תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 10:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
(ניצחון החוץ הגבוה באירופה מאז ה-4:0 על קארנטן באוסטריה ב-02/03, לא?)

טוב:
*גורדנה היה מעולה, לדעתי הכי טוב בהפועל. לא יודע למה שרף קשקש בשידור נגדו, אבל הוא המשיך את היכולת הטובה ממשחקי האימון במחנה, חטף כדורים, לקח החלטות נכונות, ניהל מצוין את המתפרצת בגול השני וכמעט שלא נכנס לשטויות מול שחקנים יריבים.
*דמארי אמנם לא קיבל הרבה כדורים, אבל כבש פעמיים בקלילות ועם הרבה ביטחון, שזה ממש חשוב.
*שכטר, למרות עוד קשקושים של שרף, נראה חזק וחד.
*לסאשה יש טכניקה שהופגנה בגול הראשון, וההצטרפות שלו בגול השלישי היתה מצוינת.
*הקבוצה קיבלה המון ביטחון מהניצחון הזה.

פחות טוב:
*מרכז ההגנה היה די חלש. הגול המצמק הוא גם קצת על דגני.
*הבעיה הכי גדולה, כמו שחששתי, היא מה שקורה במרכז המגרש ובקישור. על פניו אפשר לטעון שזה מוזר, כי סאשה היה טוב וגורדנה היה מעולה (גרזצ'יץ' לא הורגש, לטובה או לרעה), אבל הפועל בנחיתות גדולה בעניין הזה. שיחקנו היום מול קבוצה חלשה שלא לחצה אותנו בכלל, ובכל זאת לא הצלחנו ליצור משחק התקפה מסודר. ברוב חלקי המשחק הכדור היה אצלנו ברגל - בלי לחץ מנגד, כאמור - אבל רוב המסירות התנהלו בין הבלמים למגנים לעמוס, בלי קשר שבא ולוקח את הכדור ודוחף אותו קדימה. זה הוביל להרחקות לא מוצלחות, כדורים ארוכים ומשחק שהפועל לא ממש הכתיבה את הקצב בו. בפועל, גול אחד הגיע מהרחקה של הבולגרים ושלושת השערים האחרים ממתפרצות. אני מתקשה להיזכר בהתקפה מסודרת (כמו שראינו במשחק נגד ניקוסיה, למשל) שנגרמה בהזדמנות ליד השער. נכון שעם גילי זה אמור להיראות טוב יותר, וגם זגורי יהיה דומיננטי יותר (אני מקווה), אבל אי אפשר שלא לקוות לרכש משמעותי בקישור. לא יודע על חשבון מי, אבל אני הרגשתי בצורך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
1. מעבר לכל המחמאות על גורדנה, הוא ממש שיפר את הכושר הגופני שלו, הוא היה פשוט בכל פינה במגרש, תענוג. ובכל זאת, צריך כבר להתבגר ולהפסיק עם הויכוחים עם השופטים וההתנהגות הערסית, לאט לאט.

2. לדעתי הבעיה גם בהגנה וגם במרכז המגרש הייתה בעיקר בגלל חוסר תיאום וקבוצה שעדיין לא הטמיעה שיטה של מאמן. בשל הדמות שעומדת על הקווים אני סמוך ובטוח שעם הזמן נראה שיפור גם באמצע וגם מאחורה.

3. סאשה משאיר הרבה מקום לאופטימיות ואולי ירגיע קצת את הפולניות שאחרי רבע משחק אימון כבר פסקו חד משמעית שמדובר בגרזן. בתפקוד שלו היום הוא הזכיר לי את נאתכו של השליש השני של העונה של הדאבל, 50/50 קלאסי. לא רוצה להגיד הרבה על פי משחק אחד, אבל אני בטוח שעוד נהנה ממנו לא מעט העונה.

4. אם אכן רמון הבטיח שיוחתם שחקן נוסף אם נעבור שלב הייתי מקווה שהשחקן הזר שיביאו יהיה דווקא לעמדת המגן השמאלי. הרוש לא שחקן מספיק טוב (לא אזכיר את המחליף שלו) העמדה הזאת צמאה לשחקן איכותי, לטעמי הרבה יותר מעוד שחקן לקישור ההתקפי, שגם בלי וורמוט היה נראה לא רע בכלל היום.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 01:30 
סיכום המשחק,עברנו את החצי 6 פעמים.כבשנו 4.
לא נראנו טוב.אבל זה משחק ראשון ועוד בחוץ.
ביולי לא צריך יותר מכושר של 70 אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 01:31 
שרף באמת עיצבן באנטי שלו כמעט בכל משפט נגד הפועל אבל היו גם חלקים שהיה יותר בסדר
גורנדה חייב לשפר את הכושר שלו ולהיות יותר דומיננטי

הבעיה באמת במרכז המגרש אין הנעת כדור ואין את הששחקן שיבוא לקבל את הכדור באמצע ויבנה את ההתקפה וזה הדבר הכי מדאיג לדעתי
חשבתי שלוקאס אולי יעשה את זה אבל הוא שיחק הרבה יותר קדימה וגרזיציץ' באמת מאוד לא מורגש
נראה מה יהיה בהמשך ועם הבלמים אני מאמין שהמצב ישתפר
ספציפית במשחק הזה אני חושב ומקווה שרן בן שמעון באמת הכיר את היריבה וידע שאפשר לנצח את המשחק הזה גם בלי להתאמץ יותר מדי
אפשר היה לראות שמתי שרק קצת ניסינו שמנו גולים בקלות בגלל זה גם היתי רגוע במחצית למרות שהיינו מאוד חלשים והימרתי על 1-4

נערך לאחרונה על ידי אלון בתאריך 19 יולי 2013, 01:36, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
סיכום המשחק:
1. שרת הפורום הזה עלוב :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
נראים בכללי לא ממש מחוברים. מוזר שבמשחקי אימון זה היה נראה יותר טוב.
החלק המדאיג הוא בהגנה שנראת די פגיעה. יורגן קולין בנתיים נראה לי די חלש, גם במשחקי אימון הוא היה החוליה החלשה. כולל כמה שטויות גם ביציאה להתקפה, בדמות כדורים ארוכים סתמיים לכתבת לא מאויישת. הרוש גם היה חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 01:39 
אם נתייחס נטו למשחק, זה היה משחק מאוד לא טוב, עם אותן בעיות שראינו בעונה הקודמת, בהנעת הכדור, חוסר תנועה ואיבוד עשתונות מוחלט גם שקבוצה חלשה כזו עושה קצת לחץ.
ברור כבר עכשיו שעם שני מגינים כאלה יהיה מאוד קשה להגיע לאנשהוא בודאי עם שמעון הרוש. פשוט נראה לא מתאים. גרזיצ'יץ חייב ללכת מדי פעם
קדימה עם ההתקפה.
אבל באמת שאין מה לדבר יותר מדי אחרי משחק אחד, ברור לי ש3-4 חודשים ראשונים יהיו בעייתיים, בטח בסגל כמו שיש להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 01:45 
אה וראיתי לפחות בשני אתרים ששכטר, שהיה לפני החצי בזמן המסירה היה בנבדל בגול. משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
מסכים בגדול.
לא הוגן לשפוט על סמך משחק אחד אבל הבעיה המרכזית היא דווקא במגנים.
דגני עוד איכשהו סביר ויש לו קרדיט בשער השלישי עם המסירה לסאשה (כמו גם הסגירה הלא טובה שלו בשער שספגנו) אבל לא היינו צריכים את המשחק היום כדי לחוות דעה על הרוש. עם מגנים טובים שמצטרפים להתקפה יהיה יותר קל לשחרר את הפקק באמצע ויגרום לקשרים של היריבה להתמקד בסגירה של המגנים שלנו ולא לעזור בסגירה באמצע על השלישיה שלנו ולצופף את המשחק.
לגבי החלק ההתקפי אני פחות מודאג. עוד חיבור ועוד תירגול ועוד משחקים ביחד ומשחק ההתקפה יזרום וישטוף יותר, בטח אם גילי יחזור.
מעבר לשביעות הרצון מסאשה ודמארי, אני מקווה שנרוויח את גורדנה העונה. אולי עם המאמן הנכון ואחרי החתונה הוא סידר את הראש (והכושר) שלו ויוציא מעצמו את מה שיש לו ברגליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 01:53 
זה נכון מה שאתם אומרים על המגנים ההצטרפות שלהם בהתקפה היא מאוד חלשה בנתיים
מגן ימני לא נביא זה בטוח
השאלה אם באמת יותר כדאי להביא זר מגן שמאלי מקשר עושה משחק או מקשר התקפי אם גילי פצוע
טוב שיש רב''ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
כל ההגנה הייתה רעה, אולי חוץ מאיליץ'. וגם גרזיצ'יץ' עם המון איבודים בלי סיבה. עמוס היה טוב מאוד, למעט משחק הרגל שלו.

הבעיה העיקרית של הפועל היא במשחק המסודר, שלא קיים בכלל. הפועל עשתה 0 התקפות מסודרות במשחק - אמנם כבשנו ארבעה שערים, אבל בכל השערים האלה היו במצטבר שתי מסירות בחלק המגרש שלהם (הבישולים של סאשה וגורדנה לדמארי. בגולים של סאשה ושכטר לא היו מסירות).
וזה לא נובע משום מקום: ארבעת השחקנים שאמורים להתחיל התקפות, סאשה וגרזיצ'יץ' ובמידה פחותה גם דגני והרוש, שחקנים מאוד מוגבלים טכנית, שפשוט לא יודעים לכדרר, להתשחרר משחקן, למסור מסירה משמעותית. סאשה, חוץ מהגול היפה והבישול שהיה די בפוקס (לא היה חסר הרבה שהנפילה שלו מסתיימת באיבוד כדור) לא עשה שום פעולה שתרמה בחלק ההתקפי. אז אוקיי, הוא עשה שתי פעולות נחמדות שבמקרה (או לא במקרה אלא בגלל שהבולגרים קבוצה מביכה) גם תורגמו לשערים, וגם חילץ בהגנה כמה כדורים, אבל חוץ מזה מה? קשר מרכזי שלא לוקח פעיל חלק במשחק. השלושה האחרים גם היו רעים היום בכל היבט של המשחק.
מה שהכי מדאיג זה שאתה גם לא יכול לצפות מאף אחד מהשחקנים האלה ליותר, כי הם גם לא עשו את הדברים האלה לפני שהם באו להפועל (או במקרה של הרוש גם בחצי עונה בהפועל) וזה בדיוק מה שיכולנו לצפות מהם להראות.
גורדנה שיחק מתחת לחלוץ, הוא היה מעולה אבל לא דומיננטי שלא באשמתו, הוא לא יכול לעשות תפקיד של שני שחקנים. ולכן גם גילי לא אמור לעזור יותר מדי בקטע הזה, אנחנו עדיין נהיה עם ארבעה שחקנים מוכשרים למעלה שפשוט לא מקבלים הזדמנויות (רק בגלל היריבה קיבלו שלוש הזדמנויות שתורגמו לשלושה שערים).

אם זה יימשך ככה הפועל לא תוכל להיות דומיננטית מול אף קבוצה ופשוט לקוות לכמה מתנות מהיריבה ולניצול מושלם שלהם כמו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 01:57 
יובל כתב:
כל ההגנה הייתה רעה, אולי חוץ מאיליץ'. וגם גרזיצ'יץ' עם המון איבודים בלי סיבה. עמוס היה טוב מאוד, למעט משחק הרגל שלו.

הבעיה העיקרית של הפועל היא במשחק המסודר, שלא קיים בכלל. הפועל עשתה 0 התקפות מסודרות במשחק - אמנם כבשנו ארבעה שערים, אבל בכל השערים האלה היו במצטבר שתי מסירות בחלק המגרש שלהם (הבישולים של סאשה וגורדנה לדמארי. בגולים של סאשה ושכטר לא היו מסירות).
וזה לא נובע משום מקום: ארבעת השחקנים שאמורים להתחיל התקפות, סאשה וגרזיצ'יץ' ובמידה פחותה גם דגני והרוש, שחקנים מאוד מוגבלים טכנית, שפשוט לא יודעים לכדרר, להתשחרר משחקן, למסור מסירה משמעותית. סאשה, חוץ מהגול היפה והבישול שהיה די בפוקס (לא היה חסר הרבה שהנפילה שלו מסתיימת באיבוד כדור) לא עשה שום פעולה שתרמה בחלק ההתקפי. אז אוקיי, הוא עשה שתי פעולות נחמדות שבמקרה (או לא במקרה אלא בגלל שהבולגרים קבוצה מביכה) גם תורגמו לשערים, וגם חילץ בהגנה כמה כדורים, אבל חוץ מזה מה? קשר מרכזי שלא לוקח פעיל חלק במשחק. השלושה האחרים גם היו רעים היום בכל היבט של המשחק.
מה שהכי מדאיג זה שאתה גם לא יכול לצפות מאף אחד מהשחקנים האלה ליותר, כי הם גם לא עשו את הדברים האלה לפני שהם באו להפועל (או במקרה של הרוש גם בחצי עונה בהפועל) וזה בדיוק מה שיכולנו לצפות מהם להראות.
גורדנה שיחק מתחת לחלוץ, הוא היה מעולה אבל לא דומיננטי שלא באשמתו, הוא לא יכול לעשות תפקיד של שני שחקנים. ולכן גם גילי לא אמור לעזור יותר מדי בקטע הזה, אנחנו עדיין נהיה עם ארבעה שחקנים מוכשרים למעלה שפשוט לא מקבלים הזדמנויות (רק בגלל היריבה קיבלו שלוש הזדמנויות שתורגמו לשלושה שערים).

אם זה יימשך ככה הפועל לא תוכל להיות דומיננטית מול אף קבוצה ופשוט לקוות לכמה מתנות מהיריבה ולניצול מושלם שלהם כמו היום.

גרזציץ הפתיע אותי בחוסר הניידות שלו.
אני חושב שמול קבוצות תחתית שמסתגרות כדאי לעלות עם סשה וגורדנה באמצע.
מגינים כמו שכתבת זה סופר חשוב כדי להתחיל התקפות. יש כבר לא מעט קבוצות שיותר בונות על המגינים מאשר על הקשר האחורי שיוציא את הכדור קדימה.

דגני מנסה לעשות את זה ואפילו מצליח לפעמים. מגן שמאלי טוב יכול מאוד לשנות את הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 02:01 
אני מקווה ומאמין שעם הזמן הנאת הכדור של הפועל תביא יותר תועלת והתקפות מסודרות,כי בכדורים ארוכים אין לנו סיכוי.
למרות שאי אפשר לקבוע כלום על השחקנים ולחרוץ גורלות כבר עכשיו,לדעתי קולין ואיליץ' יביאו להפועל הרבה שקט בהגנה,בעניי ההחתמה של סאשה טובה בגלל שהוא הגיע בחינם,אבל הוא קשר אחורי 70/30 יותר מאשר 50/50.
לא רואה אותנו מתקיפים בצורה טובה נגד קבוצות שצריך לכבוש נגדם עם מרכז קישור כמו גורדנה סאשה וגרזיצ'יץ',אבל להיום ההרכב היה טוב ונכון.

אם באמת יגיע רכש אחריי הסיבוב הזה,אני מקווה שהוא יהיה לעמדת המגן השמאלי,גם כי המחליף של הרוש(שנגיד את האמת לא וואו) הוא אנטבי,אין ספק שצריך גם עוד מישהו לעמדת הקשר ההתקפי,אבל זה פחות קריטי כרגע ממגן שמאלי שיצטרף להתקפה וייתן עוד אופציית מסירה.

סה"כ את התוצאה הטובה עשינו,מקווה שבסוף השבוע גילי ירגיע את כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
בגדול - ולמרות מאמן מצוין והרכב שחקנים מאומן, אינטליגנטי וטוב יותר - הפועל עלולה להיתקל העונה באותן בעיות שמהן סבלה בעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 02:06 
סמל אישי של המשתמש
הנעת כדור מזעזעת, רוב הזמן לא עברנו את החצי והבלמים שלנו מסרו למגנים שמסרו לגרזיצ'יץ שמסר חזרה לבלמים שמסרו לשוער. לא בשביל זה הביאו את בן שמעון, הנעת כדור מסורסת, סתמית ועלובה נתנו לנו גם שירזי את אבוקסיס את דוד.
אני מקווה שרן יתעורר בעקבות המשחק הזה ולא יסתנוור מהתוצאה כי שיחקנו פשוט עלוב.

הבלמים שלנו מאוד מלחיצים אותי, גם במשחקי האימון לא אהבתי אותם, עושים לי רושם של זוג איטי ומבולבל, אני מקווה מאוד שהרושם הראשוני שלי לגביהם ישתנה במהרה.
כן אהבתי את זה שלפעמים הם לקחו אחריות בהנעת הכדור ורצו קדימה (בעיקר קולין), זה עזר מאוד לאור זה שקשרי האמצע שלנו השתדלו מאוד לא ליצור משחק.

שמעון הרוש שחקן מביך, הייתי בטוח שהוא ישתפר ביחד עם הקבוצה אבל הוא נראה בדיוק כמו שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 02:07 
קבוצה חדשה לגמרי. ייקח עוד הרבה זמן עד שניראה כמו קבוצת כדורגל. מאוד מאוד מקווה שלא נקבל קבוצה קשה מידי בשלב הבא, כי עוד ייקח זמן עד ש8 שחקני הרכב חדשים יתחברו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 02:26 
אני רק רוצה להגיד, שלוקאס סאשה שחקן נהדר.
ושלמה שרף הצליח היום להרגיז אותי באופן מדהים. לפי השליים, אם אנחנו נלחצים לשער, אנחנו קבוצה לא מספיק טובה. אם אנחנו מנצחים 4-1, זה בגלל שהקבוצה השנייה חלשה. בכל מקרה, הקרדיט לא עם הפועל. איזה מעצבן.
ניצחון מרשים, על מחזיקת הגביע של בולגריה. יופי. מבחינתי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סיכום משחק
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
בוא לא נתבלבל, מדובר בקבוצה שסיימה במקום ה-7 בליגה מאוד חלשה. גם הפועל רמת גן היא מחזיקת הגביע הישראלי. הפועל עשתה דברים טובים במשחק הזה אבל גם דברים לא טובים, והקבוצה היריבה לא היתה פקטור לא באלה ולא באלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 02:36 
הפועל הקבוצה הישראלית הראשונה שמנצחת (ועוברת) קבוצה בולגרית חוץ מחיפה וליטקס לובץ'. אז ליגה מאוד חלשה זאת לא. יש שם קבוצות לגיטימיות כמו לבסקי וצסק"א סופיה. לגבי המשחק היום, האיצטדיון שם היה מפוצץ ביותר מעשרת אלפים אוהדים. הקבוצה ששיחקה על הדשא הייתה באקסטזה ממשחק ראשון באירופה וככה זה באמת נראה כשעל כל כדור היה קרב מגע בלתי פוסק בין השחקנים של הפועל לשלהם. בסופו של דבר מול קבוצת אמצע טבלה עם מוטיבציית שיא מליגה סבירה הפועל חוזרת עם 4-1. לי זה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 03:04 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
הפועל הקבוצה הישראלית הראשונה שמנצחת (ועוברת) קבוצה בולגרית חוץ מחיפה וליטקס לובץ'. אז ליגה מאוד חלשה זאת לא. יש שם קבוצות לגיטימיות כמו לבסקי וצסק"א סופיה. לגבי המשחק היום, האיצטדיון שם היה מפוצץ ביותר מעשרת אלפים אוהדים. הקבוצה ששיחקה על הדשא הייתה באקסטזה ממשחק ראשון באירופה וככה זה באמת נראה כשעל כל כדור היה קרב מגע בלתי פוסק בין השחקנים של הפועל לשלהם. בסופו של דבר מול קבוצת אמצע טבלה עם מוטיבציית שיא מליגה סבירה הפועל חוזרת עם 4-1. לי זה מעולה.

התוצאה של המשחק מעולה. אף אחד פה לא מדבר על התוצאה.
גם שסיימנו מקום 3 עונה שעברה זה סך הכל היה תואם את הציפיות, אז מה? זה אומר ששיחקנו טוב? שהגיע לנו לסיים מקום 3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 03:06 
בשטח, בשום שלב במשחק לא היינו צריכים לתקוף או ללחוץ על היריבה. ציפית לעלייה של המגינים קדימה אחרי שהובלנו 2-0 תוך עשר דקות והתוצאה הייתה מעולה לנו? נראה לי שהפרשנות הקשקשנית במשחק השפיעה על זווית הראייה של אנשים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 03:06 
מי חפר לכם כל הפגרה שגורדנה כישרון מהגדולים בהפועל ושסאשה שחקן טוב כשכולם פה חרצו את גורלם. הכי טובים בהפועל.
הרוש קטסטרופה כמו שכתבתי באשכול אחר, אבל הכי מדאיג אותי זה קולין. מזכירים אותו ואת איליץ׳ ביחד כל הזמן אבל גם ממה ששמעתי עליהם וגם ממה שראיתי, איליץ׳ לא רואה אותו. אני מקווה שקולין הזה מספיק טוב להיות בלם בהפועל, הרושם שלי זה שגם רוצ׳לה יותר טוב ממנו אבל ברור שזה מוקדם.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 19 יולי 2013, 03:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 03:08 
הכי חשוב לדעתי זה להביא מגן שמאלי זר. התפלאתי שרב"ש לא ניצל את אחת מעמדות הזרים הפנויות שהיו לו בבניית הקבוצה להחתים לפחות זר אחד כמגן ימני או שמאלי. הרי ידוע שאלו העמדות הכי חלשות בכדורגל הישראלי ואין היצע. קשרים התקפיים ישראלים יש בשפע. מקסימום אם ניתקע, נוכל להביא אחד כזה ישראלי. זר טוב בעמדת המגן השמאלי תשדרג את הקבוצה בצורה אדירה. וכמו שהרוש נראה היום ובהיעדר מגן שמאלי זר, לא נראה לי מופרך שאנטבי עוד יחזור להרכב מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 03:09 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
בשטח, בשום שלב במשחק לא היינו צריכים לתקוף או ללחוץ על היריבה. ציפית לעלייה של המגינים קדימה אחרי שהובלנו 2-0 תוך עשר דקות והתוצאה הייתה מעולה לנו? נראה לי שהפרשנות הקשקשנית במשחק השפיעה על זווית הראייה של אנשים כאן.

לא דברתי על עלייה של מגנים קדימה ב-2-0, דברתי על הנעת כדור, הדבר הכי בסיסי בכדורגל, להעביר את הכדור מההגנה לקישור ומהקישור להתקפה. זה לא היה קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 03:09 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
הפועל הקבוצה הישראלית הראשונה שמנצחת (ועוברת) קבוצה בולגרית חוץ מחיפה וליטקס לובץ'. אז ליגה מאוד חלשה זאת לא. יש שם קבוצות לגיטימיות כמו לבסקי וצסק"א סופיה. לגבי המשחק היום, והאיצטדיון שם היה מפוצץ ביותר מעשרת אלפים אוהדים. הקבוצה ששיחקה על הדשא הייתה באקסטזה ממשחק ראשון באירופה וככה זה באמת נראה כשעל כל כדור היה קרב מגע בלתי פוסק בין השחקנים של הפועל לשלהם. בסופו של דבר מול קבוצת אמצע טבלה עם מוטיבציית שיא מליגה סבירה הפועל חוזרת עם 4-1. לי זה מעולה.

תגיד, יש נושא שעליו אתה מרשה לעצמך לדבר ובאמת יש לך מושג בו? הליגה הבולגרית היא לא פחות מאחת הליגות הכי חלשות באירופה כיום. ב-10 מ-11 המפגשים האירופיים האחרונים של קבוצות בולגריות באירופה, הן הודחו, כולל נגד קבוצות מקזחסטן, סלובניה, סלובקיה, בוסניה ומקדוניה. וזה כולל ה"קבוצה הלגיטימית" לבסקי סופיה, שכבר כמה שנים רצוף מודחת בצורה מביכה על ידי קבוצות מקזחסטן, בוסניה וסלובקיה, ואת הקבוצה הלגיטימית השנייה, צסק"א סופיה, שלפני שנה הודחה על ידי קבוצה תחתית מסלובניה, והיום בכלל בפירוק. מה זה לגיטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 03:11 
הניעו את הכדור בחלק שלנו כי הבולגרים ישבו מאחורה וסגרו אופציות מסירה, וגם כי להפועל לא היה בשום שלב במשחק דחוף כל כך לדחוף את המשחק לחצי של הבולגרים. אז כן, סביר להניח שיש עדיין בעיות בהנעת הכדור של הקבוצה, אבל ניצחנו 4-1 במשחק חוץ בבולגריה וזאת נסיבה מקלה מספיק גדולה לגבי צורת המשחק של הקבוצה. תן לשמוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 03:13 
יובל כתב:
האדום הצורר כתב:
הפועל הקבוצה הישראלית הראשונה שמנצחת (ועוברת) קבוצה בולגרית חוץ מחיפה וליטקס לובץ'. אז ליגה מאוד חלשה זאת לא. יש שם קבוצות לגיטימיות כמו לבסקי וצסק"א סופיה. לגבי המשחק היום, והאיצטדיון שם היה מפוצץ ביותר מעשרת אלפים אוהדים. הקבוצה ששיחקה על הדשא הייתה באקסטזה ממשחק ראשון באירופה וככה זה באמת נראה כשעל כל כדור היה קרב מגע בלתי פוסק בין השחקנים של הפועל לשלהם. בסופו של דבר מול קבוצת אמצע טבלה עם מוטיבציית שיא מליגה סבירה הפועל חוזרת עם 4-1. לי זה מעולה.

תגיד, יש נושא שעליו אתה מרשה לעצמך לדבר ובאמת יש לך מושג בו? הליגה הבולגרית היא לא פחות מאחת הליגות הכי חלשות באירופה כיום. ב-10 מ-11 המפגשים האירופיים האחרונים של קבוצות בולגריות באירופה, הן הודחו, כולל נגד קבוצות מקזחסטן, סלובניה, סלובקיה, בוסניה ומקדוניה. וזה כולל ה"קבוצה הלגיטימית" לבסקי סופיה, שכבר כמה שנים רצוף מודחת בצורה מביכה על ידי קבוצות מקזחסטן, בוסניה וסלובקיה, ואת הקבוצה הלגיטימית השנייה, צסק"א סופיה, שלפני שנה הודחה על ידי קבוצה תחתית מסלובניה, והיום בכלל בפירוק. מה זה לגיטימיות.

יש משהו לא נכון במה שכתבתי? זה שיש לבולגריות תקופה רעה הופך את הקבוצות ללא לגיטימיות? גם רוזנבורג לא הייתה 5 שנים בליגת האלופות, זה לא הופך אותה לזבל של קבוצה.
במבט רחב על ההתמודדות של קבוצות בולגריות מול קבוצות ישראליות יש לבולגריות יתרון על הישראליות.
אה, ועוד משהו לפני השינה: גם אם היינו מנצחים 4-1 בחוץ קבוצה מקזחסטן, בוסניה או סלובקיה, זה היה ניצחון מעולה בעיניי. רק לפני שנתיים הצלחנו להפסיד לאקראנאס במשחק ראשון עם אותה חשיבות בדיוק. עם איך שהמשחק התפתח, הצורת משחק של הפועל הייתה אמנם ממש מעצבנת לפעמים, אבל בסך הכל נכונה.
לילה טוב.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 19 יולי 2013, 03:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 03:20 
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
האדום הצורר כתב:

יש משהו לא נכון במה שכתבתי? זה שיש לבולגריות תקופה רעה הופך את הקבוצות ללא לגיטימיות? גם רוזנבורג לא הייתה 5 שנים בליגת האלופות, זה לא הופך אותה לזבל של קבוצה.
במבט רחב על ההתמודדות של קבוצות בולגריות מול קבוצות ישראליות יש לבולגריות יתרון על הישראליות.

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 03:58 
התוצאה וסאשה (גם חצי כוח) זה הדברים היחידים שאני לוקח מהמשחק הזה.
כל השאר חייב להשתפר (בעיקר שני המגנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 05:10 
1.הפועל עוד לא לגמרי מחוברת. השיטה של רב"ש שונה ממה שהכרנו, יחד עם העובדה שכמעט כולם חדשים - זה יקח עוד זמן.

2.גרזיצ'יץ היה חסר לי ולא הורגש. סאשה דווקא היה בסדר גמור אבל ברור לגמרי שהוא לא קשר התקפי.
גורדנה היה מצויין אבל חייב להיות יותר מורגש, בכל מקרה זה נראה טוב מכיוונו.

3.קולין שהרשים אותי במשחקי האימון שיחק פחות טוב אתמול. ההגנה הייתה מאוד לא מתואמת ואני בטוח שגם רב"ש ראה את זה.

4.המתפרצות שלנו היו טובות ומסוכנות. חוד של שכטר ודמארי זה חוד מצויין ונשאר לקוות שזגורי יתרום יותר וגילי יחזור בקרוב.

5.בסופו של דבר תוצאה מצויינת שנותנת לנו אפשרות לבוא לבלומפילד בלי לחץ ואני מקוה שיהיו לפחות 10000 אוהדים בגומלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: