תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 11:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 05:56 
1) באופן כללי אותה גברת בשינוי שמות.
2) נקום וניפול על ההברקות של שכטר ודאמרי
3) ההגנה בכלולתה לא הרבה יותר טובבה מאשתקד.
4) אלברמן-ראדי-זהבי הרבה יותר טובים מ סאשה-גורדנה ובראיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 05:57 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד - תוצאה שמעבירה אותך לשלב הבא, 4 שערים הם לא יכבשו בבלומפילד בלי מענה אדום.
מצד שני - אחרי ה2:0 היו רגעים שהיית בטוח שאתה רואה משחק משנה שעברה, לא ידענו איך לעבור את החצי מול קבוצה זבל'ה, וההגנה נראתה די אשכית. עם כל השחקנים במרכז השדה לא ידעת מה לעשות עם זה, והלכת ראש בקיר באגפים, והרוש אשכי לחלוטין.
הנחמה - קבוצה חדשה 100%, משחק רשמי ראשון, מאמן שיודע מה הוא רוצה, חבל שאין עוד קצת כסף למגן נורמלי מעבר לקשר זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 06:04 
סמל אישי של המשתמש
זגורי קצת אכזב אותי, ממש לא הורגש במשחק. הוא חייב לקחת על עצמו יותר. עמוס היה טוב אבל באמת המשחק רגל שלו חלש מאוד וזה עלול להוביל להרבה התקפי לב אם הוא ימשיך למסור לשחקנים של הקבוצה השנייה, נקווה שיעבדו איתו על זה.
סאשה אומנם נתן גול יפה ובישל מצוין אך לא ראיתי אותו יותר מדי מעורב במשחק ומוביל את הכדור. המסירות בין ההגנה שגעו אותי ואני מקווה שזה יפסיק כי בסך הכל אנחנו רוצים לראות מהפועל כדורגל תוסס והתקפי ואי אפשר ככה. שכטר נראה עייף מאוד למרות הגול היפה שלו. לעומתכם אני חושב שחוץ מקטע "הנבדל הברור" שלמה שרף פרשן די טוב ואמר את הדברים הנכונים. ובכל זאת משחק ראשון,8 שחקנים חדשים צריך לתת לקבוצה את הצאנס כי יש פונטציאל גבוה. אה ומגן שמאלי דחוף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 06:38 
סמל אישי של המשתמש
גרזיצ׳יץ׳ פשוט לא היה קיים על המגרש.
רק בסוף המשחק נזכרתי שהוא משחק אצלנו.
גורדנה היה מצויין, ואמרתי שאני הראשון שיחמיר לו אם וכאשר, ואתמול באת היה נראה
נהדר ונתן לפי דעתי את המשחק הכי טוב שלו בהפועל.
ההגנה שלנו חלשה להחריד.
די מדאיג חוסר התיאום בין הבלמים למרות ששיחקו יחד שנה שעברה.
הרוש חלש, וגם דגני לא נראה כמו הבחירה האופטימלית לעמדה.
כמו שאמרו פה, עם כל זה שהביאו את בן שמעון, לפי איך שנראינו יכולה לחזור בשקט המתכונת של שנה שעברה.
הקבוצה נראית כרגע פשוט לא מאוזנת.
נקווה לטוב בהמשך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 06:40 
אפשר לכתוב מגילות אחרי משחק ראשון , אבל הדברים די ברורים , המשחק דמה מאוד לשנה שעברה, אין מעבר מהגנה להתקפה והקישור מוגבל מאוד אין מגן שמאלי וקולין די בעייתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 06:48 
רק להוסיף - אני חושב שהבולגרים חלשים, אבל יש להם מאמן לא רע והם עמדו יפה והפעילו לחץ אפקטיבי על הפועל, בעיקר בתחילת החצי השני.
לחץ שהפועל תלמד איך להתמודד איתו.
מעבר לכך, משחק חוץ באירופה נכון לשחק הגנתי ולצאת קדימה.
בהתקפות החצי מסודרות שלנו הם עמדו 9 שחקנים וצופפו מאוד.

המשחק הזה כרגע בעיקר על רב"ש.
הרוש חלש מאוד. קולין נראה חסר בטחון להחריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
רק להוסיף - אני חושב שהבולגרים חלשים, אבל יש להם מאמן לא רע והם עמדו יפה והפעילו לחץ אפקטיבי על הפועל, בעיקר בתחילת החצי השני.

בשביל להתמודד עם לחץ, צריך לטפל בזה

סימרוטיץ כתב:
אפשר לכתוב מגילות אחרי משחק ראשון , אבל הדברים די ברורים , המשחק דמה מאוד לשנה שעברה, אין מעבר מהגנה להתקפה והקישור מוגבל מאוד אין מגן שמאלי וקולין די בעייתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 07:11 
נזכרתי בדבר שהכי לא אהבתי אתמול וזה המסירות בין הבלמים עמוס מגנים ממש ליד הרחבה כאילו הנעת כדור אבל מש קרוב לשער שלנו וזה מתכון לאסון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
סיכום:יש לנו קבוצה בינונית עם הגנה חלשה ושני כוכבים בהתקפה.
בקצב הזה אפילו פלייאוף עליון לא יהיה פה.
איליץ',קולין,דגני והרוש זאת רבעיית ההגנה הכי חלשה שראיתי בשנים האחרונות.
גרזיציץ כרגע נראה אפור יותר מדג'מבה דג'מבה,גורדנה הוא אותו גורדנה שהיה ושיהיה לטוב ולרע.
שכטר הוא שכטר ואת התרומה שלו הוא ייתן וכל זה נכון גם לגבי דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 07:32 
אתה שובר את שיאי הטמטום של עצמך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
סיכום:יש לנו קבוצה בינונית עם הגנה חלשה ושני כוכבים בהתקפה.
בקצב הזה אפילו פלייאוף עליון לא יהיה פה.
איליץ',קולין,דגני והרוש זאת רבעיית ההגנה הכי חלשה שראיתי בשנים האחרונות.
גרזיציץ כרגע נראה אפור יותר מדג'מבה דג'מבה,גורדנה הוא אותו גורדנה שהיה ושיהיה לטוב ולרע.
שכטר הוא שכטר ואת התרומה שלו הוא ייתן וכל זה נכון גם לגבי דמארי.

מעולם לא היה פוסט שכל אות שהיתה בו לא הסכמתי איתה.
זה הראשון.
במילים אחרות
אוגוסטוס היל כתב:
אתה שובר את שיאי הטמטום של עצמך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
קבוצות אף פעם לא נותנות הצגות מדהימות מול קבוצות חלשות. אתה מתאמץ כמה שצריך לפי מה שמולך.
אם אפשר לנצח 4:1 בחוץ בלי להתאמץ יותר מיד, אז למה בעצם להתאמץ?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 07:44 
שכטר שחקן אדיר, מי היה מאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 07:52 
למרות שהליגה הבולגרית היא מהחלשות באירופה, אני לא הייתי ממהר להגיד שהליגה הישראלית היא מהחזקות, בכל זאת שנה שעברה הייתה לנו קבוצה פח ובגלל שאין יותר משלוש קבוצות סבירות בליגה, הצלחנו איכשהו ולא בלי הרבה מאוד מאמץ להגיע למקום השלישי.
לגבי תוצאות מאירופה אז אומנם יש לנו קבוצות שהגיעו לליגת האלופות בשנים האחרונות ואפילו לעשות תוצאות לא רעות באירופה, ומצד שני יש לנו קבוצה מהליגה שלנו שמחזיקה בשיא שלילי שלא יהיה ניתן לשבירה בליגת האלופות (0 נקודות 0 שערים) ויש לנו קבוצה אחרת (והלוואי והשיא הזה יישמר לנצח) שהיא הקבוצה היחידה שהפסידה לקבוצה מאנדורה במשחק רשמי.
אני לא חושב שהליגה הישראלית יכולה לזלזל באף ליגה אחרת.
לגבי המשחק, משחק ראשון אי אפשר להגיד הרבה. איליץ' נראה כמו בלם לא רע שיודע לצאת קדימה, לוקאש עשה כמה מהלכים יפים קדימה (הבישול לשלישי, ונתן בטאץ' את הגול), דמארי היה חד, וגורדנה נתן את המשחק הכי טוב שלו בהפועל. הכל לגוף המשחק עצמו.
נקווה שרב"ש ימשיך לעשות החלטות טובות, בינתיים אני מאוד מרוצה ממנו

נערך לאחרונה על ידי jonati בתאריך 19 יולי 2013, 07:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 07:52 
its-sick כתב:
קבוצות אף פעם לא נותנות הצגות מדהימות מול קבוצות חלשות. אתה מתאמץ כמה שצריך לפי מה שמולך.
אם אפשר לנצח 4:1 בחוץ בלי להתאמץ יותר מיד, אז למה בעצם להתאמץ?

נגד ז'לז'ניצאר בבית שיחקנו מעולה. אם כי רק מחצית אחת (שנגמרה ב5-0...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 07:56 
סימרוטיץ כתב:
נזכרתי בדבר שהכי לא אהבתי אתמול וזה המסירות בין הבלמים עמוס מגנים ממש ליד הרחבה כאילו הנעת כדור אבל מש קרוב לשער שלנו וזה מתכון לאסון .

לעמוס יש משחק רגל בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 08:01 
כל כך הרבה ניתוחים מלומדים, ואף אחד לא חושב להסתכל על משהו קטנצ'יק- המגרש המזעזע של הבולגרים. מגרש עם כל כך הרבה מהמורות לא מאפשר לקבוצה טכנית שמנסה להניע כדור מהר וביעילות, ופוגע בשחקנים טכניים כמו זגורי (שניסה לא מעט פעמים להתחיל כדרורים אבל נכנע לדשא ) או בבלמים שכל מסירה מגיעה אליהם מקפצת וגורמת להם להרחיק סתם קדימה ומורידה את הבטחון. זה לא אומר שהבעיות שצויינו כאן לא נכונות- מגינים לא מספיק טובים, קולין, חולשת האמצע- כי ראינו אותן במשחקי האימון, אלא שהמשחק אתמול הוא לא מדד לראות איך הקבוצה והמאמן מתמודדים איתן ומנסים לשפר ולראות איך מטמיעים גם שחקנים חלשים בתוך המערך ( למי ששכח, בונדר היה מגן בדאבל, ובצד השני דדי בן דיין שהגיע היישר מברצלונה ) של קבוצה חדשה, ועוד במשחק רשמי ראשון שהוא גם בחוץ.
לכן אני לא לוקח מהמשחק הזה כלום, אם כבר אז שמח על ההופעה של שכטר, דמארי, גורדנה ואפילו שאסה, ומחכה לשבוע הבא ושם אני מתכוון לשפוט את הקבוצה קצת יותר ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
אני כותב את הדברים הללו בערבון מוגבל שידוע שמדובר במשחק ראשון של קבוצה חדשה, אבלל בכל זאת:
ההגנה- קולין שדווקא היה טוב במשחקי אימון,נראה אתמול חסר בטחון והעיף כדורים סתם.בכדורי גובה הוא בסדר.איליץ היה נחמד, הוא לא הכי מהיר
אבל גם לא הכי איטי. דגני בינוני מאוד, ידוע שהוא לא יהיה משהו בהתקפה אבל לפחות שיצמצם את הפלטות בהגנה, על הרוש אין מה להגיד אני חושב שכולם ראו .
באופן כללי המסירות של הבלמים אחד לשני זה משהו מחריד, חייבים להפסיק עם זה, במיוחד שגם לעיתים קרובות מאוד משתפים את השוער, אנחנו נאכל מזה הרבה חרא אם זה יימשך. גרזיצ'יץ'-אכזבת המשחק שלי, אני זוכר שחקן כל כך יותר טוב מקריית שמונה, רבאק הבנאדם לא מסר פס אחד קדימה אתמול, ושהוא ניסה ללכת קדימה הוא איבד את הכדור. סשה- נחמד, גול ובישול, אבל בהנעת כדור השותפת של המשחק משחק לרוחב.גורדנה-אותו גורדנה לטוב ולרע.
זגורי- אי אפשר לשפוט אותו לא קיבל כדורים בכלל. על שכטר ודמארי אין מה להוסיף, זאת מניה בטוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
האמת? זה דיי מה שהעריכו פה לגבי הקבוצה. חוד מאוד מוכשר עם חוסר של שחקן שיזין אותו וידאג שהמשחק שלנו יתנהל עם החוליה המוכשרת מקדימה,
במקום זאת רוב הנעת הכדור שלנו מתרחשת בהגנה. לצערי חוליית ההגנה מדאיגה אותי, הבלמים לא עשו רושם חיובי והמגנים לא תרמו התקפית.
הקבוצה הזאת משוועת לקשר רציני למרכז המגרש שינהל את המשחק + מגן שיצטרף להתקפה ויתרום בחלק הזה של המגרש.
אם אני עורך השוואה בינינו לבין מכבי אני יוצא מאוכזב (נכון, יש פער תקציבי), אם אני משווה לעונה שעברה אני חושב שהקבוצה הזאת, למרות שהיא
מראה הרבה מהמאפיינים השליליים של אותו עונה, מוכשרת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 08:26 
אוגוסטוס היל כתב:

הפועל הזמינה את הלחץ הזה עם הנעת הכדור הסתמית בין עמוס לרביעיית ההגנה בלי שקשרים ינהלו את המשחק וידחפו קדימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 08:42 
מי שהנעת כדור חשובה לו,לא יכול היה לצאת אתמול מעודד.
אז כן,גורדנה נראה יותר טוב,ויכול להיות שגרזיציץ טוב מג'מבה וסשה יותר מועיל משי,ועדיין כקבוצה עם הקישור הזה לא ראיתי שיפור בהנעת כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 08:50 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
חוץ מגורדנה שנראה מצוין (לדעתי גם רזה לא מעט) הקבוצה נראית פשוט נורא.
הכל במקרה, אין שום שיטה, אפס תיאום בחולייה ההגנתית. הדבר היחיד שאיכשהו ראיתי את הנגיעות של רן זה בסגירות ולחץ של כל הקבוצה בכל המגרש.
כמו שכבר נכתב פה, כשאין קשר עושה משחק ואין מגנים תוקפים, אין מי שייקח את ההתקפות. יורגן קולין נגע בכדור יותר מגרזיצ'יץ'.
צמד הבלמים שלנו מלחיץ אותי בקטע אחר, לגבי גרזיצ'יץ' היו לי חששות עוד לפני ואני מקווה שזה רק משחק לא טוב, הרוש זוועה.

אם נסיים מעל מקום 3 אני אהיה מאוד מופתע. ואתם יכולים להגיד שאני היסטרי וזה רק המשחק הראשון העונה, אבל רוב הנקודות החלשות שלנו זה המשך ישיר מהעונה שעברה שלא טופלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

הם לא לחצו ולא עשו שום דבר חוץ מלסגור את גרזיצ'יץ'. שמו 2 שחקנים בימין ושמאל שלו שיהיו מספיק קרובים להיכנס בו אם מוסרים לו כדור, ומשום מה לוקאס וגורדנה מאוד השתדלו להיות קרובים אליו אז גם הם נסגרו וגם לא ניצלו את המצב ויצאו יותר קדימה ולצד כדי לקבל כדור ישר מההגנה. וגם אם הולכים על זה צריך ששחקני ההגנה, בעיקר המגנים יהיו מסוגלים לתת פס בין 2 שחקני קישור ואני לא חושב שהרוש נגיד מסוגל לזה.

לסגור את גרזיצ'יץ' זה הדבר הראשון שכל מאמן יעשה נגדנו כשאנחנו במערך הזה ואין לי מושג מה רן מצפה שיקרה כשהוא שם 3 קשרים בטווח 10 מטר אחד מהשני ולא נותן למגנים לעלות.

ואם התגובות בתקשורת משקפות משהו מהלך הרוח בקבוצה רוב הסיכויים שיקרה מה שקרה בשנה שעברה ולפני שנתיים - נרוץ חודשיים שלושה עם תוצאות יפות ויכולת גרועה וזה יתפוצץ לנו בפנים באזור ינואר. מקווה מאוד שגם רן וגם השחקנים מבינים שנראינו אתמול על הפנים.

וכמובן שמשחק ראשון וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 09:10 
התיאום, החדות, הכושר, הכל עוד ישתפר בהמשך.
אבל אם המגנים שלנו ימשיכו להישאר מאחור ולא להצטרף להתקפה, המצב שלנו באמת יהיה לא מזהיר.

(ואל תתנו לי דוגמא את ה2 וחצי גיחות קדימה של הרוש במשך 90 דקות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 09:15 
אני דווקא ראיתי קבוצה בולגרית מאוד פיזית שלחצה אותנו עד הגול הרביעי, ושעושים עלינו לחץ אנחנו אבודים, לא רוצה לחשוב מה יהיה בדרבי.
גורדנה היה מצוין אתמול וכל הכבוד לשיפור במשחק שלו.
סשה וחרסיצ'יץ נתנו לבולגרים להגיע לרחבה בלי בעיה ולכן אני חושב שהביקורת על הבלמים לא הוגנת, כל צמד בלמים שהמשחק מנוהל בחלק שלהם למשך כל כך הרבה זמן יעשו טעויות. אני קיוויתי לקישור הרמטי וזה לא היה אתמול. נראה לי אתם מושפעים משרף בביקורת על קולין שעשה את העבודה שלו בסדר גמור, ואיליץ' בלם ברמה מאוד גבוה.
לגבי המגנים, הרוש במשחקי האימון תמך יותר בהתקפה אתמול הוא לא היה קיים, דגני היה בסדר רק גם בלי תמיכה בהתקפה.
נקודות האור, ניצחון חוץ ראשון שכל הקבוצה חדשה, דמארי ושכטר גורדנה וקצת סשה.
והשרת המעפן של הפורום הזה חייב למות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אני דווקא ראיתי קבוצה בולגרית מאוד פיזית שלחצה אותנו עד הגול הרביעי, ושעושים עלינו לחץ אנחנו אבודים, לא רוצה לחשוב מה יהיה בדרבי.
גורדנה היה מצוין אתמול וכל הכבוד לשיפור במשחק שלו.
סשה וחרסיצ'יץ נתנו לבולגרים להגיע לרחבה בלי בעיה ולכן אני חושב שהביקורת על הבלמים לא הוגנת, כל צמד בלמים שהמשחק מנוהל בחלק שלהם למשך כל כך הרבה זמן יעשו טעויות. אני קיוויתי לקישור הרמטי וזה לא היה אתמול. נראה לי אתם מושפעים משרף בביקורת על קולין שעשה את העבודה שלו בסדר גמור, ואיליץ' בלם ברמה מאוד גבוה.
לגבי המגנים, הרוש במשחקי האימון תמך יותר בהתקפה אתמול הוא לא היה קיים, דגני היה בסדר רק גם בלי תמיכה בהתקפה.
נקודות האור, ניצחון חוץ ראשון שכל הקבוצה חדשה, דמארי ושכטר גורדנה וקצת סשה.
והשרת המעפן של הפורום הזה חייב למות.

אני מאוד מסכים עם הדברים.
ולגבי הפיזיות של הבולגרים. הם גם עשו הרבה מאוד עבירות, כל פעם שקשר שלנו עבר שחקן שלהם הוא נתפס או קוצץ. ככה באופן אובייקטיבי מאוד קשה לנהל משחק שוטף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 09:42 
הדבר שהכי מעצבן במשחק שלנו זה שאם בקבוצה נורמלית מעבר להתקפה מתבצע הגנה->קישור->התקפה
אצלנו זה הגנה->התקפה או הגנה->יריב,אין לנו קישור שעושה תנועה ובא לקבל כדור וזה פשוט דופק לנו הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 09:43 
נכון מאוד, השופט התיר משחק עם המון עבירות (אני מעדיף שופטים כאלה על שופטים שמפסיקים את המשחק כל שניה כמו המוגבלים בליגה שלנו ד״ש למשיח) את גורדנה כיסחו כל פעם שהגיע אליו הכדור, דוגמה מצוינת היתה העבירה הברורה של קולין על ה16 שגם זה לא שרקו. רק איפה המשחק הפיזי שלנו? איפה הלחץ? שוב שני הקשרים שלנו (וגורדנה אם יכנס לעוד קצת כושר) ביחד עם המגנים היו צריכים להפעיל את הלחץ בחלק המגרש של הבולגרים. אולי החברה היו עייפים ממשחקי האימון וזה ישתפר.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 19 יולי 2013, 09:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 09:43 
אם גילי ורמוט לא ישחק העונה יותר מ-80% מהמשחקים אנחנו בבעיה. ההנעת כדור הייתה נוראית. לא היה מי שינהל את המשחק ושיבוא לקחת את הכדור.
גורדנה רחוק מלהיות פליימייקר וסשה את גרזיצ'יץ' הם שחקנים הגנתיים לכל דבר.

והפורום הזה באמת בושה וחרפה. קצת לחץ של אנשים על הפורום והופ הוא נופל.

נערך לאחרונה על ידי אדום בתאריך 19 יולי 2013, 09:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
אני מודה שאני לא מבין מה ההתלהבות מגורדנה.
האם העובדה שהוא שיחק קדימה יותר ולא היה אחד משני האחוריים הפך אותו לשחקן בעל מינימום אינטליגנציית משחק? ממש לא זה פשוט גורם לנו לסבול פחות מזה. ראבק רועי היה אמור להיות החוליה המקשרת בין בריאן ושסה לשלישיה הקדמית, וזה ממש לא היה זה.תנועה למקומות לא נכונים, אי ירידה אחורה לקבל את הכדור ובכלל אותו גורנדה שחיי על הברקות של יכולת כידרור.
אם נוסיף לכך שהשחקן שהי אמןר לעזור ביציאה קדימה, זגורי, לא הורגש בכלל ושעושה רושם שרב"ש הורה לצאת קדימה אך ורק מסודר, נבין למה נראנו כמו משחק ממוצע בשנה שערה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: