תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 14:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: CS Pandurii Târgu Jiu
הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 15:51 
zink כתב:
Yalla Hapoel כתב:
בקיצור נראה אותם שולטים ואותנו יוצאים למתפרצות מהירות.

מסכים עם החלק הראשון של המשפט שלך.

הם ישלטו ואנחנו נצא להתקפות איטיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 15:54 
אני יכול רק לנחש שההוראות הטקטיקות של רב"ש יהיו שונות לגמרי ונראה משחק לחץ הרבה יותר משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
אם חצי ממה שאמרו עליהם בפורום נכון, הלך עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 19:14 
דרך אגב,הם לא יארחו אותנו באיצטדיון הביתי שלהם מפניי שאופ"א לא אישרה אותו.
הם יארחו אותו בקלוז' ורק כ2000 צופים שלהם צפויים להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 19:32 
פורום של חולי נפש..
הפועל לא פיבוריטית?
נו באמת...
חלאס אם נודח זאת תהיה פדיחה זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 19:34 
לירון האדום כתב:
פורום של חולי נפש..
הפועל לא פיבוריטית?
נו באמת...

פדיחה? זו תהיה בעיה רצינית אבל מכאן ועד להגדיר את זה כפדיחה.. הם לא פראיירים בכלל. אני לא חושב שהם באיירן מינכן כמו שאחרים חושבים אבל בהחלט אסור להקל בהם ראש. אפשר בכיף לומר שהם קבוצה ברמה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 19:38 
באמת שהביצים שלי רועדות אחרי התצוגה אתמול.
מקווה מאוד שנתעורר בשבוע הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 19:41 
shmani כתב:
לירון האדום כתב:
פורום של חולי נפש..
הפועל לא פיבוריטית?
נו באמת...

פדיחה? זו תהיה בעיה רצינית אבל מכאן ועד להגדיר את זה כפדיחה.. הם לא פראיירים בכלל. אני לא חושב שהם באיירן מינכן כמו שאחרים חושבים אבל בהחלט אסור להקל בהם ראש. אפשר בכיף לומר שהם קבוצה ברמה שלנו.

בוא נגיד שזאת לא תהיה פאדיחה בסדר גודל של סנטה קולומה או ואדוז, אבל זה יהיה כישלון גדול אם לא נעפיל לשלב הבתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 19:43 
shmani כתב:
לירון האדום כתב:
פורום של חולי נפש..
הפועל לא פיבוריטית?
נו באמת...

בעיה זאת בטוח תהיה אם נודח.
אבל גם פדיחה, לא יודע מבחינת סגל שחקנים עד כמה הם חזקים, אנחנו לא נראנו טוב במשחק האחרון .
אבל מבחינת מועדון ושם אנחנו צריכים לעבור את הרומנים, יש לנו מסורת וניסיון רב יותר מהרומנים.
לא צריך לזלזל כמובן, הם לא דייגים, אבל בסיכום אנחנו צריכים לעבור אותם.

אני בטוח שהם מפחדים הרבה יותר מהפועל.
אני בטוח ששם בפורומים שלהם אם הם יעברו את הפועל הם יהיו באקסטזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
פורום של חולי נפש..
הפועל לא פיבוריטית?
נו באמת...

בדקת את הסגל שלהם ? את התוצאות שלהם ? ראית איך הם משחקים ?
שום פדיחה ושום בטיח. זו התמודדות מאוזנת שיכולה ללכת לכאן או לכאן.

הם משחקים 4-5-1 עם אריק פריירה כשחקן מאחורי החלוץ - ליטאי בן 24 בשם מטולביצ'יוס, נפיל בגובה 1.90 שבשלושה משחקים העונה כבש שלושה שערים, בשנה שעברה כבש 11 ב 37 הופעות. לא פראייר בכלל.
בצדדים יש את דן ניסטור, שחקן סגל קבוע בנבחרת רומניה שיכול לשחק בשני הצדדים וגם הוא כבר עם 2 בישולים השנה (אחרי 10 בעונה שעברה פלוס ששה שערים), ובנוסף אליו יש עוד שחקן מתחלף כשלדעתי המאמן שלהם יעלה עם אלין בולייצה שגם יכול לשחק בשני הצדדים.
בהגנה יש להם את הבלם הברזילאי אריקו שהגיע העונה כשחקן חופשי וכבש צמד במשחק האחרון מול טאלין, והבלם השני שלהם שמשמש גם כקפטן הוא קפריסאי בשם כריסטו שהגיע באמצע העונה הקודמת מאלקי (סביר להניח שרב"ש מכיר אותו משם ויודע מה נקודות התורפה שלו).

עכשיו, עזוב את כל מה שרשמתי. שים ביוטיוב קליפ של אריק ותראה איזה שחקן פספסנו בגלל קשטן החמור גרם.
הוא איש המפתח של כל ההתמודדות הזו, אם נצליח לעצור או להגביל אותו עשינו חצי מהדרך.
הדבר המרכזי שאפשר לבנות עליו זה שהמשחק נגדם יערך באיצטדיון של קלוז' ולא באיצטדיון הביתי שלהם ואני בספק כמה הם יוכלו למלא אותו. אם נצליח להעביר את ההכרעה למקדש, 12 אלף אדומים יכולים להיות השובר שוויון.

הם לא קבוצה ענקית אבל יריבה קשה מאוד, בטח בשביל שלב כזה כשבפעם האחרונה ששיחקנו בו קיבלנו את ואדוז החביבים, סתם בשביל לקבל פרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:06 
לירון האדום כתב:
מבחינת מועדון ושם אנחנו צריכים לעבור את הרומנים, יש לנו מסורת וניסיון רב יותר מהרומנים.

יש בזה משהו חשבתי על זה גם היום אני מאמין גם שהם ישחקו נגדנו בצורה זהירה ולא יתנפלו עלינו כמו שאנשים חוששים פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:18 
קובי נשמה, האמת לא בדקתי על שום שחקן שלהם, לא יודע מי זה הפריירה הזה (אני יודע רק מהפורום).
לא רואה תקצירים ביוטיוב, כי תקציר לא אומר לי שום דבר וגם קליפ על שחקן ביוטיוב לא אומר כלום.
אני כן יודע שהפועל כמועדון פיבורטים !
לדעתי מבלי לדעת מי אלו הרומנים גם הסגל שלנו טוב יותר.
ברומניה יש 2-3 קבוצות מוכרות, כם גם בישראל (הפועל,מכבי,חיפה ואולי בית"ר).
הפנדורי האלו היא לא אחת מהקבוצות המוכרות ברומניה.
שנה שעברה עשתה הישג סיימה במקום השני (אם אני לא טועה) והגיעה לאירופה.
גם קרית שמונה שלקחה את האליפות בארץ, שנה אחרי עם סגל טוב, שיחקה במוקדמות האלופות מול קבוצות אחרות
ועדיין קרית שמונה לא היה פיבוריטית בשלבים המתקדמים !

אלון כתב:
לירון האדום כתב:
מבחינת מועדון ושם אנחנו צריכים לעבור את הרומנים, יש לנו מסורת וניסיון רב יותר מהרומנים.

יש בזה משהו חשבתי על זה גם היום אני מאמין גם שהם ישחקו נגדנו בצורה זהירה ולא יתנפלו עלינו כמו שאנשים חוששים פה

בדיוק מה שאני אומר.
לשחק מול קבוצה מאסטוניה זה לא כמו לשחק מול הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
כמועדון אנחנו פייבוריטים ?
למה ? בגלל השם שלנו באירופה ?
השם לא עזר אתמול כשיצאת תיקו מול קבוצה הרבה פחות טובה מהרומנים. השם שלך גם לא עזר כשהפסדת באקרנאס אבל ידעת לעבור אותם בגומלין.
אנחנו קבוצה חדשה לחלוטין עם מאמן חדש וסגל חדש שהושלם רק לפני שבועיים, שאף אחד לא יהיה בטוח שאנחנו הולכים לפרק אותם או אפילו להיות יותר דומיננטיים מהם בחמישי הבא. אנחנו צריכים לשחק כדי להעביר את ההכרעה אלינו הביתה, אז יבואו לידי ביטוי השם והמסורת שלך, כשגם העובדה שהם לא ישחקו בבית שלהם יכולה לעזור לנו מאוד.
אם מישהו במקרה שאנן לקראת ההתמודדות מול הרומנים, שיצא מזה מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:37 
kobster כתב:
השם לא עזר אתמול כשיצאת תיקו מול קבוצה הרבה פחות טובה מהרומנים. השם שלך גם לא עזר כשהפסדת באקרנאס אבל ידעת לעבור אותם בגומלין.
אנחנו קבוצה חדשה לחלוטין עם מאמן חדש וסגל חדש שהושלם רק לפני שבועיים, שאף אחד לא יהיה בטוח שאנחנו הולכים לפרק אותם או אפילו להיות יותר דומיננטיים מהם בחמישי הבא. אנחנו צריכים לשחק כדי להעביר את ההכרעה אלינו הביתה, אז יבואו לידי ביטוי השם והמסורת שלך, כשגם העובדה שהם לא ישחקו בבית שלהם יכולה לעזור לנו מאוד.

כן
כן
בהחלט התיקו של אתמול הוא דיי פדיחה, ההפסד לאקראנס היה מביש לגמריי.
אני לא שאנן ובטח שלא צריך לזלזל ברומנים.
אבל לדעתי שוב אם אנחנו נעבור את הרומנים אנחנו נשמח.
אם הרומנים יעברו אותנו הם יהיו באקסטזה !
אני חושב שגם מבחינת אתרי ההימורים הפועל פיבוריטים (מעניין לדעת...)
אני חושב שהרומנים יותר מפחדים מאיתנו מאשר הפוך.
נראה לי שהרומנים לא חושבים בכלל על אפשרות לסיים את ההתמודדות במשחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:38 
kobster כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
דן ניסטור נשמע שם של תרופה. ללא קשר אם הוא שחקן טוב או תרופה רעה.
בכל אופן, הפועל אמורה לבוא לשם במוכנות ודריכות אחרת מהמשחקים עד עכשיו. אמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
פורום של חולי נפש..
הפועל לא פיבוריטית?
נו באמת...

הם משחקים 4-5-1 עם אריק פריירה כשחקן מאחורי החלוץ - ליטאי בן 24 בשם מטולביצ'יוס, נפיל בגובה 1.90 שבשלושה משחקים העונה כבש שלושה שערים, בשנה שעברה כבש 11 ב 37 הופעות. לא פראייר בכלל.
בצדדים יש את דן ניסטור, שחקן סגל קבוע בנבחרת רומניה שיכול לשחק בשני הצדדים וגם הוא כבר עם 2 בישולים השנה (אחרי 10 בעונה שעברה פלוס ששה שערים), ובנוסף אליו יש עוד שחקן מתחלף כשלדעתי המאמן שלהם יעלה עם אלין בולייצה שגם יכול לשחק בשני הצדדים.
בהגנה יש להם את הבלם הברזילאי אריקו שהגיע העונה כשחקן חופשי וכבש צמד במשחק האחרון מול טאלין, והבלם השני שלהם שמשמש גם כקפטן הוא קפריסאי בשם כריסטו שהגיע באמצע העונה הקודמת מאלקי (סביר להניח שרב"ש מכיר אותו משם ויודע מה נקודות התורפה שלו).

עכשיו, עזוב את כל מה שרשמתי. שים ביוטיוב קליפ של אריק ותראה איזה שחקן פספסנו בגלל קשטן החמור גרם.
הוא איש המפתח של כל ההתמודדות הזו, אם נצליח לעצור או להגביל אותו עשינו חצי מהדרך.
הדבר המרכזי שאפשר לבנות עליו זה שהמשחק נגדם יערך באיצטדיון של קלוז' ולא באיצטדיון הביתי שלהם ואני בספק כמה הם יוכלו למלא אותו. אם נצליח להעביר את ההכרעה למקדש, 12 אלף אדומים יכולים להיות השובר שוויון.

הם לא קבוצה ענקית אבל יריבה קשה מאוד, בטח בשביל שלב כזה כשבפעם האחרונה ששיחקנו בו קיבלנו את ואדוז החביבים, סתם בשביל לקבל פרופורציות.

לא כתבת לפני שבוע שעדיף לקבל אותם מאשר קבוצה פח כמו היידוק ספליט ושהם לא עוברים את האסטונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:43 
דיברתי עם חבר רומני אוהד דינמו בוקרשט, זה מה שהוא כתב:

unfortunately, except for steaua bucharest Romania doesn't have very good teams. however, pandurii is a preety good team, with creative players and a pleasent game. it's the best team in romania after steaua, but this doesn't mean they are good. i think it will be a close game, the chances are 50-50

pandurii has no exeprience, it's their first european season, so from this point of view they are weaker

it isn't a team with fanatic supporters
it's a preety new team

מצד שני הוא בקושי יודע על הכדורגל כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:46 
צריך להסתכל על התוצאות של קבוצות ישראליות או על היריבות האחרונות הרומניות ששיחקו נגד הפועל בשנים האחרונות.
אל תהיו לי זיכרון קצר.
מתי הפעם האחרונה שהפועל ניצחה קבוצה רומנית? נדמה לי שהם לפנינו בדירוג הליגות, או לפחות עד העונה הם היו, זה לא מקרי.
זה שלא שמעתם על הקבוצה הזאת כמו רפיד/דינאמו/סטיאווה בוקרשט, לא אומר שצריך לזלזל.
הליגה הרומנית עדיפה על הליגה הישראלית, לא בפערים כמו בין הליגה הישראלית לטורקית, אבל כן, יש פער משמעותי לטובת הרומנים.
אסור להתבטל, זאת הנקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
kobster כתב:

כן
כן
בהחלט התיקו של אתמול הוא דיי פדיחה, ההפסד לאקראנס היה מביש לגמריי.
אני לא שאנן ובטח שלא צריך לזלזל ברומנים.
אבל לדעתי שוב אם אנחנו נעבור את הרומנים אנחנו נשמח.
אם הרומנים יעברו אותנו הם יהיו באקסטזה !
אני חושב שגם מבחינת אתרי ההימורים הפועל פיבוריטים (מעניין לדעת...)
אני חושב שהרומנים יותר מפחדים מאיתנו מאשר הפוך.
נראה לי שהרומנים לא חושבים בכלל על אפשרות לסיים את ההתמודדות במשחק אחד.

לא מלמדים אותכם שם במשפטים להיצמד לעובדות ולמקרי עבר ?...
עובדה 1 - הפועל קבוצה חדשה ולא מחוברת מקצועית. עם חיזוק נכון בעמדת המגן השמאלי והחזרה של גילי אנחנו נהיה קבוצה מעולה. זה לא יקרה בשבוע הקרוב.
עובדה 2 - פאנדורי קבוצה שרוב ההרכב שלה ממשיך מהשנה שעברה עם אותו מאמן, הם צירפו את אריק פריירה (עשה לעצמך טובה ותבדוק עליו) ואת אריקו הבלם, הראשון עם שלושה בישולים במשחק מול האסטונים והשני כבש צמד.
מקרה עבר - אקרנאס בחוץ. זה מה שיכול לקרות כשאתה מגיע בתור קבוצה חדשה ועם לחץ לא קטן לעבור שלב בגלל העתיד הכלכלי של המועדון.

לא מעניין אותי מה תהיה רמת השמחה אצלם אם הם יעברו אותנו ואני מקווה שלא נצטרך לבדוק.
אין פייבוריטית ברורה ביום חמישי. צריך לבוא, לשחק חזק (ומכוער אם צריך) כדי להעביר את ההכרעה אלינו.
במקדש, זו אופרה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
Fenrir כתב:

unfortunately, except for steaua bucharest Romania doesn't have very good teams. however, pandurii is a preety good team, with creative players and a pleasent game. it's the best team in romania after steaua, but this doesn't mean they are good. i think it will be a close game, the chances are 50-50

pandurii has no exeprience, it's their first european season, so from this point of view they are weaker

it's a preety new team

ק"ש של רומניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 20:55 
כל הדיבורים האלו על חיבור ותיאום וזה עוד יבוא מחזירה אותי לימים נוראים מהעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
פורום של חולי נפש..
הפועל לא פיבוריטית?
נו באמת...

לא כתבת לפני שבוע שעדיף לקבל אותם מאשר קבוצה פח כמו היידוק ספליט ושהם לא עוברים את האסטונים?

אתה קבעת (כהרגלך בעולם השחור לבן שלך) שהיידוק קבוצה פח, הם עברו את טורנבו ואני לא אופתע אם הם ידלגו גם מעל הגאורגים בסיבוב הבא.
גם לא אמרתי שהם לא עוברים את האסטונים אלא שכדאי לחכות קודם שיעברו אותם, במשחק בטאלין הם היו הרבה פחות טובים מהמשחק אתמול. תריץ את התקצירים ותראה.
בסיכום ההתמודדות אפשר בהחלט לעבור אותם אבל אנחנו צריכים לבוא למשחק הקרוב בגישה שלא הולך להיות פשוט בכלל וצריך לשחק כדי להעביר את ההכרעה אלינו.
אגב, מה שרשמתי ללירון מיועד גם אליך ולשאר הפנטזיונרים שחולמים לראות קבוצה דורסת בחודש יולי אחרי שהחלפנו 8 שחקני הרכב. תהיו רגועים בחמישי הבא ואל תחפשו כל הזדמנות כדי להגיד כמה אנחנו גרועים ואיזה פח אנחנו וכל שאר תסמיני גישת האני יודע הכי טוב בעולם. המטרה היא לעבור, איך נשחק ועד כמה יפה זה יראה ממש לא מעניין כרגע.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 26 יולי 2013, 21:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
צריך להסתכל על התוצאות של קבוצות ישראליות או על היריבות האחרונות הרומניות ששיחקו נגד הפועל בשנים האחרונות.
אל תהיו לי זיכרון קצר.
מתי הפעם האחרונה שהפועל ניצחה קבוצה רומנית? נדמה לי שהם לפנינו בדירוג הליגות, או לפחות עד העונה הם היו, זה לא מקרי.
זה שלא שמעתם על הקבוצה הזאת כמו רפיד/דינאמו/סטיאווה בוקרשט, לא אומר שצריך לזלזל.
הליגה הרומנית עדיפה על הליגה הישראלית, לא בפערים כמו בין הליגה הישראלית לטורקית, אבל כן, יש פער משמעותי לטובת הרומנים.
אסור להתבטל, זאת הנקודה.

לפני שנתיים הפסדנו לרומנית במשחק שוד בבלומפילד, והחזרנו נצחון במשחק החוץ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:07 
לפי מה שהרומנים אומרים, ההגנה של פנדורי יחסית חדשה, הקישור שלהם הוא הטוב ביותר ברומניה יחד עם זה של סטיאווה, אבל דווקא בהתקפה יש להם בעיות וחסרה סיומת. אני לא אתפלא אם הם יביאו חלוץ לפני המשחק נגדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
מי הבעלים שלהם? מאיפה הכסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:10 
דיי קובי הפכת את הקבוצה הזאת הפנדורי למינימום אלופת רומניה ב-4 השנים האחרונות.
לא אמרתי לזלזל, לא אמרתי שהם לא קבוצה טובה.
לא אמרתי שצריכים לעבור את ההתמודדות בהליכה.
רק אמרתי שאנחנו פיבוריטים, אני חושב שאנחנו קבוצה טובה יותר, קבוצה עם מסורת,קהל וניסיון במעמדים האלו.
(אם אם אני לא טועה, מההרכב ששיחק אתמול אצלנו, הרוש,וגדני הם היחידים לא ניסיון אירופאי, ואולי זגורי כי בכל זאת הוא שיחק בנבחרת הצעירה).
ואולי גם סשה.
כמה מהשחקנים הרומנים יש להם ניסיון במשחקים אירופאים?
כמה שחקנים יש להם בנבחרות השונות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:14 
dino כתב:
Fenrir כתב:

it's a preety new team

ק"ש של רומניה?

סוג של, הוא טוען שחוץ מסטיאווה הכדורגל הרומני רחוק מלהבריק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
רק אמרתי שאנחנו פיבוריטים, אני חושב שאנחנו קבוצה טובה יותר, קבוצה עם מסורת,קהל וניסיון במעמדים האלו.
(אם אם אני לא טועה, מההרכב ששיחק אתמול אצלנו, הרוש,וגדני הם היחידים לא ניסיון אירופאי, ואולי זגורי כי בכל זאת הוא שיחק בנבחרת הצעירה).
ואולי גם סשה.

שחקן נבחרת גינאה, שחקן נבחרת קפריסין, 4 שחקנים עם הופעות בנבחרת רומניה, שחקן נבחרת ליטא. עוד כמה שחקנים בנבחרת הצעירה של רומניה.
לא מספיק טוב לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 21:21 
RedFox כתב:
לירון האדום כתב:
ואולי גם סשה.

שחקן נבחרת גינאה, שחקן נבחרת קפריסין, 4 שחקנים עם הופעות בנבחרת רומניה, שחקן נבחרת ליטא. עוד כמה שחקנים בנבחרת הצעירה של רומניה.
לא מספיק טוב לך?

וואלה? לא היה לי מושג..
יפה, כנראה שבאמת יש שם שחקנים לא רעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: