תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 11:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להודות שהנקודה שהכי הפחידה אותי היום זה קולין.
אני זוכר במשחק אימון כשחלוץ עבר אותו ב1 על 1 כאילו כלום זה כבר היה נראה לי רע.
הבחור משחק עם ביטחון עצמי של כוכב אבל היכולת ממש לא בהתאם.
איליץ' לא רע בכלל, ודגני והרוש מגנים בינוניים שיספיקו לליגה.
קולין משום מה ממש מלחיץ אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 09:57 
יובל כתב:
כל ההגנה הייתה רעה, אולי חוץ מאיליץ'. וגם גרזיצ'יץ' עם המון איבודים בלי סיבה. עמוס היה טוב מאוד, למעט משחק הרגל שלו.

הבעיה העיקרית של הפועל היא במשחק המסודר, שלא קיים בכלל. הפועל עשתה 0 התקפות מסודרות במשחק - אמנם כבשנו ארבעה שערים, אבל בכל השערים האלה היו במצטבר שתי מסירות בחלק המגרש שלהם (הבישולים של סאשה וגורדנה לדמארי. בגולים של סאשה ושכטר לא היו מסירות).
וזה לא נובע משום מקום: ארבעת השחקנים שאמורים להתחיל התקפות, סאשה וגרזיצ'יץ' ובמידה פחותה גם דגני והרוש, שחקנים מאוד מוגבלים טכנית, שפשוט לא יודעים לכדרר, להתשחרר משחקן, למסור מסירה משמעותית. סאשה, חוץ מהגול היפה והבישול שהיה די בפוקס (לא היה חסר הרבה שהנפילה שלו מסתיימת באיבוד כדור) לא עשה שום פעולה שתרמה בחלק ההתקפי. אז אוקיי, הוא עשה שתי פעולות נחמדות שבמקרה (או לא במקרה אלא בגלל שהבולגרים קבוצה מביכה) גם תורגמו לשערים, וגם חילץ בהגנה כמה כדורים, אבל חוץ מזה מה? קשר מרכזי שלא לוקח פעיל חלק במשחק. השלושה האחרים גם היו רעים היום בכל היבט של המשחק.
מה שהכי מדאיג זה שאתה גם לא יכול לצפות מאף אחד מהשחקנים האלה ליותר, כי הם גם לא עשו את הדברים האלה לפני שהם באו להפועל (או במקרה של הרוש גם בחצי עונה בהפועל) וזה בדיוק מה שיכולנו לצפות מהם להראות.
גורדנה שיחק מתחת לחלוץ, הוא היה מעולה אבל לא דומיננטי שלא באשמתו, הוא לא יכול לעשות תפקיד של שני שחקנים. ולכן גם גילי לא אמור לעזור יותר מדי בקטע הזה, אנחנו עדיין נהיה עם ארבעה שחקנים מוכשרים למעלה שפשוט לא מקבלים הזדמנויות (רק בגלל היריבה קיבלו שלוש הזדמנויות שתורגמו לשלושה שערים).

אם זה יימשך ככה הפועל לא תוכל להיות דומיננטית מול אף קבוצה ופשוט לקוות לכמה מתנות מהיריבה ולניצול מושלם שלהם כמו היום.

איך אתה אוהב לאנוס את האג'נדה שלך למציאות. גם עכשיו עם סשה. חרצת את גורלו כבר מההתחלה, טענת שהוא לא הקשר לו הפועל פיללה (וזה בלשון המעטה, כן?)
והופ, משחק רשמי ראשון, והילד נתן משחק לא רע בכלל. ומה יש למר יובל להגיד? "הבישול היה פוקס, לא היה חסר הרבה בלה בלה"

בפועל, מיעטת להתייחס לטכניקה בה הובקע הגול (הרי גול יפה יכול להיות מובקע על ידי שחקן חלש - מה שלא פוגע באמרה שלך) , למרות שבנינו? לא הייתי סומך על אף ישראלי לבעיטה שכזו.

עת כתיבת ההודעה אני נזכר בהכפשות שלך על דגני, עוד שחקן שסירבת בתוקף שיגיע לקבוצה. מה קרה שהוא בישל גול לשכור? "הוא בכלל לא התכוון להרים/הרים לא בצורה נכונה" ושאר סופרלטיבים.

Good day.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 10:04 
במקרה של דגני,
אני מופתע לטובה עד עכשיו.

אפילו אתמול במשחק בינוני הוא הרשים אותי. שחקן לא רע.
לא מפחד מהכדור, מחפש לתת מסירות טובות. יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
סיכום המשחק:
א. בכל משחק חוץ הפורום יקרוס?
ב. בדקות רבות במשחק (אחרי ה-2:1) מזעזע היה לחשוב על המשחקים הצפויים מול חיפה ובדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 10:47 
דגני מגן מצוין, הרוש נראה כרגע לא מתאים. הבעיה היא שבסגנון משחק של 3 קשרים מאחורה ומגינים שלא מצטרפים יהיה קשה לנו מול קבוצות שמתגוננות. גרזיציץ׳ עוד לא מביא ערך מוסף וסאשה אחלה שחקן. דני עמוס שוער מצויין ששולט בכדורי גובה אבל מטריד מאוד במשחק הרגל. שכטר ודמארי זה חוד אדיר וקטלני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 10:48 
עומרי קנדה כתב:
סיכום:יש לנו קבוצה בינונית עם הגנה חלשה ושני כוכבים בהתקפה.
בקצב הזה אפילו פלייאוף עליון לא יהיה פה.
איליץ',קולין,דגני והרוש זאת רבעיית ההגנה הכי חלשה שראיתי בשנים האחרונות.
גרזיציץ כרגע נראה אפור יותר מדג'מבה דג'מבה,גורדנה הוא אותו גורדנה שהיה ושיהיה לטוב ולרע.
שכטר הוא שכטר ואת התרומה שלו הוא ייתן וכל זה נכון גם לגבי דמארי.

שמע, בדרך כלל אני מתעצבן בשקט בשם "חופש הביטוי" וכאלה שטויות
אבל חייבים לחסום אותך כבר מלהגיב פה. יש גבול.
קברת אותנו אחרי 90 דקות בתוך העונה, ועוד במשחק שניצחנו בו 4-1 בחוץ.
אין לי מילים כבר.

ובעניין המשחק:
היו דקות ארוכות מאוד שלא אהבתי את מה שראיתי, אבל בסה"כ משחק ראשון שיצאנו ממנו עם תוצאה שמבטיחה שקט לגומלין וזה חשוב, אני מקווה שהשחקנים ורב"ש ילמדו מזה.
במחצית השנייה היה חלק לא קטן שדווקא נראנו בסדר, את דני עמוס אני מאוד אהבתי המשחק הזה וגם את סאשה ודמארי.
אין ספק שהקבוצה צריכה אימון (במיוחד ההגנה), צריכה את ורמוט בכושר וצריכה עוד רכש, אבל בשורה התחתונה אפשר לצאת עם דברים חיוביים מהמשחק הזה

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 19 יולי 2013, 10:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
זה כבר מפגן דביליות חריג וקיצוני,אפילו בסטנדרטים של המשתמש הדפוק עמרי קנדה.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
דמארי כבש פעמיים וגם בישל שער לשכטר

חובה שדמארי יתן עונה ארופאית טובה כדי שבקיץ ארופאיות יחזרו אחריו. אחרת מיטש לוקח אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
לי היה חסר משחק הלחץ שרן דיבר עליו שיהיה, שלא היה קיים בכלל.
אבל אולי זאת הייתה בעצם תוכנית המשחק? לתת להם לתקוף ולעקוץ במתפרצות עם המהירות של שכטר ודמארי?

ראיתם את המשחק של הנבלות מול גיור, הם לחצו אותם בכל רגע נתון, הקישור וההתקפה עשו עבודה הגנתית יותר טובה מההגנה עצמה.

משחק לחץ הוא דבר מאוד הכרחי וחשוב, מקווה לראות את זה בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
hay cohen כתב:
לי היה חסר משחק הלחץ שרן דיבר עליו שיהיה, שלא היה קיים בכלל.
אבל אולי זאת הייתה בעצם תוכנית המשחק? לתת להם לתקוף ולעקוץ במתפרצות עם המהירות של שכטר ודמארי?

ראיתם את המשחק של הנבלות מול גיור, הם לחצו אותם בכל רגע נתון, הקישור וההתקפה עשו עבודה הגנתית יותר טובה מההגנה עצמה.

משחק לחץ הוא דבר מאוד הכרחי וחשוב, מקווה לראות את זה בעתיד.

אני קיוותי שעם רן וביחוד מול קבוצה לא חזקה לא נראה כל כך הרבה דקות שחקנים שמשחקים עם הפנים לשער שלנו

אבל זה רק משחק רישמי ראשון נקווה שזה יעבור ומהר המשחק אחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לקרוא לילד בשמו-
שיחקנו זוועה אתמול, באמת, זה ישמע מוזר כי ניצחנו 4-1 אבל באמת זה מה שנקרה "משחק שלא ניתן לצפייה",
התקפה אחת מסודרת לא הייתה לנו, זה בלתי נתפס, כל כך הרבה מסירות אחורה ואיבודי כדור.
שוב, יש נסיבות מקלות, משחק חוץ, משחק ראשון העונה, 8 שחקנים חדשים ושמעון הרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
Violet כתב:
יובל כתב:
כל ההגנה הייתה רעה, אולי חוץ מאיליץ'. וגם גרזיצ'יץ' עם המון איבודים בלי סיבה. עמוס היה טוב מאוד, למעט משחק הרגל שלו.

הבעיה העיקרית של הפועל היא במשחק המסודר, שלא קיים בכלל. הפועל עשתה 0 התקפות מסודרות במשחק - אמנם כבשנו ארבעה שערים, אבל בכל השערים האלה היו במצטבר שתי מסירות בחלק המגרש שלהם (הבישולים של סאשה וגורדנה לדמארי. בגולים של סאשה ושכטר לא היו מסירות).
וזה לא נובע משום מקום: ארבעת השחקנים שאמורים להתחיל התקפות, סאשה וגרזיצ'יץ' ובמידה פחותה גם דגני והרוש, שחקנים מאוד מוגבלים טכנית, שפשוט לא יודעים לכדרר, להתשחרר משחקן, למסור מסירה משמעותית. סאשה, חוץ מהגול היפה והבישול שהיה די בפוקס (לא היה חסר הרבה שהנפילה שלו מסתיימת באיבוד כדור) לא עשה שום פעולה שתרמה בחלק ההתקפי. אז אוקיי, הוא עשה שתי פעולות נחמדות שבמקרה (או לא במקרה אלא בגלל שהבולגרים קבוצה מביכה) גם תורגמו לשערים, וגם חילץ בהגנה כמה כדורים, אבל חוץ מזה מה? קשר מרכזי שלא לוקח פעיל חלק במשחק. השלושה האחרים גם היו רעים היום בכל היבט של המשחק.
מה שהכי מדאיג זה שאתה גם לא יכול לצפות מאף אחד מהשחקנים האלה ליותר, כי הם גם לא עשו את הדברים האלה לפני שהם באו להפועל (או במקרה של הרוש גם בחצי עונה בהפועל) וזה בדיוק מה שיכולנו לצפות מהם להראות.
גורדנה שיחק מתחת לחלוץ, הוא היה מעולה אבל לא דומיננטי שלא באשמתו, הוא לא יכול לעשות תפקיד של שני שחקנים. ולכן גם גילי לא אמור לעזור יותר מדי בקטע הזה, אנחנו עדיין נהיה עם ארבעה שחקנים מוכשרים למעלה שפשוט לא מקבלים הזדמנויות (רק בגלל היריבה קיבלו שלוש הזדמנויות שתורגמו לשלושה שערים).

אם זה יימשך ככה הפועל לא תוכל להיות דומיננטית מול אף קבוצה ופשוט לקוות לכמה מתנות מהיריבה ולניצול מושלם שלהם כמו היום.

איך אתה אוהב לאנוס את האג'נדה שלך למציאות. גם עכשיו עם סשה. חרצת את גורלו כבר מההתחלה, טענת שהוא לא הקשר לו הפועל פיללה (וזה בלשון המעטה, כן?)
והופ, משחק רשמי ראשון, והילד נתן משחק לא רע בכלל. ומה יש למר יובל להגיד? "הבישול היה פוקס, לא היה חסר הרבה בלה בלה"

בפועל, מיעטת להתייחס לטכניקה בה הובקע הגול (הרי גול יפה יכול להיות מובקע על ידי שחקן חלש - מה שלא פוגע באמרה שלך) , למרות שבנינו? לא הייתי סומך על אף ישראלי לבעיטה שכזו.

עת כתיבת ההודעה אני נזכר בהכפשות שלך על דגני, עוד שחקן שסירבת בתוקף שיגיע לקבוצה. מה קרה שהוא בישל גול לשכור? "הוא בכלל לא התכוון להרים/הרים לא בצורה נכונה" ושאר סופרלטיבים.

Good day.

ואללה... אפילו לא על ארז מסיקה? שוב אני אגיד גם אם זה לא נעים לך לשמוע, חוץ מהבעיטה היפה והבישול בפוקס הוא לא תרם כלום להתקפה. אגב מעולם לא טענתי שהוא שחקן רע או שום דבר אחר שסותר את מה שהוא הציג עד עכשיו, רק שהוא לא השחקן שאנחנו צריכים בשביל להתמודד מול מכבי ושהפועל תהיה תקועה בלי שחקן שיתרום משמעותית למשחק ההתקפה, בינתיים החששות שלי רק מתממשים.

ואם כבר הזכרת את דגני אז הוא היה חושך אתמול, המון חורים ולא עבר את החצי פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הכי חשוב מהמשחק אתמול זה שהשחקנים נלחמו
כבר שחכתי איך זה לראות שחקנים יורדים לגליצ'ים או רודפים חזרה להשיג את הכדור אחרי שאיבדו אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 11:52 
ראצ'ו כתב:
דגני מגן מצוין, הרוש נראה כרגע לא מתאים. הבעיה היא שבסגנון משחק של 3 קשרים מאחורה ומגינים שלא מצטרפים יהיה קשה לנו מול קבוצות שמתגוננות. גרזיציץ׳ עוד לא מביא ערך מוסף וסאשה אחלה שחקן. דני עמוס שוער מצויין ששולט בכדורי גובה אבל מטריד מאוד במשחק הרגל. שכטר ודמארי זה חוד אדיר וקטלני.

לא אמרת בזמנו (אם אני לא טועה) שלדני עמוס יש משחק רגל טוב וזאת אחת הסיבות שהוא הועדף ע"ח קליימן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 12:19 
אדום כתב:
ראצ'ו כתב:

לא אמרת בזמנו (אם אני לא טועה) שלדני עמוס יש משחק רגל טוב וזאת אחת הסיבות שהוא הועדף ע"ח קליימן?

משחק גובה טוב. לבוריס יש אחלה משחק רגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 12:21 
מה שמצחיק בכל הסיפור זה שאתמול בכתבה על עמוס בידיעות לקראת המשחק, היה כתוב שיש לו משחק רגל משובח אבל הוא לוקה במשחק הגובה.

באופן כללי כשמדברים כל כך הרבה על משחק הרגל של השוער, ברור שמדובר בקבוצה שלא יודעת להתמודד מול לחץ. אין סיבה ששוער יצטרך לשחק כמו חצי שחקן שדה כמו שעמוס שיחק אתמול, עם הפאניקה שהיתה אצלנו מאחור וחוסר היכולת להניע כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
בראש ובראשונה - גרזיצי'ץ' היה חושך אתמול. חושך. והוא צריך להיות העוגן שלנו.
אני לא מצפה ממנו למסירות מתוחכמות ודריבלים, אבל הפועל חייבת לשלוט באופן אבסולוטי במשחק מול קבוצה כמו ברואה.
הנעת הכדור שלנו צריכה להתבצע 50 מטר מהשער של היריבה ולא 20 מטר מהרחבה שלנו, ועל זה צריך לעבוד. המעבר הזה מהנעת כדור סתמית ולחוצה מאחורה להנעת כדור אמיתית של קשרים יצירתיים שמחפשים את השחקנים מקדימה, זה כל ההבדל. שם תימדד הקבוצה - אם היא תצליח לכפות את הסגנון שלה ואת הקצב שלה על קבוצות פחות טובות ממנה.

למי שמודאג ממשחקים כמו בית נגד עכו - רב"ש לא יפתח במשחקים כאלה אותו דבר. במשחקים מהסוג הזה אפשר לשחק עם גורדנה וגילי (איזה כיף שאפשר להתייחס אליו כאופציה, 555) במרכז, או 4-4-2 עם גילי וזגורי בכנפיים.

ההגנה נראתה רע אתמול. נלחצה בקלות, ובעיקר לא הצליחה להניע את הכדור בשקט המצופה ממנה.
דגני היה בינוני (יש לו חלק לא מבוטל בגול, אבל נתן מסירה מצוינת בגול השלישי), גם איליץ'. קולין היה חלש ושמעון הרוש בניגוד למשחקים הקודמים בהם הוא היה סביר הרגיש הפעם כמו ילד מהנוער.
אני מאוד מקווה שבמידה ונעלה לבתים הפועל תצליח להביא לכאן מגן שמאלי (ולשחרר את אנטבי) וקשר מרכזי נוסף.

גורדנה היה נהדר שוב, כמה בטחון וחוכמת משחק. רק שימשיך ככה ויעבוד חזק על הכושר הגופני.
סאשה הוכיח שמדובר בגרסה של בוקולי. אז יש אנשים שחושבים שהיה צריך שחקן התקפי יותר, אני חושב שהוא בהחלט עונה להגדרה 50/50 ואנחנו עוד נהנה ממנו. הוא יהיה אהוב מאוד בבלומפילד, זה בטוח
אם יגיע לכאן קשר נוסף וגילי יהיה כשיר לחלוטין יהיה לרב"ש הרבה מרחב תמרון בנושא הזה.

מה שמטריד אותי הוא שסלים ושי הם חילופים קבועים בטאבו, אין סיכוי כזה ששי לא מקבל דקות. וזה לא בסדר - פדידה וריף מסיקה בלטו לטובה במחנה וציפיתי לראות אותם, בניגוד לשי שהיה חלש כהרגלו. מקווה שלא נראה פוליטיקה בחילופים כי מאמן כמו רב"ש, עם כל הגב שהוא מקבל, לא יכול להרשות לעצמו דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 12:32 
אני שוב מזכיר שסאשה הוא חצי מגן שמאלי, וגם בעונה שעברה שיחק בעמדה הזאת כמה משחקים בהצלחה.
אפשר בתיאוריה לנסות את גרזיצ'יץ' וגורדנה באמצע עם סאשה כמגן.

כמובן שעדיף להתחזק בשחקן נוסף, אבל אני לא יודע כמה אני אופטימי לגבי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 14:11 
ראצ'ו כתב:
דגני מגן מצוין, הרוש נראה כרגע לא מתאים. הבעיה היא שבסגנון משחק של 3 קשרים מאחורה ומגינים שלא מצטרפים יהיה קשה לנו מול קבוצות שמתגוננות.

אני מאמין שהפועל לא תשחק ככה כשגילי יחזור לכושר
אם גורדנה יראה כל העונה את מה שהוא הראה אתמול ובהנחה שלא מביאים איזה נוסא או שחקן בסגנון אז קישור של גרזיציץ גורדנה גילי וזגורי יחפה על בעיית המגנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 14:20 
Eros Ramazzotti כתב:
בראש ובראשונה - גרזיצי'ץ' היה חושך אתמול. חושך. והוא צריך להיות העוגן שלנו.
אני לא מצפה ממנו למסירות מתוחכמות ודריבלים, אבל הפועל חייבת לשלוט באופן אבסולוטי במשחק מול קבוצה כמו ברואה.
הנעת הכדור שלנו צריכה להתבצע 50 מטר מהשער של היריבה ולא 20 מטר מהרחבה שלנו, ועל זה צריך לעבוד. המעבר הזה מהנעת כדור סתמית ולחוצה מאחורה להנעת כדור אמיתית של קשרים יצירתיים שמחפשים את השחקנים מקדימה, זה כל ההבדל. שם תימדד הקבוצה - אם היא תצליח לכפות את הסגנון שלה ואת הקצב שלה על קבוצות פחות טובות ממנה.
.

למרות שהוא נראה לכולם כמנייה בטוחה, אני מקווה מאוד שלא נפלנו איתו.
אני בזמנו העדפתי שיביאו את קוסטה שגם סיים חוזה בבי יהודה.
גרזציץ נראה שחקן קצת מוגבל. אבל באמת שמוקדם לשפוט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 14:45 
ההערכה הכללית שלי היא שאין מה להעריך את המשחק.
הקבוצה, למעט הבלחות מעודדות מאוד בגולים, לא הגיעה ולא היתה מחוברת. מסירות פשוטות גם בלי לחץ לא הגיעו ליעדן.
לפעמים יש משחקים כאלה שבהם משחקים כאילו חולים. התרגשות של משחק ראשון בעונה ? לא מאמין שזה מה שניתן להפיק מהקבוצה.

נקודתית -
טוב לדעת שההבלחות קיימות. הרבה יותר טוב מניצול המצבים של מכבי מול גיור.
קולין מדאיג.
סאשה מעודד אבל אין מה להפריז. הוא ושני האחרים לא הצליחו ליצור מרכז שדה ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 14:54 
אני חושב שאנשים באופן טבעי בשלב הזה של העונה נוטים לקחת כל תצוגה רעה של הפועל ולהגיד "טוב נו זה לא אומר כלום, הקבוצה לא מחוברת, אי אפשר להעריך את המשחק", אבל מצד שני תצוגה טובה של הקבוצה בתור משהו אופטימי ומעודד שאפשר לשאוב ממנו תקווה גדולה.
בפועל זו סתם ראיה אופטימית מדי. משחק רע אומר משהו בדיוק כמו משחק טוב. ברור שהכל בפרופורציות של משחק אחד, משחק ראשון וכו' אבל זה שלא שיחקנו טוב לא הופך את המשחק לפחות רלבנטי מאשר אם כן היינו משחקים טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר ללמוד שום דבר ממשחק חוץ שמובילים בו דקה 10 2-0 ועוד בתחילת עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
לעמוס יש נטייה להרחיק כדורים עם הרגל
בדיוק כמו הטעות שהשוער הבולגרי עשה בדקה השישית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 15:20 
אם הידיעה על איגבור נכונה אולי אפילו נוכל לייתר קצת את התלות שלנו במשחק עם המגנים הנוראים (התקפית) שלנו מערך בסגנון 4-1-2-3
שוער
הרוש קולין איליץ דגני
------גרזיץ -----
---איגבור-שסה---
שכטר דמארי ורמוט

אולי ככה נוכל להרוויח חילוף טוב מהספסל (זגורי) וגם נייתר קצת את התלות שלנו במגנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 15:41 
עד לסבב המשחקים האחרון דעות הפרשנים היו מאוחדות - הפועל היחידה שמוכנה לעונה.
אחרי סבב המשחקים האחרון דעות הפרשנים מאוחדות - מכבי הכי מוכנה לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 15:59 
אבי כתב:
ראצ'ו כתב:
דגני מגן מצוין, הרוש נראה כרגע לא מתאים. הבעיה היא שבסגנון משחק של 3 קשרים מאחורה ומגינים שלא מצטרפים יהיה קשה לנו מול קבוצות שמתגוננות.

אני מאמין שהפועל לא תשחק ככה כשגילי יחזור לכושר
אם גורדנה יראה כל העונה את מה שהוא הראה אתמול ובהנחה שלא מביאים איזה נוסא או שחקן בסגנון אז קישור של גרזיציץ גורדנה גילי וזגורי יחפה על בעיית המגנים

פלאשבק כואב לעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 16:11 
גבעתיים כתב:

מי שחשב שמכבי לא מוכנה הוא יצור הזוי וחסר מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 16:24 
NARKOTIKA כתב:
גבעתיים כתב:

מי שחשב שמכבי לא מוכנה הוא יצור הזוי וחסר מושג.

פרשנים (לא הדעה האישית שלי) לפי תוצאות משחקי האימון והרמה שמכבי הפגינה בהם סברו שמכבי עוד לא מוכנה לעונה. עובדה.

ולגבי תהליך קליטת הזרים, המשפיע עלינו יותר מאשר על כל קבוצה אחרת, מזכיר שאובארוב ופולוקארוב אכזבו מאוד בפתיחת העונה הראשונה שלהם בארץ.
זה לא אומר שמי שמאכזב בהתחלה יצליח בהמשך. אבל, יכול למתן ביקורות ראשונות על 3 הזרים שרב"ש הביא אחרי שהכיר אותם מקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: