תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 11:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג׳ 23/7-דיונים
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Eros Ramazzotti, מצטער להגיד לך, אבל ראדי לא רואה את סאשה ממטר, וזהבי הרבה הרבה יותר טוב מגילי. אתה קצת חי בסרט והאופטימיות חסרת התקנה תתפוצץ לך בפרצוף. מרכז המגרש של מכבי יותר טוב משלנו ב-10 דרגות .

רק מרכז המגרש?
מה עם השוער?
ומרכז ההגנה? וצמד המגינים?
עומק הסגל?
הצעירים?
המקום היחידי שהפועל מצליחה לנסות ולהתמודד מול מכבי הוא בחוד וגם זה בקושי כשמול פריצה-יצחקי-טב"ח יש את שכטר-דמארי-זגורי.

ככה זה שקבוצה אחת מחדשת את פניה לחלוטין עם 40 מיליון שקל ואילו הקבוצה השניה עושה שינויים נקודתיים ומתחזקת עוד עם 120 מיליון שקל תקציב. פי 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:30 
יובל, כמה עולים ביחד רן יצחק, פדידה, מסיקה, צ'קול, אנטבי וסאשה?
לי אישית אין מושג אבל כנראה שלך יש כי החלטת שאם ניקח את העלות של כולם אפשר להביא מישהו יקר מזהבי (כמה הוא מרוויח אגב?).
ואני לא מדבר אפילו על העובדה הפשוטה שבלעדיהם הסגל שלנו מונה משהו כמו 15 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
יובל כתב:
Eros Ramazzotti, מצטער להגיד לך, אבל ראדי לא רואה את סאשה ממטר, וזהבי הרבה הרבה יותר טוב מגילי. אתה קצת חי בסרט והאופטימיות חסרת התקנה תתפוצץ לך בפרצוף. מרכז המגרש של מכבי יותר טוב משלנו ב-10 דרגות.

באמת שאתה ענק. כמה משחקים ראית את סאשה בחייך?
תן לי לנחש, 30?
אין לך שמץ של מושג מי זה סאשה, מה רמתו ומה הוא יודע.
אתה יודע פחות או יותר את התפקיד שלו ושם זה נגמר.
לקבוע מפה שראדי לא סופר אותו זה קצת, איך נאמר, חארטה בפיתה.
השוואה בין גילי וזהבי היא גם די מצחיק כי מדובר בשני שחקנים שונים לחלוטין אם כי אני מסכים שבשלב הזה בקריירה זהבי שחקן יותר משמעותי מגילי.

אגב, אני לא פוסל את האפשרות שסאשה יתברר כפלופ מוחלט או כסתם שחקן בינוני, הבעיה שפשוט אין לי מושג. בדיוק כמוך.

אז רגע, בגלל שראיתי אותו משחק שלושה משחקים אי אפשר לחוות עליו דעה? אתה למשל לא יכול להגיד שהוא פחות טוב מצ'אבי? אתה לא יכול להגיד שהוא פחות מזהבי?
אם כבר קבעת מה אסור לומר מתי, אפשר בבקשה טבלה אחרי כמה משחקים אפשר להשוות שחקן חדש לראדי, זהבי וכל שחקן אחר?

ראדי שחקן ענק, השחקן הכי טוב בעמדה שלו בארץ ושחקן הרכב בנבחרת ישראל, סאשה שחקן שהיה נחשב טוב או טוב מאוד בליגה פח, ובקצת שהוא שיחק הוא היה נחמד עם כמה פעולות יפות ויכולות שלא מזכירות את מה שיש לראדי. כן, יכול להיות שהוא יתגלה כפלופ מוחלט, יכול להיות שהוא יתגלה כשחקן בינוני ויכול להיות שהוא יהיה שחקן טוב, שחקן ברמה של ראדי הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
טוב, אתה מוזמן לחשוב שגרזיצ'יץ' או סאשה יגלו יכולות התקפיות שהם לא הציגו עד עכשיו בקריירה שלהם. אני חושב אחרת.

ראשית, לא ידעתי שעקבת אחרי הקריירה של סאשה (ולא, נותנים מספריים זה לא תמיד מדד טוב).
שנית, לגרזיצ'יץ' לא היתה בק"ש חוליה התקפית כמו שיש לו בהפועל, ואני בספק אם שמעת את השם שלו לפני שהגיע לארץ.

ועוד דבר לגבי סאשה. כמה פעמים ראית קשר "הגנתי" מבשל שער כמו שסאשה בישל נגד הבולגרים (וכן, אני יודע שזה לא היה ביצוע מלוטש לגמרי)?
הוא לא דג'מבה, והוא לא נאתכו של קאזאן. הוא באמצע, והוא יכול להיות מועיל מאוד.
אתה מוזמן להמשיך בגישה השלילית. עלי זה לא כזה משפיע.

לפני שגרזיצ'יץ' הגיע לארץ? אם לא ידעת, הוא משחק כמעט כל הקריירה בישראל, מי שלא שמע את השם שלו זה כנראה אתה. סאשה, לפי כל שביב מידע שיש עליו, קשר כמעט באותו סגנון (אתה יודע, אינטרנט וזה). מצחיקה ההשוואה שלו כל פעם לבוקולי כאילו יש בזה משהו חיובי. הרי לבוקולי שהיה לפני איזה 6-7 שנים הקשר ההתקפי הכי טוב בארץ בטח לא מתכוונים, אז למה משווים אותו בדיוק, לסותם החורים שהוא היום בחיפה?
בישול בפוקס ראיתי לא מעט, כמו למשל הבישול של ידין לזהבי נגד זלצבורג. את ידין ראיתי גם נותן בישולים הרבה יותר משמעותיים, כמו הכדור הענק לשכטר נגד זלצבורג בחוץ. וגם הם לא הופכים את ידין לקשר עם יכולות התקפיות משמעותיות מספיק. בקיצור, אם על פס חלש מול קונוסים אתה בונה משהו, אז הבעיה אצלך.
אבל כן, לא העובדה שבקושי עברנו את החצי מול קבוצה פח מליגה מביכה, הבעיה היא ה"גישה השלילית" שלי. התדרדרת למחוזות הפתטיות מהר כהרגלך.

שקלתי להגיב ברצינות עד המודגש.
אתה לא שווה יותר מכמה אותיות שנכתבות ברגע זה.

אה כן, ולזהבי בישל אבוטבול.
יאללה, לך לשרוף את המועדון שלא הגיע קשר תוקף. נראה אותך גבר ולא צעקן בפורום כמו שהתרגלת.

:LOL2:
אולי תפסיק לעשות צחוק מעצמך? מילא הזיכרון שלך דפוק, אבל למה לנסות לתקן בכזאת נחרצות לגבי עובדות שהן לא נכונות ואין לך מושג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:41 
לדעתי הקשר 50 50 לא באמת הגיע,פשוט לדעתי רב"ש בונה על גורדנה את התפקיד הזה.
סאשה לדעתי לא קרוב להיות התקפי ולא צריך להיות גאון כדיי להבין את זה,סאשה הגיע לעמדת הקשר האחורי נטו על מנת לעבות את הקישור במשחקים קשים (במקום שי),אם הוא יגלה יכולת טובה אני לא פוסל את זה בכלל שגרזיצ'יץ' ירד לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
סאשה לדעתי לא קרוב להיות התקפי ולא צריך להיות גאון כדיי להבין את זה,סאשה הגיע לעמדת הקשר האחורי נטו על מנת לעבות את הקישור במשחקים קשים (במקום שי),אם הוא יגלה יכולת טובה אני לא פוסל את זה בכלל שגרזיצ'יץ' ירד לספסל.

להביא זר לספסל ו\או שני זרים שיתחרו על חולצת הרכב אחת זה קצת בזבוז של זר, לא?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:43 
אין ספק שחולצת ההרכב של נבחרת ישראל המהוללת היא אינדיקציה למי הוא שחקן גדול
יעידו על כך דין מורי, גל שיש, דני בונדר איאד חוטבא ואיציק כהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
יובל כתב:
Eros Ramazzotti, מצטער להגיד לך, אבל ראדי לא רואה את סאשה ממטר, וזהבי הרבה הרבה יותר טוב מגילי. אתה קצת חי בסרט והאופטימיות חסרת התקנה תתפוצץ לך בפרצוף. מרכז המגרש של מכבי יותר טוב משלנו ב-10 דרגות .

רק מרכז המגרש?
מה עם השוער?
עומק הסגל?
הצעירים?
המקום היחידי שהפועל מצליחה לנסות ולהתמודד מול מכבי הוא בחוד וגם זה בקושי כשמול פריצה-יצחקי-טב"ח יש את שכטר-דמארי-זגורי.

ככה זה שקבוצה אחת מחדשת את פניה לחלוטין עם 40 מיליון שקל ואילו הקבוצה השניה עושה שינויים נקודתיים ומתחזקת עוד עם 120 מיליון שקל תקציב. פי 3.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:53 
teknoboy כתב:
Yalla Hapoel כתב:

להביא זר לספסל ו\או שני זרים שיתחרו על חולצת הרכב אחת זה קצת בזבוז של זר, לא?

מסכים איתך שמבוזבז.
אבל שוב,מחזור ראשון נגד סכנין אתה באמת רואה תסריט שסאשה-בריאן-גורדנה פותחים?
אני הראשון שאמרתי פה לתת זמן לסאשה ושאסור לשפוט זרים מוקדם לטוב ולרע,אבל אין מה לעשות הוא לא התקפי,הוא הרבה יותר הגנתי ולא קרוב להיות ראדי מבחינת תפקוד על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא באמת יודע איזה כדורגל רן בן שמעון מתכוון להנחיל לקבוצה.
כולם פה מנתחים איזה סגנונות שחקנים אנחנו צריכים בהתאם למה שהם היו רוצים לראות, או בהתאם למה שהם חושבים, שרן בן שמעון רוצה לראות.
מי אמר שהוא רוצה לשחק כמו מכבי?
בת'כלס, הכדורגל שק"ש שיחקה בזמנו היה כדורגל של מרכז שדה והגנה קשוחים, והתבססות בעיקר על מתפרצות. אולי הוא מכוון לשם?
גם המשחק בבולגריה היה נראה כך. אבל שוב, זה רק משחק אחד. נראה מה נקבל מהם ביום חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 15:01 
עם כל הכבוד לכדורגל הישראלי, אין פה שחקנים מספיק טובים שאתה יודע בודאות שהם יספקו את הסחורה או לפחות את רובה כמו בליגות הגדולות של אירופה. אני לא רק מדבר על הסיכוי ליפול עם שחקנים שהבאת, אני מדבר גם על שחקנים שבעונה אחת היו מעולים, ובעונה אחר כך היו נפילה - ולא חסרות דוגמאות כאלו - גם אצלנו וגם אצל הגרמנים.
אז נכון, "על הנייר" הגרמנים הרבה יותר טובים וחיפה יותר טובים מאיתנו. אותו הדבר אמרו בקריית שמונה לפני שנתיים - ושם הפערים היו אפילו יותר גדולים ("על הנייר" כמובן).

ראדי נתן עונה מדהימה. גם דדי בן דיין נתן אחת כזו בדאבל האחרון. אבל דדי בן דיין, כמו ראדי, מעולם לא הוכיחו יציבות בקריירה ואי אפשר לדעת מה יוליד יום.
עם בסטטיסטיקה עסקינן - אז כן, הם יותר טובים, ואנחנו צריכים שהכל יתחבר באורח פלא כדי לקחת פה אליפות.
אבל כמה דברים:
1. יש לנו מאמן שלקח אליפות בארץ, להם אין.
2. שכטר, גילי ודמארי, "על הנייר", הם יותר טובים (ויציבים ביכולת שלהם!!!!!), מיצחקי (הורס חדרי הלבשה, להזכירכם), פריצה וטב"ח.
3. עשיתם מהשוער והבלמים שלהם איזה משהו היסטרי. אניימה הוא לא, ושני הליצנים האחרים הם לא עילויים.
4. הקהל שלהם יעניש אותם על כל משחק לא טוב - מעניין איך הם יתמודדו עם הלחץ. אצלנו תמיד היה וכנראה שתמיד יהיה פחות לחץ.
5. ערן זהבי בן זונה.

שתו מים ותנו לעונה המסריחה הזאת להיגמר כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 15:08 
ראדי שחקן ענק? מה זה ענק, סוג של סטיבי ג'י בשיאו.
ראדי שחקן טוב שלפני מכבי נתן עונה אחת טובה והיה ספק אם יצליח לעשות את המעבר לקבוצה גדולה.
בדיעבד הוא הצליח לעשות את המעבר ונתן יופי של עונה.
אחלה שחקן. לא פחות ולא יותר.
להגיד שאין שום סיכוי שסאשה, שחקן שראינו במשחק רשמי אחד, יתקרב אליו זה לעשות צחוק מעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
יובל כתב:

רק מרכז המגרש?
מה עם השוער?
עומק הסגל?
הצעירים?

ברור שאם משווים שחקן מול שחקן אז מכבי הרבה יותר טובים כמעט בכל עמדה. לדעתי יש לנו יתרון עם שכטר, שיוויון עם דמארי ונגיד גילי, ואם אני לארג' אז גם אלברמן מול הקשר האחורי שלנו. בכל שאר העמדות יש להם יתרון ברור.

הבעיה (מבחינת ההשוואה הזאת) היא שככה מנצחים משחקים רק במחשב. בעיקר בהגנה למשל ההשוואה פחות רלוונטית כי זה לא פחות עבודה קבוצתית, אלמנט של כושר ועבודה של מאמן. מעבר יש הרבה אלמנטים שמשפיעים על הצלחה של קבוצה - מאמן, מומנטום, חדר הלבשה (אני מחכה לראות מה יקרה עם הסגל הענקי שלהם אם וכאשר הם יעופו מאירופה). נכון, צריך שכל האלמנטים שאי אפשר לשקול אותם במהלך הפגרה אלא רק תוך כדי ובדיעבד ילכו לטובתנו, אבל פה יש לפחות סיכוי ולדעתי אפילו קצת סיבות לאופטימיות.

הבעיה (מבחינתנו) היא שבקישור, לדעתי לפחות, הבדלי הרמות האישיים הם פשוט גדולים מדי מכדי שיהיה סיכוי שכל אותם אלמנטים הנ"ל יעזרו לצמצם אותם.

לגבי התקציב, אתה סתם מנפח את ההפרש. התקציב שלנו הוא 45 מיליון, התקציב של מכבי קטן העונה ל-90 מיליון. לדעתי היחס בין תקציב המשכורות שהוא המדד שנחשב הכי רלוונטי הוא אפילו קטן מ-2. ושוב, אי אפשר להפריד את הסיכונים הכלכליים של הפועל מהמטרות והציפיות מהקבוצה. במילים אחרות, אי אפשר להסתכן בהגדלת הגירעון בעוד כמה מיליונים ולא להגיד שהמטרה לשם כך היא אליפות.

הוקיץ' כתב:
יובל, כמה עולים ביחד רן יצחק, פדידה, מסיקה, צ'קול, אנטבי וסאשה?
לי אישית אין מושג אבל כנראה שלך יש כי החלטת שאם ניקח את העלות של כולם אפשר להביא מישהו יקר מזהבי (כמה הוא מרוויח אגב?).
ואני לא מדבר אפילו על העובדה הפשוטה שבלעדיהם הסגל שלנו מונה משהו כמו 15 שחקנים.

ראדי שחקן ענק? מה זה ענק, סוג של סטיבי ג'י בשיאו.
ראדי שחקן טוב שלפני מכבי נתן עונה אחת טובה והיה ספק אם יצליח לעשות את המעבר לקבוצה גדולה.
בדיעבד הוא הצליח לעשות את המעבר ונתן יופי של עונה.
אחלה שחקן. לא פחות ולא יותר.
להגיד שאין שום סיכוי שסאשה, שחקן שראינו במשחק רשמי אחד, יתקרב אליו זה לעשות צחוק מעצמך.

לא אוהב להיכנס לחישובים האלה ולכמה כל שחקן מרוויח אבל אם כבר נכנסו לזה, אז רן יצחק מרוויח 100 אלף דולר עם מס של ישראלי שזה כמו 110 אלף יורו לזר בגלל חוקי המס. בתור שחקן הרכב, קשה לי להאמין שסאשה מרוויח פחות מ-150 אלף יורו, בטח לא הרבה פחות מזה. לגבי הארבעה האחרים, למרות שזה לא רלוונטי הייתי מהמר שהם מרוויחים בממוצע 50 אלף יורו, אבל גם בהערכה זהירה מאוד קשה לחשוב שהם ביחד מרוויחים פחות מ-100 אלף יורו (25 לשחקן), והנה הגענו לשכר של זהבי שהוא 350 אלף יורו (למכבי הוא עולה יותר בגלל שהוא ישראלי אבל להפועל היה מקום לזר). לגבי כמות השחקנים בסגל, אז פדידה, מסיקה וצ'קול בכלל לא היו בסגל ביום חמישי. במקום אנטבי יש את שון מלכה, במקום רן יצחק יש את עדן שרם. אז כבר הגענו ל-18. יש גם את גילי, חיוחמו, לקס וטליאס, הגענו ל-22 במקום ה-27 שיש היום.

לגבי ראדי, פשוט תגיד שאתה לא כזה מחזיק ממנו (כמו שלא החזקת מנוסא, ועדיין לא מחזיק ממנו). אבל או שתגיד גם שאסור לכתוב שאין שום סיכוי שסאשה יותר טוב מזהבי (נגיד כשזהבי משחק בעמדה של סאשה), כי היי, ראינו את סאשה משחק רק במשחק רשמי אחד, או שמי שעושה צחוק מעצמו הוא אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 15:33 
הפועל לא יכולה להתחרות במכבי. מצד אחד תקציב של מעל 100 מליון שח. מצד שני תקציב שמגרד את ה45 כש3 מליון מתוכו הולכים למאמני עבר.

אין בכלל מה להשוות. זה מצב נתון שאי אפשר להתמודד איתו. אם היה לנו את התקציב של חיפפה (עוד 10 מליון שח נגיד) עוד מילא, היינו יכולים להביא עוד 4 שחקני הרכב ולרוץ מולם. אבל ככה? אין מה לעשות חוץ מלהשלים ולקוות לניסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
אסור לזלזל בהחתמות לספסל כמו רן יצחק. עומק זה דבר מאד חשוב בעונה ארוכה עם פציעות, ומבחינה תקציבית הוא תמיד בא על חשבון רמת ההרכב הראשון.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד כאן לא טוען שהפועל עומדת לזכות באליפות,
אף אחד כאן לא טוען שהפועל עולה על מכבי,
אף אחד כאן לא טוען שלוקאס סאשה זה ג'רארד,
אף אחד כאן לא טוען שאי אפשר היה לבנות סגל יותר חזק.

אבל ליובל זה לא מפריע.
יובל אומר לאנשים שרשמו באשכול התחזית השנתי את הפועל במקום 3 שהאופטימיות חסרת התקנה תתפוצץ להם בפרצוף.
יובל הרי רוצה להקפיץ את האשכול בחודש פברואר ולהגיד "גם השנה, אני אמרתי לכם".
קבוצה עם תקציב פי 3 משל הפועל, ומזל שיש את יובל כאן כדי להזהיר אותנו משאננות.
אז תודה יובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
בסך הכל הטענה היא שהיה אפשר לעשות יותר ובדרך קצת שונה כדי להתמודד עם הפערים המקצועיים והכלכליים של מכבי ושל חיפה - ושלא בטוח שעשו אותם. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:10 
תמיד אפשר לעשות יותר. גם מכבי וחיפה יכלו לעשות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרת כלום. למזלי אני אוהד הפועל וחושב רק מה היא יכולה לעשות טוב יותר. אם מכבי וחיפה היו יכולות לעשות יותר ולא עשו, זו בעיה שלהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:15 
ברור. אבל להגיד שאפשר לעשות יותר זו לא חוכמה. זה נכון תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:16 
איזה שטויות מדברים פה,אפשר לחשוב שראדי הביא משחקים טובים בבני יהודה ובעכו כמו שהוא מביא במכבי.
ראדי פרץ בכמעט גיל 30 אחרי שהוא שיחק בקבוצות תחתית בליגה פח והוא בעצמו היה שחקן בינוני מאד עד לפני שהגיע לסכנין.
סאשה שחקן צעיר בן 23? ואם הקבוצה הקודמת שלו חלשה,זה לא אומר כלום.
אם הוא לא עשה עדיין פעולות מדהימות זה לא אומר כלום.
הכל תלוי אם יהיה חיבור טוב בינו לבין המועדון ואם הוא יעשה את ההתקדמות שלו.

נערך לאחרונה על ידי ofir בתאריך 23 יולי 2013, 16:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:18 
כל מילה של ערן.

כל הדיון הוא שכנראה היה אפשר להוציא יותר בתקציב הקיים.
בכל מקרה, לדעתי יותר רלוונטי לדבר על מה נכון לעשות הלאה.

מה שהיה היה.
אנחנו עדיין במצב לא רע, ונמצאים במרחק של 2 שחקנים טובים מסגל חזק מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
טוב, בואו נדבר לעניין. מה קורה עם מסיללה?
הוא משחק בקייזר צ'יפס עדיין? כמה הופעות העונה? למי שייך הכרטיס? מה מצב הפציעות שלו מאז הפציעה הרצינית בחיפה? למה הוא לא בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

אמרתי רק "אפשר לעשות יותר" וזהו? לא. פירטתי - באשכול הזה ובאחרים. אתה מוזמן לקרוא ולומר אם לדעתך זה נכון או לא, אבל הרדוקציה שאתה מנסה לעשות היא לא לגופו של העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

אבל זה לא שמישהו כתב משפט סתום ש"אפשר לעשות יותר", הועלו פה טיעונים ספציפיים לגבי מה טוב ומה לא, אז אפשר להתייחס אליהם ולא לבטל אותם אוטומטית ב"תמיד אפשר לעשות יותר". לפי מה שאתה כותב כל ביקורת מיותרת כי "תמיד אפשר לעשות יותר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:26 
אמרתי את דעתי בפירוט בנושא הקשרים. החלוקה הזו לאחורי ביניים והתקפי לא רלוונטית בעיני ואפשר לשחק עם שלושה קשרים באמצע במיליון צורות.
השחקנים של מכבי בעמדות האלה איכותיים יותר?ברור, יש להם פי 3 כסף. זה שהחלטתם מה צורת המשחק המועדפת עליכם, וכשלא הלכו עליה אז אוטומטית לא עשו מספיק, זה לא משהו שיש איך להתמודד איתו.

מגן שמאלי חייבים להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה שלי היא עם זה שאתם מתמקדים בהרכב הראשון, בעוד שרב"ש הביא הרבה שחקנים לספסל לצורך העומק שאתם קוראים להם בינוניים וקוראים לוותר עליהם לגמרי.
התקציב חייב לכלול את הספסל. חייב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:28 
למרבה הצער, מסכים עם כל מילה של 19.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:30 
בגדול אני יותר בכיוון שאנחנו יכולים להעמיד סגל דומה למכי ולחיפה למעט עומק ועמדה -שתיים חלשות שמן הסתם יטופלו.
יש אוברייטינג אופייני לשחקני מכבי כי הקבוצה תפסה מומנטום וכי עברו בעונה הקודמת אימונים, טקטים וכושר, רצינים.
יש למכבי יתרון בכושר הגופני ובעומק, אבל לוא דוקא בהרכב הפותח. מצד שני, למרות שמוקדם להתיחס, אני רואה את רב"ש כבעל ערך מוסף ואת הרצינות שלו כמשרה גם על מאממן הכושר ועל הכושר (מסביר כנראה את השיפור של גורדנה).

בהרכב הפותח יש לנו 2 בעיות: מגן שמאלי וקשר אופנסיבי במרכז המגרש. מניח שלפחות אחת מהבעיות תטופל בצורה יסודית.
כידוע אני בעד 50-50 ולגורדנה אין את כל הארסנל לתפקיד זה ובודאי שלא תעודות רציניות של ניהול החלק האופנסיבי של מרכז השדה. מצד שני, רב"ש הצליח בק"ש גם ללא 50-50 אופיני אולי כי שני הקשרים הדפנסיבים נתנו לקשר האופנסיבי לשחק די קרוב לחלוצים.
רב"ש צריך להחליט האם הוא רוצה להביא קשר אופנסיבי, כמו דה סילבה, או להשקיע בעמדת המגן השמאלי.

זה מחזיר אותנו להשוואת הסגלים. בהנחה שרב"ש ישדרג את עמדת המגן השמאלי ויבנה מערך שאליו גורדנה יכול להתאים, אז ההרכב שלנו חסר עומק ויש בו הימורים מסוימים (לדוגמא, הבלמים שטרם הסבירו מה רב"ש מצא בהם, אבל מניח שיסבירו בהמשך), אלא בעונה ללא פציעות קריטיות אנחנו בהחלט בתמונה מול מכבי וחיפה.
לזכותנו עומד שמספר שחקנים שלנו הם אנדרייטד אחרי שחוו איתנו את מופע האימים של שירזי-אבוקסיס-פרדי. צפוי שיפור בהערכה שחקן-שחקן. מקווה שרב"ש יחזור על ההצלחה של גוטמן שהשביח שחקנים בצורה סיטונאית בעזרת אימונים רצינים. אבל, בלי קשר לגוטמן, ללא 50-50 רציני עלינו להתכונן לכדורגל משמים ביסודו עם הבלחות של כוכבינו בחוליה הקדמית.
המשחק האחרון היה הדגמה, אבל לטעמי הדגמה טובה מדי של משמימות (ראינו איך השחקנים מתרגלים משחק מסירות "מוגזם" בחלק האחורי ויש להם זמן קצר לשפר את הביצועים בשיטה החדשה).

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 23 יולי 2013, 16:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
בשום מקום לא כתבתי מערך, או שיטת משחק, או מספרים, או מינוסים, או הרכבים.
צמצמתי את זה לנקודה פשוטה: שחקן שיידע להוות כוח התקפי במרכז המגרש, לעבור שחקנים, לפתוח אופציות למסירה, להתקרב לשער היריב, שיהיה פיזי מספיק להרוס התקפות (במידה מסוימת) אבל בעיקר לבנות אותן, שיחבר את משחק ההגנה לקישור ולחלוצים.
תמקם אותו איפה שאתה רוצה במערכים שהבאת, אני לא מכיר קבוצות (טובות) שאין בהן שחקן כזה.
אתה חושב שהפועל הביאה הקיץ שחקן כזה? אני לא חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: