לירון האדום כתב:
קובי נשמה, האמת לא בדקתי על שום שחקן שלהם, לא יודע מי זה הפריירה הזה (אני יודע רק מהפורום).
לא רואה תקצירים ביוטיוב, כי תקציר לא אומר לי שום דבר וגם קליפ על שחקן ביוטיוב לא אומר כלום.
אני כן יודע שהפועל
כמועדון פיבורטים !
לדעתי מבלי לדעת מי אלו הרומנים גם הסגל שלנו טוב יותר.
ברומניה יש 2-3 קבוצות מוכרות, כם גם בישראל (הפועל,מכבי,חיפה ואולי בית"ר).
הפנדורי האלו היא לא אחת מהקבוצות המוכרות ברומניה.
שנה שעברה עשתה הישג סיימה במקום השני (אם אני לא טועה) והגיעה לאירופה.
גם קרית שמונה שלקחה את האליפות בארץ, שנה אחרי עם סגל טוב, שיחקה במוקדמות האלופות מול קבוצות אחרות
ועדיין קרית שמונה לא היה פיבוריטית בשלבים המתקדמים !
אלון כתב:
לירון האדום כתב:
מבחינת מועדון ושם אנחנו צריכים לעבור את הרומנים, יש לנו מסורת וניסיון רב יותר מהרומנים.
לא צריך לזלזל כמובן, הם לא דייגים, אבל בסיכום אנחנו צריכים לעבור אותם.
אני בטוח שהם מפחדים הרבה יותר מהפועל.
אני בטוח ששם בפורומים שלהם אם הם יעברו את הפועל הם יהיו באקסטזה.
יש בזה משהו חשבתי על זה גם היום אני מאמין גם שהם ישחקו נגדנו בצורה זהירה ולא יתנפלו עלינו כמו שאנשים חוששים פה
בדיוק מה שאני אומר.
לשחק מול קבוצה מאסטוניה זה לא כמו לשחק מול הפועל ת"א.
אתה אמיתי?!
הליגה הרומנית הרבה-הרבה יותר טובה מהישראלית!
היא הביאה אלופת אירופה ב-86'(סטיאווה),
כבר כמה שנים רצוף שיש לה נציגה אחת לפחות בצ'אמפיונס,שאף אחת מהן לא השוותה את השיא של חיפה(0 נק',0 שערים).
ואתה מדמיין מצב של דרבי תל-אביבי ברבע גמר הליגה האירופית,כפי שהיה דרבי בוקרשטי ברבע גמר גביע אופ"א רק לפני כמה שנים?
ומה זה בדיוק "קבוצה מוכרת"?
כשקלוז' בהופעתה ההסטורית באירופה הדהימה את רומא 0:3 בשלב הבתים בצ'מפיונס,היא היתה קבוצה מוכרת?
אין דבר כזה "קבוצה מוכרת",כשמדובר ברומניה,וגם אם כן,אין לכך השפעה,כי זו ליגה שוויונית מאד,עם אלופה חדשה מדי כל עונה! פעם קלוז',פעם דינמו,פעם אוטולול גאלאץ,וכל אחת כזאת ממשיכה עד שלב הבתים של הצ'מפיונס!
ואם בית"ר מוכרת,איך היא לא עברה שלב כבר 15 שנה,לעומת בני-יהודה וקרית-שמונה?
זלזלנו בראפיד בוקרשט עם יצחק שום,וגרדנו בקושי 2:2 במקדש(היה סיבוב בתים אחד),זלזלנו בה גם לפני שנתיים,וקבלנו הפסד 1:0 באותו אצטדיון.אמנם זה לא מנע מאתנו להקדימה בטבלה,בשני המקרים,אבל במקרה השני-כן את ההעפלה,למרות הנצחון עליהם בגארבץ' טיים באצטדיונה!
אז במקדש זו לא אופרה אחרת ממש,כי מעולם לא נצחנו בו קבוצה רומנית!