תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 09:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ד׳ 24/7-מידע
הודעהפורסם: 24 יולי 2013, 03:45 
סמל אישי של המשתמש
אימפריית הרשע של שלדון אדלסון
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ד׳ 24/7-מידע
הודעהפורסם: 24 יולי 2013, 11:54 
היום ב-17:30 מסיבת עיתונאים של הפועל לקראת המשחק מחר.
שידור בערוץ ONE 50 ובערוץ הספורט 55.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2013, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000864903
מענקי אופ"א לישראליות: 4.1 מיליון אירו לק"ש, 1.8 מיליון להפועל ת"א. אלו הבונוסים שחילק הארגון עבור הקמפיינים האירופים בעונת 2012/13

הפועל ת"א קיבלה בעונה החולפת מאופ"א בונוס כולל של 1.67 מיליון אירו עבור הופעתה בשלב הבתים של הליגה האירופית, ועוד כ-100 אלף אירו עבור מעבר שלב הפלייאוף של הליגה האירופית - ובסך הכל כ-1.77 מיליון אירו.
נתון אחד מעניין בהקשר של הקבוצות הישראליות הוא המענקים שקיבלו מאופ"א עבור כספי טלוויזיה (Market Pool). כל קבוצה זוכה לכספים מסעיף זה על-פי הגודל היחסי של שוק הטלוויזיה ממנו היא באה, או במלים אחרות - לפי התשלומים של זכייני השידור המקומיים לאופ"א. שתי הנציגות הישראליות נמצאות במקומות האחרונים מבין 48 הקבוצות שהשתתפו בשלב הבתים מסעיף הטלוויזיה: קרית שמונה נהנתה מ-50,131 אירו, בעוד הפועל ת"א קיבלה 77,131 אירו בלבד מסעיף זה. כהשוואה, לימאסול הקפריסאית, שהודחה גם היא בתום שלב הבתים של הליגה האירופית, נהנתה מסכום של 253,524 אירו מ-Market Pool, בזכות הכסף הגדול יותר שמשלמים ערוצי הטלוויזיה בקפריסין עבור שידורי הכדורגל של הקבוצות באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2013, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
רק עכשיו שמתי לב לעוד כתבה בביביתון
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2013, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4409350,00.html
רן בן שמעון: "הכוונה לשתף את גילי ורמוט"
קשר הפועל ת"א, שנעדר מהמגרשים במשך 7 חודשים בעקבות פציעה בשריר הירך, צפוי לערוך קאמבק מול ברואה (ה', 20:00). המאמן לא מקל ראש ביריבה, למרות ה-1:4 בבולגריה: "לתת מנוחה לשחקנים? אנחנו ביולי. נגיע הכי רציניים שאפשר"

אחרי ה-1:4 המשכנע בבולגריה, תתייצב מחר (ה', 20:00) הפועל ת"א למשחק הביתי הראשון שלה לעונת 2013/14 ותקווה להימנע מתקלות יוצאות דופן בגומלין מול ברואה סטארה זאגורה. הקהל האדום צפוי להגיע בהמוניו לאצטדיון בלומפילד ולספק תפאורה הולמת לרן בן שמעון וחניכיו, בדרך לסיבוב המוקדמות השלישי של הליגה האירופית.
גילי ורמוט, שנעדר מהמגרשים בשבעת החודשים האחרונים בעקבות פציעה טורדנית בשריר הירך האחורי - צפוי לערוך קאמבק ולקבל דקות משמעותיות מבן שמעון.
"המחויבות של ורמוט כלפי עצמו היא מאוד גבוהה ולכן אני פחות לוחץ עליו. הכוונה היא לשתף אותו מחר ואני מאוד אשמח אם זה יקרה", אמר בן שמעון במסיבת העיתונאים. "אני מזהה אצל גילי רעב לכדורגל שאני לא זוכר אצל הרבה שחקני כדורגל. אני לא מציב לו מטרות, אבל מאוד חשוב לי להקפיד איתו על דרך וחזרה נכונה. הוא מסוג השחקנים שגורמים למשהו לזוז על המגרש וזה מה שאני גם מרגיש ממנו באימונים".
כשנשאל האם יעניק מנוחה לכמה משחקני ההרכב הראשון לאור הניצחון המרשים במשחק הראשון, השיב מאמן האדומים: "אנחנו ביולי, אני לא מבין מדוע צריך מנוחה. המשחקים הללו הם מטרה בפני עצמם ואני רואה בהם כלי גדול לעיצוב ושיפור הקבוצה. אני גם חייב להעביר מסר הכי רציני שאפשר ונגיע מחר בשיא המוכנות".
"שאלת הדריכות לא אומרת דבר אלא על האופי שלנו. שחקן צריך להגיע דרוך לכל התמודדות. אסור לנו לבחור לעצמנו את הבמות שבהם נהיה מוכנים יותר או פחות. אנחנו מתחייבים להיות הכי מוכנים ולעשות את המאמץ הכי גדול שאפשר", הוסיף בן שמעון.
חיזוק? לא בשלב זה. בן שמעון: "יש לי סגל יוצא מן הכלל ואני מנסה לאמן אותו בצורה הכי טובה שאני יכול. כרגע אני לא מכיר כוונה לצרף עוד שחקן".
כשנשאל כיצד התרשם מההופעות של מכבי ת"א ומכבי חיפה באירופה, השיב המאמן: "את המסקנות שלי לגבי קבוצות אחרות אני מתחיל לגבש. אני מלקט מידע ורוצה לדעת. כמובן שהמידע הגדול ביותר הוא זה של הפועל ת"א. אנחנו משחקים במסגרת תחרותית ואני רוצה להכיר את כל הקבוצות בליגה".
"אני צריך לדאוג שהפועל ת"א תהיה תמיד בגרף עליה. לכל פעולה באימון ולכל אסיפה יש מטרה. זה תהליך ששואב ממך את כל הכוחות ולכן אין לנו היכולת להסתכל הצידה ולהשוות את עצמנו לקבוצות אחרות".
מתרגש?
"כרגע לדבר על רגשות קצת קשה. בבולגריה היה די מרגש, אני מאמין שמחר זה יגיע. כולי עדיין בעניין הדגשים שלפני המשחק ומה צריך לעשות, אח"כ אני מאמין שיגיעו גם הרגשות".
מאמן ברואה, פטר הובצ'ב, אמר במסיבת העיתונאים: "אנחנו מודעים כמובן לתוצאה של המשחק הראשון אבל הגענו כדי לעשות את הכי טוב שלנו. תהיה אווירה טובה וננסה להשיג תוצאה טובה".

http://sports.walla.co.il/?w=/157/2663807
בן שמעון: "מתחייב שבכל משחק נעשה את המאמץ הכי גדול"
מאמן הפועל ת"א ביטל את הדיבורים על שאננות לקראת הגומלין מול ברואה (ה’, 20:00, ספ’1): ”מקווה שגילי ורמוט ישחק"
פה יש וידאו של שתי דקות ממסיבת העיתונאים

אחרי ה-1:4 המוחץ שהשיגה בבולגריה בשבוע שעבר, הפועל תל אביב תקווה להשלים ללא תקלות מחר (חמישי) את העפלתה לשלב המוקדמות השלישי של הליגה האירופית בגומלין הביתי מול ברואה. אם אכן יעפילו, ייפגשו האדומים בסיבוב הבא את המנצחת בין לבאדיה טאלין האסטונית לפנדורי מרומניה. היום עורכים האדומים מסיבת עיתונאים לקראת ההתמודדות, בהשתתפות המאמן רן בן שמעון.
לגבי האפשרות לתת לשחקנים לנוח: "אני לא מבין למה צריך מנוחה, אנחנו רק ביולי. אנחנו רואים בזה חלק מההכנה שלנו לעונה, המשחקים האלה הם מטרה בפני עצמה, אבל אני רואה בהם כלי לשיפור וצריך להעביר מסר הכי רציני שאפשר. אין מה לדבר על מנוחות בתקופה הזו".
לגבי גילי ורמוט: "אני מבין את הרצון והסקרנות לגביו, אבל אני הולך איתו בדרך קצת אחרת, מכיוון שהמחויבות שלו לעצמו גבוהה. אני מאוד אשמח אם הוא ישחק מחר וזו הכוונה, אני מזהה אצלו רעב שאני לא זוכר אצל הרבה שחקנים. הרבה יותר חשוב לי להקפיד איתו על חזרה בקצב הנכון. הוא מסוג השחקנים שכל פעם שהוא עולה על המגרש, משהו זז וזה השחקן שאני רואה באימונים. הוא לוחץ את עצמו מספיק כדי שלא יצטרכו ללחוץ אותו".
לשאלה האם תהיה שאננות מחר לאור התוצאה במשחק הראשון ענה בן שמעון: "בשלבים האלה, במשחק ראשון בבלומפילד, לא צריך לדבר על דריכות. שחקן כדורגל, ברמות האלה, צריך תמיד להגיע מוכן. אסור לנו לבחור את הבמות בהן נהיה רציניים יותר או פחות. נעשה את המאמץ הגדול ביותר שנוכל, אני מתחייב בשמי ובשם השחקנים. בבולגריה היה לי די מרגש, אבל כרגע אני כל כולי במה שיכול להתפתח ואיך המשחק יהיה. כשיתחיל המשחק אני מאמין שאתרגש יותר".
על האפשרות לחזק את הקבוצה אם היא תעפיל לשלב הבתים של הליגה האירופית: "יש לי סגל יוצא מן הכלל כרגע, אבל סגל הוא דבר דינמי. אין כרגע שום התעסקות בזה, אני מנסה לאמן את השחקנים שיש לי בצורה הכי טובה שאני יכול ולא מכיר כוונה להביא עוד שחקנים. אני רוצה קבוצה שהקהל יוכל להתחבר אליה, זה יהיה מאוד מספק מבחינתי בשלב הראשון. אחר כך צריך להתקדם בכל פרמטר של המשחק. אני לא רוצה להתחייב לדברים שנעשה או לא נעשה בעתיד לגבי הסגל".
על הפציעות המרובות שהיו חלק מהמועדון בעונה שעברה: "מבחינה פיזיולוגית אנחנו מקפידים על קטן כגדול. אני מאמין ביד רגישה על הדופק בחיים של קבוצה ומקווה לעשות חלוקת עומסים נכונה, כדי שבעונה יהיו כמה שפחות פציעות וכמה שיותר הצלחות".
בן שמעון נשאל לגבי היכולת שהציגה מכבי תל אביב במוקדמות ליגת האלופות והשיב: "אנחנו כל הזמן מלקטים מידע על היריבות על מנת שנוכל לעזור לקבוצה שלנו להיות הכי טובה. אבל אני לא זוכר מה ראיתי מהיריבות שלנו עד עכשיו. אנחנו צריכים לבנות את הדבר הכי אמיתי שאנחנו יכולים ולהשקיע בעצמנו".
לסיום הוא אמר: "אני רוצה לראות את הפועל תל אביב משחקת כקבוצה אחת. אין אצלי הגנה או התקפה, יש דינמיקה קבוצתית".

ברואה: בעיקר לתקן את הרושם
למרות שנראתה רע מאוד במשחק הביתי של מול הפועל תל אביב וכבר נמצאת מעשית מחוץ לאירופה, לפחות בזירה המקומית ברואה ממשיכה להצליח העונה. אחרי הזכייה בסופרקאפ הבולגרי, מחזיקת הגביע השיגה ניצחון חוץ נאה במחזור הראשון של הליגה ביום שני החולף, 0:2 בבירה על סלביה סופיה. דויד קאייאדו וונטסיסלב חריסטוב כבשו לברואה את השערים והמטרה שלהם מחר תהיה לצאת מההתמודדות הכפולה הזו עם רושם מעט יותר טוב מזה שהשאירו לפני שבוע.
הרכב משוער: איבן קראדזוב, וסלין פנב, פלמן קרומוב, זדרבקו אילייב, איבו איבאנוב, ולדימיר זפירוב, איגור דיומא, דויד קאייאדו, גאורגי אנדונוב, ונטסיסלב חריסטוב.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 93&lang=HE
בן שמעון: אני מתכונן לכל יריבה, גם בליגה. רוצה להיות הכי טוב
רגע לפני הגומלין מול ברואה במוקדמות הליגה האירופית (1:4 במשחק הראשון), מאמן הפועל ת"א חושב קדימה: "עושה הכל כדי להפוך את הקבוצה שלי להכי חזקה שאפשר". על מצבו של ורמוט: "הכוונה היא לשתף אותו, יש לו רעב עצום"

עם יתרון מבטיח של 1:4 על ברואה הבולגרית, הפועל ת"א תתייצב מחר (חמישי, 20:00) למשחק הגומלין במסגרת סיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופית. האדומים רוצים בוודאי לעבור את ההתמודדות ללא תקלות, כאשר יפזלו גם לעבר המפגש בין פנדורי ללבדיה טאלין (0:0 במשחק הראשון), ממנו תגיע יריבתם בסיבוב הבא.
גילי ורמוט שהיה פצוע תקופה די ארוכה צפוי לחזור לראשונה העונה לסגל של בן שמעון, אך הוא לא אמור לפתוח בהרכב. האימון המסכם של הפועל יתקיים מאוחר יותר וכרגע נראה שהמאמן יעדיף לשמור על ה-11 שהרשימו ב-1:4 על ברואה בחוץ. במועדון גם מקווים כי העובדה כי מדובר במשחק הבית הראשון העונה תמשוך קהל רב וההערכה היא שבלומפילד יהיה כמעט מלא.
עניין רב עורר כאמור ורמוט וכשנשאל בן שמעון במסיבת העיתונאים האם ישתמש בכוכב ענה: ""אני מבין את הסקרנות לגבי גילי. אני מאוד אשמח אם הוא ישתתף במשחק, הכוונה היא לשתף אותו. אני מזהה אצלו רעב שאני לא זוכר אצל הרבה שחקני כדורגל. כרגע חשוב לי להקפיד איתו על דרך נכונה בקצב המתאים, זה הרבה יותר חשוב. אני יכול להגיד שגילי האו מסוג השחקנים שכל פעם שהוא עולה על המגרש הוא גורם לדברים לזוז".
המאמן גם נשאל האם ייתן למספר שחקנים מנוחה, אבל לא ממש אהב את השאלה: "אני לא מבין למה צריך עכשיו מנוחה. אנחנו רואים בזה כחלק מההכנה שלנו לעונה. זה כלי בעיצוב הקבוצה ושיפורה. אני חייב להעביר מסר: נגיע ברצינות, כך שאין מה לדבר על מנוחה. אני יכול להתחייב שנגיע דרוכים ומוכנים ונעשה את המשחק הכי טוב שאנחנו יכולים".
ועם כל הכבוד ליריבה הבולגרית בן שמעון מסתכל כבר לעבר האתגרים הבאים והוסיף: אני מלקט מידע ומסיק מסקנות, גם על הקבוצות בליגה, ולא רק הגדולות. אני כמובן מתכונן לכל הקבוצות, אני רוצה להכיר את כל היריבות בליגה וכל פרט מעניין אותי, אנחנו כל הזמן רוצים לעזור לקבוצה שלנו להיות הכי טובה באופן יחסי וגם מוחלט. אני צריך לדאוג שהפועל תל אביב תהיה בגרף התקדמות בכל פרמטר, אסור להישען אחרונית ולחשוב שאפשר לנוח. המטרה היא לקדם את הפועל תל אביב".
ומה לגבי תוספת לסגל? "הקאדר הוא מאוד דינמי עם שחקנים טובים", הוסיף המאמן, "כרגע לא יהיו עוד שינויים. אני רוצה לראות קבוצה שהקהל יתחבר אליה, וזה היה בשביל ראשון מאוד מספק מבחינתי. בכל שאר הדברים אנחנו רוצים להתקדם".
"אנחנו באים למשחק במטרה לתת את הכל כדי לנסות להוציא תוצאה טובה", אמר מאמן ברואה זגורה, פטר הובצ'ב במסיבת עיתונאים קצרה למדי. "כבר התרגלנו למזג האוויר כאן בישראל".
בעניין אחר, אקס הפועל בעונה האחרונה, ושחקן העבר של מנצ'סטר יונייטד, אריק דג'מבה דג'מבה נדד ליעד חדש. הקשר חתם על חוזה במדי פרטיזן בלגרד הרסבית באמצעות סוכניו הישראלים חגי אורון ומוטי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2013, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
המספרים של קבוצת הקש אצל הזונה הגדולה מבבל שונים לגמרי ממה שהיה בגלובס
http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideA ... 0442&bz=30
התעשרו: ההכנסות של הפועל ת"א וק"ש מאירופה
שתי הקבוצות הישראליות תוגמלו בהתאם על השתתפותן בליגה האירופית בעונה שעברה. כמה האדומים קיבלו, כמה הצפוניים ומי קיבלה יותר?

ההופעות האירופיות של הפועל תל אביב ועירוני קריית שמונה בעונה שעברה בליגה האירופית הניבו תוצאות כלכליות משמעותיות עבורן. האדומים הרוויחו בשכלול המצטבר 1,677,131 יורו, ואילו הקבוצה מהצפון השיגה 1,550,131 יורו.
הסכומים הגדולים שהועברו לקבוצות הישראליות הורכבו ממספר קריטריונים עיקריים. ראשית כל, גם הפועל וגם ק"ש שילשלו לכיסם 1,300,000 רק על העפלתם למפעל האירופי. הפועל קיבלה בנוסף 300 אלף יורו על ההופעות, ומנגד ק"ש הרוויחה 200 אלף יורו על קריטריון זה.
בנוסף, הרוויחו הנציגות שלנו באירופה בונוס על נתח השוק. הקבוצה של רן בן שמעון הכניסה 77,131 יורו, ואילו קבוצתו של ברק בכר התעשרה בעוד כ-50,131 יורו.
במצטבר צברו שתי הקבוצות הכנסות מכובדות מאוד, ביחס לדירוגם האירופי, אך האם אפשר להתחיל לסמן על התחלה של דרך קבע של הישראליות באירופה? בינתיים הן ייאלצו להמשיך לעבוד קשה ולפנטז על הכסף האירופי הבא.

http://www.one.co.il/Article/220399.html
ורמוט עשוי לשחק, בן שמעון: רוצים להעביר מסר
אחרי ה-1:4, מאמן הפועל מתכונן לגומלין מול ברואה הערב ב-20:00: "נגיע דרוכים". על הקשר: "אשמח אם ישחק, אך לא לוחץ". כ-12 אלף יגיעו?
יש באתר גם וידאו של שלוש דקות ממסיבת העיתונאים

הפועל תל אביב מקווה להשלים את המשימה ולהעפיל לסיבוב המוקדמות השלישי של הליגה האירופית, כאשר תארח הערב (חמישי) ב-20:00 את ברואה סטארה מבולגריה.
המאמן רן בן שמעון קיים הערב מסיבת עיתונאים לקראת המשחק, אשר הועברה בשידור ישיר בערוץ ONE, ערוץ 50, ב-HD, ערוץ 550 ב-HOT וכמו כן גם באתר.
הפועל תגיע עם יתרון גדול מאוד מהמפגש הקודם, בו ניצחו 1:4. נראה כי בן שמעון לא צפוי לערוך שינויים דרסטיים בהרכב.
גילי ורמוט, שקיבל אישור מפרופסור מרטנס לחזור למשחק פעיל, צפוי להיכלל בסגל ואולי אף לקבל דקות.
שחקנים בקבוצה מתרגשים לקראת המפגש הראשון בבלומפילד לעונה זו, כשההערכה היא שהאצטדיון היפואי יתמלא בלפחות 12 אלף אוהדים.
קרוב ל-8,000 מנויים נמכרו, וכל אחד מהם יזכה לכרטיס חינם.
מאמן הפועל ת"א, רן בן שמעון אמר במסיבת העיתונאים בנוגע לשאלה אם יעלה בהרכב מלא: "אני לא מבין למה שנצטרך מנוחה בשלב הזה של העונה, נעלה עם הרכב מלא. אנחנו רואים במשחק הזה כחלק מההכנה שלנו העונה וזה גם כלי לשיפור. צריכים להעביר מסר רציני ואין מה לדבר על מנוחות בתקופה הזאת".
על הקשר, גילי ורמוט, ששב מפציעה ועשוי לקבל דקות במשחק: "אני מבין את הרצון של כולם לראות אותו. אני הולך איתו בדרך קצת אחרת. אני רואה שהמחויבות שלו כלפי עצמו היא גדולה. מאוד אשמח אם הוא ישתתף במשחק והכוונה היא לשתף אותו. אני מזהה אצלו רעב לכדורגל שאני לא זוכר אצל שחקנים אחרים".
"לא אציב מטרות לגילי. אני רואה בכל אימון את גילי ורמוט שכולם מכירים ואתן לו את הדרך שלו. גילי הוא מסוג השחקנים שכאשר הוא עולה על המגרש, הוא גורם למשהו לזוז. זה תהליך שיקרה בתקופה הקרובה וזה תלוי ביכולת ההתאוששות שלו. גילי נמצא בתהליך נכון וטוב וכמו שלא לחצתי אותו עד היום, לא אשנה את הגישה הזאת".
"בשלבים האלה לדבר על לא להגיע דרוכים זה מוזר. ברמות האלה צריכים להגיע תמיד דרוכים ואני יכול להתחייב שנהיה דרוכים ומוכנים ונעשה את המאמץ הגדול ביותר מבחינתנו".
על המשחק הראשון שלו בבלומפילד בתור מאמן הפועל ת"א, אמר בן שמעון: "לדבר על רגשות בבלומפילד זה קצת קשה, כי אנחנו יום לפני. מחר נרגיש את זה אחרי שנסיים להתכונן למשחק מבחינה טקטית".
על חיזוק אפשרי לסגל בעקבות ההעפלה הכמעט וודאית לשלב הבא, אמר המאמן: "אני לא יודע מי אמר שאנחנו נוסיף שחקן. יש לנו סגל יוצא מן הכלל, אבל סגל זה דבר שנתון לשינוי. אם יהיה דבר כזה, אנחנו נוציא הודעה מסודרת, אך כרגע אין כוונה כזו. יש דינמיקה מסויימת בקבוצה, אין כרגע כוונה להוסיף שחקנים, אך זה יכול להשתנות". "אני רוצה לראות קבוצה שיהיה לקהל שלנו קל להתחבר אליה. יהיה חשוב גם להתקדם בכל פרמטר של המשחק".
על מכת הפציעות בשנה שעברה אמר בן שמעון: "בתור מאמן, יש דברים שמעניינים אותי בהיסטוריה של שחקן. אנחנו עובדים נכון ובודקים את הדברים באופן יום יומי, על מנת שנחווה מינימום פציעות השנה".
על הסכסוך בין הטוטו להתאחדות והאפשרות כי הליגה תידחה אמר: "אני רוצה שהליגה תתחיל בזמן, אבל זה לא בידינו. זה לא מטריד אותי יותר מדי כי זה לא תלוי בי. אנחנו נעשה הכי טוב שאנחנו יכולים בכל מסגרת שנשתתף בה. לא אדרג את החשיבות של אירופה לעומת הליגה. אנחנו תמיד נעלה וניתן את המיטב שלנו".
על מכבי ת"א אמר: "לא זוכר (בחיוך). את הדעות שלי על קבוצות אחרות אני שומר לעצמי. בינתיים, אני מתרכז רק בהפועל ת"א, למרות שאני כל הזמן מלקט מידע על קבוצות אחרות בליגה על מנת שנוכל להיות הכי טובים בנקודת הזמן הנכונה".
"אני צריך לדאוג שהפועל תמיד תהיה בגרף עלייה. לא רוצים לנוח גם אם נעשה תוצאה טובה. לכל פעולה באימון יש מטרה. בסופו של דבר, המטרה היא להפוך את הפועל ת"א לקבוצה הרבה יותר חזקה. אנחנו לא צריכים להימדד כרגע לעומת אחרים. כרגע אנחנו מתרכזים ביצירת קבוצה טובה". "רוצה לראות את הפועל משחקת כיחידה אחת. יש משחק קבוצתי ולא חילוק להגנה והתקפה. הפועל היא יחידה אחת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
האתר הרשמי של הקבוצה, אתמול בערב
http://hapoelta-fc.co.il/%D7%9B%D7%A9%D ... %99%D7%9D/
לקראת הגומלין מול ברואה: זוכרים את הבולגרים של הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: