תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: CS Pandurii Târgu Jiu
הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:33 
אדום נחמד כתב:
Redfan כתב:
צריך להסתכל על התוצאות של קבוצות ישראליות או על היריבות האחרונות הרומניות ששיחקו נגד הפועל בשנים האחרונות.
אל תהיו לי זיכרון קצר.
מתי הפעם האחרונה שהפועל ניצחה קבוצה רומנית? נדמה לי שהם לפנינו בדירוג הליגות, או לפחות עד העונה הם היו, זה לא מקרי.
זה שלא שמעתם על הקבוצה הזאת כמו רפיד/דינאמו/סטיאווה בוקרשט, לא אומר שצריך לזלזל.
הליגה הרומנית עדיפה על הליגה הישראלית, לא בפערים כמו בין הליגה הישראלית לטורקית, אבל כן, יש פער משמעותי לטובת הרומנים.
אסור להתבטל, זאת הנקודה.

לפני שנתיים הפסדנו לרומנית במשחק שוד בבלומפילד, והחזרנו נצחון במשחק החוץ..

המשחק בבלומפילד היה שוד גם קצת באשמתנו, אין יותר מדי תירוצים בקטעים האלה, או שאתה טוב או שאתה לא.. ולגבי המשחק חוץ, זאת תוצאה יפה אחת מתוך מפגשים מול 2 או 3 קבוצות משם ששיחקנו נגדן בשנים האחרונות אם אני לא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
פורום של חולי נפש..
הפועל לא פיבוריטית?
נו באמת...
חלאס אם נודח זאת תהיה פדיחה זה הכל.

בדקת את הסגל שלהם ? את התוצאות שלהם ? ראית איך הם משחקים ?
שום פדיחה ושום בטיח. זו התמודדות מאוזנת שיכולה ללכת לכאן או לכאן.

הם משחקים 4-5-1 עם אריק פריירה כשחקן מאחורי החלוץ - ליטאי בן 24 בשם מטולביצ'יוס, נפיל בגובה 1.90 שבשלושה משחקים העונה כבש שלושה שערים, בשנה שעברה כבש 11 ב 37 הופעות. לא פראייר בכלל.
בצדדים יש את דן ניסטור, שחקן סגל קבוע בנבחרת רומניה שיכול לשחק בשני הצדדים וגם הוא כבר עם 2 בישולים השנה (אחרי 10 בעונה שעברה פלוס ששה שערים), ובנוסף אליו יש עוד שחקן מתחלף כשלדעתי המאמן שלהם יעלה עם אלין בולייצה שגם יכול לשחק בשני הצדדים.
בהגנה יש להם את הבלם הברזילאי אריקו שהגיע העונה כשחקן חופשי וכבש צמד במשחק האחרון מול טאלין, והבלם השני שלהם שמשמש גם כקפטן הוא קפריסאי בשם כריסטו שהגיע באמצע העונה הקודמת מאלקי (סביר להניח שרב"ש מכיר אותו משם ויודע מה נקודות התורפה שלו).

עכשיו, עזוב את כל מה שרשמתי. שים ביוטיוב קליפ של אריק ותראה איזה שחקן פספסנו בגלל קשטן החמור גרם.
הוא איש המפתח של כל ההתמודדות הזו, אם נצליח לעצור או להגביל אותו עשינו חצי מהדרך.
הדבר המרכזי שאפשר לבנות עליו זה שהמשחק נגדם יערך באיצטדיון של קלוז' ולא באיצטדיון הביתי שלהם ואני בספק כמה הם יוכלו למלא אותו. אם נצליח להעביר את ההכרעה למקדש, 12 אלף אדומים יכולים להיות השובר שוויון.

הם לא קבוצה ענקית אבל יריבה קשה מאוד, בטח בשביל שלב כזה כשבפעם האחרונה ששיחקנו בו קיבלנו את ואדוז החביבים, סתם בשביל לקבל פרופורציות.

לא כתבת לפני שבוע שעדיף לקבל אותם מאשר קבוצה פח כמו היידוק ספליט ושהם לא עוברים את האסטונים?

אתה קבעת (כהרגלך בעולם השחור לבן שלך) שהיידוק קבוצה פח, הם עברו את טורנבו ואני לא אופתע אם הם ידלגו גם מעל הגאורגים בסיבוב הבא.
גם לא אמרתי שהם לא עוברים את האסטונים אלא שכדאי לחכות קודם שיעברו אותם, במשחק בטאלין הם היו הרבה פחות טובים מהמשחק אתמול. תריץ את התקצירים ותראה.
בסיכום ההתמודדות אפשר בהחלט לעבור אותם אבל אנחנו צריכים לבוא למשחק הקרוב בגישה שלא הולך להיות פשוט בכלל וצריך לשחק כדי להעביר את ההכרעה אלינו.
אגב, מה שרשמתי ללירון מיועד גם אליך ולשאר הפנטזיונרים שחולמים לראות קבוצה דורסת בחודש יולי אחרי שהחלפנו 8 שחקני הרכב. תהיו רגועים בחמישי הבא ואל תחפשו כל הזדמנות כדי להגיד כמה אנחנו גרועים ואיזה פח אנחנו וכל שאר תסמיני גישת האני יודע הכי טוב בעולם. המטרה היא לעבור, איך נשחק ועד כמה יפה זה יראה ממש לא מעניין כרגע.

קודם כל, כן, היידוק קבוצה פח, שנה שעברה אפילו בליגה הקרואטית החלשה הם הצליחו לאבד את המקום השני ועכשיו הם עברו בקושי עברו קבוצה מצחיקה ממקדוניה.
אבל זה מה שכתבת לפני שבוע בדיוק:
kobster כתב:
פאנדורי יצאו תיקו 0 באסטוניה אתמול.
או שטאלין קבוצה טובה או שפאנדורי נחלשה לעומת העונה שעברה.

כל קבוצה חוץ מהיידוק זה בסדר. כמובן שניפול עליהם.
kobster כתב:
איזו היסטריה.
רועדות לכם הביצים מקבוצה שלא ניצחה בחוץ קבוצה מפאקינג אסטוניה ונראים כמו הפועל ארגזים.
אפשר וצריך לעבור את שתיהן, גם בסגל הנוכחי.
kobster כתב:
אני בתחושה שטאלין גונבים גול בגומלין ועוברים אותם.
kobster כתב:
חוץ מפריירה אין שם כלום.

ועכשיו פתאום זו "התמודדות מאוזנת" ו"יריבה קשה מאוד". אני טענתי מראש שזו היריבה הכי קשה מכל ה-6 (ומצד שני אם אנחנו עפים זה כישלון), אני רק תוהה מה גרם לך להתהפך ב-180 מעלות בתוך שבוע. לא יודע, אולי זה בגלל שאנחנו נראים גרוע ואתה כבר מתחיל לחפש תירוצים למרחק הגדול בין האופטימיות התמידית שלך למה שמתרחש במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
אדום נחמד כתב:
Redfan כתב:
צריך להסתכל על התוצאות של קבוצות ישראליות או על היריבות האחרונות הרומניות ששיחקו נגד הפועל בשנים האחרונות.
אל תהיו לי זיכרון קצר.
מתי הפעם האחרונה שהפועל ניצחה קבוצה רומנית? נדמה לי שהם לפנינו בדירוג הליגות, או לפחות עד העונה הם היו, זה לא מקרי.
זה שלא שמעתם על הקבוצה הזאת כמו רפיד/דינאמו/סטיאווה בוקרשט, לא אומר שצריך לזלזל.
הליגה הרומנית עדיפה על הליגה הישראלית, לא בפערים כמו בין הליגה הישראלית לטורקית, אבל כן, יש פער משמעותי לטובת הרומנים.
אסור להתבטל, זאת הנקודה.

המשחק בבלומפילד היה שוד גם קצת באשמתנו, אין יותר מדי תירוצים בקטעים האלה, או שאתה טוב או שאתה לא.. ולגבי המשחק חוץ, זאת תוצאה יפה אחת מתוך מפגשים מול 2 או 3 קבוצות משם ששיחקנו נגדן בשנים האחרונות אם אני לא טועה.

בקיצור אתה ממציא, הקבוצה הרומנית שפגשנו הייתה ראפיד שאותה ניצחנו 3:1 בחוץ אחרי שהם גנבו פה ניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
מי אמר שזו היריבה הכי קשה מבין כל ה-6 ?
זה אתה קבעת.

עכשיו, אני יודע שזה קשה אבל שים לב למה שכתבתי (ואני אנסה לפשט כדי שיהיה לך קל) -
המשחק הקרוב הולך להיות לא פשוט.
המטרה היא להעביר את ההכרעה למקדש.
בסך של ההתמודדות אפשר וצריך לעבור אותם.
אם נצליח לשתק את פריירה עשינו חצי מהעבודה.

אגב, ממליץ לך להפסיק להשתמש במושג ליגת פח, קבוצה פח, שחקן פח ובאופן כללי הכל פח.
אם תחזור על המושג הזה כל הזמן זה יגרום לך להישמע כמו תקליט שבור וקצת מייצר אנטי כלפיך. אתה לא רוצה לגמור בתור סוג של קופמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
ברור, אין שום סתירה בין "חוץ מפריירה אין שם כלום", "נראים כמו הפועל ארגזים", "תחושה שטאלין (קבוצה מפאקינג אסטוניה) עוברים אותם" לבין "יריבה קשה מאוד", או בין "כל קבוצה חוץ מהיידוק זה בסדר" ו-"אפשר וצריך לעבור" לבין "התמודדות מאוזנת שיכולה ללכת לכאן או לכאן".
קשה לי להאמין שמנגנון ההכחשה הזה עובד על מישהו חוץ מעל עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
מי שנראתה כמו הפועל ארגזים באותו משחק זו הקבוצה האסטונית, אתה רואה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא ?...

אם הם סיימו בחוץ בתיקו אפס מול קבוצה שהם תפרו בבית יכול להיות שיש להם בעיה במשחקי החוץ.
גם בשנה שעברה המאזן שלהם בחוץ לא היה משהו - 17 משחקים, 8 נצחונות ו 7 הפסדים.
בבית המאזן שלהם היה 11 נצחונות ורק 2 הפסדים באותה כמות משחקים.
משמע - אם נצליח להעביר את ההכרעה למקדש, גם אם חס וחלילה לא נשחק את הכדורגל המושלם שאתה חושב שאנחנו צריכים לשחק בכזה שלב, מצבנו יהיה טוב מאוד.
כמו שכתבתי ללירון, לא צריך לזלזל בהם ולחשוב שאנחנו הולכים לתפור אותם או שזה יהיה פדיחות אם לא נעבור אלא לבוא מרוכזים ולהתמקד בלהשיג תוצאה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מי שנראתה כמו הפועל ארגזים באותו משחק זו הקבוצה האסטונית, אתה רואה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא ?...

אם הם סיימו בחוץ בתיקו אפס מול קבוצה שהם תפרו בבית יכול להיות שיש להם בעיה במשחקי החוץ.
משמע - אם נצליח להעביר את ההכרעה למקדש, גם אם חס וחלילה לא נשחק את הכדורגל המושלם שאתה חושב שאנחנו צריכים לשחק בכזה שלב, מצבנו יהיה טוב מאוד.
כמו שכתבתי ללירון, לא צריך לזלזל בהם ולחשוב שאנחנו הולכים לתפור אותם או שזה יהיה פדיחות אם לא נעבור אלא לבוא מרוכזים ולהתמקד בלהשיג תוצאה טובה.

קודם כל, אם במשפט כמו "קבוצה שלא ניצחה בחוץ קבוצה מפאקינג אסטוניה ונראים כמו הפועל ארגזים", החלק של "ונראים כמו הפועל ארגזים" מתייחס לקבוצה מאסטוניה, אז או שיש לך בעיות קשות בתחביר או שזה עוד אחד מההתפתלויות שלך.
אתה כרגיל מתכחש ומדחיק מכל מה שלא מתאים לך. שוב, זה אולי עובד על עצמך, על כל השאר - לא נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:

קודם כל, אם במשפט כמו "קבוצה שלא ניצחה בחוץ קבוצה מפאקינג אסטוניה ונראים כמו הפועל ארגזים", החלק של "ונראים כמו הפועל ארגזים" מתייחס לקבוצה מאסטוניה, אז או שיש לך בעיות קשות בתחביר או שזה עוד אחד מההתפתלויות שלך.
אתה כרגיל מתכחש ומדחיק מכל מה שלא מתאים לך. שוב, זה אולי עובד על עצמך, על כל השאר - לא נראה לי.

חמוד כזה, מתקן אותי תחבירית למרות שלא היתה שום טעות כי החיבור היה לקבוצה מאסטוניה. מצד שני, אתה יותר קרוב ממני לשיעורי לשון אז החומר עדיין טרי אצלך...
כן קיוויתי שהפועל ארגזים יצליחו לעשות משהו בגומלין ולצערנו התבדיתי.
חשבתי ואני עדיין חושב פאנדורי היא קבוצה טובה, בטח בשביל שלב כזה, אבל זה שהמשחק לא יהיה אצלה בבית פועל לטובתנו.
שורה תחתונה - ביום חמישי צריך לעלות בשביל להשיג תוצאה טובה, רמת הכדורגל היא משנית במשחק הספציפי הזה.
זה אפשרי ויש לנו מספיק כלים בהגנה ובהתקפה בשביל לעשות את זה.
בי קול שבלול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 07:31 
אגב, הבנתי שלמגרש בקלוז' יגיעו רק 2000 אוהדים רומנים בשל המרחק, והמגרש הביתי של פנדורי היה כוח חשוב בהצלחה שלהם שנה שעברה.
זה כבר טוב. אני מאוד מקווה שנצליח להוציא שם תוצאה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 07:36 
יובל כתב:
Redfan כתב:
אדום נחמד כתב:
Redfan כתב:
אל תהיו לי זיכרון קצר.
אסור להתבטל, זאת הנקודה.

בקיצור אתה ממציא, הקבוצה הרומנית שפגשנו הייתה ראפיד שאותה ניצחנו 3:1 בחוץ אחרי שהם גנבו פה ניצחון.

מה ממציא?
אם אתה טוב אתה מנצח, מה קשור לשוד, לא שוד, זה שאתם בכלל מתעסקים בדברים האלה/שופטים/וואטאבר במקום בדברים שצריך, זה בושה. למה צריך בכלל היה להגיע למצב שיכול לקרות שוד בבלומפילד??
והתבלבלתי בקשר לדינמו בוקרשט, הם אכן שיחקו נגד מכבי חיפה, וגם סטיאווה, מסתבר, אפילו חטפו מהם חמישיה(לא יודע למה, אבל פספסתי את זה).
עדיין, לא צריך לזלזל בקבוצה הזאת, ולא צריך להגיע למצב בכלל, של לתת להם את האופציה לשוד...
הגיע הזמן שהפועל תשחק כדורגל, גם בסגל הזה, גם אם הם יכולים רק 20-30 דקות טובות לתת לנו בלחץ, שיתנו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 07:40 
Redfan כתב:
יובל כתב:
Redfan כתב:
אדום נחמד כתב:
Redfan כתב:
אל תהיו לי זיכרון קצר.
אסור להתבטל, זאת הנקודה.

מה ממציא?
אם אתה טוב אתה מנצח, מה קשור לשוד, לא שוד, זה שאתם בכלל מתעסקים בדברים האלה/שופטים/וואטאבר במקום בדברים שצריך, זה בושה. למה צריך בכלל היה להגיע למצב שיכול לקרות שוד בבלומפילד??
והתבלבלתי בקשר לדינמו בוקרשט, הם אכן שיחקו נגד מכבי חיפה, וגם סטיאווה, מסתבר, אפילו חטפו מהם חמישיה(לא יודע למה, אבל פספסתי את זה).
עדיין, לא צריך לזלזל בקבוצה הזאת, ולא צריך להגיע למצב בכלל, של לתת להם את האופציה לשוד...
הגיע הזמן שהפועל תשחק כדורגל, גם בסגל הזה, גם אם הם יכולים רק 20-30 דקות טובות לתת לנו בלחץ, שיתנו את זה.

היריבה לא קלה, אבל אנחנו בעיקרון צריכים לעבור.
הבעיה שלי, וזו הסיבה שלדעתי כרגע אנחנו לא נעבור אותם (אם כי עכשיו כשאני יודע שהמשחק ברומניה לא במגרש הביתי זה נותן לנו עוד קצת פלוסים) היא היכולת שלנו.
אני ראיתי את פנדורי משחקים בליגה וראיתי סטטיסטיקות, הם טובים, הם מהירים, מגיעים להרבה מצבים, ואנחנו ממש לא. אולי אנחנו נשתפר, אבל בשבוע קשה להפוך קבוצה אנמית אפורה כמו שראינו בחמישי לקבוצה מצויינת שתעבור את פנדורי בלי יותר מדי תקלות. הלוואי שאתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 11:51 
בס"ד

הכל עניין של איך יתפתח המשחק . אם נצליח להשיג ("לגנוב") גול מהיר כמו שקרה בבולגריה זה יכול לשחק לטובתנו.
בכל מקרה , נראה שכשל בבית היה בגלל התוצאה שהושגה בחוץ ושגרמה אולי לאיזה שאננות.
אבל במשחק ביום חמישי , יבואו דרוכים לקראת המשימה - אחרי הכנה של רב"ש. רק שההגנה לא תעשה פאשלה ושלא נספוג יותר מגול אחד.
נצפה ונאחל לטוב !.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
כשהגורלנו מולם הייתי אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
נראה כאילו מה שהיה בבולגריה היה מזל אחד גדול
מקווה שנגד הרומנים נראה יותר טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 22:26 
הם צריכים לפחד מאיתנו . לא אנחנו מהם.

היכולת שלנו לא משהו בכלל ביינתים{לפחות לפי 2 המשחקים האחרונים}, אבל ההתקפה תיפקדה מצויין עם ניצול כמעט מקסימלי , ואם ורמוט יהיה כשיר ל90 דקות זה רק יוסיף. כל קבוצה ברמות האלו שכטר ודאמרי יכולים להגיע לכמות מצבים שרק צריך לקוות שהכדור יעצר ברשת לגול קל.

או בקיצור , להוציא תוצאה טובה ולהעביר את ההכרעה לבלומפילד!

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 06:57 
shaharot כתב:

היכולת שלנו לא משהו בכלל ביינתים{לפחות לפי 2 המשחקים האחרונים}, אבל ההתקפה תיפקדה מצויין עם ניצול כמעט מקסימלי , ואם ורמוט יהיה כשיר ל90 דקות זה רק יוסיף. כל קבוצה ברמות האלו שכטר ודאמרי יכולים להגיע לכמות מצבים שרק צריך לקוות שהכדור יעצר ברשת לגול קל.

ורמוט רחוק מכושר משחק. לא הייתי בונה עליו כלום בשלב זה של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
הפורום של יובל.וכל מי שלא עקבי בדעותיו באופן מוחלט מן הראוי שירחיק את עצמו מהפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:

יובל, באיה זכות נראה לך שתרד על המאמי של הפורום? אני לא אתן לזה יד.
וחוץ מזה הוא צודק, פאנדורי זאת קבוצה ברמה של אמצע טבלה בארץ עם שחקן מעולה בהרכב, שצריך לנטרל אותו, בשביל שיהיה פשוט לעבור אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
shaharot כתב:

ורמוט רחוק מכושר משחק. לא הייתי בונה עליו כלום בשלב זה של העונה.

בשלב זה של העונה לא, אבל בהחלט בסך הכל של העונה אני מקווה שורמוט יהיה על תקן הקשר היצירתי על האמצע, אם בן שמעון רוצה להיות עם שלושה קשרי אמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי יש סיכוי טוב שנאנוס אותם כמו זומבים. זומבים חולים וצולעים, אבל עדיין זומבים!

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
20:45 פטרלול - פאנדורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 18:51 
באיזה תאריך הגומלין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
rednoam כתב:
באיזה תאריך הגומלין?

08.08

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
פה אמור להיות בהמשך שידור לפטרולול נגד פאנדורי.
http://webfirstrow.eu/watch/198058/1/wa ... u-jiu.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
לפי כל אתרי ההימורים פטרלול פייבוריטים ברורים במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
לפי כל אתרי ההימורים פטרלול פייבוריטים ברורים במשחק.

זה לא יכול להיות
פנדורי לנצח פייבוריטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 19:29 
פטרולול סיימה בעונה שעברה נקודה אחרי פנדורי וגם זכתה בגביע, הם התחזקו בקיץ והם גם מארחים את המשחק אז טבעי שהם פייבוריטים.
זו תהיה אינדיקציה לא רעה ליכולת של פנדורי ומפחיד מאוד אם הם ינצחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sportlemon.tv/20130729/vv51f ... 11432.html

http://www.sportlemon.tv/20130729/vv51f ... 11433.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 19:50 
איזה צבע פנדורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2013, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
איזה צבע פנדורי?

לבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: