תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג׳ 23/7-דיונים
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:17 
Fez כתב:
גם אני רציתי קשר התקפי זר, אבל נוכח ההתפתחויות האחרונות (התאוששות של גילי, פריחה של גורדנה, אמון של רב"ש בספורי, פרישה של ארתור ובעיקר יכולת איומה של הרוש) זה ברור שעמדת המגן השמאלי זוכה לעדיפות. נראה שכרגע פשוט אין ברירה.

כמו שכתבתי, זה כנראה נכון, אבל זה עדיין ישאיר אותנו כנראה עם בעיה בקישור, בגלל שכל מה שכתבת זה תקוות. בתכלס, זה רק גילי ברמה הרכב לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
כאילו היינו צריכים את הניתוח המדויק הזה בשביל לגלות שהפועל לא שיחקה טוב.
אבל אני מבין שהפסימים פה לא לוקחים בחשבון גרף שיפור? זמן התאקלמות? עליה בכושר גופני?
זהו? ככה נראה עד סוף העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אבל אני מבין שהפסימים פה לא לוקחים בחשבון גרף שיפור? זמן התאקלמות? עליה בכושר גופני?

שיפור במה? גרזיצ'יץ' או סאשה ילמדו פתאום לעבור שחקן או לתת מסירה קדימה? ההתאקלמות שלהם תעזור לזה? הכושר הגופני קשור לזה? כמו שכתבתי, הבעיה היא שזה בדיוק מה שהיה אפשר לצפות מהשחקנים האלה, אין פה שום הפתעה. אולי מגן שמאלי יותר טוב (ומשלל סיבות אני גם מפקפק ביכולת של הפועל להביא אחד כזה) יעזור קצת אבל לא באופן מספיק משמעותי כי זה לא התפקיד העיקרי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:28 
redrony כתב:
Fez כתב:
גם אני רציתי קשר התקפי זר, אבל נוכח ההתפתחויות האחרונות (התאוששות של גילי, פריחה של גורדנה, אמון של רב"ש בספורי, פרישה של ארתור ובעיקר יכולת איומה של הרוש) זה ברור שעמדת המגן השמאלי זוכה לעדיפות. נראה שכרגע פשוט אין ברירה.

כמו שכתבתי, זה כנראה נכון, אבל זה עדיין ישאיר אותנו כנראה עם בעיה בקישור, בגלל שכל מה שכתבת זה תקוות. בתכלס, זה רק גילי ברמה הרכב לאליפות

א. בעיני גם זגורי מתאים להרכב. אמנם הוא לא שיחק עדיין בקבוצה גדולה אבל כך גם חן עזרא לפני העונה שעברה.
אני בכל אופן כבר ראיתי ממנו מספיק כדי לדעת שהוא מספיק טוב.
ב. אין ספק שכרגע, על פניו, הסגל שלנו נמצא רמה מתחת לזה של חיפה ומכבי. עם התקציב שלנו והבסיס הלא קיים מהעונה הקודמת, רב"ש לא יכל להוציא יותר.
מצד שני, בכל עונה מתרחשים הרבה דברים שאף אחד לא מצפה להם (מישהו ציפה בעונה שעברה שממן יתן כזה סיבוב ראשון?) כך שאי אפשר לדעת.
מה גם שלנו יש את המאמן היחיד בליגה שהוכיח שהוא יכול להוציא מסגל יותר ממה שיש בו.
אז כן זה הרבה תקוות והרבה מזל, אבל אין לנו ברירה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
גם אני רציתי קשר התקפי זר, אבל נוכח ההתפתחויות האחרונות ( התאוששות של גילי, פריחה של גורדנה, אמון של רב"ש בספורי , פרישה של ארתור ובעיקר יכולת איומה של הרוש) זה ברור שעמדת המגן השמאלי זוכה לעדיפות. נראה שכרגע פשוט אין ברירה.

שים לב שמתוך חמשת ה"התפתחויות" שציינת, שלוש הן חיוביות ושתיים שליליות. אלא מה, שתי השליליות הן עובדות (הפרישה של ארתור והיכולת של הרוש) ושלושת החיוביות הן תקוות/הנחות/השערות שעוד יצטרכו לעמוד במבחן המציאות. אתה יודע מה קורה כשבונים סגל ועונה וציפיות על סמך כאלה דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:

שיפור במה? גרזיצ'יץ' או סאשה ילמדו פתאום לעבור שחקן או לתת מסירה קדימה? ההתאקלמות שלהם תעזור לזה? הכושר הגופני קשור לזה? כמו שכתבתי, הבעיה היא שזה בדיוק מה שהיה אפשר לצפות מהשחקנים האלה, אין פה שום הפתעה. אולי מגן שמאלי יותר טוב (ומשלל סיבות אני גם מפקפק ביכולת של הפועל להביא אחד כזה) יעזור קצת אבל לא באופן מספיק משמעותי כי זה לא התפקיד העיקרי שלו.

מה זאת אומרת? כמובן שכן. לכל השאלות התשובה היא כן.
לא הבעתי התנגדות בשום שלב לשאיפה שלך לראות קשר אמצע התקפי יותר ממה שקיבלנו. כמובן שזה יכול לשדרג חלק מסוים במשחק שלנו (כמו שסאשה ישדרג חלק אחר שלדעתך פחות נחוץ), אבל בשביל להוכיח נקודה לא צריך להקצין את הכיוון השני.
ובהחלט, עם הזמן וכששחקנים יכירו אחד את השני, אני לא רואה סיבה שלא נניע כדור טוב יותר.
הכושר רלוונטי, אגב, לזמן שבו השחקנים עייפים וכמות האיבודים עולה. כושר עולה->כמות ההחלטות הרעות נדחית לסוף המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:36 
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
Fez כתב:

א. בעיני גם זגורי מתאים להרכב. אמנם הוא לא שיחק עדיין בקבוצה גדולה אבל כך גם חן עזרא לפני העונה שעברה.
ב. אין ספק שכרגע, על פניו, הסגל שלנו נמצא רמה מתחת לזה של חיפה ומכבי. עם התקציב שלנו והבסיס הלא קיים מהעונה הקודמת, רב"ש לא יכל להוציא יותר.
מצד שני, בכל עונה מתרחשים הרבה דברים שאף אחד לא מצפה להם (מישהו ציפה בעונה שעברה שממן יתן כזה סיבוב ראשון?) כך שאי אפשר לדעת.
מה גם שלנו יש את המאמן היחיד בליגה שהוכיח שהוא יכול להוציא מסגל יותר ממה שיש בו.

חוץ ממה שכתבת על זגורי אני מסכים. הוא עדיין ילד עם אופי בעייתי שעוד לא הוכיח כלום. זה נכון שהוא יכול להתגלות כמציאה, אבל אי אפשר לבנות על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:41 
נכון שהוא לא הוכיח כלום עדיין, אבל עקבתי אחריו הרבה בעונה האחרונה והוא באמת שחקן מצוין.
תקווה שאני צודק :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:

לא הבעתי התנגדות בשום שלב לשאיפה שלך לראות קשר אמצע התקפי יותר ממה שקיבלנו. כמובן שזה יכול לשדרג חלק מסוים במשחק שלנו (כמו שסאשה ישדרג חלק אחר שלדעתך פחות נחוץ), אבל בשביל להוכיח נקודה לא צריך להקצין את הכיוון השני.
ובהחלט, עם הזמן וכששחקנים יכירו אחד את השני, אני לא רואה סיבה שלא נניע כדור טוב יותר.
הכושר רלוונטי, אגב, לזמן שבו השחקנים עייפים וכמות האיבודים עולה. כושר עולה->כמות ההחלטות הרעות נדחית לסוף המשחק.

טוב, אתה מוזמן לחשוב שגרזיצ'יץ' או סאשה יגלו יכולות התקפיות שהם לא הציגו עד עכשיו בקריירה שלהם. אני חושב אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:46 
מגן שמאלי חלש זו נקודת חולשה.
מרכז שדה שהעברת הכדור שלו קדימה והיצירתיות שלו נמוכה היא קבוצה חלשה. או, במקרה הטוב ביותר, קבוצה משעממת.

מעניין מה תהיה הבחירה של רב"ש בהנחה שעם מגן שמאלי זר הוא כנראה הולך די בדומה לק"ש על שיממון מסוים כאשר המערך הקדמי המוכשר מאוד שלנו יביא להבלחות יותר מאשר זה שבק"ש.
ועדין, כדורגל-הבלחות די בדומה למשחק האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:48 
מה לעשות שיש רק עמדה של זר אחד פנויה + כסף עבורו. בקישור המבחר לא מלהיב אבל הוא קיים לפחות, בעמדת המגן השמאלי יש אוויר ואי אפשר יהיה למשוך ככה כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:

טוב, אתה מוזמן לחשוב שגרזיצ'יץ' או סאשה יגלו יכולות התקפיות שהם לא הציגו עד עכשיו בקריירה שלהם. אני חושב אחרת.

גם חשבת שקנדה יכול להיות מגן ימני וחוטבא מגן שמאלי
אז חשבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:50 
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
Fez כתב:

חוץ ממה שכתבת על זגורי אני מסכים. הוא עדיין ילד עם אופי בעייתי שעוד לא הוכיח כלום. זה נכון שהוא יכול להתגלות כמציאה, אבל אי אפשר לבנות על זה

הכל נכון אבל העניין הוא שאם נעלה לשלב הבתים יהיה מספיק כסף לחיזוק, אבל אני מתקשה לראות מה נוכל לעשות איתו ( אלא אם בניון לא ימצא קבוצה וכו'... )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 11:54 
ערן כתב:
Fez כתב:
גם אני רציתי קשר התקפי זר, אבל נוכח ההתפתחויות האחרונות ( התאוששות של גילי, פריחה של גורדנה, אמון של רב"ש בספורי , פרישה של ארתור ובעיקר יכולת איומה של הרוש) זה ברור שעמדת המגן השמאלי זוכה לעדיפות. נראה שכרגע פשוט אין ברירה.

שים לב שמתוך חמשת ה"התפתחויות" שציינת, שלוש הן חיוביות ושתיים שליליות. אלא מה, שתי השליליות הן עובדות (הפרישה של ארתור והיכולת של הרוש) ושלושת החיוביות הן תקוות/הנחות/השערות שעוד יצטרכו לעמוד במבחן המציאות. אתה יודע מה קורה כשבונים סגל ועונה וציפיות על סמך כאלה דברים.

ראיתי שגם אתה וגם רוני התייחסתם לעניין הזה. אני לא ניסיתי להפוך פה את הפועל למועמדת לאליפות או לטעון שיש לנו קישור מושלם, וגם לא להיות איזה אופטימיסט חסר תקנה, אלא רק להסביר למה כרגע מנקודת המבט של רב"ש עמדת המגן השמאלי זוכה לעדיפות מבחינת חיזוק. אין ספק שיש פה "יותר סימני שאלה מסימני קריאה", אבל כשמחליטים על הבאת חיזוק בעמדה מסוימת צריך להתייחס גם לסימני השאלה האלה.

אגב, אני לא חושב שהיכולת הגרועה של הרוש היא יותר "עובדה" מהיכולת הטובה של גורדנה. אפשר אולי להגיד שהרוש משחק רע עוד מהעונה שעברה ולגורדנה יש מה להוכיח (ואני גם אסכים עם זה). לגבי רמזי דיברתי על האמון של רב"ש בו (וזו כנראה עובדה), אני אישית לא כל כך מחזיק ממנו ממה שראיתי. ולגבי גילי אני גם לא מאוד אופטימי, התייחסתי עובדתית נטו לתוצאות הבדיקה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:07 
הלוואי שגורדנה יתפתח לשחקן שהוא יכול להיות והלוואי שסאשה יתגלה כפגיעה מדוייקת, בכל מקרה אי אפשר לבסס את העונה שלנו על שני ההימורים האלה.
אנחנו צריכים זר עם יכולות התקפיות מובהקות שיתחרה עם השניים על מקום בהרכב. עכשיו עולה השאלה למה בכלל צריך להביא זרים בשביל שיתחרו על מקום בהרכב ולהבין שהבאתו של סאשה, שאיננו באנקר אלא הימור, מסתמנת כטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:15 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
Fez כתב:

הכל נכון אבל העניין הוא שאם נעלה לשלב הבתים יהיה מספיק כסף לחיזוק, אבל אני מתקשה לראות מה נוכל לעשות איתו ( אלא אם בניון לא ימצא קבוצה וכו'... )

זה מה שכתבתי קודם. בשנייה שסגרת את הזרים, בשוק הנוכחי אני לא רואה קשר התקפי שאפשר להביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
לקשר יש יותר השפעה מלמגן, ולכן זו תמיד עמדה יותר חשובה.
בלי מגן עולה ההתקפות פחות טובות, אבל בלי קשר התקפי הן לא קיימות בכלל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:18 
הקשר הזר שמדובר עליו פה נהיה קצת אמורפי, כי לפי הדיבורים פה מצד אחד אי אפשר לבנות על גילי וזגורי באגפים ומצד שני אי אפשר לבנות על גורדנה וסאשה באמצע. אלו שתי בעיות נפרדות, ששחקן אחד לא יכול לפתור.
באופן כללי, נאיבי לחשוב שזר אחד יפתור לנו את כל הבעיות בקישור.

בכל מקרה, גם אם מה שיש בקישור כרגע זה "הימור", מה שיש בעמדת המגן השמאלי זה אפילו לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:26 
its-sick כתב:

השאלה היא לאן אתה לוקח את התובנה הזאת ברמה הפרקטית. אז נשחק עם מגנים מהנוער כדי להשקיע יותר בקשרים בתקפיים? ברור שיש נקודה מסוימת שבה הערך השולי של השקעה בקשר התקפי נוסף יהיה פחות מהערך השולי של השקעה במגן.
מה שצריך להכריע כאן זה אם הגענו לנקודה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
its-sick כתב:

השאלה היא לאן אתה לוקח את התובנה הזאת ברמה הפרקטית. אז נשחק עם מגנים מהנוער כדי להשקיע יותר בקשרים בתקפיים? ברור שיש נקודה מסוימת שבה הערך השולי של השקעה בקשר התקפי נוסף יהיה פחות מהערך השולי של השקעה במגן.
מה שצריך להכריע כאן זה אם הגענו לנקודה הזאת.
כרגע יש (יש?) רק את גילי, בלי מחליף על הספסל. גם אם גילי יהיה כשיר רוב הזמן, בכל פעם שייעדר אנחנו ניתקע לגמרי. לדעתי זה יותר חשוב ממגן.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:28 
לדעתי כרגע מגן יותר חשוב.

אבל, וזה אבל לא קטן, אני מסכים שכרגע הסיכוי היחיד לשדרג את הסגל ולהפוך אותו לסגל של אליפות,
זה להביא מגן שמאלי ישראלי (אהמ דוידזאדה) וקשר זר קליבר בתקווה שעולים לבתים.

אין אופציה אחרת במציאות בה נשאר לנו מקום לזר אחד.
הבעיה כרגיל היא הכסף. אלו 2 החתמות שאם יקרו יעלו לא מעט.
אם באמת המצב הכלכלי לא יאפשר, אז להביא מגן שמאלי זר ואת מוגרבי.
הרע במיעוטו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

ראשית, לא ידעתי שעקבת אחרי הקריירה של סאשה (ולא, נותנים מספריים זה לא תמיד מדד טוב).
שנית, לגרזיצ'יץ' לא היתה בק"ש חוליה התקפית כמו שיש לו בהפועל, ואני בספק אם שמעת את השם שלו לפני שהגיע לארץ.

ועוד דבר לגבי סאשה. כמה פעמים ראית קשר "הגנתי" מבשל שער כמו שסאשה בישל נגד הבולגרים (וכן, אני יודע שזה לא היה ביצוע מלוטש לגמרי)?
הוא לא דג'מבה, והוא לא נאתכו של קאזאן. הוא באמצע, והוא יכול להיות מועיל מאוד.
אתה מוזמן להמשיך בגישה השלילית. עלי זה לא כזה משפיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:33 
הכלי היחידי שאני רואה שיעמוד לרשותינו הוא טריידים, לא רואה איזו קבוצה תמכור לנו שחקן טוב כשהתחילה העונה. מצד שני, אם העונה תתחיל בספטמבר לפי האיומים של לוזונה, אז אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ג׳ 23/7-דיונים
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
Fez כתב:

אם היכולת של הרוש זה עובדה גם היכולת של גורדנה זה עובדה. וברור שאנחנו חייבים להסתמך על דברים כאלה ברמה כזאת או אחרת כי אין לנו מספיק כסף למשהו אחר. השאלה היא די איפה שמים את ההימורים, על הכשירות של גילי או על זה שהרוש יהפוך לשחקן.

מגן שמאלי שמצטרף להתקפה זה סופר חשוב. כל האלופות בעשור האחרון היו עם מגנים שידעו להצטרף להתקפה, מבית"ר עם אלבארז וזיו עד ק"ש עם גבאי ומטוביץ'. זה יתרון אדיר בארץ, כמעט ואין קבוצות שיודעות להתמודד עם מגנים שיודעים להצטרף להתקפה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:39 
זה לא רק בארץ.
אני חושב שאנשים לא קולטים כמה מגן זאת עמדה חשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
אגב, פתאום לכולם יש איזו הבנה שהפועל זקוקה לקשר זר מוכח עם יכולות התקפיות. אבל לפני שלושה שבועות, ברגע שהנחיתו את סאשה בפולין, אנשים העדיפו אוטומטית להעניק לו צ'אנס. עכשיו, זה הסיפור עם צ'אנסים - הם הופכים לחוזה חתום וחוסמים את מצבת הזרים. חוזר ומדגיש, בפני עצמו סאשה כנראה רחוק מלהיות שחקן לא טוב. אבל היה די ברור מהרקורד שלו, מהדקות ששיחק במשחקי האימון (למרות שאנשים מתעקשים להתעלם ממשחקי אימון כי הם "רק משחקי אימון") ומהמשחק בבולגריה שאין לו את היכולות הנדרשות. מה היכולות הנדרשות? הנה מילה גסה שלא אוהבים להשתמש בה פה: זהבי. אז הנה הגענו לאותו מצב בעייתי שחוזר כמעט בכל עונה, שמושפע כמובן מתקציב לא גבוה אבל גם מטעויות בבניית סגל: הפועל צריכה מגן שמאלי, ועדיין לא חיזקה למעשה את הקישור ההתקפי ברמה מספקת. במקום זה יש לנו קשר הגנתי פר אקסלנס ועוד קשר שהוא אולי פחות הגנתי אבל הוא לא התקפי כמו שצריך, שניהם זרים. וזה עוד לפני פציעות, הרחקות ושאר צרות שתוקפות סגל במהלך עונה. ואני לא מדבר על אליפות או להתחרות עם מכבי וחיפה, אני מדבר על מה שעושים עם מה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
בואו נעשה שנייה אחת סדר בכל הסיפור הזה של הקישור והיצירתיות שלו.
כפי שזה נראה, אנחנו הולכים לשחק עם 3 קשרים במרכז, בדומה למכבי.
האחורי שבהם - בריאן גרזיצי'יץ'. מלפניו - לוקאס סאשה, וקצת מלפניו - רועי גורדנה.
ככה זה נראה כיום.

במכבי ת"א הסיפור די דומה - אלברמן אחורי, ראדי 50/50 וזהבי קדימה.
בכל אחת מהעמדות מכבי עולה עלינו (אולי עם אלברמן אנחנו שווים למרות שלא נראה לי, גרזיצ'יץ' מצויין ואנחנו נהנה ממנו אבל לאלברמן ערך מוסף בהנעת כדור שאין לבריאן).
אתם מדברים על סאשה ומתאכזבים שהוא לא יודע לעבור שחקן - גם מהראן ראדי לא עובר שחקנים.
הוא כן מצטרף קדימה, כן בועט מרחוק, כן מוסר מסירות עומק נהדרות. יש לו נוכחות התקפית לא מבוטלת ואני מסכים. אבל הוא לא רונאלדיניו.
סאשה שדי דומה לבוקולי במשחק שלו יודע גם הוא לבעוט מרחוק, לגבי יכולות המסירה שלו לא ראיתי משהו מדהים אבל ראיתי רק משחק אחד ואני לא יודע איך החלטתם אחרי משחק אחד שהוא לא מסוגל למסור לעומק. צריך להיות משהו מיוחד כדי להבחין בזה. אני דווקא זוכר מהמשחק נגד לך פוזנאן כדור עומק יפהפה שלו לשכטר שהיה בנבדל.
לגבי ערן זהבי, עד כמה שאני זוכר יש לנו שחקן שאמור לחזור לשחק מה קוראים אותו גילי ורמוט. הוא אפילו יותר התקפי מערן זהבי. אני לא יודע אם רב"ש מייעד את גילי לקו במקום זגורי ורוצה להישאר עם גורדנה במרכז אבל בכל אחד מהמקרים כנראה שמי מבין זגורי/גורדנה שיהיה בכושר טוב יותר יפתח בהרכב, וורמוט יאייש את העמדה של השני.
אתם גם שוכחים שאף אחד לא מונע מרב"ש לשחק עם גורדנה במקום סאשה במרכז וגילי מלפניו, במשחקים שצריך יהיה בהם לפרוץ בונקרים.
אתם גם שוכחים שאם סאשה היה שחקן התקפי מאוד, היה לנו קישור שבו רק שחקן אחד יודע לחלץ כדור וזה היה אסון.

אני חושב בכל אופן שסאשה הוא אכן לא מה שפיללנו לו אבל צריך לזכור שאף חוליית קישור שמורכבת מ-3 שחקנים ב4-3-3 המודרני לא מאויישת ע"י שני שחקנים סופר התקפיים אלא רק אחד, ועוד אחד נייטרלי. אני כן יכול להאמין שאפשר לצפות מסאשה לתרומה התקפית כמו של ראדי, משמע כניסות לאיזור ה-25 מטר מהשער, בעיטות מרחוק, הכנסת כדורים. במידה וזה לא יקרה, אפשר תמיד להכניס את גורדנה או סלים למרכז ולקבל את הערך המוסף הזה. מותר לעשות חילופים בכדורגל.

לעומת זאת, כשאני חושב על עמדת המגן השמאלי - אני רואה חושך מוחלט. הרוש ואנטבי, גם אם ישחקו שם ביחד, לא מספיק טובים. צריך להביא את מסיללה או מגן בסגנון שלו ויפה שעה אחת קודם. אם יש כסף לחיזוק - זה המקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
ערן, בפעם המאה - סאשה לא הגיע על המשבצת של זהבי. המשבצת ההתקפית בשלישיית הקישור (המשבצת המכונה זהבי) שייכת לגורדנה/גילי. ואולי גם זגורי. סאשה הגיע לעמדה של אלמוג כהן.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 23 יולי 2013, 12:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה לא רק בארץ.
אני חושב שאנשים לא קולטים כמה מגן זאת עמדה חשובה.

מסכים. מגן זה לא רק שאלה של הגנה (שגם שם הרוש לא משהו). מגן טוב שעולה לעזרת ההתקפה ופותח אופציה בצד מהווה תרומה מכרעת למשחק ההתקפה של הקבוצה.
כמובן שמגן נגר כמו חוטבא זה לא זה. רן יצטרך להביא להפועל את המאטוביץ' שלה. הוא עשה זאת בק"ש ונקווה שיצליח גם עכשיו.

לגבי החלומות של חלק מהאנשים כאן לחיזוק הקישור בנוסף למגן השמאלי - אתם מבזבזים זמן. להפועל אין את המשאבים לכך. בקושי למה שכבר יש וגם המגן הזר יגיע לדעתי רק אם נעפיל לשלב הבתים. בלי זה, אנחנו עם הרוש, צ'קול ויגאל עד סוף העונה (או לפחות עד ינואר, אולי יקרה עד אז משהו).

אני יודע שאנשים עוד רוצים בלם נוסף וכו' ומדברים על סגל לאליפות אבל אני בכלל לא מכוון השנה לאליפות ואני לא חושב שהפועל בתקציב של 40 מיליון יכולה להעמיד סגל דומה בעומקו לאלה של חיפה (עם תקציב הגבוה ב-50% בערך משלנו) או של מכבי (תקציב הגבוה פי 3 משלנו!). תקציב גבוה מאפשר עומק בספסל והחתמה של אחד כמו עומרי בן הרוש כבלם מחליף. תקציב מוגבל יאפשר לנו לבנות 8-9 טובים, עוד 2-3 בינוניים וצעירים מוכשים על הספסל. זה מה יש ועם זה נתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
ערן, בפעם המאה - סאשה לא הגיע על המשבצת של זהבי. המשבצת ההתקפית בשלישיית הקישור (המשבצת המכונה זהבי) שייכת לגורדנה/גילי. ואולי גם זגורי. סאשה הגיע לעמדה של אלמוג כהן.

יש כמה בעיות עם ההנחה הזו:
1. לגורדנה ובעיקר לגילי יש איכויות מסוימות שאני לא בטוח שחופפות את אלו של זהבי (זהבי כשם קוד גנרי לשחקן קישור התקפי שמשחק במרכז המגרש וליד הרחבה).
2. אם סאשה הגיע "לעמדה של אלמוג כהן", הרי שפה כל הבעיה וזה סופר מחזק את הטענה שלי. שחקנים ישראלים שהם "כמו אלמוג כהן" יש לא מעט. יותר טובים, פחות טובים - אבל יש. לעומת זאת, שחקנים ישראלים התקפיים עם יכולות לשחק באמצע ולעשות הגנה והתקפה - אין. בגלל זה אתה צריך להביא לתפקיד הזה שחקן זר. אבל אתה הלכת ובזבזת את המשבצת של הזר על שחקן שלפי הטענה שלך הוא בכלל "אלמוג כהן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: