אדום נחמד כתב:
כל התגובות שלך בנוגע לעמותה מאוד עקביים. כל דבר שהעמותה עושה לא נראה לך (פרט לתמיכה במחלקת הנוער, מן הסתם).
אבל אני לא אכנס לויכוח על זה.
אני לא מבין מה זה אומר הטבות למנוי?
כניסה למשחק היום זה לא הטבה?
בכלל, הגיע הזמן שתפנים. מנוי זה אדם ששילם מראש על כרטיסי כניסה למשחק. יותר מכך, מכיוון ששילמת מראש, קיבלת מחיר זול פר משחק (50 ממוצע בערך).
חבר עמותה תרם לטובת המועדון מבלי שהובטח לו שום דבר בתמורה. מי שמנהל את העמותה, ומי שמרוויח מקיומה, רשאים לתת לה הטבות כאלה ואחרות.
אבל אתה לא משתכנע למרות שכבר אמרו לך שאת המימון להטבה לא שילמה הקבוצה. אז למי אתה בא בטענות בעצם?
העמותה מצאה מי שיממן הטבה לחברים בה. מה למען השם אכפת לך? אתה לא רואה באיזה נומך אתה מתעסק?
הכניסה חינם היום לא הטבה ולא נעליים, מחירי המנויים התייקרו בצורה משמעותית וזאת עוד אחרי עונה זוועה שעברה על הקבוצה.
כיסוי את עליית מחיר המנוי במסווה של נתנו לכם משחק שהוא לפרוטוקול בלבד ושווה ערך למשחק בגביע הטוטו בחינם. (תודה רבה באמת).
בהחלט העמותה רשאית לתת הטבות אלו ואחרות, לא טענתי אחרת.
מדוע אכפת לי שמנוים שהם חברי עמותה יקבלו כרטיס לסיבוב הבא בחינם ואני לא את זה כבר הסברתי.
אבל לא הצלחתי להבין.
אני אכן עקבי בדעותיי אם כי לפעמים אני גם משנה אותם, אם תפקידה של העמותה הוא לעזור למחלקת הנוער אז מה הקשר לכרטיס חינם למשחק של הקבוצה הבוגרת?
(ועוד למשחק בו שאר המנויים צריכים לשלם).
אבל באמת שאני חושב שכדאי שנעזוב את העניין הזה.
דרך אגב עוד שקר שלך- לא כל דבר שהעמותה עושה אני נגדה.
רעיון לעשות פעילות כמו ביום שבת הקרוב זה דבר מבורך.
(הנה נתתי מחמאה לעמותה)