תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 11:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דני עמוס
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 22:16 
קולין בינוני מאוד ולעתים גם גורם להתקפי לב

לגבי עמוס , אין ספק שהיו לו ויהיו לו הצלות טובות אבל זה מדד לשוער טיפוסי של ליגת על ולא לשוער של קבוצת צמרת
משוער של קבוצה ברמה של הפועל אני מצפה ליציבות ולמינימום טעויות בנוסף לזינוקים המרשימים.
בעניין הזה אני לא רואה כרגע שלעמוס יש יתרון יחסי על קליימן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
קולין סידר את השער הזה, בכלל הוא עם משחק איום

קולין? שיתק את הלטבי שלהם לגמרי. מה אתה מקשקש?

ודני עמוס :HEART2: :HEART2:

פורום שדים :bang:

הגול התחיל מכדור גובה שקולין פספס והחלוץ שלהם הוריד לניסטור.
חוץ מזה הוא באמת היה טוב (הרבה יותר משני המשחקים הראשונים).

לגבי עמוס, שלושת הכדורים שהוא לקח הם הצלות ענקיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
לפעמים הוא עושה שטויות, לפעמים הוא מגיב באיטיות ובאדישות מעצבנת, לפעמים הוא אוהב להשתעשע יותר מדי עם הכדור ברחבה וברחבת החמש ולפעמים הוא מפספס את הכדור. זה קורה.

אבל, עם שוער אחר אנחנו מסיימים את המשחק הזה לפחות עם 3 כדורים ברשת. הציל אותנו מ3 גולים בטוחים.
אז אכלנו גול בגללו? וגם שבוע שעבר?

לא נורא רבותיי. ממש לא נורא.
יש שוער בשער.

דני עמוס :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 22:27 
לצד ההצלות גם במחצית השניה הייתה לו יציאה פשוט איומה.
זה לא זה.

אבל, אם מישהו חיי בסרט שרן איכשהו יוציא אותו מההרכב הוא יכול לשכוח מזה.
הוא איתנו עד סוף העונה לפחות, תשלימו עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אין להם שום לטבי, יש להם ליטאי ומי ששיתק אותו היה איליץ', קולין היה רע מאוד ב-20 דקות הראשונות, אחר כך השתפר אבל אין ספק שהוא בלם בינוני ואני מחמיא לו.
איליץ' דווקא נתן לי תקווה לאופטימיות כי לפני המשחק הזה משניהם תפסתי פלופים.

לגבי עמוס, טעות מרגיזה, טעות שערוריה, ביזיון, טעות יוטיוב, טעות שלא ראיתי בחיים.
מצד שני הציל אותנו כל המחצית השניה וכיפר עליה.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 01 אוגוסט 2013, 22:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 22:39 
RedFox כתב:
אין להם שום לטבי, יש להם ליטאי ומי ששיתק אותו היה איליץ', קולין היה רע מאוד ב-20 דקות הראשונות, אחר כך השתפר אבל אין ספק שהוא בלם בינוני ואני מחמיא לו.

לגבי עמוס, טעות מרגיזה, טעות שערוריה, ביזיון, טעות יוטיוב, טעות שלא ראיתי בחיים.
מצד שני הציל אותנו כל המחצית השניה וחיפר עליה.

איליץ' כבר 3 משחקים מצוין, לא יודע למה חשבת שהוא פלופ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 23:25 
הוא מאוד לא יציב
וזה בעייתי במיוחד לשוער
אני מקווה שהוא יקבל ביטחון ויתייצב
אבל נראה שזה האופי שלו ידענו גם לפני שהוא בא שמדובר בבחור מוזר
בכל מקרה נראה לי שבן שמעון סומך עליו ומאמין בו ולא נראה את קליימן כל כך מהר
אני מקווה שיהיה בסדר איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 23:36 
אנטיגונה כתב:
הרי אחת הסיבות המרכזיות שלא נתנו לבוריס את המפתחות זה אירופה, כי כמה חשוב להפועל להגיע לשלב הבתים, ואסור להמר על שוער אלא להביא מישהו עם נסיון, שלקח פה אליפות, שיחק במפעל אירופי והמאמן מכיר וסומך עליו.
בקיצור, את עמוס הבאנו בשביל השלב הזה, שלא יקבל גולים של טירון.
וזה מה שאנחנו מקבלים. אז תעזבו אותי עכשיו עם הזמן שצריך לתת וכל הבבל"ת הזה.

זה בדיוק העניין. זמן צריך לתת לבוריס.
את דני עמוס הביאו כי אין זמן. הביאו אותו לתוצאות.

אני בכלל לא קובר אותו אבל צריך לשאול את השאלה האם הוא האיש הנכון להעלות אותנו לבתים כרגע, כשבוריס על הספסל. אין לנו זמן לחכות שהביטחון שלו ישתקם, וכרגע זה מאוד ריאלי שבגלל הגולים השטותיים שהוא חוטף לא נעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
הציל לנו את התחת בסופו של דבר, אשכול באמצע משחק על שחקן הפועל, גועל נפש מה נהיה מהפורום הזה.

הגול שהוא קיבל רשום על שם כל המקטרים ולא עליו. הירידות עליו ?זה מה שגרם לזה. אם לא ישתיקו כאן את העליהום עליו ועל שחקנים אחרים. לא ישאר באמת כלום. אבל חזר לעצמו בכלל השחקנים נלחמו זה מה שחשוב נתנו את התחת שלהם ואנחנו? האוהדים? בושה וכלימה .
בלי שום קשר ודווקא בגלל שתי ההצלות שלו ודווקא שניראה שהוא התגבר? אם היייתי רב"ש ועוד לפני תחילת העונה? הייתי עושה רוטציה בינו ובין בוריס. ככה יהיה לו שני שוערים וככה יכול שישאר בלי אף אחד. הצעתי את זה עוד לפני המשחק הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 23:44 
תגיד בני אתה רציני? אתה באמת חושב ששחקן כדורגל מקצועני צריך להתרגש מביקורות בפורום של הפועל?
יש להם מאמן ופסיכולוג שידאגו להם אפשר לחשוב שקיללו אותם פה או משהו סך הכל אנשים מעבירים דעה על מה שהם רואים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
אל תהיו כמו שהזבל בצד השני, תנו לו את הגב.
יאללה דני :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
תגיד בני אתה רציני? אתה באמת חושב ששחקן כדורגל מקצועני צריך להתרגש מביקורות בפורום של הפועל?
יש להם מאמן ופסיכולוג שידאגו להם אפשר לחשוב שקיללו אותם פה או משהו סך הכל אנשים מעבירים דעה על מה שהם רואים

אני רציני לגמרי. הם חיים ממה שכותבים פה בפורמים ובONE אנשים צעירים עם אגו שביר ופגיע. שילכו לקלל שחקנים במקקי לא אצלנו. הקהל נהפך לבעיה הכי גדולה של הפועל תל אביב.ערמת זייני מוח חסרי מושג וחסרי אחריות. הניצחון על טביב העלה את השתן לכמה אנשים פה. נסתדר בלעדיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:14 
כיפר על הטעות שלו עם שלוש הצלות ענקיות.
זה השוער שרן בן שמעון הולך איתו,לדעתי המעט שאנחנו האוהדים יכולים לעשות זה לתמוך ולא להשמיץ אותו בכל מקום.
להתעצבן על הגול זה מובן ולגטימי,אבל דיי לקבור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
כיפר על הטעות שלו עם שלוש הצלות ענקיות.
זה השוער שרן בן שמעון הולך איתו,לדעתי המעט שאנחנו האוהדים יכולים לעשות זה לתמוך ולא להשמיץ אותו בכל מקום.
להתעצבן על הגול זה מובן ולגטימי,אבל דיי לקבור אותו.

:ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
אלון כתב:

אני רציני לגמרי. הם חיים ממה שכותבים פה בפורמים ובONE אנשים צעירים עם אגו שביר ופגיע. שילכו לקלל שחקנים במקקי לא אצלנו. הקהל נהפך לבעיה הכי גדולה של הפועל תל אביב.ערמת זייני מוח חסרי מושג וחסרי אחריות. הניצחון על טביב העלה את השתן לכמה אנשים פה. נסתדר בלעדיהם.

דני עמוס שחקן שהעיד על עצמו שכדורגל לא מעניין אותו ושהוא לא רואה, לא עוקב ולא מכיר.
זה הבחור האחרון שיתרגש מביקורות ב-0NE, ספורט5 או מפורומים ואני בספק אם הוא מודע להם בכלל.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 02 אוגוסט 2013, 00:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בד"כ כלל הקלישאה ששוער כיפר על גול באשמתו היא די טיפשית. רוב המקרים שנחשבים כ"הצלות" זה בסך הכל זינוקים יפים או בעיטות טובות אבל ששוער חייב לקחת, וזה לא באמת מכפר על ספיגה כמו היום. במקרה הזה, שתי ההצלות האחרונות שלו זה מצבים שאם סופגים מהם, לשוער אין שום אשמה בשער. את הבעיטה של אריק הוא היה צריך לקחת, אבל על הבעיטה השנייה מהקרן אי אפשר היה להגיד כלום אם זה היה שער, ובאחד על אחד רוב המקרים האלה מסתיימים בשער או פנדל ואדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:38 
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:
הציל לנו את התחת בסופו של דבר, אשכול באמצע משחק על שחקן הפועל, גועל נפש מה נהיה מהפורום הזה.

הגול שהוא קיבל רשום על שם כל המקטרים ולא עליו. הירידות עליו ?זה מה שגרם לזה. אם לא ישתיקו כאן את העליהום עליו ועל שחקנים אחרים. לא ישאר באמת כלום. אבל חזר לעצמו בכלל השחקנים נלחמו זה מה שחשוב נתנו את התחת שלהם ואנחנו? האוהדים? בושה וכלימה

לבני המין האנושי יש תכונה משונה שבה הם מייחסים אירועים חיצוניים ותופעות פיזיקליות לכל מיני דברים שוליים בחייהם האישיים, כדי להרגיש משמעות ושליטה. בכדורגל התופעה הזאת בולטת במיוחד. הפסדנו כי לא לבשתי את תחתוני המזל, ההחמצה היא בגלל שפתחתי פה, הגול הוא בגלל שהנחתי תפילין בבוקר וכו'. בשנים האחרונות נכנסו טרנדים חדשים של "הפסדנו כי הקהל לא עודד כמו שצריך / קילל" שעוד איכשהו הקשר שלהם למציאות הוא טיפה פחות הזוי מתיאוריות הנאחס המסורתיות (ועדיין קלוש מאוד), אבל גם איתם אנשים הגיעו לרמות של טירוף עד שהיום כבר מדברים על "חטפנו גול בגלל הפורום", "הפורום הוא הבעיה הכי גדולה של הפועל" וכו'.
בהתחלה חשבתי שזו תופעה שולית שתעלם, אבל יותר ויותר נראה שהפורום הפך למוקד הביקורת העיקרי בפורום. אז תנו לי להרגיע אתכם. היכולת של שחקני כדורגל מקצוענים אינה תלויה במה שכמה אנשים כותבים בפורום באינטרנט או בטוקבקים בוואן. צאו מזה.

(#אנשיםעילאייםומתנשאים, אני יודע, סורי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:

הגול שהוא קיבל רשום על שם כל המקטרים ולא עליו. הירידות עליו ?זה מה שגרם לזה. אם לא ישתיקו כאן את העליהום עליו ועל שחקנים אחרים. לא ישאר באמת כלום. אבל חזר לעצמו בכלל השחקנים נלחמו זה מה שחשוב נתנו את התחת שלהם ואנחנו? האוהדים? בושה וכלימה

לבני המין האנושי יש תכונה משונה שבה הם מייחסים אירועים חיצוניים ותופעות פיזיקליות לכל מיני דברים שוליים בחייהם האישיים, כדי להרגיש משמעות ושליטה. בכדורגל התופעה הזאת בולטת במיוחד. הפסדנו כי לא לבשתי את תחתוני המזל, ההחמצה היא בגלל שפתחתי פה, הגול הוא בגלל שהנחתי תפילין בבוקר וכו'. בשנים האחרונות נכנסו טרנדים חדשים של "הפסדנו כי הקהל לא עודד כמו שצריך / קילל" שעוד איכשהו הקשר שלהם למציאות הוא טיפה פחות הזוי מתיאוריות הנאחס המסורתיות (ועדיין קלוש מאוד), אבל גם איתם אנשים הגיעו לרמות של טירוף עד שהיום כבר מדברים על "חטפנו גול בגלל הפורום", "הפורום הוא הבעיה הכי גדולה של הפועל" וכו'.
בהתחלה חשבתי שזו תופעה שולית שתעלם, אבל יותר ויותר נראה שהפורום הפך למוקד הביקורת העיקרי בפורום. אז תנו לי להרגיע אתכם. היכולת של שחקני כדורגל מקצוענים אינה תלויה במה שכמה אנשים כותבים בפורום באינטרנט או בטוקבקים בוואן. צאו מזה.

הבעיה היא אנשים שקוראים משהו וחושבים שהם מבינים ביקורת בעיתונות ובפורומים של אוהדים משפיעה ועוד איך על רוב הספורטאים , אמנים ובכלל על אנשים שחשופים לביקורת פומבית. בכלל להיות מסוגל להתעלם מביקורת זאת תכונה שיש מעטים שנכנו בה. למשל ראש ממשלתנו היקר לא שוכח ולא סולח לאנשים שמעבירים עליו ביקורת בוודאי שוער יחסית צעיר שחסר מנגנוני תמיכה רצינים. אם אתה באמת רציני תקרא למשל את הספר של פיל ג'ונסון על זה וכמה נדרש היה להכניס את מיקל ג'רדון לזון. לאוהדים יש כוח ענק על שחקני הקבוצות שלהם ויש לזה גם ביטוי סטאטיסטי מובהק בתוצאות במשחקי בית בכל ספורט קבוצתי למשל למרות שמדובר "בשחקנים מקצוענים" . בללה לנד הם מתעלמים מהביקורת עליהם. ואין אחד מהם שלא קורא דבר ראשון את מה שכתבו בעיתונים ובאתרים וכאן. למרות שהם אומרים שלא. בדיוק כמו שחקני תאטרון למשל. אבל למה ללכת רחוק דני עמוס התלונן בתחילת השבוע על הביקורת עליו. הוא השוער ולרדת עליו יכול לגמור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 04:12 
סמל אישי של המשתמש
הצלות מדהימות במחצית השנייה
כבר שלחתם שחקן לספסל אחריי 3 משחקים? תנו לו זמן, גם אדל לא היה כזה טוב בהתחלה

דני עמוס :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 05:56 
יואב כתב:
אל תהיו כמו שהזבל בצד השני, תנו לו את הגב.
יאללה דני :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 06:08 
איזה מעייפים אתם אלוהים
כאילו אי אפשר לנהל דיון אובייקטיבי בפורום על יכולת של שחקן בלי שישלחו אותך לשער 11.
תאמינו לי שרוב מי שכותב פה לא שייך לאלה שמקללים שחקנים במשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 06:09 
גול שאסור לו לקבל, הציל אותנו במחצית השניה.
כמו שנכתב כאן, טוב שבניגוד לשבוע שעבר, הוא הרים את עצמו ובמחצית השניה היה טוב מאוד. חשוב שהשוער הראשון שלנו יקבל ביטחון כמה שיותר מהר. אל תשלו את עצמכם - הוא לא ישב על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 06:28 
השאלה היא האם בוריס לו היה לוקח את אותם כדורים כמוהו, כי גם לו יש אחלה אינסטינקטים. אני הייתי מעלה את בוריס למשחק הבא בכל זאת, אבל הסופגניה לא יוציא אותו מההרכב למרות שכוחו המיתי של הפורום בשינוי הרכבים הוכח עד היום אין ספור פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 07:06 
RedFox כתב:

מצד שני הציל אותנו כל המחצית השניה וכיפר עליה.

סבבה. אז הוא ליטאי. מאד משנה לדיון. עדין קולין עצר אותו לא מעט פעמים, לקח הרבה כדורים בראש, חילץ כדורים ובסה"כ היה בסדר גמור. אבל תכל'ס, קשה להתווכח עם אג'נדה ופה הרי לא יכול להגמר משחק בלי שיתלוננו או ישחטו איזה 3-4 שחקנים, אז שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
קולין עם כל זה שהוא נמוך מהבלטי באיזה ראש, לקח אותו יפה כמה פעמים ובכלל היה לו משחק טוב מאוד. הגול אומנם היה בעיטת דרדלה שעמוס היה חייב לקחת, אבל מי שאיפשר בכלל לניסטור להגיע למצב הזה בחופשיות כזאת, זה גרזיציץ שהיה מסטול מידי בשביל להיות ראשון לכדור, או לרדוף אחר הרומני. הרי לרוב השחקנים במצב כזה של ניסטור, היתה יוצאת בעיטה יותר נורמלית ואז את האשמה על השוער לא היו רואים, אלא את האשמה על מי שבכלל נתן לו להגיע למצב בעיטה הנוראי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דני עמוס
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 12:20 
בני יעקבי כתב:
Fez כתב:
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:

הבעיה היא אנשים שקוראים משהו וחושבים שהם מבינים ביקורת בעיתונות ובפורומים של אוהדים משפיעה ועוד איך על רוב הספורטאים , אמנים ובכלל על אנשים שחשופים לביקורת פומבית. בכלל להיות מסוגל להתעלם מביקורת זאת תכונה שיש מעטים שנכנו בה. למשל ראש ממשלתנו היקר לא שוכח ולא סולח לאנשים שמעבירים עליו ביקורת בוודאי שוער יחסית צעיר שחסר מנגנוני תמיכה רצינים. אם אתה באמת רציני תקרא למשל את הספר של פיל ג'ונסון על זה וכמה נדרש היה להכניס את מיקל ג'רדון לזון. לאוהדים יש כוח ענק על שחקני הקבוצות שלהם ויש לזה גם ביטוי סטאטיסטי מובהק בתוצאות במשחקי בית בכל ספורט קבוצתי למשל למרות שמדובר "בשחקנים מקצוענים" . בללה לנד הם מתעלמים מהביקורת עליהם. ואין אחד מהם שלא קורא דבר ראשון את מה שכתבו בעיתונים ובאתרים וכאן. למרות שהם אומרים שלא. בדיוק כמו שחקני תאטרון למשל. אבל למה ללכת רחוק דני עמוס התלונן בתחילת השבוע על הביקורת עליו. הוא השוער ולרדת עליו יכול לגמור אותו.

סבבה, אז מעתה נפתח דיון רק על הזרים כי הם לא יודעים לקרוא עברית.

או בקיצור, מספיק עם ההזיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
מי שחושב שדעת הקהל (וחוץ מבזמן משחקים, דעת הקהל ממש לא מייצגת את הקהל אלא אנשים בודדים) לא משפיעה על שחקנים הוא הוא ההזוי.
קחו לדוגמה את אוראל דגני. הפכו אותו לשעיר לעזאזל בחיפה ואז הוא הגיע אלינו ועד עכשיו הוא פורח (טפו טפו). אותו סיפור עם ברדה בזמנו.
אז כן, יש עוד הרבה משתנים אחרים שמתערבים בסיפור, אבל זה ממש לא אשליית שליטה כמו שפז ניסה להראות כאן. חסרות כתבות על "חוסר שביעות רצון משחקן X" שנכתבו בעקבות טוקבקים ותגובות בפורומים? משם הדרך למודעות של השחקן עצמו קצרה מאוד.
בכל מקרה, בדיוק בגלל זה מועדון כדורגל מקצועני צריך לעבוד בצמוד עם פסיכולוג (עם עדיפות לפסיכולוג ספורט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4412945,00.html

ציטוט:
ביקורת בהפועל ת"א: "זה כבר משחק שני שבו דני עמוס סופג שערים של טירון"
השוער איפשר לפאנדורי לכבוש ב-1:1 בליגה האירופית. גם ישראל זגורי לא יצא נקי: "הביאו רכש, אבל זה עוד לא זה". לוקאש סשה: "בטוח שנצליח לעבור לשלב הבא". שי אבוטבול: "יש לנו המון כישרון ואני בטוח שנציג יכולת טובה יותר בהמשך"

פשוט למות מחרא מזוקק כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
רק לצורך העניין,
מה מונע מהכתב לפרסם כתבה כזו בלי ביסוס?
הרי בכל פעם שישאל "מי המקור?" הוא יגיד "אסור לי לגלות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
מה זה משנה אם הכתבה אמיתית או לא?
זה משנה לאיך שעמוס/זגורי מרגישים?
זה משנה לאווירה בחדר ההלבשה?
לאווירה ביציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: