תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 211 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דו"ח ועדת זליכה
הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 01:06 

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 08:44 
כולם מושחתים וגנבים,זה לא זליכה שהיה יו"ר של אוניברסיטה וקיבל ממנה שכר בזמן שעבד חשב בממשלה??
השרה מושחתת,הוועדה מושחתת,לוזון מושחת,מדינה בלי עתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
כולם מושחתים וגנבים,זה לא זליכה שהיה יו"ר של אוניברסיטה וקיבל ממנה שכר בזמן שעבד חשב בממשלה??

אם אני זוכר נכון, השחיתות של זליכה זה שהוא קיבל שכר מוגזם בתפקיד ציבורי (משהו באקדמיה), כשאת החריגה אישר רואה החשבון של המוסד הרלוונטי שבמקרה היה אח של זליכה (קובי) ו\או השותף שלו למשרד (אורליצקי האהוב על כולנו).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
אורי שילה מנכ"ל ההתאחדות היוצא זומן לכהן כחבר בצוות ליישום המלצות ועדת זליכה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4405223,00.html

הא?! :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אורי שילה מנכ"ל ההתאחדות היוצא זומן לכהן כחבר בצוות ליישום המלצות ועדת זליכה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4405223,00.html

הא?! :SHOCK3:

איתו בצוות תובע ההתאחדות אבן-עזרא וכמובן שטרן חלובה.
בראש הצוות תעמוד עליזה לוזון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
יש עתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 19:22 
לא סובל אותה או את מפלגתה , אבל כל הכבוד לה בנושא הזה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406439,00.html

לימור לבנת: "מנהלת מלחמה לטובת הכדורגל"
בנאום בכנסת אמרה שרת התרבות והספורט, בין השאר: "הצופים לא רוצים לבוא למגרשים. אני לא קובעת כיצד יו"ר ההתאחדות ייבחר, אני אומרת שמה שהיה לא יהיה"

שרת התרבות והספורט לימור לבנת השיבה היום בכנסת להצעה לסדר בעניין פתיחת עונת הכדורגל הנמצאת בסכנה, וביקשה להעביר את ההצעה לוועדה לביקורת המדינה.

"הצופים לא רוצים לבוא למגרשי הכדורגל", אמרה לבנת. "יש כמה אצטדיונים נפלאים שההתאחדות מתפארת כאילו בנתה אותם וממש לא, אבל לא רוצים להגיע, הם לא רוצים לראות משחקים בטלוויזיה, מלבד כמה משחקים טובים, זה לא מספיק. אנחנו יודעים שהקללות, האלימות והאווירה הלא טובה צריכים להשתנות לגמרי, וכמובן שההישגים לא מספיקים כדי שייראה אחרת".

על ועדות כהן וזליכה אמרה לבנת: "ועדת זליכה הכינה דוח מפורט ביותר. אבי לוזון יזם את הקמת ועדת דודי כהן שהגישה דוח לפני ועדת זליכה,
השלימה עבודתה כי התעסקה בדברים צרים יותר. יו"ר ההתאחדות מקבל את המלצותיה בחתימת ידו ומורה להקים ועדת יישום, גם יענקל'ה שחר היה חלק ממנה ומה קרה? שום דבר. ראו איזה פלא, יש כמה דברים משותפים לשתי ועדות ציבוריות שאומרות אותו הדבר בשורה של נושאים.

"שני הדוחות קובעים באופן החד ביותר, שיו"ר ההתאחדות צריך להיות אדם שאין לו זיקה לאחת קבוצות הכדורגל, נטול ניגוד עניינים. אמרתי שאני מאמצת את ההחלטה שיו"ר לא יהיה עם זיקה לאחת הקבוצה, במקרה של לוזון זו לא סתם זיקה, אלא הזיקה שבזיקות, יש לו מעורבות אישית מכל הבחינות. אני לא קובעת כיצד ייבחר, אני אומרת שמה שהיה לא יהיה, ההתאחדות תהיה על פי ועדת כהן שההתאחדות בעצמה הקימה והתחייבה לקחת על עצמה, או דוח זליכה".

שרת הספורט גם חשפה: "ישנה תביעה לתיקון להצעת חוק שהכספים יעברו ישירות לקבוצות ולא דרך המרכזים וההתאחדות. מי ששמע את חלאיילה מבני סכנין שאמר 'לא ידעתי אף פעם כמה כסף מגיע לי', אחרים לא העיזו להגיד את זה. כך אף אחד לא יצטרך לשאול כמה. זה לא יעבור במרכזים, לא בהתאחדות, הכספים יעברו ישירות לקבוצות דרך ועדת בורוביץ'".

"אומרים שזו מלחמה אישית", ציינה לבנת בנוגע ליחסיה עם אבי לוזון. "אני מנהלת מלחמה לטובת הכדורגל, אני לא זוכרת תמיכה גבית, דרישה ציבורית לעשות את הרפורמה הזו אחת ולתמיד. יש פה שתי ועדות ציבוריות והיועצת המשפטית של המשרד, שהעבירה את החומר לרשם העמותות עם קביעה מוחלטת שיש פה ניגוד אינטרסים. ראיתי חלק מבעלי הקבוצות שאומרים 'כן ולא ותראי, נראה לנו ולא נראה לנו', אז עם כל הכבוד הראוי, לא נתקפל.

"הטוטו אומר שאת הכסף שמגיע על פי ועדת בורוביץ' ניתן, כי מחויבים, אבל לא מחויבים להיות ספונסר ולהיות כספי שיווק ולא ניתן אותם. שיילכו לאחד הספונסרים, שאם הכדורגל כזה אטרקטיבי יתנו הרבה כסף, אצלנו רק אם המוצר יהיה אטרקטיבי ולא יעמוד ברפורמות, לא יקלו כלום".

לבנת סיכמה בנוגע לאיום השבתת הליגה: "אני לא יודעת אם הליגה בפני השבתה, יש איומים. הם מאיימים שיפגעו בליגות הנוער, לשם לא הולכים הכספים. הם מנצלים, משתמשים בציניות בנוער כדי לנסות ולאלץ אותי להתקפל. אחרי שתי ועדות ציבוריות, מוסריות וערכיות שאני מובילה אותה, כנ"ל גם לגבי הטוטו, לא נתקפל. לא יודעת מה יעשו בסופו של דבר, הציעו לי הצעות שאני לא יכולה או רשאית לקבל, אפילו אסור לי לקבל את זה.

"גם אם ישנה סכנה, ואני לא בטוחה בזה, כולנו צריכים להפנות את כל האצבעות לכיוון אחד: בעלי הקבוצות, הם צריכים לעשות מה שמוטל עליהם, אני כנציגת הציבור אעשה מה שמוטל עליי, לעת הזו שני הדוחות וחוות דעת משפטית חמורה, יחד עם הדרישה הציבורית הרחבה, מחייבים אותי לעמוד על הדברים האלו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
שתלך לעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 19:31 
אגב,יש כאן את הראיון עם ירון זליכה
שווה צפייה
http://www.one.co.il/Cat/Video/

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין איך היא אומרת שאנשים לא רוצים להגיע לכדורגל.
הקבוצות הגדולות שוברות שיאי מנויים ומביאות כמות מנויים גדולה מאוד כבר כמה שנים רצופות,
למרות שהמצב פה חרא, הכדורגל חרא, הכוכבים נעלמו (וחזרו), ולוזון שולט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
הקבוצות הגדולות שוברות שיאי מנויים ומביאות כמות מנויים גדולה מאוד כבר כמה שנים רצופות,

כי הגדולות מנותקות מהבעיות של הכדורגל, והתקציבים בהן רק הולכים וגדלים (אנחנו עם 0 שקל של בעלים מעמידים תקציבים שלפני עשור לא היינו חולמים עליהם..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 13:21 
לפני עשור העמדת בדיוק את אותם התקציבים(בהשוואה למחירים אז והיום)..
הכל פה אותו חרא מאז ומתמיד,עם לוזון ובלי לוזון.ובטח עם או בלי השרה והחברים הגנבים שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עמי נאווי כתב:

כי הגדולות מנותקות מהבעיות של הכדורגל, והתקציבים בהן רק הולכים וגדלים (אנחנו עם 0 שקל של בעלים מעמידים תקציבים שלפני עשור לא היינו חולמים עליהם..)

למה זה משנה בכלל? הקבוצות האלה (אני כולל גם את קרית שמונה והשנה גם את באר שבע) מביאות בפער עצום את רוב הקהל בליגה.
מתוך ההנחה שכדורגל ללא אוהדים זה רק חצי כדורגל, אפשר להבין שהקבוצות האלה הן הכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 16:35 
בישראל באה למגרש כמות ממוצעת בערך, יחסית למדינות בגודל שלה באירופה.
ב10-11 בישראל היו 4,522 איש למשחק. באיזור שלנו:
צ'כיה קצת פחות, סרביה חצי מפה בערך, קרואטיה פחות מאלפיים, גם אירלנד ופינלנד ובולגריה וסלובניה ובוסניה מתחת לאלפיים.
קצת מעלינו רומניה עם 5,000, שוודיה ודנמרק 6.5.

בא קהל בערך כמה,שאמור לבוא מבחינת הגיון. לא פחות, אפילו קצת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
ובינתיים משה בוקר (או משה חצר) מסביר לנו כיצד ההתאחדות לכדורגל מתכננת להרוס את הכדורגל. לא טעיתם.
אבי לוזון מציג: אני לא משחק? אין משחק. תביא ת'כדור.

http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.2077078

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
משה בוקר כתב:
ההתאחדות מכינה את תגובתה למו"מ עם הטוטו על ההסכם השיווקי שמיועדים לפגוע בהכנסות הטוטו:
1. קמפיין שיקרא לאוהדי הכדורגל הישראלי להחרים את הטוטו ואת הווינר.
2. ביטול משחקים ברגע האחרון במטרה לשבש את ההימורים של הווינר וטוטו 16.
3. שלטי החוצות של הטוטו והווינר יוסרו מהאיצטדיונים.
4. מחזור ליגת העל יתקיים ברובו ביום שבת בשעה אחידה, למעט משחק אחד מאוחר יותר, שישודר בצ'רלטון.
5. המשחק המרכזי ייערך ביום ראשון וישודר בערוץ 1 (בעונה החולפת נפרשו המשחקים על פני שלושה ימים: שבת, ראשון ושני). שעת המשחק המרכזי תוקדם (בעונה החולפת הוא נפתח ב-20:50) כדי לפגוע באחוזי הצפייה.

1. מה עם קמפיין נגדי נגד ההתאחדות הקורא לאוהדי הנבחרת להחרים את המשחקים הביתיים של ישראל? (07.09 ישראל-אזרביגאן)
2. חוקי לבטל משחקים ברגע האחרון?! אוהדים יסעו עד לק"ש ובדרך יודיעו להם שהמשחק בוטל?
3. לגטימי, אך באווירת האנטי לוזון הקיימת, מי הספונסר שיקח על עצמו לממן את ההתאחדות של לוזון?
4. חבל
5. אין משחקים ביום שני? סבירות גבוהה מאוד שהסל יתנגש עם הרגל (בהדר יוסף יהיה קשה להעביר משחקים ליום שני (כאשר הכדורגל ישחק ביום ראשון) כי בכל יום שני נערך בהדר יוסף משחק נוער של מכבי בשעה 19:30 (למכבי יש שני קבוצות נוער ועל-כן נוער מכבי משחקים שם בכל שבוע))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
אם זה נכון זה פשוט בושה.
המאפיונר הרקוב רוצה לנהל את מלחמת האגו שלו על הגב של האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 17:01 
אני יודע שהטוטו הוא ספונסור גדול אבל הוא עדיין כולה ספונסור.
מה פתאום ההתאחדות יוצאת למלחמה נגד גוף שנתן לה כסף? הם עשו את זה לפלאפון כשהם הפסיקו לתת חסות?
שיחפשו ספונסור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 17:04 
tadmored כתב:

רק עכשיו ראיתי, פשוט מדהים הוידאו הזה, כל הגועל נפש והנוכלות של אנשים כמו משפחת לוזון, הם כנראה לימדו את טביב איך שואבים כסף ופרסום מהכדורגל.
צפייה חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אני יודע שהטוטו הוא ספונסור גדול אבל הוא עדיין כולה ספונסור.
מה פתאום ההתאחדות יוצאת למלחמה נגד גוף שנתן לה כסף? הם עשו את זה לפלאפון כשהם הפסיקו לתת חסות?
שיחפשו ספונסור אחר.

למה יש עוד מישהו שישלם כאלה סכומים בתור חסות על החרא הזה?
הוא פשוט מנסה (או עושה קולות של אחד שהולך לנסות) לאנוס את הטוטו לתת לו חסות בתנאים שמתאימים לו (ללוזון).
זאת גרסת ההתאחדות ללשלוח לעסק שלך שני אנשים שיגידו לך שהם מכירים את הבדואים ויכולים לדאוג שלא ישרפו לך את העסק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דו"ח ועדת זליכה
הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 17:32 
שישרף המונופול הזה שנקרא הטוטו. כלבים בני כלבים, אני אהיה מאושר על כל שקל שהם יפסידו בגלל לוזון.
הבושה הזאת ב-2013 שישראלים חסומים להימורים בחו״ל זה ביזיון שלא יתואר. מי ישמע הטוטו זה חברת חשמל או מקורות שמספקים מוצר הכרחי לתושב.
לא רק שהם מונופול מסריח בחסות המדינה הם גם מנצלים את זה שהלקוח שבוי אצלם ואונסים אותו לבצע הימורים לפי דרישה שלהם(כמו מינימום 3 משחקים, בעולם כל משחק הוא סינגל), יחסים מסריחים, אין שפע של הימורים(בא לי להמר על קייבו-גנואה, למה אין את זה? ואם יש בא לי להמר תוצאת מחצית).

אני בטוח שאם פותחים פה הימורים גם בחו״ל, חברות הימורים גדולות כמו bwin יסכימו לשים פה חסות לליגה. בשבילם זה כסף קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דו
הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 18:15 
JustZiv כתב:
שישרף המונופול הזה שנקרא הטוטו. כלבים בני כלבים, אני אהיה מאושר על כל שקל שהם יפסידו בגלל לוזון.
הבושה הזאת ב-2013 שישראלים חסומים להימורים בחו״ל זה ביזיון שלא יתואר. מי ישמע הטוטו זה חברת חשמל או מקורות שמספקים מוצר הכרחי לתושב.
לא רק שהם מונופול מסריח בחסות המדינה הם גם מנצלים את זה שהלקוח שבוי אצלם ואונסים אותו לבצע הימורים לפי דרישה שלהם(כמו מינימום 3 משחקים, בעולם כל משחק הוא סינגל), יחסים מסריחים, אין שפע של הימורים(בא לי להמר על קייבו-גנואה, למה אין את זה? ואם יש בא לי להמר תוצאת מחצית).

אני בטוח שאם פותחים פה הימורים גם בחו״ל, חברות הימורים גדולות כמו bwin יסכימו לשים פה חסות לליגה. בשבילם זה כסף קטן

צריכים לאפשר להמר על אתרים וחברות שעומדים בתנאים מסוימים (למשל BWIN שהיא חברה גדולה) ושידוע שהם אמינים, ורק על הימורי ספורט כדי שלא יצור בלאגן.

נערך לאחרונה על ידי Adom Bdam בתאריך 21 יולי 2013, 18:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 18:25 
nirog כתב:
משה בוקר כתב:
ההתאחדות מכינה את תגובתה למו"מ עם הטוטו על ההסכם השיווקי שמיועדים לפגוע בהכנסות הטוטו:
4. מחזור ליגת העל יתקיים ברובו ביום שבת בשעה אחידה, למעט משחק אחד מאוחר יותר, שישודר בצ'רלטון.
5. המשחק המרכזי ייערך ביום ראשון וישודר בערוץ 1 (בעונה החולפת נפרשו המשחקים על פני שלושה ימים: שבת, ראשון ושני). שעת המשחק המרכזי תוקדם (בעונה החולפת הוא נפתח ב-20:50) כדי לפגוע באחוזי הצפייה.

1. מה עם קמפיין נגדי נגד ההתאחדות הקורא לאוהדי הנבחרת להחרים את המשחקים הביתיים של ישראל? (07.09 ישראל-אזרביגאן)
2. חוקי לבטל משחקים ברגע האחרון?! אוהדים יסעו עד לק"ש ובדרך יודיעו להם שהמשחק בוטל?
3. לגטימי, אך באווירת האנטי לוזון הקיימת, מי הספונסר שיקח על עצמו לממן את ההתאחדות של לוזון?
4. חבל
5. אין משחקים ביום שני? סבירות גבוהה מאוד שהסל יתנגש עם הרגל (בהדר יוסף יהיה קשה להעביר משחקים ליום שני (כאשר הכדורגל ישחק ביום ראשון) כי בכל יום שני נערך בהדר יוסף משחק נוער של מכבי בשעה 19:30 (למכבי יש שני קבוצות נוער ועל-כן נוער מכבי משחקים שם בכל שבוע))

1. אנשים לא יפסיקו לשלוח ווינר, אולי טוטו כי מה שמחזיק אותו זה הליגה הישראלית. אנשים יותר שונאים את לוזון מששונאים את לימור לבנת. לגבי המשחק של הנבחרת, זה גם ככה ביום שישי של ראש השנה, אין תח"צ ולא נראלי שיבואו יותר מ15 אלף צופים במקסימום.
2. טמטום אחד גדול.
3.בסדר,נמאס לראות צהוב.
4. מעולה! למרות שצריכים לעשות משחק אחד גם מוקדם
שעון חורף - משחק אחד ב3 , 4 משחקים ב5 , משחק ב7:30.
שעון קיץ - משחק אחד ב5 , 4 משחקים ב7 , משחק אחד חצי שעה לאחר צאת שבת.
5. מתי יעשו את זה? ב7? יום ראשון זה יום עמוס בפקקים וידפוק שוב פעם אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
nirog כתב:
משה בוקר כתב:

4. חבל

1. אנשים לא יפסיקו לשלוח ווינר, אולי טוטו כי מה שמחזיק אותו זה הליגה הישראלית. אנשים יותר שונאים את לוזון מששונאים את לימור לבנת. לגבי המשחק של הנבחרת, זה גם ככה ביום שישי של ראש השנה, אין תח"צ ולא נראלי שיבואו יותר מ15 אלף צופים במקסימום.
2. טמטום אחד גדול.
3.בסדר,נמאס לראות צהוב.
4. מעולה! למרות שצריכים לעשות משחק אחד גם מוקדם
שעון חורף - משחק אחד ב3 , 4 משחקים ב5 , משחק ב7:30.
שעון קיץ - משחק אחד ב5 , 4 משחקים ב7 , משחק אחד חצי שעה לאחר צאת שבת.
5. מתי יעשו את זה? ב7? יום ראשון זה יום עמוס בפקקים וידפוק שוב פעם אנשים.

1. חרם על משחקי הנבחרת (לא רק מול אזרביגאן) גם מול צפון אירלנד ב-15 באוקטובר וכן הלאה במוקדמות יורו16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
אתה באמת חושב שהטוטו יכריז מלחמה על נבחרת ישראל?
מה השלב הבא? הכרזת מלחמה על שר האוצר? סכסוך עם המדינה? חרם על צה"ל?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

הא?
כוונתי שאם ההתאחדות קוראת לאוהדים להחרים את הטוטו, אז שהאוהדים יחרימו ללוזון את ההכנסות מהנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
teknoboy כתב:

הא?
כוונתי שאם ההתאחדות קוראת לאוהדים להחרים את הטוטו, אז שהאוהדים יחרימו ללוזון את ההכנסות מהנבחרת

לא הצעת שהטוטו ירים קמפיין נגדי לזה של ההתאחדות, ושהוא יקרא בו להחרים את משחקי הנבחרת?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
nirog כתב:
teknoboy כתב:

הא?

לא הצעת שהטוטו ירים קמפיין נגדי לזה של ההתאחדות, ושהוא יקרא בו להחרים את משחקי הנבחרת?

לא שהטוטו ירים קמפיין שכזה אלא שהאוהדים יתארגנו להחרמה גורפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דו"ח ועדת זליכה
הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:42 
nirog כתב:
teknoboy כתב:

הא?

וואלה סופש אחד מסריח שכולם ינשכו שפתיים ולא ישלחו ווינר תראה איך הם יתקפלו כמו בובות הטוטו המזורגגים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
זיו, לא שאני חולק עליך לגבי הטוטו, אבל במאבק בינם לבין לוזון, אתה עדיין נגד הטוטו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 211 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: