תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 11:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום



פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 17/7 | מידע
הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 04:38 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

רועי גורדנה במקום שי אבוטבול
מאמן הפועל ת"א רן בן שמעון הפתיע כשתירגל את הקשר רועי גורדנה בהרכב הראשון לקראת המשחק מחר מול ברואה ההונגרית, על פניו של שי אבוטבול המנוסה, משחק באותו התפקיד.
גורדנה יצוות במרכז השדה לצידם של בראיין גרזיצ'יץ וסאשה לוקאס, כאשר בחוד איתי שכטר, עומר דמארי וישראל זגורי ינסו להכריע את המשחק בחלק הקדמי. דווקא בחוליית ההגנה, נקודת התורפה של האדומים בעונה שעברה, ההצבות ברורות, ובמרכז ההגנה ישחקו צמד הבלמים יורגן קולין ובראנקו איליץ,' כשאוראל דגני יפתח בעמדת המגן הימני, ושמעון הרוש בצד השמאלי.
בהפועל מצפים להגעתם של 250-כ אוהדים לבולגריה, ומקווים להשיג את התמיכה הגדולה ביציעים, עניין שהפך למסורת במפעלים אירופיים.

_________________
ארכיון הפועל ת"א בכדורגל
htaarchives@gmail.com
htaarchives.blogspot.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 17/7 | מידע
הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
ב"ידיעות" היה כתוב שורמוט ערך אימון מלא, ונראה מצוין.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 17/7 | מידע
הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 08:20 
אמנם עברו כמה ימים, וזה גם ככה קצת פחות רלבנטי להזכיר את העונה שעברה המקוללת דווקא בטיימינג של ערב פתיחת המשחק הראשון בעונה החדשה, אבל בכל זאת אלו הדברים המעניינים מבחינתנו בראיון בסופ"ש עם חנן ממן בידיעות המפרץ:

רק בשנה שעברה עברתי להפועל ת"א, ומבחינתי זה היה שיא, כי שיחקתי בקבוצה הכי טובה בארץ. השאיפה היתה להמשיך עונה נוספת בהפועל ת"א, ופתאום משום מקום אני מוצא את עצמי משחק בחו"ל.

וגם - זכיתי לשחק בהפועל ת"א שזה מועדון ענק בפני עצמו ואני מוקיר להם תודה (אמר זאת בהקשר לאופציה שלא התממשה לשחק במכבי חיפה).

אח"כ הכתב נתן הקדמה על הפתיחה שלו בהפועל ("ההצלחה המסחררת" לפי הכתב), ועל העניין סביבו אח"כ כשהוא כיכב בהפקות אופנה והקעקועים וחיי הזוהר והחברה הדרום אפריקאית שחיה איתו, ושההמשך היה פחות זוהר, ושהדעיכה של הפועל פגשה קשות ביכולתו, ושנעלם לתקופה ממושכת והיה מעורב באירועים חריגים כמו הבעיטה בדג'מבה וההדחה מהסגל ע"י פרדי.
על זה ממן אמר: הכי קל להגיד שזו הקבוצה ולא רק אני, אבל לא אגיע רחוק אם אאשים אחרים. למרות כל מה שקרה הייתי צריך להרים את עצמי ולחזור להציג את היכולת הגבוהה שלי מתחילת העונה. בגדול אני חושב שהיתה לי עונה טובה, וברור שאני לא מרוצה מהצורה בה סיימתי אותה. אי אפשר להתעלם מרמת הציפיות הגבוהה שהותרתי אחרי פתיחת העונה המצוינת שלי, וכשלא עשיתי זאת זה נראה לא טוב.
אולי חיי הלילה והבילויים בת"א השפיעו עליך?
איזה בילויים? רק ירדתי ביכולת וכבר התחילו כל הדיבורים והשטויות על כך שאני מבלה ועושה פרסומות. בת"א אחרי הפסד אתה לא רוצה להוציא את הראש מהחלון מרוב בושה.
אז מדוע פרדי דוד בחר במשחקים מסוימים לא להשתמש בך?
התחלתי טוב עם פרדי, ופתאום ירדתי לספסל ואח"כ ישבתי ביציע. ייאמר לזכותו שהוא הסביר לי מקצועית את הסיבות, וכיבדתי אותו. בפועל, כשלא שיחקתי, התוצאות של הקבוצה לא היו טובות. בסופו של דבר גם פרדי הבין שאני צריך להיות על המגרש, ובמאבקים על הכרטיס לאירופה חזרתי לשחק,

אגב על החתימה בבוורן הוא היה יותר צנוע: זה לא וואו גדול, אבל לא כל שחקן זוכה לזה. אף אחד בתקשורת המקומית לא התעלף מההגעה שלי.

ובסוף הראיון הוא איחל שקודם כל ניצן שירזי יהיה בריא.

שיהיה לו רק בהצלחה שם.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 17/7 | מידע
הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 17:00 
בצל המחלוקת העזה בין ההתאחדות לכדורגל למועצת ההימורים, החליטו באבא הלל לפרסם את טבלת התמיכות של הטוטו. על פי הנתונים, הטוטו העביר כ-40.3 מיליון שקל לליגת העל. הפועל תל אביב במקום השמיני עם 2,873,178 המחלה במקום הראשון עם כמעט 4 מיליון ש"ח.

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/491 ... 101&loc=13


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 17/7 | מידע
הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
בצל המחלוקת העזה בין ההתאחדות לכדורגל למועצת ההימורים, החליטו באבא הלל לפרסם את טבלת התמיכות של הטוטו. על פי הנתונים, הטוטו העביר כ-40.3 מיליון שקל לליגת העל. הפועל תל אביב במקום השמיני עם 2,873,178 המחלה במקום הראשון עם כמעט 4 מיליון ש"ח.

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/491 ... 101&loc=13


איך לעזאזל החלוקה נקבעת?

_________________
טל מעבי חתם בהפועל.
אחד שיודע איפה טל מעבי שיחק לפני שהגיע לנתניה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 17/7 | מידע
הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/220079.html
בן שמעון: אני יודע מה שצריך, אנו מחוייבים לתוצאה
מאמן הפועל ת"א מוכן לפתיחת העונה של האדומים בליגה האירופית מחר ב-19:30 מול ברואה אסטרה: "רוצים ליישם על כר הדשא". 250 אוהדים טסו לבולגריה

הפועל ת"א תפתח מחר (חמישי, 19:30) את עונת 2013/14 באופן רשמי, כשתחל את מסעה האירופי ותפגוש את ברואה סטארה הבולגרית במסגרת הסיבוב השני של מוקדמות הליגה האירופית.
כ-250 אוהדים אדומים צפויים לתמוך בקבוצתם ב'ברואה סטאדיום' ולמי שנשאר בארץ ארגנו חברי העמותה הקרנה של המשחק על גבי מסך ענק בחודורוב (הכניסה חופשית).
רגע לפני האימון המסכם ערכו הערב האדומים את מסיבת העיתונאים הרשמית בהשתתפותו של המאמן רן בן שמעון שאמר. "כשמשחקים בליגה האירופית ובמשחק רשמי, אנחנו מחויבים קודם כל לתוצאה טובה".
"אנחנו משחקים נגד יריבה טובה כמו ברואה שבאה ממדינת כדורגל כמו בולגריה. אני יודע את כל מה שצריך לדעת על היריבה, כמו שאני בטוח שברואה יודעים הכל על הפועל ת"א. בעידן של היום זה קל מאוד, השאלה היא איך מיישמים את זה על הדשא".
בתוך כך, 500 אוהדי הקבוצה כבר חידשו את החברות בעמותת האוהדים, 'האדומים', תוך ימים בודדים. גובה חידוש החברות ירד בצורה משמעותית ועומד על 200 ש"ח בלבד ולראשונה, שתי עמותות האוהדים מהכדורגל ומהכדורסל מציעות חברות משותפת מוזלת. כזכור, העמותה העמידה השנה בראש מעינייה את התמיכה במחלקת הנוער וכחלק מתמיכה זו, מארגנת העמותה אירוע פתיחת עונה ענק ב-27 לחודש אשר כל הכנסותיו יתרמו לשדרוג התשתיות במחלקה.
בהפנינג הענק יהיו הפעלות לילדים ומבוגרים, תחרויות, מוזיקה ודוכני אוכל ובמוקד משחק ראווה בין כוכבי העבר לנבחרת האוהדים. שמות גדולים כמו אילן בכר, האחים הרשליקוביץ', מוריס ז'אנו, אבי אזולאי ועוד כבר אישרו הגעה, כשגם הצוות המקצועי ושחקני הקבוצה יקחו חלק באירוע. בנוסף חברי העמותה שוקדים גם על מספר פרויקטים נוספים כמו סיוע לאוהדים מעוטי יכולת, הסעות מהדרום והצפון למשחקי הבית ועוד.

_________________
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 17/7 | מידע
הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 04:18 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406551,00.html
רן בן שמעון: "אני יודע הכל על ברואה"
מאמן הפועל ת"א לקראת המפגש עם מחזיקת הגביע הבולגרית (ה', 19:30) בסיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופית: "אנחנו מחוייבים לתוצאה טובה". שמונה שחקני רכש יעלו בהרכב של האדומים

המהפכה המקצועית שעברה הקיץ הפועל ת"א תבוא לידי ביטוי מחר (ה', 19:30) בסטארה זגורה הבולגרית, כששמונה שחקני רכש יעלו בהרכב של רן בן-שמעון למשחק מול מחזיקת הגביע הבולגרית בסיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופית.
"כשמשחקים בליגה האירופית ובמשחק רשמי אנחנו מחויבים קודם כל לתוצאה טובה", אמר בן שמעון, שניסה להוביל את הפועל תל אביב למסע אירופי מרשים.
"ברואה היא קבוצה טובה שמגיעה ממדינת כדורגל, אבל אני יודע עליה את כל מה שצריך לדעת. השאלה עכשיו היא איך אנחנו ניישם את זה על המגרש".
הרכב משוער: דני עמוס; אוראל דגני, ברנקו איליץ', יורגן קולין, שמעון הרוש; בראיין גרזיצ'יץ', לוקאש סשה, רועי גורדנה, ישראל זגורי; עומר דמארי, איתי שכטר.
עמותת האדומים תקיים מחר (19:00, הכניסה חופשית) צפייה משותפת של המשחק על גבי מסך ענק שיוצב במתחם חודורוב.

תמונה
בן שמעון והשחקנים בבולגריה: "מחוייבים לתוצאה טובה" (צילום: באדיבות הפועל תל אביב)

_________________
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.