תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 09:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גרזיצ'יץ'-סשה-גורדנה
הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 21:57 
לא הולך.
מצטער אבל גורדנה לא ברמה הדרושה ולא בכושר הדרוש להחזיק לנו את האמצע.
גרזיצ'יץ' כנראה מקבל מרב''ש הוראה לא לתת פסים יותר מ5 מטר.
לגבי סשה אני מודה שהיום לא עקבתי אבל הוא גם לא התבלט יותר מדי ככה שכנראה לא פספסתי משהו מיוחד.

במשחק נגד יריבה ברמה נמוכה כמו הבולגרים לא לשלוט באמצע ולהכתיב קצב משחק זה מאוד מאוד מדאיג.
לא סתם הבלמים מאבדים כדורים ומתמסרים ביניהם ומזמינים לחץ, ברגע שאי אפשר להתקדם את הכמה מטרים האלה באמצע זה ימשיך כך. כל קבוצה קצת יותר רצינית מברואה שמפעילה קצת לחץ תעשה לנו המון בעיות.

חייבים שחקן לאמצע. לפני הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גרזיצ'יץ-סשה-גורדנה
הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 21:59 
אני חושב שצריך עוד שחקן לאמצע גם כן,
אם כי במיידי שלישייה של ורמוט גורדנה וסשה תראה הרבה יותר טוב לדעתי.
גרזיציץ עושה המון עבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גרזיצ'יץ'-סשה-גורדנה
הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
אבוטבול חייב להיות במקום אחד מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי שכמה הגיבו לגבי גרזיצ'יץ' באשכול המשחק וכתבו שנפלנו איתו. זה מוזר כי אני חושב שהוא היה לא רע בכלל, הגיע ראשון לכל כדור גובה, עשה את שלו בשקט מאוד גדול ועם ביטחון.

גורדנה לא הצליח להיות אפקטיבי כמו במשחק הקודם, אבל יפה שהחזיק 90 דקות. נראה שרזה קצת.

סאשה? את שלי אמרתי השבוע, והמשחק הזה חיזק אותי יותר. לא עשה פעולה משמעותית אחת כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:08 
ערן כתב:
ראיתי שכמה הגיבו לגבי גרזיצ'יץ' באשכול המשחק וכתבו שנפלנו איתו. זה מוזר כי אני חושב שהוא היה לא רע בכלל, הגיע ראשון לכל כדור גובה, עשה את שלו בשקט מאוד גדול ועם ביטחון.

גורדנה לא הצליח להיות אפקטיבי כמו במשחק הקודם, אבל יפה שהחזיק 90 דקות. נראה שרזה קצת.

סאשה? את שלי אמרתי השבוע , והמשחק הזה חיזק אותי יותר. לא עשה פעולה משמעותית אחת כל המשחק.

זה הקטע עם גרזיצ'יץ', מבחינת תפקוד הגנתי הוא היה מצויין, הקטע שבתור שחקן קישור אי אפשר שזה יהיה התפקיד היחיד שלך, זה מינוס שחקן על הדשא שהכדור אצלנו.

גורדנה אכן מחזיק 90 דק' ונראה שרב''ש לא מתכנן להוציא אותו ולהכניס אותו לעניינים מבחינת כושר, אבל השאלה איך הוא מחזיק 90 דק'? כמה תנועה הוא עושה? כמה לחץ? כמה פעמים הוא בא לקבל כדור? נראה לי שאתה יודע את התשובות לשאלות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:09 
לא ברור לי מה התפקיד של סאשה על המגרש
קשר אחורי? קשר 50/50? מתחת לחלוץ?
מתחת לחלוץ עד עכשיו הוא היה נראה הכי טוב וגם במשחק הראשון היו לו כמה פריצות יפות
חוץ מזה את העבודה של קשר אמצע הוא פשוט לא עושה בשום צורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:09 
הוא לא היה מצויין.
עשה יותר מדי עבירות, ולא דחף קדימה כמעט.
אני כן מחזיק ממנו בגלל מה שראיתי ממנו בקריית שמונה, אבל בשני המשחקים האחרונים הוא לא הראה יכולת טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:11 
מה שערן אמר.
גרזיצ'יץ' נראה הכי סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:
גורדנה אכן מחזיק 90 דק' ונראה שרב''ש לא מתכנן להוציא אותו ולהכניס אותו לעניינים מבחינת כושר, אבל השאלה איך הוא מחזיק 90 דק'? כמה תנועה הוא עושה? כמה לחץ? כמה פעמים הוא בא לקבל כדור? נראה לי שאתה יודע את התשובות לשאלות האלה.
האמת שהערב, כמו בשבוע שעבר וכמו במשחקי האימון, הוא עושה לא מעט מהדברים האלה. זה אחד השחקנים שהעברתי עליהם הכי הרבה ביקורת בשתי העונות הקודמות אבל אפשר לזהות אצלו התחלה של שינוי חיובי. למשל לחץ: הפועל, משום מה, לא לחצה את ההגנה החלשה של הבולגרים כמעט כל המשחק, כאילו מתוך הוראה. כשהיא עשתה את זה - בעיקר גורדנה - הרווחנו כדורים ואלו היו 7 הדקות הכי טובות שלנו במחצית השנייה. אז גם בא הגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:17 
גרזיצ'יץ' בינתיים משחק כמו בלם שלישי והוא עושה את זה לא רע, השאלה אם זה מה שאנחנו צריכים בכלל?
לגבי סשה, כנראה שהחששות מוצדקות, בינתיים לא משהו בכלל..קשה לי מאוד עם קשרים אחוריים שהם לא מהירים, לא חזקים, לא גבוהים וגם לא טכנים במיוחד..
בינתיים קראבליו 2 :(

גורדנה זה גורדנה..לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אסור לשלישייה הזאת לשחק ביחד, זה תוקע לנו את כל המשחק. גרזיציץ' ואבוטבול צריכים לשחק כרגע.
לדעתי ההחתמה של סאשה מיותרת לגמרי, ממש לא מה שהיינו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הקטע עם משחק הלחץ שלא קיים לא ברור ואין ספק שזה בא מרב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
גורדנה בסדר גמור. סאשה וגרזיצ'יץ' זה ציוות פשוט נוראי, אף אחד מהם לא מסוגל לעשות פעולה התקפית. איך התלהבו פה מסאשה אין לי מושג, בחיים לא ראיתי קשר מרכזי שהוא השחקן שנוגע הכי מעט בכדור בכל הקבוצה. לא הוא ולא גרזיצ'יץ' הם בעיה כשלעצמם, אם כל אחד מהם ישחק מאחורי שני שחקנים יותר התקפיים נראה לי שהם יהיו בסדר, אבל ביחד הם עושים עבודה של שחקן אחד.

אבוטבול זה יהיה אסון, עשרה צעדים אחורה בהשוואה לכל אחד אחר. אם גילי יכול לפתוח אז צריך לשחק איתו במקום סאשה או גרזיצ'יץ' ולהוריד את גורדנה לעמדה הטבעית שלו, אם לא אנחנו בבעיה קשה מאוד, אין אופציה יותר טובה בסגל הנוכחי ובכל מקרה בלי קשר מרכזי ברמה גבוהה אני לא רואה אותנו מגיעים רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:22 
oMeR1 כתב:
הוא לא היה מצויין.
עשה יותר מדי עבירות, ולא דחף קדימה כמעט.
אני כן מחזיק ממנו בגלל מה שראיתי ממנו בקריית שמונה, אבל בשני המשחקים האחרונים הוא לא הראה יכולת טובה.

מדויק תוסיף לזה את הבריחה מהכדור והמסירה האוטמאטית אחורה, מסכים שבסגירות הוא בסדר. וגם איטי נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:22 
יובל כתב:

אבוטבול זה יהיה אסון, עשרה צעדים אחורה בהשוואה לכל אחד אחר. אם גילי יכול לפתוח אז צריך לשחק איתו במקום סאשה או גרזיצ'יץ' ולהוריד את גורדנה לעמדה הטבעית שלו, אם לא אנחנו בבעיה קשה מאוד, אין אופציה יותר טובה בסגל הנוכחי ובכל מקרה בלי קשר מרכזי ברמה גבוהה אני לא רואה אותנו מגיעים רחוק.

מסכים לגבי הכל חוץ מגורדנה
אתה באמת רואה אותו נשאר בהרכב אם הוא יהיה בעמדה יותר אחורית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
מה שערן אמר.
גרזיצ'יץ' נראה הכי סביר.

רק חבל שהוא משחק כמו בלם שלישי.
לא עובר את קו החצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:23 
וכן יובל צדק לגבי סאשה, החתמה פזיזה ומיותרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:27 
הבעיה היא לא סשה ולא גרזיצ'יץ, אלא השילוב שלהם יחד. ברמה האישית שניהם שחקנים טובים בסה"כ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:30 
שמעתי את זה גם עם ״שי וידין לא יכולים לשחק ביחד״ הצרה ששניהם לא שחקנים מספיק טובים כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
יובל כתב:

מסכים לגבי הכל חוץ מגורדנה
אתה באמת רואה אותו נשאר בהרכב אם הוא יהיה בעמדה יותר אחורית?

כן, זו דווקא העמדה הטבעית שלו, קשר מרכזי. גם מהבחינה ההגנתית נראה שהוא השתפר מאוד והתפקיד הזה יתאים לו.
כשהוא משחק לפני גרזיצ'יץ' וסאשה הוא לא בא מספיק לידי ביטוי. כרגע הוא חייב להיות השחקן שלוקח את הכדור מהבלמים והקשר האחורי ומתחיל התקפות, אין מישהו אחר שיעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:31 
כמו מה שאמרתי פה לפניי שבוע,סאשה זה לא השחקן שאנחנו צריכים.
שלא תבינו אותי לא נכון,לדעתי הוא באמת שחקן לא רע בכלל ואם הוא היה ישראלי הוא שחקן מצויין לספסל לעבות את הקישור האחורי,כי את העבודה השחורה בהגנה הוא עושה,אבל הוא זר לצערי.
בתפקוד של בריאן אנחנו מאבדים את רוב האיכויות שלו,לדעתי יש לו מסירות מצוינות והוא יודע להצטרף כשצריך,מה שגם ירווח יותר את המשחק אם הוא ישחק בעמדה טיפה יותר קדמית.

לדעתי המשחק של הפועל יותר יזרום ככה :
גרזיצ'יץ' גורדנה
זגורי דמארי ורמוט
שכטר

ובנתיים שגילי לא כשיר במאת האחוזים,לתת לספורי (יש גם את פדידה שמוזר לי שלא בסגל)

נערך לאחרונה על ידי Yalla Hapoel בתאריך 25 יולי 2013, 22:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סאשה לא מתאים ואני מקווה שכשורמוט יחזור לכושר במהרה בימנו הוא גם יירד לספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
לא מבין את ההקבלה ביניהם, סאשה לא חילץ כדור אחד לדעתי היום ואין לו גוף, פיזיות, ניתור וגובה כמו לגרזצ'יץ'. הוא ממש לא יכול לשחק לבד מאחור. לא שמקדימה יש מה לעשות איתו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:33 
גורדנה לא מספיק מעורב ורחוק מלהיות הפליימייקר שהוא אמור להיות (בעמדה שבה הוא מוצב)
לסשה וגרזיצ'יץ' אסור לשחק ביחד. כמו שמכבי לא משחקת עם אבו זייד ואלברמן יחד, כמו שחיפה לא משחקת עם ידין ובוקולי ביחד.
קישור של שני אחוריים ביחד משמעו להתבסס על מתפרצות ולתת ליריב לשלוט ולהכתיב את הקצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:40 
ערן כתב:
לא מבין את ההקבלה ביניהם, סאשה לא חילץ כדור אחד לדעתי היום ואין לו גוף, פיזיות, ניתור וגובה כמו לגרזצ'יץ'. הוא ממש לא יכול לשחק לבד מאחור. לא שמקדימה יש מה לעשות איתו...

לא נראה לי שסאשה זכה היום במאבק פיזי אחד באמצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:41 
Yalla Hapoel כתב:

גרזיצ'יץ' גורדנה
זגורי דמארי ורמוט
שכטר

דמארי מתחת לחלוץ? :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
גורדנה שיפר פלאים את משחק ההגנה שלו. הזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:43 
גורדנה היה טוב מאוד. אין לי מושג מה אתם רוצים ממנו. חילץ המון כדורים באמצע ועשה עבודה טובה סהכ
את סשה צריך להחליף גילי והפקק ישתחרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:45 
אלון כתב:
Yalla Hapoel כתב:

גרזיצ'יץ' גורדנה
זגורי דמארי ורמוט
שכטר

דמארי מתחת לחלוץ? :LOMASHOO:

אם לא שמת לב הוא בא המון פעם לקבל כדור ולהתחיל מהלכים בעמדה הזאת.
ברור ששכטר נע לאגפים ודמארי נכנס למרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:47 
ערן, אין לי מושג מה ראית בגרזיצ'יץ' היום. הוא היה חלש להחריד וגרם לכל המצבים המסוכנים שלהם עם הפאולים המטומטמים שלו ליד הרחבה (אני חושב שאיזה שלוש בעיטות חופשיות מסוכנות שלהם כולל הגול היו עליו). בהתקפה הוא בכלל לא קיים אבל אפילו הגנתית הוא עשה כמה טעויות קשות היום.
אני מסכים שהציוות שלו עם סאשה גרוע, וכנראה שבראייה רחבה סאשה הוא זה שיצטרך לרדת לספסל, אבל נכון למשחק היום גרזיצ'יץ' היה רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: