תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 10:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סאשה
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:12 
why כתב:
Yalla Hapoel כתב:
אני רוצה להגיד שהוא טוב ואחלה החתמה וזה וזה

אבל תסלחו לי , חוץ מכמה תיקולים ומסירות לרוחב לא ראיתי ממנו כלום.

תן לי עוד שחקן בליגה ששם גול בנגיעה מחצי מגרש בכזה טאץ' ובועט ככה כדור חופשי.

אני מבין מה אתה אומר,
הוא מוסר לרוחב, נראה לא תמיד הכי ראסמי ומזכיר שחקנים אחרים שידעו להפוך למרות הכישרון לשחקנים הכי לא ראסמי שאפשר.
אבל טאץ' כזה ברגל? לא ראית כלום?

גול מ40 מטר וכדור בבעיטה חופשית הכל טוב ויפה,יש לו טכניקה ברגל,אבל הוא עושה את כל הפעולות של קשר אחורי.
שלא תבין אותי לא נכון,הוא שחקן לדעתי טוב אבל לא מתאים לתפקיד קשר ה50/50 לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:15 
why כתב:
Yalla Hapoel כתב:

אני מבין מה אתה אומר,
הוא מוסר לרוחב, נראה לא תמיד הכי ראסמי ומזכיר שחקנים אחרים שידעו להפוך למרות הכישרון לשחקנים הכי לא ראסמי שאפשר.

תגיד, אם אתם עפים מול באזל, אתה עוזב אותנו לנפשנו? או שאתה משוכנע שתפקידך חשוב מדי?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
why כתב:
Yalla Hapoel כתב:

אני מבין מה אתה אומר,

תגיד, אם אתם עפים מול באזל, אתה עוזב אותנו לנפשנו? או שאתה משוכנע שתפקידך חשוב מדי?

אני לא מכיר את שלל ההודעות של why. אבל לפי ההודעה הזו אין סיבה למה שאמרת. כולה חושב אחרת ממך מה זה השטויות האלו?
אני גם חושב שיש לו טאצ' פסיכי לכדור ויכולת התקפית לא רעה בכלל שהוא לא מנצל אותה מספיק. אני מאמין שעוד נהנה ממנו בע"ה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:20 
מפניניו של המשתמש why:
"וגם,
כל עוד זה מאזן הכוחות. לא לעלות לדרבים.
3-0 טכני בנוהל. קונה מראש".

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
מפניניו של המשתמש why:
"וגם,
כל עוד זה מאזן הכוחות. לא לעלות לדרבים.
3-0 טכני בנוהל. קונה מראש".

חחחחחחחחח. ממש משתין מהמקפצה הבחור. איך האדמין אחרי הודעה כזו לא מעיף אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:29 
or_5 כתב:
Red or Dead כתב:
כבר הוחלט בשבוע שעבר שהוא לא שחקן, אין צורך לפתוח דיון

מי החליט ? אתה וכל ה"יענו מביני כדורגל " שבפורום ?

לא אני, רק כל הגאונים האחרים

ערן כתב:
Red or Dead כתב:
כבר הוחלט בשבוע שעבר שהוא לא שחקן, אין צורך לפתוח דיון

בוא, בוא, אם אתה כזה חכם גדול ומגניב, שלוף את האשכול ותבדוק מי טען שהוא "לא שחקן". תגלה שלא היו כאלה. דיברו על אלף ואחד דברים אחרים שעיקרם ההתאמה שלו למה שאנחנו צריכים. לא אם הוא שחקן טוב או לא טוב (והיתה די תמימות דעים, גם בקרב המקטרגים, שהוא סבבה בפני עצמו). לא, אבל יותר קל להיות ילדה בת שתיים עם קוקיות שבוכה פה ש"גומרים שחקנים" ואחר כך עוד הופכים את זה לעובדה.

אז שלפתי, קראו לו קראבליו 2, קראו לו החתמה מיותרת(ואחר כך גם פזיזה ומיותרת), אמרו עליו "איך התלהבו מסאשה אין לי מושג" ואז אתה באת וסיפרת לנו שהוא "לא חילץ כדור אחד לדעתי היום ואין לו גוף, פיזיות, ניתור וגובה כמו לגרזצ'יץ'. הוא ממש לא יכול לשחק לבד מאחור. לא שמקדימה יש מה לעשות איתו..."
אז כנראה שלטעמך הוא שחקן נפלא שאין לו מושג בהגנה ואין מה לעשות איתו בהתקפה. בנוסף הוא נפלא בזה שאין לו נתונים פיזיים ואתלטים.
וזה עוד בלי להתחיל לדבר על גניבת הדעת שלכם, כי כשנוח לכם להזיז שחקן בין עמדות מעיד על זה שהם לא טובים("תיכף יבוא שחר ויספר לכם מה קורה עם שחקנים שמתחילים להזיז אותם על המגרש רק כדי למצוא להם "עמדה שמתאימה להם".") ובמקרים אחרים כמו נוסא איגייבור זה בדיוק מה שהופך את הקבוצה מכלום למועמדת לאליפות. ילדה עם קוקיות.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שלא הבאת את הציטוט המלא שלי, שבו אני אומר שהוא רחוק מלהיות שחקן לא טוב. כן, יש לו דברים שהוא טוב בהם כמו דברים שלא. אלא אם כן אתה חושב שיש לו ניתור, למשל.
אני עדיין אומר שהוא לא מה שאנחנו צריכים. הערב, כמו השבוע שעבר, כמו המשחק בבולגריה, לא שינה את דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:46 
איזה ציטוט מלא? זה מה שרשמת. מה רלוונטי ניתור לאם שחקן טוב או לא? הניתור של נאתכו טוב?
יכול להיות שהוא לא מה שאנחנו צריכים, ואני גם רשמתי את זה באחד הנושאים(אם כי סייגתי שהוא נראה הרבה יותר טוב מגרזיצ'יץ' באותו משחק), אבל לך תקרא את האשכול על שלישיית האמצע מאחרי המשחק הקודם ותראה שאולי אתה זה שלא זוכר מספיק טוב.
וד"א, זו אולי פעם חמישית שהעלתי את הטיעון עם איגייבור ועדיין לא היה אחד שהסביר לי למה כשמדובר בו זה משדרג את הקבוצה וכשמדובר בלוקאס סאשה מתחילים להשוות אותו למקרים כמו אלרואי כהן.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
viewtopic.php?p=1772321#p1772321
(למשל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:58 
זה לא מהאשכול של אחרי המשחק, זה יומיים לפניו(ואני בכלל הייתי בחו"ל ולא ראיתי את המשחק הראשון, את לוקאס או את אותה הודעה).
דיברתי על האשכול הזה:
viewtopic.php?f=4&t=99237

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אתחיל להתקטנן איתך, אבל בהודעה הראשונה שלי באשכול שאתה הבאת אני מפנה לאשכול שאני הבאתי. מה גם שהדעה שלי לא השתנתה אז זה לא ממש רלוונטי מאיזה אשכול תצטט אותי.
אכתוב פה כדי שיהיה סדר, אם תרצה לחפש גם בשבוע הבא: סאשה ממש לא שחקן לא טוב; אבל מקשר אמצע שמגיע כרכש זר אנחנו צריכים - לדעתי - דברים נוספים/אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 02:11 
קטנוניות?
10 שנים אני בפורום וקורא איך גומרים או ממליכים פה שחקנים על סמך משחק או שניים וזה מגעיל
רבאק, אנשים העיפו את דני עמוס מהקבוצה היום עוד במהלך המחצית הראשונה. אנשים החליטו שלוקאס סאשה זה "קראבליו 2 :(" על סמך 180 דקות בהפועל
לפעמים צודקים(רוקי וניר נחום למשל), לפעמים טועים(מארקש, אדל, אפילו זהבי אם אני זוכר נכון), אבל ממשיכים לעשות את זה כל פעם מחדש
גם אני רשמתי שיכול להיות שהציוות עם גרזיצ'יץ' יכול להיות בעייתי ושזה לא נראה טוב נגד ברואה, אבל לשרוף שחקן אחרי שני משחקים(שבראשון הוא כבש ובישל)?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 02:18 
סמל אישי של המשתמש
הכי חשוב, לא עניין אותו כלום, הצמיד נשיקה לבואנו אחרי הגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סאשה
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 02:42 
יובל כתב:
מה, מה לעזאזל ראיתם ממנו? חוץ מהגול הוא היה הכי חלש בהפועל.
פעם ראשונה שאני רואה קשר אמצע שהוא השחקן הכי פחות דומיננטי בהרכב, נוגע הכי מעט פעמים על המגרש, וגם כשהוא נוגע זה תמיד פס הצידה לגרזיצ'יץ' או הרוש או פס אחורה. רק אם יש שחקן כמה מטרים לפניו עם קו מסירה פנוי הוא מוסר קדימה. ועדיין המון מסירות שלו היו רעות והביאו לאיבודים או שההתקפה נתקעה. לא תורם פשוט שום דבר למשחק ההתקפה, לא במסירות ולא בכדרור, וזה ככה בכל המשחקים עד עכשיו. גם בהגנה, לצד כמה תיקולים יש הרבה מקרים שעוברים אותו די בקלות.

אג'נדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 05:43 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי ממנו כלום מלבד העובדה שהוא היה השחקן הטוב בהפועל והמנוע ל30 דקות של כדורגל בודדות מזה שנתיים וחצי באדום.
עכשיו שימשיך כבודו להסביר לנו מה אנחנו צריכים וכמה אנחנו זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 06:16 
שחקני מרכז המגרש, יותר מכל חוליה אחרת בקבוצה, נמדדים לא רק על פעולות אישיות אלא על התפקוד הכללי של החוליה. יש דברים כמו משחק ובעיקר מיקום טקטים שהם מופשטים יחסית. או, תרומה לכך ששחקנים אחרים בחוליה, משחקים טוב.

אף אחד לא יכול להתלהב מגרזיצ'יץ' אתמול ובכלל בתחילת העונה. גם הטיעון, הנכון לכשעצמו, שהוא צריך להשתלב ולקבל ביטחון עדין משאיר טעם חמוץ משהו. אבל, ראוי לציון שאתמול שלטנו במרכז המגרש, ולכן גם בכל המגרש, משך דקות ארוכות וחשובות נגד קבוצה רומנית מעל הממוצע ברומניה.
קל לזלזל ביריבים, אלא שחלק מ"חולשתם" הוא במשחק שלנו. גם זה (הזלזול) מופשט משהו. נוטים לדבר על קבוצה טובה ועל שחקנים טובים כשבמקרים רבים יש בדמיון בעיקר את הרגעים הטובים בעונה ולא את הרגעים הממוצעים. (אם ניטול מורמוט ומידין את עונת הדאבל, עם מה נשארנו ?) הרומנים הם יריבה ראויה. וכאמור, מעודד, שמרכז המגרש שלנו השתלט על המשחק לרגעים ארוכים.

לגבי חלקו של גרזיצ'יץ, מזכיר שהוא השחקן הדפנסיבי המובהק היחיד באמצע המגרש. הגיע הזמן לחדול לגנות את הדפנסיביות של הדפנסיבים. זה לא מעמיד אותו מעבר לביקורת, אלא מעמיד קנה מידה שונה את ההערכה אליו. שוב, היא צריכה להיות משולבת בתפקוד הכולל של חולית מרכז המגרש.

סיכום ? בסדר עם ציפיות לשיפור. די בדומה לכל הקבוצה ולשחקנים רבים בה.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 02 אוגוסט 2013, 06:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 06:26 
מה שטוב, כמובן בהתייחס למחצית הראשונה, הוא שהבחור בקו שיפור. ההרמות והחופשיות שלו הם משהו שיעשו לנו הרבה טוב ( לפחות אם ניגמל מהקרנות הקצרות ) ובליגה הוא יתרום הרבה עם הניידות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 07:10 
הכי חשוב - לבחור יש ביצים. הגול שלו אתמול היה חשוב מאד ובוצע בהרבה מיומנות וקור רוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 08:12 
בס"ד

שחקן נחמד מאוד. אם רב"ש יעמוד עליו קצת ויכוון אותו בנושא תיפקוד ואם כושרו הגופני ישתפר נקבל פה
שחקן זר מעולה. ונראה לי שהרווחנו גם בועט עונשין כשי לא על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
יש לו הבנת משחק מצויינת, מזכיר לי את ראצ'וניצה בקריאת המצבים הקטנים במרכז שצריך לדעת אם נכון לצאת קדימה או לתת ברקס.
גם בבעיטה החופשית, הוא זיהה שהחומה עומדת פנימה מדיי ומסתירה לשוער, רואים לפני הבעיטה שהוא מסתכל במופגן לפינה של החומה והשוער רואה את זה וזז ימינה, ומשאיר את הפינה שלו ריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 08:38 
התמקדתי בו בשידור החוזר, שחקן טוב, עושה הרבה עבודה שחורה.יש לו בעיה שיש לו נגר כמו גרזיצ'יץ' שלא תורם לא בהגנה ולא בהתקפה, ולדעתי רן נותן לו יותר מדי כבוד, סאשה צריך לקבל יותר קרדיט לבוא לקבל את הכדור מהבלמים במקום גרזיצ'יץ' לדחוף יותר קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
יובל כתב:
מה, מה לעזאזל ראיתם ממנו? חוץ מהגול הוא היה הכי חלש בהפועל.
פעם ראשונה שאני רואה קשר אמצע שהוא השחקן הכי פחות דומיננטי בהרכב, נוגע הכי מעט פעמים על המגרש, וגם כשהוא נוגע זה תמיד פס הצידה לגרזיצ'יץ' או הרוש או פס אחורה. רק אם יש שחקן כמה מטרים לפניו עם קו מסירה פנוי הוא מוסר קדימה. ועדיין המון מסירות שלו היו רעות והביאו לאיבודים או שההתקפה נתקעה. לא תורם פשוט שום דבר למשחק ההתקפה, לא במסירות ולא בכדרור, וזה ככה בכל המשחקים עד עכשיו. גם בהגנה, לצד כמה תיקולים יש הרבה מקרים שעוברים אותו די בקלות.

נו, די.
פרגן לו.
בחייאת.

לפרגן לו על מה? מה הוא עשה כל המשחק חוץ מהגול (הנהדר)?
הוא נתן מסירה אחת משמעותית קדימה? עבר שחקן? הוא בקושי נוגע בכדור, וגם כשהוא נוגע הוא מוסר הצידה או אחורה.

אבל בסדר, סאשה שחקן גדול, דגני שחקן גדול, אני לא מבין איך אנחנו נראים ככה אם כולם כאלה טובים (או שלדעתם אנחנו נראים טוב).

שמע, אני לא יודע מה לדעתך להיראות טוב. אבל כן, אתמול נראינו סוף סוף כמו קבוצת כדורגל, אחרי שנתיים של כלום ושום דבר.
וסאשה אכן היה לא רע, במיוחד במחצת הראשונה כשהפעלנו עליהם לחץ.
לגבי דגני, זה אמנם לא נושא האשכול, אבל הוא יותר טוב מכל מה שעבר אצלנו בצד ימין בשנים האחרונות. ומה שעבר אצלנו בצד ימין זו בערך הרמה של המגנים הישראליים. אז ככה שגם ממנו אפשר להיות מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
הגול שלו מדהים. אפשר לראות גם בשער מול ברואה, שיש לו אחלה טכניקת בעיטה. לגבי השאר, הוא דינמי והיה לנו חסר שחקנים כאלה בעונה שעברה. הוא עוד צריך הרבה להתבשל בשביל להיות שחקן דומיננטי מוביל וגילו הצעיר זה בנתיים סיבה מגנה.
אגב, בנתיים עם 2 שערים, כמו כל העונה שעברה שלו בסופיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 09:34 
רן העביר אותו בתחילת המחצית הראשונה ליד גרזיץ ולא לפניו , ואז באמת יכלתי לראות סוג של שינוי , צאו מהסרט שהוא יהיה נאתכו או אפילו אבוקסיס , אבל כקשר אחורי הוא משחק מעולה .
הוא לא מתמזמז עם הכדור המסירות שלו אומנם קצרות אבל מדויקות בדר"כ (יובל איפה ראית שהוא לא מדויק ?) מאוד קשה לעבור אותו ויש לו הבנת משחק ומיקום טובים מאוד.

אבל הדבר הכי בולט שאפשר לראות עליו זה שהוא לא מסוג השחקנים שיכול לשחק עם הגב למגרש (כמו גורדנה) לכן רוב המסירות שלו נגד ברואה וגם בהתחלה מול פנדורי הלכו אחורה , מרגע שרב"ש שינה לו תפקוד והוא הפך את המשחק שלו עם הפנים למגרש המסירות הלכו קדימה.

מעניין אותי לראות מה יהיה אם גרזיץ יתאפס על עצמו או לחילופן יביאו עושה משחק לידו על חשבון גרזיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שיש לו עוד הרבה מה להוכיח אבל אני מתחיל להתאהב.
לאנשים יש ספקות כי הוא שחקן צעיר ואלמוני שהגיע בהעברה חופשית מקבוצה קטנה בבולגריה.
הכי גדול זה כל מיני: "מלבד הגול הוא לא עשה כלום".
הרי אם הוא היה מגיע בסכום מופרך מקבוצה יותר מוכרת ועושה בדיוק מה שהוא עשה בשני המשחקים הראשונים (גול מ-40 מטר בטאצ' נהדר, בישול, בעיטה חופשית אדירה) אז היו מדברים פה על זה שגם כשהוא לא גדול הוא מכריע משחקים ובלה בלה בלה.

:HEART2: לו קשאסה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סאשה
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
בדקות שהפועל היתה טובה במחצית הראשונה, הוא היה ממש אחלה ואפילו ניווט קצת את המשחק. כשעזרו לו בסגירה ובלחץ על שחקנים יריבים הוא הצליח להוציא יפה התקפה.
במחצית השנייה הוא קרס פיזית לגמרי, והיה נראה שאין לו חמצן.
הייתי רוצה לראות אותו הרבה יותר דומיננטי ואז אולי אולי נראה ממנו דברים יותר טובים.
גול מעולה כמובן.

זה יותר בדקות שהוא היה טוב הפועל הייתה טובה. והוא כמובן לא נתן הופעה גדולה אתמול אבל הוא מבין את המשחק והוא בטח לא נגר, והוא כולה בן 23. לדעתי כמה מחזורים בתוך הליגה אם גרזיצ'יץ לא משתפר הוא פותח לפני גורדנה וורמוט. או לפחות זה ווישפול ט'ינקינג כי בן שמעון עושה רושם של עקשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי את המשחק ולכן איני יכול לחוות דעה על רמתו/תפקודו אמש,
אבל אם אלה אכן כישורי הבעיטה שלו, צריך להביא אותם בחשבון במדד הזכות והחובה שלו.
בועט עונשין כזה (אם הוא אכן כזה) שווה לא מעט נקודות בעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 03:44 
אגב אני קורא פה ואני לא יודע מה כבר ראיתם מהפועל מחצית ראשונה
אני לפחות לא הרגשתי שהיינו טובים אלא שהרומנים הורידו הילוך ואנחנו התחלנו יותר לנסות כי היינו בפיגור
והגול של סאשה שינה את המומנטום ומאז באמת היינו בסוג של שליטה עד סוף המחצית הראשונה חוץ מזה לא משהו מיוחד

להגיד שלקחנו את השליטה באמצע ושנראינו פעם ראשונה כמו קבוצת כדורגל נראה לי קצת גניבת דעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 05:58 
נדבר באוקטובר או נובמבר עליו, שנה שעברה בתקופה הזאת קשרנו לחמ"ן כתרים.
לפני שלוש שנים היינו בטוחים שרוקי הוא אחד הקשרים האחוריים הטובים שיהיו לנו.

כל הכבוד על הגול, אבל נמאס לי לקטול\להכתיר שחקן אחרי כמה משחקים.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: