תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 09:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יד אליהו זה כאן..
הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 19:39 
2 השערים לא בסדר.
הוא גם לא היה צריך להגיד לו את זה
יאללה חדש חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 19:59 
GATE7 כתב:

אתה ילד קטן בשכל שלך לא איכפת לי עוד כמה שנים אתה הולך למות.
לא אמרתי ששער 5 הם ילדים - אתה החלטת שאני אמרתי את זה, כנראה תסמונת הילד בן 3 שחי בגוף שלך.
לא רוצה לענות לך בכלל על ג' אתה רק ממשיך לרדת ברמה.
ד' - כשכל האצטדיון יעזוב בדקה 85 אני מרשה לך להטיף לי מוסר סבבה? (רמז, זה בחיים לא יקרה) באותה הזדמנות תענה לי אתה על שאלה כשלהפועל יהיו 500 אלף אוהדים שרופים שנשארים חצי שעה אחרי המשחק ומעודדים באיטדיון החדש שלהם אתה תרשה לי לעזוב 5 דקות לפני הזמן?

אז אתה באמת זה שתמך בטביב. סמרטוט רצפה שבא להטיף לי מוסר.
והשאלה היא לא היפוטתית, השאלה היא עקרונית. אם אתה לא רוצה שיהיה איצטדיון ריק בדקה 85, אז זה סימן שאתה לא חושב שאנשים צריכים לצאת בדקה 85. נקודה.
השאלה שלך על ה- 500,000, היא רלוונטית כמו שאני אשאל אותך אם 9,500 איש לא שרים שואה למכבי, אז זה בסדר אם 500 כן שרים? לא זה לא בסדר. זו בדיוק הנקודה שלי.
ואני לא צריך להרשות לך לעשות שום דבר. תעשה מה שבא לך ואני אשיר מה שבא לי. מה הבעיה עם זה? אתה זה שמתעצבן מהתגובה של שער 5.
אז אתה יכול להגיד לי מה לעשות ואני לא יכול להביע דעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:05 
אני מאמץ את הגישה של יובל לא להגיב למוגבלים, אבל אני הפעם אחרוג, מה אתה יודע? אני לא מעודד את התופעה הפתעה נוספת בשבילך - אני נשאר עד הסוף גם אם המשחק גמור מהדקה השניה. אבל כן אני מבין אנשים שיוצאים כמה דקות לפני, וזה כי אני בן אדם בוגר ולא ילד מתלהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 :LOL2: :LOL2:
villa crespo :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:53 
chimpfive כתב:
אני מאמץ את הגישה של יובל לא להגיב למוגבלים, אבל אני הפעם אחרוג, מה אתה יודע? אני לא מעודד את התופעה הפתעה נוספת בשבילך - אני נשאר עד הסוף גם אם המשחק גמור מהדקה השניה. אבל כן אני מבין אנשים שיוצאים כמה דקות לפני, וזה כי אני בן אדם בוגר ולא ילד מתלהב.

הנה עוד סמרטוט רצפה קופץ.
עוד מתנשא שחושב שהוא טוב יותר מאחרים.
איך העובדה שאני חושב שהקהל צריך להישאר עד סוף המשחק, הופכת אותי לילד מתלהב?
איך בכלל הדעה הזו קשורה לגיל שלי. אני מניח שלפני עשור או שניים אפילו לא הייתי מייחס לזה חשיבות, אז מה הקשר בכלל?
אגב, אני לא פתחתי את האשכול וכתבתי על יד-אליהו, אבל אם זה כבר הוזכר. כשאני מגיע ליד-אליהו ורואה שחצי מהקהל שלהם עוזב כמה דקות לסוף המשחק, ואנחנו נשארים עד הסוף לראות את הקבוצה שלנו מפסידה, אז אין לי ספק שהתופעה אצלם היא בזויה.
אני גם בטוח שאם אתם הייתם רואים את זה, לא הייתם אומרים שזה לגיטימי שחצי מהיציעים שלהם ריקים 5 דקות לסוף.
היום בכדורגל בא אליי מישהו שבכלל לא אוהד הפועל ולא אף קבוצה בישראל ואומר לי "ראיתי שהקהל שלכם עזב דקה 85". אני מניח שזה מה שהראו בטלוויזיה.
אז לדעתך, כמובן הבוגרת והצודקת, זה בסדר. לדעתי, האינפנטילית, המתלהבת והמוטעית, זה מוציא שם רע לקהל שלנו.
וכשאני חושב על זה, מנהלים כאן דיון האם זה לגיטימי שהקהל יעזוב את המשחק בדקה ה- 85, ואנחנו עוד אלה שיוצאים לא בסדר. עולם מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:11 
villa crespo כתב:
נועם שחם כתב:
19 כתב:
ידוע שמי שמתנהג באמות מידה שסבירות בעיני נועם שחם לא לגיטימי להביע דיעה על זה, ומי שמתנהג לא באמות מידה סבירות בעיני נועם שחם, דווקא כן לגיטימי להביע דיעה על זה. אסור שכולם יהיו שוטרי היציע,זה סתם יעשה הרבה בלגן. צריך שוטר יציע אחד. נועם שחם.

יאללה נו, עוד לבבות לאשכול של ירדן. קדימה. אין מספיק.

אתה צודק. אסור בכלל שיהיה דברים שאסור לעשות ביציע. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ביציע, כי היציע זה מקום שבו הכל מותר ומי שמקלל קללות גזעניות הוא גרוע כמו מי שיוצא דקה לפני הסוף במשחק גביע הטוטו. אין עבירה קלה ואין עבירה חמורה, כל ההתנהגויות הן על אותה הסקאלה.

אלוהים ישמור כמה שאתה מאוהב בעצמך וכמה שאתה מתנשא.
למה מי אתה בכלל שתקבע מה היא עבירה נמוכה (עלק) ומה היא עבירה חמורה (עלק)?
ומה הקשר בכלל?
אתה חושב שאסור לצעוק שואה למכבי, אז אתה מביע את דעתך.
אחרים חושבים שלצאת בדקה ה- 85 זה פסול, ומביעים את דעתם. ועוד איך, בשירה "לכו הביתה", שזה מה שהם עושים בכל מקרה.
ואתה קובע שהראשון לגיטימי והשני לא. למה? כי אתה החלטת שזו לא עבירה וזו עבירה חמורה.
אגב, בתור אחד שלא עושה לא את זה ולא את זה, אז אני מעדיף שאיצטדיון שלם ישיר שואה למכבי, מאשר שאיצטדיון שלם יילך הבייתה בזמן שהקבוצה שלו משחקת.

יכולת הסקת המסקנות שלך לא מפסיקה להדהים. ובאמת שאין לי כח להמשיך עם דיון כל כך דמגוגי ומקושקש.

סתם למען הסדר הטוב, לא דיברתי על שירי שואה, ולצורך הענין השירים המטופשים האלו לא מעניינים אותי. אני התייחסתי למצב שבו ישירו ביציע שירים גזעניים. האם גם במצב כזה אנחנו כאוהדים צריכים לקבל את זה בשתיקה.

ואני לא "החלטתי" כלום, אני הבעתי את דעתי, ואני לוקח לעצמי את הזכות להניח שהיא משקפת את העמדה של רוב חבריי ליציע. אני בהחלט חושב שהעמדה שלך ושל פותח האשכול היא פנאטית והזויה ואוי ואבוי למי שמתייחס לשטויות כאלו ברצינות.

אני לא מתיימר להיות "אוהד מושלם", את זה אני משאיר לקרספואים של העולם. אני בסך הכל בנאדם שמנסה לשמור על שפיות ופרופורציות מול אנשים שלחלוטין איבדו את זה.

ואגב - יפה שעברתם להתקפה אישית משולבת מתחת לחגורה. אם אני מתנשא, אז מה אפשר לומר על בנאדם שמטיף לאוהדים מתי ללכת ומקלל אותם בגלל שהם לא שרים? חתיכת אפס מאופס, מתנשא תקרא לחברים היצורים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:14 
אתה קצת מתבלבל קרספו, מנהלים דיון על הלגיטימות בתלונות (ובטח ובטח על הקללות והיריקות) כלפי היוצאים החוצה. לא על העזיבה עצמה.
לא יודע מה נפל עליכם אתמול אבל כבר שנים אנשים עוזבים לפני הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:20 
villa crespo כתב:
GATE7 כתב:

אתה ילד קטן בשכל שלך לא איכפת לי עוד כמה שנים אתה הולך למות.
לא אמרתי ששער 5 הם ילדים - אתה החלטת שאני אמרתי את זה, כנראה תסמונת הילד בן 3 שחי בגוף שלך.
לא רוצה לענות לך בכלל על ג' אתה רק ממשיך לרדת ברמה.
ד' - כשכל האצטדיון יעזוב בדקה 85 אני מרשה לך להטיף לי מוסר סבבה? (רמז, זה בחיים לא יקרה) באותה הזדמנות תענה לי אתה על שאלה כשלהפועל יהיו 500 אלף אוהדים שרופים שנשארים חצי שעה אחרי המשחק ומעודדים באיטדיון החדש שלהם אתה תרשה לי לעזוב 5 דקות לפני הזמן?

אז אתה באמת זה שתמך בטביב. סמרטוט רצפה שבא להטיף לי מוסר.
והשאלה היא לא היפוטתית, השאלה היא עקרונית. אם אתה לא רוצה שיהיה איצטדיון ריק בדקה 85, אז זה סימן שאתה לא חושב שאנשים צריכים לצאת בדקה 85. נקודה.
השאלה שלך על ה- 500,000, היא רלוונטית כמו שאני אשאל אותך אם 9,500 איש לא שרים שואה למכבי, אז זה בסדר אם 500 כן שרים? לא זה לא בסדר. זו בדיוק הנקודה שלי.
ואני לא צריך להרשות לך לעשות שום דבר. תעשה מה שבא לך ואני אשיר מה שבא לי. מה הבעיה עם זה? אתה זה שמתעצבן מהתגובה של שער 5.
אז אתה יכול להגיד לי מה לעשות ואני לא יכול להביע דעה?

קרספו בוא אני אסביר לך משהו שלא הבנת - אתה לא מזיז לי, לא מזיז לי שער 5, לא מזיז לי פותח האשכול. אני רק מציין את זה ואת זה שאתה צבוע ואני רואה כמה זה מפריע לך.
הרי זה ברור שאתה מנסה בכח לעצבן אותי עם שטויות שאמרתי או לא אמרתי על טביב לפני שנתיים בערך (שאתה חושב שאני מתבייש בזה או משהו), עם זה שאתה מכניס לי מילים לפה ועם כל מיני שאלות היפוטתיות מניפולטיביות.
אז אתה מאוד מנסה לעצבן כי אתה איש מסכן - לא הולך לך.
נתראה ליד היציאה משער 7 בדקה 90 (בדיוק) מחכה לשריקות שלך בקוצר רוח. יאלה נושא הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:22 
19 כתב:
r200 כתב:
מי בכלל קורא ליד ושם בשם הזה?

תזהר
עוד מעט יגידו לך שמה שעשית פה מדורג 5 בטבלת העבירות, וכידוע מקום 5 זה אמנם לא ליגת אלופות, אז לא תקבל את הפרס הגדול של שריקות בוז פלוס קללות והכרזה שתלך לשער 11, אבל גם אופ"א זה מכובד ותקבל נזיפה ומבט מאוכזב.

גבי, זו כזו דמגוגיה עלובה. ברצינות.

אני מבין שאצלך אין מדרג עבירות, והכל בעיני המתבונן. אז לפי הגישה הזו, עבירת אונס חמורה כמו גניבת לחם בסופר.

גם היציע, כמקום שבו יש כללי התנהגות קצת שונים, הוא לא מקום שבו הכל מותר. יש קווים אדומים, ויש דברים שגם אם אני או אתה לא נאהב, צריך לחיות איתם ולא להתרגש. בדיוק בהקשר הזה השתמשתי במילה "פרופורציות". אחד מהמקרים בהן צריך קצת פרופרוציות, הוא כשכמה עשרות אוהדים יוצאים בסוף משחק מיותר ומשעמם הבייתה, 2-3 דקות לפני שריקת הסיום. ביג דיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:26 
אני לא בעד לצאת קודם, לי אישית יותר נוח אפילו לחכות שכל ההמון יעזוב ורק אז לצאת אבל זה רק אני..
בכל מקרה, רק שתדעו- גם בקונצרטים והופעות יש מקרים לעיתים שמדובר בהופעה גרועה, אז יש בוז ואנשים יוצאים באמצע, כנ"ל לגבי קונצרטים בהיכלים(לא יודע כמה אתם באמת הייתם בכאלה ב10 השנים האחרונות...), אנשים עוזבים באמצע.
לא אומר שזה לא נראה יותר מכובד ויותר יפה אם הרוב נשארים ומוחאים כפיים עד הסוף, כנ"ל גם לגבי הכדורגל.
לדעתי, באופן כללי אחרי השנים האחרונות, כל הטלטלות שהקבוצה הזאת עברה, צריך סבלנות עם הקהל.
בוקה, ריבר, סן לורנצו וכל המעודונים הארגנטינאים, הם מועדוני פאר... הפועל בקושי מדגדגת את מה שהולך שם.
התרבות הזאת לא נבנית ביום אחד, זה מה שאני מנסה להגיד.
אתם חייבים להיות שם יותר סבלניים וליברלים, כל החבר'ה בשער 5..
צריך לעודד בכיף לא כמו צבא, ככה הארגנטינאים והיוונים עושים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:30 
זה מדהים איך כל פעם בוסטרו קורע לחתיכות.
חוץ מזה שהוא אוהד בוקה הוא אחד המשתמשים הגדולים בשדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:

הוא צודק בהכל.
אתם המצחיקים והסמרטוטים...
אתה יודע מה עצוב?
שאתם צוחקים על מכבי שהם יוצאים לפני השריקה ושהם קהל של הצלחות ואתם מצדיקים בדיוק את אותה התנהגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:41 
רק לכל מטיפי המוסר ,תלבשו לפחות איזה תלבושת אחידה שלא רק נרגיש באיראן או בני ברק אלא גם נראה ככה .
פעם היה לי סלוגן על טביב "איראן זה כאן" עכשיו מסתבר שחלק מהקהל שלנו מתנהג ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:04 
נועם שחם כתב:
[

ואגב - יפה שעברתם להתקפה אישית משולבת מתחת לחגורה. אם אני מתנשא, אז מה אפשר לומר על בנאדם שמטיף לאוהדים מתי ללכת ומקלל אותם בגלל שהם לא שרים? חתיכת אפס מאופס, מתנשא תקרא לחברים היצורים שלך.

אתה לא רק מתנשא (אתה באמת לא שם לב כמה שאתה מתנשא? כאילו, אתה יכול להיות עם דעות הפוכות ולהביע דעה, אבל למה בצורה כזאת מתנשאת? למה אתה תמיד חושב שאתה כ"כ יותר טוב מאחרים? דבר בגובה העיניים. אתה לא יותר טוב מאף אחד.), אתה גם שקרן.

א. מתי אני קיללתי אוהדים שלא שרים? אמרתי שלדעתי אוהד צריך לעודד את הקבוצה שלו ולהישאר עד הסוף. ממש דעה הזויה, אה?
ב. אנחנו התחלנו בהתקפה אישית ובמכות מתחת לחגורה? אתה בטוח?
מי פנה אלייך בכלל? אתה זה ששירבבת את שמי בהודעה שלך, בדרך המתנשאת שלך. אז איך אתה רוצה שאני אגיב לך? עניינית? דבר לגופו של עניין ויענו לך לגופו של עניין.
וואלה, בחיים לא ירדתי לפסים אישיים של אף אחד, אלא אם זה היה בתגובה.
אתה מוזמן לבדוק את זה.
והחברים שלי הם באמת יצורים. ממש יצורים. אבל הם לא כ"כ מתנשאים, אז אני אקרא להם רק יצורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

תראה, שנה שעברה היה את שירי השואה אבל מאז שגם אלו התחילו להעלם, אנשים מחפשים נושא חדש לריב עליו, פעם הבאה זה יהיה על זה שאוהדי שער 7 יושבים על הכיסא בצורה שלא נוחה לקפיצה, ככה שבטלוויזיה יש דילי בקפיצה שלהם בגולים וזה לא פוטוגני ומחמיא לקהל.

אגב, אני אישית נגד יציאה לפני הזמן, אבל איך לעזאזל זה יעזור אם תשרקו בוז לאוהדי הפועל שיוצאים לפני הזמן? להפך, זה רק יפריע ויגרום להם לעשות דווקא.
חשוב לכם שאוהדי הפועל יישארו לסיום? סבבה, גם לי, תוציאו פלייארים שמבקשים מהאוהדים להישאר לשניה האחרונה, אם תוסיפו ציטוט מרגש של אבוטבול על כמה חשובים הכפיים של האוהדים בירידה מהדשא ותגרפו עוד כמה אנשים, לנבוח עליהם לא יעזור. תפיצו סרטון של גילי ביוטיוב מבקש מהקהל להישאר, אני בטוח שהוא יסכים, ממש אין לכם כוח? תדברו על איתי בפייסבוק, אני בטוח שהוא יהיה מוכן להוציא סטטוס בעמוד שלו שמבקש מהקהל להישאר לסוף, יש לכם פוביה משחקנים? תכתבו טור באדום עולה, כל כך הרבה אופציות וכולם יעזרו יותר מלצעוק על היוצאים.

מולי לוי כתב:

וואו, איזה גבר, אחרי שהוא ככה קרע בפורום לחתיכות את כולנו עם הטיעונים החותכים שלו, אני בטוח שכל הקהל לא יעז לקום מהמושב לפני שהמנקים בבלומפילד יתחננו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
אוף טופיק (ואולי זה דווקא הנושא המרכזי), תרבות וצורת הדיון באשכול הזה היא מסוג הדברים שמחלחלים ליציעים וכתוצאה מכך אנשים מרשים לעצמם להגיד לאנשים אחרים איך להתנהג.
לא מבין למה בכל אשכול על הקהל מגיעים בסופו של דבר לאותה התנהגות ואותה שפה.
מרוב שאנחנו נזהרים לא להיות כמו ההם, אנחנו נהפכים ליותר גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אוף טופיק (ואולי זה דווקא הנושא המרכזי), תרבות וצורת הדיון באשכול הזה היא מסוג הדברים שמחלחלים ליציעים וכתוצאה מכך אנשים מרשים לעצמם להגיד לאנשים אחרים איך להתנהג.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יד אליהו זה כאן..
הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:38 
שטויות, אין קשר בין הפורום ליציעים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:40 
פעם ראיתי את נתן דטנר אומר שמאוד מעליב שחקנים שצופי תיאטרון יוצאים לפני סוף ההצגה. הוא אמר משהו כמו "אם ההצגה גרועה אז אפשר לצאת בהפסקה כדי שהשחקן לא ירגיש".
מבחינתי, ניתן ליישם את ההמלצה פה.
ברור שזה מפריע לשחקנים אם הקהל יוצא כמה דקות לסוף, וזה גם משדר לילדים מסר של המשחק גמור כשבעצם הוא משוחק. הדוגמה הטובה ביותר היא נתניה, שם אפשר היה לצאת דקה 80 ולהפסיד מיני מהפך של הפועל.
יש כאן ערך חשוב של "זה לא נגמר עד שזה נגמר". מבחינתי, חשוב יותר מהדקות המבוזבזות של יציאה מהחנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

זה לא רק באשכולות על הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:42 
שחר כתב:
אתה קצת מתבלבל קרספו, מנהלים דיון על הלגיטימות בתלונות (ובטח ובטח על הקללות והיריקות) כלפי היוצאים החוצה. לא על העזיבה עצמה.

סבבה.
קודם כל, אני חושב שהדיון הוא גם על העזיבה עצמה.
מהמקום שלי לא שמעתי קללות ובטח שלא ראיתי יריקות, ואני בטח לא מצדיק את זה. מה שאני שמעתי זו שירה של "לכו הבייתה".
לא מבין מה כ"כ נורא בזה, באמת שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

נורא? זה לא מאוד נורא, זה פשוט לא מועיל בשום צורה לפתרון הבעיה, זה כמו לצעוק על הדלת "למה היא פתוחה" במקום לסגור אותה.
וחוץ מזה, איך אבא של ת'מפר נהג לומר (או אמא? כבר שנים שלא ראיתי את הסרט הזה): "אם אין לך משהו נחמד לומר, מוטב שלא תומר כלום" (האמת שלטעמי "חכם" זה יותר מתאים במקרה הזה מנחמד).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 23:18 
שחר כתב:

אנשים פה חיים בסרט ש-50 איש במקרה הטוב שמקליקים כאן זה מדגם מייצג ל-8000 מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
שחר כתב:

אנשים פה חיים בסרט ש-50 איש במקרה הטוב שמקליקים כאן זה מדגם מייצג ל-8000 מנויים.

אנחנו לא מדגם מייצג לכלום.
התרבות היא אותה תרבות שגולשת גם הרבה מעבר ליציעים, זה לא משהו ייחודי ליציעי המקדש.
חוסר הסובלנות ואנשים שבאים בגישת "האמת היחידה אצלי ואני אגרום לך לחשוב ולהתנהג כמוני בכל מחיר" זה משהו שנתקלים בו כל יום, גם ביציעים. מן הסתם זה גם מגיע לפה, בטח כשמלכתחילה יותר קל לתקוף דרך המקלדת אנשים וירטואלים.
לי אישית חבל שהחבר'ה היותר מבוגרים נופלים למקומות האלו אבל כל אחד והפיוז שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 00:07 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
villa crespo כתב:

נורא? זה לא מאוד נורא, זה פשוט לא מועיל בשום צורה לפתרון הבעיה, זה כמו לצעוק על הדלת "למה היא פתוחה" במקום לסגור אותה.
וחוץ מזה, איך אבא של ת'מפר נהג לומר (או אמא? כבר שנים שלא ראיתי את הסרט הזה): "אם אין לך משהו נחמד לומר, מוטב שלא תומר כלום" (האמת שלטעמי "חכם" זה יותר מתאים במקרה הזה מנחמד).

אתה יודע, רק שפה מדובר על אוהדים אחרים ולא על חפץ.. איך זה בדיוק כמו להגיד על דלת למה היא פתוחה במקום לסגור אותה? אני יכול לעשות את זה?
אם אין לי משהו נחמד לא לומר כלום? באמת? זאת הגישה שלך? אז אם לא היה לי כלום נחמד לומר על טביב לא להגיד כלום? בחייאת..
GATE7 אתה לא ענית לעיקרי הדברים שהופנו אלייך ובחרת לתקוף ולהתעלם משאלות שנוסחו בצורה לגיטמית לגמרי (האם מחזה שכל הקהל יעזוב בדקה 85 יפריע לך?)
מעבר לזה, דווקא האנשים שבאו בביקורת על התנהגות הקהל היו הרבה פחות מתנשאים ויהירים מהאנשים שניסו להצדיק אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
villa crespo כתב:

אתה יודע, רק שפה מדובר על אוהדים אחרים ולא על חפץ.. איך זה בדיוק כמו להגיד על דלת למה היא פתוחה במקום לסגור אותה? אני יכול לעשות את זה?
אם אין לי משהו נחמד לא לומר כלום? באמת? זאת הגישה שלך? אז אם לא היה לי כלום נחמד לומר על טביב לא להגיד כלום? בחייאת..
GATE7 אתה לא ענית לעיקרי הדברים שהופנו אלייך ובחרת לתקוף ולהתעלם משאלות שנוסחו בצורה לגיטמית לגמרי (האם מחזה שכל הקהל יעזוב בדקה 85 יפריע לך?)
מעבר לזה, דווקא האנשים שבאו בביקורת על התנהגות הקהל היו הרבה פחות מתנשאים ויהירים מהאנשים שניסו להצדיק אותה

א. ברור שיש הבדל בין אדם לדלת, אבל כמו בדלת, גם במקרה הזה, לצעוק על האנשים כמה הם רעים לא יעזור להגיע למטרה בכלל (אלא אם מדובר על ילדים בני 6).
ב. בגלל זה אמרתי שבמקרה הזה יותר מתאים "חכם", פשוט רציתי להביא את הציטוט המדויק, על טביב היה יותר חכם לצעוק (ובמיוחד לשבת על הווריד) גם כי אין לך אינטרסים משותפים איתו וגם כי אתה מסה של אנשים על אדם אחד (וגם הצעקות לבד לא עצרו, והיה צריך להיתפס לו חזק על הווריד בשביל לגרום לו לעזוב).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
19 כתב:
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 02:01 
סמל אישי של המשתמש
באמת הפכנו להיות מכבי, ולא בגלל אוהדים שיוצאים לפני השריקה:
1. פילוג בקהל
2. תחושת מיאוס וגועל סביב הקבוצה אצל הקהל. מדהים מה שעונה אחת רעה (יחסית... בכל זאת מקום 3), בצירוף עונה מוצלחת של מכבי, עשתה לקבוצה.
משחק רשמי ראשון העונה בבלומפילד, וכבר אני שומע אנשים ביציע מקטרים בדקה 2 (!!!). משם זה רק הידרדר.

עוד עונה-שתיים כמו הקודמת ואנשים מתחילים לנפנף עם חיתולים ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 02:28 
שבתאי יחבס כתב:
מולי לוי כתב:

הוא צודק בהכל.
אתם המצחיקים והסמרטוטים...
אתה יודע מה עצוב?
שאתם צוחקים על מכבי שהם יוצאים לפני השריקה ושהם קהל של הצלחות ואתם מצדיקים בדיוק את אותה התנהגות.

כנראה שאתה לא מכיר אותי ואתה חושב שאני ציני...
אני האחרון שייצא 5 דקות לסיום.
הבנת הנקרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
קראתי חלק מההודעות פה, ורק דבר אחד לא הצלחתי להבין:
אם אני יורד בדקה 85 מהיציע למעלה ועומד במעבר עד לשריקה ולאחר מכן אני יוצא, הם אני מכביסט/ידאליהו/פחותאוהד?
או שהבוז הם רק לאלו שיוצאים מהשער עצמו לפני שריקת הסיום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: