיסוקך ?
לדעתי לא. כמו שלך יש ראש פתוח , ואתה מרשה לעצמך לכתוב דעתך בנושאים כאלה ואחרים גם הוא עשה כן במקרה הוא גם מאוד צודק.
הבנתי אז בוא נפתח שיעור במסעדנות מבלי שאדע בכלל איך העסק עובד , הרי אני כבר ממוחה ואני יודע את כל הפרמטרים איך להסביר לאנשים אחרים מה זה מסעדנות .
אופטימי עשה לי טובה , אפשר להתלונן וכל אדם חופשי לעצמו להחליט אם המחיר יקר או לא , הוא בטח לא יכול לקרוא לזה "שיעור בשיווק" זה מגוחך .
אין שום פגם בכותרת האשכול.
אין שום פגם שפותח האשכול חושב שזה שיעור בשיווק למרות שהוא לא עוסק בשיווק או אינו תותח בתחום.
ובאשר לפתיח של תגובתך , נו בחיית. מה זה רלוונטי בכלל.
זה רלוונטי , "שיעור בשיווק" בעצם בא ואומר כאילו מי שקבע את המחיר אין לו מושג ומישהו אחר צריך ללמד אותו איך עושים זה נכון , לי קשה לקבל החלטה מבלי לדעת מה הפרמטרים שבגינם החליטו על המחיר הזה , גם אם אני חושב שזה יקר אין לי שום דרך לדעת האם זו טעות שיווקיות או לא , אני יכול לחשוב ככה אני יכול להרגיש ככה , אבל בהחלט לא לדעת .
אין לי בעיה עם פותח האשכול או עם מחשבותיו שלגיטימיות בפני עצמן , יש לי בעיה עם כותרת האשכול .
למען הסר ספק גם לתחושתי המחיר יקר (הוא לא שונה מכל השנים האחרונות) אבל אני בטח לא יודע לומר שהתמחור לא נכון ושיש כאן בעיה שיווקית