תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 09:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב' 29/07 (דיונים + מידע)
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 15:23 
כמה זה כבר יעלה? 300 אלף דולר? מיליון דולר?

זה שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 15:30 
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
אני מחכה ליום בו אבין מה מונע מבעלים של קבוצה שמשלם לשחקנים משכורות של מאות אלפי דולרים לנעול אותם כל יום במתחם האימונים מהבוקר עד הלילה

זה כן בעיה.
צריך לספק להם מתחם עם ארוחות מסודרות ומקום לנוח.
אולי עוד 20 שנה נגיע לזה.

בינתיים אפשר לעשות אימון בוקר ואימון ערב. או 4 שעות שבכל פעם עושים משהו אחר. (חדר כושר פילאטיס ושאר שטויות)

תאמין לי שאם ביתי תמחוי מסוגלים לעשות את זה גם מועדון עם תקציב של 50 מליון שקל יכול. הבעיה היא נטו בתפיסה.
הסיבה שזה לא מתקיים זה לא כי אין מתחם לנוח וארוחות מסודרות אלא כי נוח לכולם לבוא לעבודה לשעה וחצי וללכת הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 15:50 
לא שאני חושב שאלמוג כהן לא אומר אמת לגבי מה שקורה באימונים בארץ, ברור לי שזה שכונה ולא מתקרב לרמה באירופה...אבל...
אני בטוח שכשהוא היה בנתניה הרמה היתה בדיוק כמו הרמה של האימונים שהיו לו בהפועל בהפועל, אולי טיפה יותר נמוכה כי זה היה לפני הרבה זמן והאימונים בארץ התפתחו מאז גם אם בקצת, בלי לדבר על זה שמדובר במכבי נתניה שאני מתאר לעצמי שרמת האימונים שם היתה יותר נמוכה בהפועל. למה בנתניה של לפני חמש שנים זה כן היה אלמוג כהן ביכולתו המלאה ?
האימונים בהפועל בעונת הדאבל היו פחות שכונתיים ? לא יודע.
אם אלמוג כהן בליין או שהיו לו בעיות אישיות שבגללן חזר לארץ וזה השפיע על היכולת שלו אז על הכיפאק, אבל זה לא אומר שהסיבה לאיך שהוא נראה זה האימוני שכונה בהפועל כמו שפשכצקי מנסה לגרום לזה להיראות.
ואני אומר שוב, אין לי ספק שהעניינים אצלנו היו שכונה בשנה שעברה.
אבל שיסתכל קודם על עצמו ומה אצלו גרם לזה שהוא נראה כמו כלום ולא הצדיק את המשכורת המאוד יפה שהוא קיבל בשביל החודשיים חופשה שלו בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 16:38 
כמו שהוא טוען שהוא לא היה מקצוען זה כולל מבחינתי לגבי כל השחקנים הסמרטוטים של העונה שעברה. לא סתם קיבלנו בראש בדרבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הוא צודק.
באתי לקנות כרטיס מהעמותה לפני הדרבי שהפסדנו 4-0.
האימון התחיל ב 11, ב 12:40 אני עומד בחוץ עם ונונו ורואה את כפיר אייזנשטיין, מור שושן ובוריס מניעים ונוסעים אחרי מקלחת. 5 דקות אחריהם גם דנין ואלרואי מניעים ונוסעים, עוד 5 דקות ורוב הקבוצה היתה בחוץ.
מעניין שבשנה שעברה העלנו את הטענה הזו שוב ושוב, והיו כאן כמה הזויים שהביאו לינקים של ברצלונה וטענו שהפועל אף פעם לא התאמנה פעמיים ביום, גם בתקופת גוטמן, כי המתקן לא מתאים ולא ערוך ואף אחד לא עושה את זה ובלה בלה בלה.
הנה, התחלף מאמן ולפחות פעם בשבוע יש שני אימונים ביום, כשרוב האימונים עצמם הם כשעתיים ברוטו.
ככה זה כשיש מאמן חדל אישים ואף לא סמכות מקצועית אחת בהנהלה שתעמיד אותו במקום.

!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
בועז,
חבל שאתה עולה לשידור מול האנשים העלובים האלו.
חבורה של משוחדים נגועי אינטרסים אפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 17:32 
RedFox כתב:
אלמוג כהן פותח פה על ההתנהלות בהפועל, צודק בכל מילה והוא לארג' עם השעתיים, אני אישית הייתי באימונים קצרים יותר עונה שעברה. חבל שככה המועדון נראה.

חדשות יום ד':
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 46987.html
אלמוג כהן: "לא הייתי מקצוען בהפועל, הרגשתי כמו בחופשה''
מוטי פשכצקי
14:55|31/07/2013
אחרי חצי עונה מבוזבזת בת''א, הליגיונר חוזר לליגה השניה בגרמניה: ''החזרה לארץ היתה טעות שעשתה לי רע. הלכתי לאחור''. את תמצית הכישלון בכדורגל הישראלי הוא מסביר במשפט אחד: "במקום שני אימונים ביום, הגעתי לשעתיים"
תקופה לא פשוטה עברה על אלמוג כהן. עד לפני שנה, הקשר היה בטוח שיהפוך לשם מוערך בגרמניה אחרי עונה ראשונה טובה בנירנברג, אך מהר מאוד הוא מצא את עצמו מתמודד עם עוד שלושה שחקנים על דקות משחק כמחליף וקיבל את ההחלטה לחזור לארץ. כהן חתם בהפועל ת"א, אבל קשה לומר שהוא הזכיר, ולו במעט, את היכולת הטובה שלו מהבונדסליגה.
אמש הליגיונר חתם על חוזה לשלוש שנים באינגולשטאדט מהליגה השנייה, מאחר והוא לא היה מוכן להעביר עוד עונה לא יציבה מבחינה מקצועית. אמנם גם בקבוצה החדשה אף אחד לא מבטיח לו מקום בהרכב, אבל העובדה שהוא קיבל חוזה ארוך טווח מוכיחה כי המועדון באמת רוצה אותו.
אחרי 58 הופעות בגרמניה כהן מצא את עצמו בהפועל ת"א בינואר האחרון. הביקורות על היכולת היו קשות וגם אלי גוטמן, שעד אז לקח אותו בחשבון בזימונים לסגל, כבר העדיף שחקנים אחרים. היום, כשהוא יוצא לדרך חדשה, מדבר בגילוי לב בראיון לאתר ערוץ הספורט, ומספר על הטעות הגדולה שלו בחזרה לארץ ועל האמונה שיחזור להיות שחקן מוביל.
"זה לא אלמוג כהן"
"החזרה לארץ עשתה לי רע", הוא יורה כבר בפתיחה. "זו בפירוש היתה טעות. נירנברג רצו שאישאר, אך בגלל בעיות אישיות רציתי לחזור לחצי שנה הביתה. היו רגעים במהלך העונה שישבתי עם עצמי מול המראה ואמרתי 'למה חזרתי, אני הולך אחורה', אבל לא אבכה על חלב שנשפך ועל החלטה לא טובה. מה שמפריע לי, זה שבהפועל ת"א הייתי פחות מקצוען, לא הצגתי 20 אחוז מהיכולת שלי. התאכזבתי מעצמי, וכשהייתי רואה שידורים חוזרים בטלוויזיה הייתי אומר לעצמי 'זה לא אלמוג כהן'".

למי שתוהה למה הוא מתכוון כשהוא מדבר על חוסר מקצוענות, כהן מסכים לפרט: "החיים שלי לא היו סופר מקצוענים. באתי לארץ והרגשתי בסוג של חופשה, לא יודע להסביר. אולי כי לא הייתי פה שלוש שנים. זה לא שיצאתי לבלות כל יום וגם לא כל שבוע, אבל בגרמניה? אולי פעם בחודשיים הייתי יוצא למסיבה, כי הייתי קם תמיד ב-6 בבוקר ומבלה כל היום במתקן האימונים, עם שני אימונים ביום. בארץ מתאמנים רק פעם אחת, מקסימום שעתיים, ויש יום חופש בשבוע. בגרמניה זה נטו כדורגל 24 שעות ביום. אני מאשים רק את עצמי"
"גם אם זה 5 דקות במשחק, כדאי להישאר באירופה".
"וזה לא היה זה", הוא מתאר את התקופה באדום, "לא התחברתי ולא נדבק לי. הקבוצה לא התחברה וגם אני נעלמתי. באתי חדור מוטיבציה, אבל אחרי חודש היינו בפער 15 נקודות ממכבי, עפנו מהגביע ופתאום הכל התפוצץ לנו בפנים. נלחמתי בשביל האוהדים וההנהלה שעשתה הכל כדי להביא אותי, אבל אם אתה מחזיר אותי אחורה, לא הייתי בא. מה לא עבד בהפועל? אולי היה יותר מדי בלאגן סביב העברת הקבוצה מטביב, אבל דברים פשוט לא התחברו".
אין חכם כבעל ניסיון, ולכן אחרי חצי השנה האחרונה גם אלמוג כהן יכול להצטרף להמלצות לליגיונרים שחושבים לחזור לארץ. הטיפ שלו לאלו שבחו"ל הוא ברור: "מי שנמצא ברוטציה בקבוצה אירופית, גם אם זה ל-5 דקות במשחק, עדיף שיישאר. אני שיחקתי בנירנברג 58 הופעות, זה כמעט כל משחק שני בזמן שהייתי שם. עם כל הכבוד, הרמה בחו"ל היא רמה אחרת וטובה פי כמה".
היעד הבא
אחרי שקיבל הצעות מטומסק הרוסית, מבוכום הגרמנית וממאיורקה של דודו אוואט ותומר חמד מספרד, הוא בחר דווקא באינגולשטאדט. למה? "אני לא יודע אם מכירים את הקבוצה בארץ, אבל זה מועדון פאר. בתוך 7-8שנים הוא יהיה בצמרת הבונדסליגה. מתחם האימונים מדהים, האצטדיון אדיר והספונסר הוא בין העשירים בליגה. כל שחקן שחותם מקבל מיד מכונית אאודי, כי זה הספונסר של הקבוצה. בנוסף, למועדון גם יש מטוס פרטי. לא הבטיחו לי שאשחק, אבל יש לי פה מעמד. אני גם יודע שאם הדברים היו טיפה יותר מסתדרים, היום הייתי בקבוצה יותר טובה מנירנברג".

הוא צודק, רק שהוא צריך להכליל את הביזיון של המשכורת שהכלומניק הזה קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:48 
אלמוג צודק לגבי התלות של יכולתו ברצינות האימונים.
למי ששאל על נתניה, הרמה שלו עלתה כשיצא לגרמניה וכשחזר אלינו הרמה שלו החזיקה מעמד.

עצה לישראלים להישאר באירופה אפילו למספר דקות -
ברמת האימונים המקצוענים זה כמובן נכון.
אבל, במקרה שלו זו סתם רציונליזציה של מצב כחוזר לאירופה. בהרבה מקרים מתאים לחזור לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:38 
ציטוט:

לא הבנתי מי הכלומניק שהתכוונת אליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:52 
אלון כתב:
ציטוט:

לא הבנתי מי הכלומניק שהתכוונת אליו?

אלמוג כהן, ראיון בזוי, למרות שהוא צודק מאה אחוז ואני מקבל את המצב שהמועדון בצורת ההתנהלות שלו היתה (מקווה שזה משתפר) בזויה על גבול החובבני. אבל באמת, עם כל הכבוד לו, אוהדים תרמו לו משכורת ענק, שיסתום את הפה ויודה שהוא לא עשה כלום כדי להיות מקצוען ויש הרבה דרכים לשמור על כך, ולא יסביר לעצמו ולכולם שזה באשמת הקבוצה שהביאה אותו ל3 חודשים לעשות עליה סיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:45 
רק אני לא מבין למה אנשים עדיין מדברים באשכול של יום שני? :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
רק אני לא מבין למה אנשים עדיין מדברים באשכול של יום שני? :LOMASHOO:

לא אתה ממש לא היחיד... כנראה אנשים נהיו יותר מדי עצלנים כדי לשמור על סדר כלשהו... :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: