בר קולמוסא כתב:
לא הבנתי מה כל הפרחים?
א. כמה לא צפוי שתחילת עונה "הרעב חוזר", אם מישהו עוד צריך היה לראות את הקשר בינינו היום לבין מכבי של השנים האחרונות והגרועות שלהם.
ב. למרות החרא - זה חרא? אין ספק שאם מישהו הרים מישהו הקיץ הזה, זה הקבוצה את האוהדים ולא להיפך. האוהדים היו בדיכאון (ותראו איך דעכו פה כל דיבורי האוליגרכים פתאום).
ג. אלו דברים מאד טריוויאלים שהם לא יותר מאשר קלישאות. תנו לי להתנבא בצורה יותר ריאלית:
אם ננצח יהיה כיף והרמוניה ביציעים, כולם יעודדו וישירו את הפועל עולה המקורי, את גרסת הכיסוי ואת הגרסא שבה כל יציע שר מילה. אם נראה גרוע תחזור תחושת המיאוס והאווירה ביציעים תיהיה של עונש מתמשך.
ברור שכולם היום אופטימיים באופן יחסי, ככל הנראה יותר אופטימיים היום מאשר היו במשך השנה האחרונה ואולי גם מאשר יהיו בשנה הקרובה. אז לפתוח כזה אשכול עכשיו זה סתם מסחטת פרחים

אני מבין מה אתה אומר, אבל אני ממש לא חושב שהדברים האלו מובן מאליו.
ברור שהקבוצה צריכה להביא תוצאות ==> העידוד והאווירה וכל הדברים ביציע יהיו חיוביים.
אבל אם זאת, אני כתבתי את הפוסט הזה לא כדי לקבל פרחים, אלא לקהל של הפועל יש פאקים רציניים באופי, וגם אם אנחנו ננצח והכל יהיה טוב ויפה
הקהל הזה מסוגל להרבה חרא שבלעדיו החוויה יכולה להפוך מבסדר לנהדרת. וראינו את זה במשך כל 3 העונות האחרונות שבמחצית הראשונה של העונה בדרך כלל היינו
חזק חזק במירוץ, בדרך כלל פייבוריטים, וזה לא סתם שהגענו למצב המגעיל של סוף עונה שעברה.
נכון שזה פוסט בפורום וזה כנראה לא ישנה הרבה אבל אם גרמתי לאדם אחד לחשוב מעט אחרת או ליישם חלק מן הדברים האלה אז הפוסט עשה את שלו,
ועם כמה שאני מוחמא, כל הפרחים הווירטואלים לא שווים כלום אם בפרקטיקה שום דבר מהדברים הללו לא יתבצע.