תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 23:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גרזיצ'יץ'-סשה-גורדנה
הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים שסאשה-גרזיצ'יץ' לא עובד, ולדעתי גרזיצ'יץ' היה חלש מאוד היום.
אבל אני בטח לא חושב שאבוטבול הוא הפתרון, המצב בקישור כרגע לא נראה מזהיר (גם גורדנה עדיין חלש מדי) אבל אסור לבנות על אבוטבול כשחקן פותח. הוא חייב להיות בספסל
ואני מודה שעוד יש לי תקווה אינטיאוטיבית חסרת-בסיס מהסוג שנוטה להתבדות (כמו עם רוב הרכש הברזילאי שלנו לאורך ההיסטוריה) שפתאום נגלה שסשה שחקן והכל יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:53 
פרימו לוי כתב:

אני מודה שעוד יש לי תקווה אינטיאוטיבית חסרת-בסיס מהסוג שנוטה להתבדות (כמו עם רוב הרכש הברזילאי שלנו לאורך ההיסטוריה) שפתאום נגלה שסשה שחקן והכל יהיה בסדר.

איך בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:57 
גרזיצ'יץ' קצת איכזב היום, אבל בכל מקרה הוא גרזן באמצע והבעיה היא לא הוא.
הבעיה היא שלידו שיחקו גורדנה וסאשה שדורכים אחד לשני על הרגליים, שנייהם לא הניעו את הכדור טוב ולא סיפקו מספיק
כדורים לחלוצים.
גילי חייב לשחק במקום סאשה או גורדנה כדי שתיהיה הנעת כדור כמו שצריך וראינו את זה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ערן, אין לי מושג מה ראית בגרזיצ'יץ' היום. הוא היה חלש להחריד וגרם לכל המצבים המסוכנים שלהם עם הפאולים המטומטמים שלו ליד הרחבה (אני חושב שאיזה שלוש בעיטות חופשיות מסוכנות שלהם כולל הגול היו עליו). בהתקפה הוא בכלל לא קיים אבל אפילו הגנתית הוא עשה כמה טעויות קשות היום.
אני מסכים שהציוות שלו עם סאשה גרוע, וכנראה שבראייה רחבה סאשה הוא זה שיצטרך לרדת לספסל , אבל נכון למשחק היום גרזיצ'יץ' היה רע מאוד.

:ROSE:
בנתיים, גם לפי היום, כולל משחקי האימון, גרזיציץ בין החלשים בהפועל.
גם סאשה היה היום פרווה ולא מורגש, אבל.מגרזיצ'יץ ציפיתי לקצת יותר ממה שהוא נותן ומרגיש על המגרש. לא זז ברוורס. פעולות לא נכונות בעיקר של ניסיונות כידרור בהילוך ראשון שגם זקן בן 90 ידע לבלום ומרבה להפסיד בעימותים פיזיים. ביכולת שלו, לא פלא שמביאים לו עוד קשר אחורי שיגבה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 23:17 
אם לגרזיצ'יץ' לא היה את הרקורד שלו בקרית שמונה, והוא היה מגיע בתור זר חדש להפועל, אחרי שני המשחקים האחרונים היו שולחים אותו פה בפורום על המטוס הראשון ומדברים עליו בתור אחד הזרים החלשים שנחתו בהפועל. בשני המשחקים סאשה היה 5 דרגות מעליו (לא שהוא היה מבריק אבל עדיין).
לסאשה יש בעיה פיזית להחזיק את האמצע לבד, ומעבר לזה גרזיצ'יץ' כנראה מסוגל ליותר ממה שהוא הראה עד עכשיו, אז ברור שבסוף אם מישהו מהם ימצא את עצמו בחוץ זה יהיה סאשה. אבל אם נהיה כנים ואובייקטיביים לגבי היכולת שלהם כרגע אז גרזיצ'יץ' הוא בעיה הרבה יותר גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אם לגרזיצ'יץ' לא היה את הרקורד שלו בקרית שמונה, והוא היה מגיע בתור זר חדש להפועל, אחרי שני המשחקים האחרונים היו שולחים אותו פה בפורום על המטוס הראשון ומדברים עליו בתור אחד הזרים החלשים שנחתו בהפועל. בשני המשחקים סאשה היה 5 דרגות מעליו (לא שהוא היה מבריק אבל עדיין).
לסאשה יש בעיה פיזית להחזיק את האמצע לבד, ומעבר לזה גרזיצ'יץ' כנראה מסוגל ליותר ממה שהוא הראה עד עכשיו, אז ברור שבסוף אם מישהו מהם ימצא את עצמו בחוץ זה יהיה סאשה. אבל אם נהיה כנים ואובייקטיביים לגבי היכולת שלהם כרגע אז גרזיצ'יץ' הוא בעיה הרבה יותר גדולה.

זה גם נובע מזה שגרזיצ'יץ' חתם במאי וכולם חשבו שזו החתמה מעולה בתור שחקן משלים וחתיכה בפאזל מסביב לשחקן מוביל במרכז הקישור, ואז ביולי הביאו על המשבצת הקריטית הזאת את סאשה שזה נראה כמו עוד שחקן משלים. אם גרזיצ'יץ' לא היה הרכש הראשון וסאשה לא האחרון אלא ההפך אז גם הביקורת הייתה הפוכה.
בכל מקרה הבעיה העיקרית היא לא אף אחד מהם בנפרד אלא ההחתמות של שניהם ביחד והציוות שלהם במרכז המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
סשה שחקן מצוין.
גרזיציץ בסדר,גורדנה לא יכול לפתוח ביחד איתם
נראה מה יהיה עם ורמוט,אבל לדעתי היה עדיף להביא 50-50 שמזכיר את נאתכו בצורת משחק מאשר את סשה או את גרזיציץ,אבל זה מה יש וזה בסדר
לא צריך לשפוט כול כך מהר לטעמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 23:47 
הסיכוי היחיד לצאת מהברוך הזה טומן בחובו מלכודות אחרות , אפשרות אחת זה לעבור למערך של 4-4-2 עם גילי על חשבון גרזיץ (הכי חלש מבין השלישה עד כה ) ולשחק עם סאשה וגורדנה באמצע, ממה שראיתי בסרטונים שלו ועד כה בהפועל סשה הוא קשר אחורי פר אקסלנס והיכולות ההתקפיות שלו מוגבלות (קצת יותר מפותחות משל גרזיץ) , הבעיה העיקרית של המערך הזה הוא ההתבססות על האגפים שבצד אחד יש את דגני שהוא טוב יחסית אבל עדיין לא אלבס, ומצד שני אין כלום פשוט כלום .

אופציה שנייה להביא את איגבור או כל שחקן אחר שיודע לנהל משחק במרכז השדה .

בכל מקרה אדמין תדליק את האור !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 00:17 
סשה צריך להיות קשר התקפי, עם האימונים וההוראות הנכונות לדעתי זה יכול לעבוד
לידו צריך את ורמוט וככה יפתח כל משחק הקישור
גריזיציץ מאחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
מה זה "צריך"? מה ראית בו עד עכשיו שגורם לך לחשוב שאם יעבירו אותו קדימה הוא פתאום יתגלה כשחקן אחר לגמרי? תיכף יבוא שחר ויספר לכם מה קורה עם שחקנים שמתחילים להזיז אותם על המגרש רק כדי למצוא להם "עמדה שמתאימה להם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
הפתרון לטעמי דיי ברור, גרזיצ'יץ' וסאשה צריכים לעשות רוטציה (לטעמי גרזיצ'יץ' יוכל להיות יותר טוב נגד קבוצות חזקות וסאשה נגד קטנות), לידם צריך לשחק גורדנה (שמתבזבז בעמדה הנוכחית כי הכדור מגיע אליו פחות, וההגנה שהוא עושה פחות אפקטיבית), ורמוט צריך לשחק קשר קדמי, עד שהוא יחזור לכושר הייתי מציב שם את זגורי ואת אחד מפדידה/טועמה/ספורי באגף.
הבעיה העיקרית זה שלמרות שעד עכשיו הוא נראה מצוין, גורדנה עוד לא הוכיח את עצמו כיציב לאורך זמן, ככה שקשה לי לבנות עליו להרכב.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 00:28 
גורדנה הכי טוב בהפועל בכל משחק עד עכשיו מתחילת העונה כולל משחקי האימון, איך אפשר לפקפק במקום שלו בהרכב
השחקן הראשון שצריך להרכיב אחרי שכטר ודמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 00:31 
מה סאשה עשה במשחק שאתם מגדירים אותו כמצוין?
אני באמת לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 00:31 
ערן כתב:
מה זה "צריך"? מה ראית בו עד עכשיו שגורם לך לחשוב שאם יעבירו אותו קדימה הוא פתאום יתגלה כשחקן אחר לגמרי? תיכף יבוא שחר ויספר לכם מה קורה עם שחקנים שמתחילים להזיז אותם על המגרש רק כדי למצוא להם "עמדה שמתאימה להם".

סרור, דגו, קראבליו, אלרואי והיד עוד נטויה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 00:33 
Fez כתב:
גורדנה הכי טוב בהפועל בכל משחק עד עכשיו מתחילת העונה כולל משחקי האימון, איך אפשר לפקפק במקום שלו בהרכב
השחקן הראשון שצריך להרכיב אחרי שכטר ודמארי

כי זה די מטעה , הוא באמת נראה יותר טוב , אבל האם הוא תרם לקבוצה לשחק יותר טוב ? מסופקני ,במילים אחרות הוא היה חלק מהבעיה אבל לא חלק מהפתרון (בינתיים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 00:33 
שחר כתב:
ערן כתב:

לא לשכוח את אבדג'י (ימינה, אמצע, קדימה, אחורה... פחח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ערן כתב:

קיוויתי שתזכיר את אבדג'י.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 00:35 
ערן כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:

קיוויתי שתזכיר את אבדג'י.

כן נו, היו עוד כמה יצורים שכבר שכחתי מהם...אבל אין ספק שדגו, סרור ואלרואי היו הכוכבים הראשיים במשחק התפקידים הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 00:45 
שלושתם זה פשוט קישור אנמי לחלוטין

אני מאוד מקווה שעם החזרה של גילי אחד מהם ירד לספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 06:06 
בואו נגיד שאם גילי חוזר זה ייראה הרבה יותר טוב, הלוואי. אבל אין לנו כלום מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 06:27 
קודם כל הביקורות מוקדמות ומוגזמות, ומדובר בשלב משחקי האימון של שחקנים חדשים רבים ושל כל הקבוצה. די דומה על הביקורות על מכבי על משחקי האימון עד לגיור. רק שטבעי שלנו לוקח יותר זמן להפוך לקבוצה.
ביקורות מוקדמות ומוגזמות המזכירות בהפוכה את ההתלהבות מסאשה אחרי המשחק הקודם. כולל את הכתבה עליו מאתמול.

אם רב"ש ישחק בדומה למערך שהיה לו בק"ש -
באמצע השדה שני שחקנים שישעממו את המשחק.
גילי מאחורי ההתקפה כמעין קשר אמצע קדמי שמתחיל את ההתקפה נמוך יותר מהטריטוריה של חלוץ אחורי.

לגבי ההתקפה, יתכן שגורדנה יתחרה עם זגורי, למרות שזה אינו תפקידו הרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 06:38 
לגבי סשה - הרי הקהל של הפועל ידוע כסכיזופרן. כשהוא הגיע אז החלטתם שהוא על תקן הפלופ, אחרי משחק אחד הוא פתאום עבר לתקן ההברקה, ועכשיו אחריו עוד משחק אחד הוא שוב חזר להיות הפלופ. אני אישית עוד לא החלטתי לגביו, זה כמובן לא נראה רציני כבר עכשיו להחליט ולגבש דעה. רק נקווה שהוא לא יגמור כקוטיניו 2.

גרזיצ'יץ - פה כבר נראה לי שמדובר בדג'מבה 2, לטוב ולרע (ולדעתי אתמול זה היה לטוב). אם להוציא את הפאולים, הוא עשה הרחק מהעין שלנו הרבה עבודה הגנתית שקטה וטובה בצניעות מאחורה, אבל על משחק התקפה נראה שבאמת אין על מה לדבר. לדעתי הוא יהיה יותר רלבנטי למשחקים גדולים ומסוכנים, כדי לייצב הגנתית את הקישור האחורי. כשאנחנו עדיפים במגרש אז אכן זה פשוט לשחק עם שחקן פחות. במקרים כאלו עדיף במקומו מישהו שיניע קדימה וינסה ליצור מצבים. כלומר גילי, ואם לא הוא אז שי או סלים ואפילו רמזי.

גורדנה - לדעתי היה יופי גם הפעם. ידע מתי ללכת קדימה ומתי לשחרר את הכדור, ומי היה מאמין - שיחק די חכם והפתיע גם בכושר לאורך כל המשחק. מרגיש כאילו רב"ש אולי לקח אותו כפרויקט אישי הקיץ, כי נראה שמשהו השתנה שם אצלו בקופסא לעומת השנה שעברה. אני מקווה שלא נתבדה בהתחשב בכך שגם שנה שעברה הוא פתח יפה ודעך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 06:42 
אז יכול להיות שגורדנה שיפר את המשחק שלו וגרזיצ'יץ' אחלה גרזן
שורה תחתונה,
כל פעם שניסינו ללכת דרך האמצע נתקענו וחזרנו אחורה או ששלחנו כדור ארוך לאגפים/שכטר, בדיוק כמו עונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 09:45 
ערן כתב:

יש לו ראית משחק יש לו דריבל ושליטה טובה יש לו טכניקה התקפית
הוא אחלה שחקן והאופי שלו הוא התקפי וגם המבנה גוף שלו יותר תואם את זה או שיותר נכון פחות תואם קשר אחורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ערן כתב:

בחייאת, איזה שטויות.
את בייל לא הזיזו? עזוב בייל, את באדיר לא הזיזו?
אין לזה קשר. סאשה לא מתאים להיות קשר התקפי כי אין לו את התכונות הדרושות לכך. לא צריך להמציא חוקים מפגרים כדי לתרץ את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 10:01 
Eros Ramazzotti כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:

בחייאת, איזה שטויות.
אין לזה קשר. סאשה לא מתאים להיות קשר התקפי כי אין לו את התכונות הדרושות לכך. לא צריך להמציא חוקים מפגרים כדי לתרץ את זה

בייל היה ענק משמאל, ענק מימין, ובאמצע כמו שהוא משחק עכשיו הוא בכלל מביא את כל האיכויות שלו.
באדיר היה קשר אחורי מצויין, וההסבה לבלם גם הייתה מצויינת.
בקיצור, אם הוא מצויין, אז הוא לא יהיה חלש בעמדה אחת ומדהים בעמדה אחרת. הוא יהיה מצויין בעמדה אחת ואולי אפילו יותר יבוא לידי ביטוי בעמדה אחרת (אני מדבר על קשר התקפי לאחורי או משהו בסגנון הזה, לא שינוי דרסטי של בלם לחלוץ)
עריכה:
אגב, למען הסר ספק, אני לא ראיתי את סאשה מצויין עדיין. וגם אני חושב שהוא לא צריך להיות קשר התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:

בחייאת, איזה שטויות.

בייל היה ענק משמאל, ענק מימין, ובאמצע כמו שהוא משחק עכשיו הוא בכלל מביא את כל האיכויות שלו.
באדיר היה קשר אחורי מצויין, וההסבה לבלם גם הייתה מצויינת.
בקיצור, אם הוא מצויין, אז הוא לא יהיה חלש בעמדה אחת ומדהים בעמדה אחרת. הוא יהיה מצויין בעמדה אחת ואולי אפילו יותר יבוא לידי ביטוי בעמדה אחרת (אני מדבר על קשר התקפי לאחורי או משהו בסגנון הזה, לא שינוי דרסטי של בלם לחלוץ)

זה בדיוק מה שאני אומר על גילי.
נכון שהוא הכי טוב בלהיות קשר ימני ב4-4-2 עם מגן נורמלי מאחוריו (הציוות שלו עם דגני על הקו יכול להיות מחשמל)
אבל גם אם משחקים כמו עכשיו אפשר פשוט להציב את ורמוט כהתקפי מבין שלישיית הקישור המרכזית והוא יכול לעשות שם פלאים.
הבעיה היא שהנעת הכדור מאחוריו צריכה להיות טובה יותר והוא כמובן צריך להיכנס לכושר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 10:08 
אגב גילי, הוא שיחק בתור אחד מתוך שלישיית קישור במרכז שמאל בתקופה שלו בדה גראפשחאפ לפני שנה וחצי. הוא נתן מספרים לא רעים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
הייתי כותב לפרק את כל האמצע ולהרכיב מחדש, אבל זה ישמע קיצוני מידי.
מה שצריך זה לפרק את כל האמצע ולהרכיב מחדש.
אין מעבר רבע נורמלי מהגנה להתקפה, ברבורים לא ברורים של הבלמים והמגנים בינם לבין עצמם בצורה חסרת תכלית.
וזה מול קבוצה שלא יודעת ללחוץ.
ברגע שנשחק מול קבוצה שקצת אבל קצת תלחץ אותנו, זה יהיה עוד יותר נורא.
פשוט חבל שבעונה כזאת זה מה שיצא לנו מבחינת מרכז השדה, משהו שאנחנו משוועים לו כבר שנים.
לפי הראיונות רב"ש מבסוט, נקווה שידע מה לעשות עם העמדות האלה.
הדבר הכי מעצבן זה ששי נכנס במחליף לעמדה הטבעית שלו, פתאום המשחק נראה הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
אתם מתישים בניתוחים המעמיקים שלכם אחרי משחק ורבע.
אני דווקא מאוד אהבתי את סאשה אתמול. אמנם לא ראיתי ממנו מהלכי כדורגל מטורפים, אבל כן ראיתי שחקן עם כושר מעולה שרץ בלי הפסקה ונמצא בכל מקום במגרש. רואים גם שהוא כל הזמן מתפנה לקבל את הכדור (משומה לא כל כך מסרו לו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: