תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 17:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 16/7/13-דיונים
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
חרמש, זה לא ענין של פסימיות או אופטימיות. זה תאוריות הקונספירציה וקריעת הבגדים הוירטואלית על בסיס יומי. תאמין לי שגם האוהדים האופטימיים דואגים כמו הפסימיים. אנחנופשוט שומרים את הדאגות בפנים, או לפחות משתדלים ובעיקר, משתדלים לא לצאת סתם בהאשמות על כלום.

איך לא אאשים את ורמוט? בגללו מחקת אותי מהפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:29 
zink כתב:
שמו על פדידה חולצה מס' 14.

ואז נציגי קייזרסלאוטרן חזרו וגילחו לפדידה את הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
בוא נקווה שגילי יחלים לחלוטין, והמקום לא יהיה רגיש לכל גליצ' קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:50 
שבתאי יחבס כתב:
redrony כתב:
שבתאי יחבס כתב:
גילי ורמוט הוא ההבדל בין עונה טובה לאליפות.
הקפטן :HEART2:

איזה אליפות? איפה אתם חיים?
בשביל שהפועל יתמודדו על האליפות צריכים ניסים בסדר גודל תנכ"י. גם עם גילי.

אני לא יודע מה אתה רואה אבל מבחינתי אם הבלמים שרן הביא טובים הפועל פייבוריטית לאליפות.
רוב השחקנים בהרכב הראשון של הפועל (בחלק ההתקפי בעיקר) הם גם מהטובים בליגה בעמדה שלהם.

מה אני רואה?
אני רואה (על הנייר כמובן) סגל מאוד לא עמוק והרכב בינוני.
רב השחקנים מהטובים בליגה?
כבר אמרת "אם" על הבלמים. על המגינים אני לא חושב שיש מישהו שמעיז לחלום שהם מהטובים בליגה.
את גרזיצ'יץ אני לא מכיר, אבל יאללה, נזרום. את סאשה אף אחד לא מכיר.
קישור התקפי יש לנו לפחות על הנייר מהנחותים שבקבוצות הצמרת (עם גילי, בלעדיו אני כבר לא מדבר) גם באיכות גם בעומק. שחקן הרכב אחד שמתאים לאליפות ועוד כל מיני ילדים שיכולים להפתיע, אבל הם בטח לא מהטובים בליגה כרגע.
חלוצים? נכון, יש שני חלוצים מצוינים בהרכב. ואחריהם? יוק.
גם אם היו 11 שחקנים מצוינים להרכב, הייתי אומר לך שככה לא לוקחים אליפות. אבל מה לעשות, גם זה כרגע אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שבתאי יחבס כתב:
redrony כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אני לא יודע מה אתה רואה אבל מבחינתי אם הבלמים שרן הביא טובים הפועל פייבוריטית לאליפות.
רוב השחקנים בהרכב הראשון של הפועל (בחלק ההתקפי בעיקר) הם גם מהטובים בליגה בעמדה שלהם.

מה אני רואה?
כבר אמרת "אם" על הבלמים. על המגינים אני לא חושב שיש מישהו שמעיז לחלום שהם מהטובים בליגה.
קישור התקפי יש לנו לפחות על הנייר מהנחותים שבקבוצות הצמרת (עם גילי, בלעדיו אני כבר לא מדבר) גם באיכות גם בעומק. שחקן הרכב אחד שמתאים לאליפות ועוד כל מיני ילדים שיכולים להפתיע, אבל הם בטח לא מהטובים בליגה כרגע.
גם אם היו 11 שחקנים מצוינים להרכב, הייתי אומר לך שככה לא לוקחים אליפות. אבל מה לעשות, גם זה כרגע אין.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 16/7/13-דיונים
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
ידוע כבר באיזה שעה הגומלין בבלומפילד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שבתאי יחבס כתב:
redrony כתב:
שבתאי יחבס כתב:

מה אני רואה?

הרכב חזק.
דמארי, שכטר, ורמוט וזגורי מהטובים בליגה.
גרזיצ'יץ' אם ישחזר את היכולת מק"ש גם מהטובים. על הכישרון של גורדנה אין מה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:36 
שבתאי יחבס כתב:
redrony כתב:
שבתאי יחבס כתב:
redrony כתב:
שבתאי יחבס כתב:

מה אני רואה?

הרכב חזק.
דמארי, שכטר, ורמוט וזגורי מהטובים בליגה.
גרזיצ'יץ' אם ישחזר את היכולת מק"ש גם מהטובים. על הכישרון של גורדנה אין מה לדבר.

זגורי? אולי מוכשר. בין זה לבין להיות שחקן הרכב בקבוצה שמתמודדת לאליפות, המרחק גדול. אני כבר לא מדבר על האופי שלו.
אני אחד מאלה שמחזיקים מגורדנה, אבל עד היום הוא לא בדיוק ממצה את הכשרון הזה.
הקיצור, אני מבין שאתה אדם אופטימי, אבל אם תעצור רגע ותחשוב מה דרוש לקבוצה בשביל לקחת אליפות, לעומת מה שיש לנו, תבין שבשביל שהפועל יקחו אליפות העונה צריכים לקרות כל מיני דברים שלבנות עליהם כרגע זה קצת מצחיק ואפס תקלות כגון פציעות, הרחקות ושחקנים שאתה כן בונה אליהם, יהיו פחות טובים.
יכול להיות שזה יקרה, הסתברותית, זה בדרך כלל לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:43 
לדעתי זה הרבה יותר תלוי בשיטת המשחק ועד כמה השחקנים מבינים אותה.
לדוגמא בק"ש שחקנים כמו גזל,עבאד ואזולאי בכללי הם לא שחקנים לגיטמיים לקבוצת צמרת,הציגו יכולות שיא בעיקר בגלל שיטת המשחק ופחות בגלל יכולת אישית נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:45 
Yalla Hapoel כתב:
לדוגמא בק"ש שחקנים כמו גזל,עבאד ואזולאי בכללי הם לא שחקנים לגיטמיים לקבוצת צמרת,הציגו יכולות שיא בעיקר בגלל שיטת המשחק ופחות בגלל יכולת אישית נטו.

זה גם תלוי בשיטת המשחק וזו התקווה הגדולה שלי מהעונה הזו ואם יש איזה שהוא סיכוי שהפועל יעשו משהו העונה, זה אם בן שמעון יצליח להוציא מהסגל הזה הרבה יותר ממה שהוא שווה על הנייר, בדיוק כמו שהוא עשה בק"ש.
העניין הוא שבסוף לאיכות השחקנים יש משמעות, במיוחד במפגשים בין הקבוצות החזקות ונגד קבוצות שיעשו על הפועל לחץ בחלק המגרש של הפועל יהיה קשה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:47 
redrony כתב:
Yalla Hapoel כתב:

זה גם תלוי בשיטת המשחק וזו התקווה הגדולה שלי מהעונה הזו ואם יש איזה שהוא סיכוי שהפועל יעשו משהו העונה, זה אם בן שמעון יצליח להוציא מהסגל הזה הרבה יותר ממה שהוא שווה על הנייר, בדיוק כמו שהוא עשה בק"ש.
העניין הוא שבסוף לאיכות השחקנים יש משמעות, במיוחד במפגשים בין הקבוצות החזקות ונגד קבוצות שיעשו על הפועל לחץ בחלק המגרש של הפועל יהיה קשה מאוד.

נכון,אבל קח בחשבון שקבוצות שעושות לחץ עלייך יש לך יותר שטחים למעלה,ואין לי ספק שרב"ש עובד גם על זה חזק.
חוץ מזה,הבעיה של הפועל תהיה שקבוצות קטנות באות לעשות בונקר בבלומפילד,קשה לי לראות את המגנים שלו עוזרים הרבה להתקפה אבל אני לא ממהר להסיק מסקנות.
קודם כל נראה את הקבוצה יום חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:59 
הפועל וברואה יתאמנו ביום רביעי באותה שעה, במרחק של 200 מטרים אחת מהשניה. הבולגרים יקיימו אימון פתוח, הפועל תאפשר לתקשורת להכנס רק ל15 הדקות הראשונות.

בבולגריה מדווחים שברואה סיכמה עם קשר בריזלאי שמשחק בכנף שמאל ושמו נשמר בסוד, הוא יחתום מחר כדי לקחת חלק במשחק (אישית נשמע לי מוזר, והתקשורת שם יותר מגוחכת משלנו)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 22:03 
שחר כתבתי על הברזילאי באשכול על ברואה, לפי אחד האתרים זה אוונדרו רונקאטו ששיחק באנורתוסיס, והוא כבר נחת בבולגריה. גם אני לא לגמרי משוכנע לגבי הנכונות והרלבנטיות של הדיווחים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 22:09 
גאבור הולמאי דיבר בטלפון בחדשות הספורט : "מכבי פייבוריטית,מוזר לי להגיד את זה כי אני אוהד הפועל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 22:10 
Fez כתב:
שחר כתבתי על הברזילאי באשכול על ברואה, לפי אחד האתרים זה אוונדרו רונקאטו ששיחק באנורתוסיס, והוא כבר נחת בבולגריה. גם אני לא לגמרי משוכנע לגבי הנכונות והרלבנטיות של הדיווחים האלה

מצטער על הכפילות :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: גאבור :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 16/7/13-דיונים
הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 03:41 
ראצ'ו כתב:
למרות שהתלבטתי אם להגיב, כי גם ככה אין פה דיון רציונלי אמיתי ותיאוריות הקונספירציה ההזויות כבר הפכו למצחיקות, אבל אני אכתוב את מה שאני ראיתי בעיניים שלי ומה שאני יודע ותעשו עם זה מה שאתם רוצים (לפני שעזרא יבוא ויקרא לי "יחצ"ן של ההנהלה" או משהו כזה).
אני ראיתי את גילי בעיניים שלי במחנה עולה לשחק במשחק האימון, ראיתי שהתחיל בסדר ואז הרגיש כאבים וביקש לצאת. שאלתי אחרי וקיבלתי תשובה שהוא דיבר עם מרטנס שהרגיע אותו ואמר שזה הגיוני ואין לו מה להתרגש בסך הכל. כתבתי את הדברים הללו בפורום ואחרי שעתיים גילי עלה ודיבר בצ'אט בפייסבוק ואמר אותו דבר.
מאז ועד עכשיו לא השתנה כלום, מלבד העובדה שרב"ש ביקש ממנו ללכת לראות את מרטנס כדי לא לקחת סיכונים. יכול להיות שגילי יפצע בעתיד? אולי. אבל כרגע אין שום דבר חדש ואני לא חושב שגילי היה עונה לשאלות בנחרצות כזו ומשקר לאוהדים.
יותר מכך - אם אנשים בהפועל, ורן בן שמעון כמובן, היו יודעים שגילי לא בתכניות הם לא היו מתאבדים ונשארים עם קישור התקפי כל כך חסר וכנראה היו מביאים שחקן זר, גם אם בפחות כסף, או אולי אפילו הולכים לאיזה אלרואי כהן ומציעים לו פשרה מסוימת כדי שישאר. עם כל הכבוד לקונספירציות על מכירות מנויים ועל הרצון להמנע מלחץ של הקהל - יש להפועל מטרה לעלות לשלב הבתים ולהיות עם קבוצה טובה ואת זה כנראה שכחתם.

ודבר אחרון להיום - לפני חודש כתבתי פה את הסיפור של מרקז על "משהו חמור הולך לקרות בכפר היום", והנה - מתחילים לייצר פאניקה על ורמוט, גורמים למועדון להגיב - המועדון מגיב ואומר שזה בסדר אבל לא מסתפקים בזה וממשיכים עם הלחץ, הלחץ מייצר פניות של העיתונאים שמתחילים לכתוב על זה גם כשאין דברים בגו (תבדקו מי העיתונאים שכתבו ומתי בפעם האחרונה הם כתבו משהו נכון בהקשר של הפועל) ואז שוב המועדון נאלץ להגיב, ופתאום נראה שאם המועדון מגיב כל הזמן ומרגיע, אז זה אומר שיש לו משהו להסתיר, ואם למועדון יש מה להסתיר - זה אומר שגילי כנראה פצוע וכולם משקרים אותנו. בקיצור אני לא רופא, ואני מקווה שאחרי הבדיקה של מרטנס ביום ה' כולם יהיו רגועים, ומצידי שיפרסמו את תמונת האולטראסונד של ורמוט כדי שעזרא לא יחשוב שמשקרים אותו, ושגילי יוכיח לכולם על הדשא שהכל בראש... שלכם.

היה הרבה יותר פשוט וקל לכתוב,אלוהים ישמור!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: